2013. január 30., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A gyűlölet, a gyilkosság és a felebaráti szeretet hiányának növekedése mérhetetlen, és a bűn futótűzként fertőzte meg a Földet

2013. január 29. kedd, 4:15
Drága szeretett leányom, a Sátán dühe elönti a Földet, mivel a Szentlélek oly sok lélekben növeli Isteni Jelenlétét e Küldetés és más Küldetések által, melyeket Én szentesítettem. 
A gyűlölet, a gyilkosság és a felebaráti szeretet hiányának növekedése mérhetetlen, és a bűn futótűzként fertőzte meg a Földet.
A felkészülés időszakát nagy gondossággal kell most elkezdeni Visszajövetelem Nagy Napjára. Mivel ti, szeretett Követőim, válaszoltok Hívásomra, Én meg fogom növelni a hiteteket, és ti mindenhol sokasodni fogtok.
Ez a Küldetés a tetőpontja minden utasításnak, melyet Atyám az emberiség számára adott, mindazoknak, akik előtettek voltak. Hát nem értitek, hogy amikor a próféták a kezdetektől fogva leírták az Úr napját, akkor ez az Én Időmre vonatkozik, arra az időre, amelyben az utolsó szövetséget fogom beteljesíteni?
Az Én tervem az, hogy eljöjjek és megadjam nektek az örök életet, amelyet akkor ígértem meg, amikor Kereszthalálom által megszabadítottalak titeket a bűn láncaitól. Azoknak mondom közületek, akik bizalmatlanok Velem szemben: tudnotok kell, hogy Én egy ilyen Küldetésben, mint ez, sohasem tudnálak megtéveszteni benneteket. Nem kérnélek titeket, hogy segítsetek Nekem megmenteni a lelkeket, és legyőzni gonoszt, vagy nem ösztönöznélek arra benneteket, hogy imádkozzatok, ha Én nem a ti Jézusotok lennék, Aki most hívásával Hozzátok fordul.
Szegény kicsinyeim, ti most egy vadonban éltek, mely nem tőletek származik. Én vagyok a ti egyetlen kiutatok. Hogyha most nem követtek Engem, akkor vándorolván, bolyongva és félrevezetve elvesztegetitek az időt. A hitetek csak a Szentségek által maradhat erős. Tartsátok meg a hiteteket, és kövessetek Engem. Ez minden, amit kérek. Aztán még, hogy imádkozzatok a lelkek megmentéséért.
Én sohasem foglak elítélni benneteket azért, ha nem fogadjátok el ezen Szent Üzeneteimet. De sohasem fogom megbocsátani, ha Isten szava ellen káromkodtok, mely a Szentlélek Ereje által adatik nektek. Ha nem hisztek Üzeneteimben, akkor távolodjatok el azoktól, de legyetek továbbra is odaadással Irántam.
Drága Tanítványaim, ti hamarosan egy nagy hadsereget fogtok létrehozni és egy erős védelmet Isten ellenségei ellen. Amint ez a hadsereg növekszik erejében, kérlek benneteket annyi felszentelt szolgát bátorítsatok arra, hogy segítsenek titeket, amennyit csak lehetséges.
Fontos, hogy biztosítsák a napi Szentmisét és a Szentáldozás Szentségét a rászorulók számára, függetlenül attól, hogy mennyi ellenállásra találnak.
Jézusotok