2014. november 13., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Földi életetek az Irántam való szeretetetek próbatétele


2014. november 12. szerda, 23:45
Drága szeretett leányom, ez csak természetes, hogy az emberek félnek az ismeretlentől, és ez az oka annak, hogy félnek a haláltól is. A halál a legfélelmetesebb dolgok egyike az emberek fejében, mivel sokan vakok az Örök Életről tett Ígéretemmel szemben. Ha tanúi lennének Dicsőséges Királyságomnak, akkor a halálnak nem lenne hatalma fölöttük.
Én minden lelket örömmel látok Királyságomban. Királyságomban Én nem csak a szenteknek és a választottaknak tartok fenn helyet, jóllehet számukra különleges hely van fenntartva Királyságomban. Én örömmel fogadok minden bűnöst, beleértve azokat is, akik szörnyű bűnöket követtek el, mert Én elsősorban a Nagy Szeretet Istene Vagyok. Én mindenkit tárt karokkal fogok fogadni, aki a kiengesztelődés vágyával megbékéléssel és bűnbánattal kiált Hozzám. Ha ez még a halál pillanata előtt megtörténik, minden lelket üdvözölni fogok, és megölelem őket.
Az egyetlen akadály az ember lelke és Királyságom között: a kevélység bűne. A gőgös ember, bár lehet, hogy szégyenkezik bűne miatt, mindig azon fog igyekezni, hogy valamilyen módon igazolja bűnét. Most neki mondom: két rossz nem tesz jóvá egy gonosz cselekedetet. A büszke ember túl sok időt veszteget el, azon töprengve, hogy vajon van-e szüksége arra, hogy megváltsam őt, vagy sem. De a halál pillanatok alatt bekövetkezhet, lehet éppen akkor, amikor a legkevésbé számítanak rá. Az az ember, akiben nincs büszkeség, le fog borulni Előttem, és könyörögni fog Hozzám, hogy bocsássak meg neki, és Én akkor őt fel fogom emelni.
Ne féljetek a haláltól, mert az nem más, mint egy ajtó, mely Királyságomba vezet. Csak annyit kérek tőletek, hogy úgy készüljetek fel arra a napra, amikor eltávoztok ebből az életből, ahogyan azt tanítottam nektek. Nem azt kérem tőletek, hogy mondjatok le a mindennapi felelősségetekről. Nektek kötelességeitek vannak másokkal szemben; soha nem szabad azt éreznetek, hogy el kell különülnötök szeretteitektől, amikor Engem követtek. Azt kívánom, hogy szeressétek családjaitokat, barátaitokat, és fordítsatok elegendő időt számukra, így biztosítván azt, hogy az egymás iránti szeretetetek nyíltan kifejezésre jusson. Úgy szeressetek mindenkit, ahogyan Én szeretlek benneteket. Ezt azzal mutatjátok meg, ahogyan bántok az emberekkel; hogy időt fordítotok arra, hogy harmóniában éljetek másokkal, hogy mit mondotok róluk másoknak, és hogy hogyan segítetek azoknak, akik nem tudnak magukon segíteni. A ti földi életetek az Irántam való szeretetetek próbatétele. A mások iránt tanúsított szeretetetek által mutatjátok meg az Irántam való szereteteteket, beleértve azokat is, akik átkoznak benneteket.
Fontos, hogy naponta beszéljetek Velem, még ha csak néhány percet is. Ez az az idő, amikor Én Megáldalak benneteket. Kérlek, ne hagyjátok, hogy az eljövendő világtól való félelem arra ösztönözzön benneteket, hogy cserbenhagyjátok a hozzátok közelállókat. Nektek Rám kell összpontosítanotok, és ha ezt megteszitek, békére fogtok találni. Aztán át kell adnotok a béke ezen Ajándékát szeretteiteknek is. Azonban tudnotok kell, hogy az Irántam való szeretetetek miatt szenvedni fogtok, és meg fogjátok tapasztalni mások gyűlöletét. Ahhoz, hogy fölé emelkedhessetek az ilyen gyűlöletnek, csak szeretettel szabad válaszolnotok. Mindig.
Én a halál kötelékétől mentes szabadságot hozom nektek, és annak többé nem lesz hatalma fölöttetek. Feltámadásomnak köszönhetően, az Én Új Királyságomban ti újból épek lesztek, úgy testben, mint lélekben. Mitől kellene tehát félnetek, ha Én az Örök Élet ezen Ajándékát hozom nektek?
Szeretett Jézusotok