2023. július 4., kedd

A lokúció​, amit​ Fr. Oliveira​, a Fatimai Szűzanyától kapott​.

 

Kedves fiam, figyelj figyelmesen: ez év októberében nagy megpróbáltatások időszaka kezdődik, amelyet előre láttam, amikor Franciaországban, Portugáliában és Spanyolországban jártam. Ezen  három alkalommal beszéltem ezeknek az [eljövendő] megpróbáltatások  okáról. Legyetek felkészülve, mindenekelőtt lelkileg, mert ez az időszak nem mennydörgéssel kezdődik, hanem fokozatosan alakul ki, és lassan terjed majd az egész világon. A [már] megkezdett háború fokozódni fog, amint azt  látjátok. A világ különböző pontjain lesznek szárazságok, nagy viharok és földrengések. De ahogy Isteni Fiam mondja: ha pletykákat (híreket) hallasz, ne félj!
Mától mindig használd a Csodálatos érmet, és oszd szét a nyájadnak is. Nem a betegség lesz az egyetlen rossz, amely elterjed; a lelki gonoszság rosszabb lesz. A betegség azonban nagy csapás lesz. Helyezd a Szent Benedek-érmet az ajtóra, és ne mulaszd el viselni a skapulárét.Legyenek áldott gyertyák, áldott olaj és szenteltvíz a birtokodban. Ne legyen többé kétséged az irgalmas szamaritánus olajjal kapcsolatban, áldd meg és használd. Próbálj meg kegyelmi állapotban maradni, mert a démonok nagyon erős kísértésekkel támadják meg az emberiséget, mindenekelőtt a papokat. Imádkozzatok értük, és imádkozzatok ti is, akik  papok vagytok. Mindig emlékezz, hogy ki vagy! Imádkozz a püspöködért és minden püspökért is. Imádkozz sokat a Szentatyáért, böjtölj és hozz áldozatot érte. Én, a te Édesanyád és Királynőd, mindazokkal leszek, akik az én gondomra bízták magukat, és egyetlen gyermekemet sem hagyom nélkülözni, ahogy azt sokszor megígértem.
Figyelmeztetnem kell benneteket: ezek az idők hozzátartoznak ahhoz, amit a Harmadik titkomban mondtam Portugáliában. Október 13-án adok egy jelet, ahogy kérdezted; ezért mutattam meg neked azt a dátumot. Azt a küldetést kaptam Istentől, hogy [együtt] őrködjek a szent angyalokkal, akiket az Úr szolgálatomra állított, és mindazokkal, akik életüket nekem adták. Hatalmas pusztítás lesz Oroszországból, amit a pokolból származó sárkány ösztönöz. Ez kárt okoz az egész világon. De te azonban ne félj! Ez a megfelelő idő a szentségre. Ne feledd, hogy a nagy szentek a nagy sötétség pillanataiban jelentek meg. A megpróbáltatások idején, különösen most, nem félelemmel és gyávasággal kell szembesülni, hanem szeretettel és bátorsággal. Nézd, fiam, ezért hívtalak ebben az órában, hogy emlékezz és hirdesd, hogy a szentségre való alkalmas idő most van, ma – nem holnap. Az Eucharisztikus imádásnak kell a horgonytoknak lennie, és ennek a horgonynak a lánca, a Szent Rózsafüzér. Eucharisztikus szentségimádás, a jóvátétel és az áldozatok cselekedetei a Szent Rózsafüzérrel egyesítve megváltoztathatják az összes próféciát! Ezt ne felejtsd el:Imádás és a Szent Rózsafüzér . Végezzetek vezeklést,  hozzatok áldozatokat a lelkek üdvéért, a bűnösök megtéréséért és a papság megszentelődéséért.
Ne feledd, hogy az Úr mindent tud és mindent parancsol. Hamarosan elérkezik Szeplőtelen Szívem diadala! Maradj hűséges ebben a megtisztulási időben, bízz őrangyalod segítségében. A szentek ideje most van. Imádkozz, kedves fiam, imádkozz és virrassz, ahogy ma hívtalak. Imádkozz és figyelj. ( Prédikátor 18:7-14 )

 

ESTI IMÁDSÁG ELALVÁS ELŐTT. Hála Istennek az újabb életnapért. IMÁDSÁG A BÉKÉS ALVÁSÉRT

Mielőtt leszáll az éj, világ Ura, hallgasd meg imámat. Jóságodból és erődből ajánlom ezt az estét. Átadom magam a gondoskodásodnak. Engedd, hogy az alvás felfrissítse fáradt testemet, és vigasztalódjon benned, hogy reggel lélekben és testben megerősödve álljak készen dicsőséged hirdetésére.

Köszönjük, mindenható Atyánk, aki kedvességgel telve vigyáz ránk, aki a Fiúval és a Szentlélekkel megígéri nekünk az élet teljességét. Te, Urunk, köztünk vagy, segítségül hívjuk a te szent nevedet, ne hagyj el minket, Urunk, Istenünk. Hála Istennek. Tele bizalommal, kezedbe bízom lelkemet. Megváltottál engem, ó hűséges Isten! Tele bizalommal, kezedbe bízom lelkemet. Légy a megmentőnk, amíg ébren vagyunk. Vigyázz ránk, amikor elalszunk, hogy békében nyugodjunk és virrasszunk Krisztussal.

Imádkozzunk: Kérünk, Urunk, adj nekünk jó alvást, és a ma elvetett jó gyümölcs teremjen az örök aratásra. Krisztus Urunk által. Ámen.

Gisella Cardia által kapott üzenet

Ne félj az eljövendő időktől, amelyek kinyilatkoztattak neked. Mária üzenete. Gisella Cardia

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben hívásomat. Szeretett gyermekeim, ne féljetek az időktől, amelyek eljönnek, és amelyek kinyilatkoztattak nektek. Gyermekeim, mindig kérjétek a Szentlelket, és imádkozzatok hozzá, hogy vezessen benneteket a megkülönböztetésben. Gyermekeim, azért vagyok itt, hogy megtanítsalak titeket, hogy Jézus nyomdokaiba lépjetek, oly sok éve kérlek benneteket a megtérésre. Újra és újra kértelek benneteket, hogy imádjátok Istent az Oltáriszentségben, és túlságosan megszálltak e világ dolgai. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen
.