2014. november 18., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Minél többet imádkoztok, annál erősebb lesz a kapcsolatotok Istennel
2014. november 17. hétfő, 19:20
Drága gyermekeim, az emberek nagytöbbsége számára az imádkozás nem könnyű dolog. A gyenge hitűek számára ez lehet egy nehéz feladat és sokan nem értik az imádkozás jelentőségét, vagy azt, hogy az miért fontos.
Amikor szeretetteljes kapcsolatban vagytok egy másik személlyel, akkor fontos, hogy beszéljetek egymással. Kommunikáció nélkül a kapcsolat bukdácsolni fog, míg végül megszűnik. Ugyanez érvényes az Istennel való kommunikálásra is. Lehet, hogy Őt nem látjátok, nem érinthetitek meg, vagy nem érzitek Őt, de amikor Vele beszéltek, Ő mindig válaszolni fog. Ilyen az Isten Istenségének a misztériuma. Idővel azok, akik Istennel az Ő szeretett Fián, Jézus Krisztuson keresztül beszélnek, egy erős köteléket fognak kovácsolni.
Gyermekek, amikor a saját szavaitokkal hívjátok Fiamat, Ő meghallgat minden szorongó kiáltást és minden Hozzá intézett kérést. Miközben a magatok módján folytatjátok a Fiammal való beszélgetést, egy idő után tudni fogjátok, hogy Ő meghallgat benneteket. Azok a lelkek, akik irgalomért kiáltanak, legyen az a saját lelkük, vagy más lelkek üdvössége érdekében, minden alkalommal különleges Ajándékokat fognak kapni a Mennyből.
Az imádkozás nem bonyolult feladat. Az egy egyszerű dolog, olyan, mint amikor valakit hívtok, akit szerettek. És amikor egymást szeretitek, biztosak lehettek abban, hogy Isten is jelen van, mert Ő maga a Szeretet. Amikor igazán szerettek valakit, akkor ott van mindig a bizalom is a szívetekben. Ha tehát szeretitek Fiamat, bíznotok kell Benne. Ha bíztok Benne, akkor tudjátok, hogy Ő mindig szeretettel és gyengédséggel vár rátok. Örül annak, amikor hívjátok, mert Ő mindent meg fog tenni, hogy elhozza nektek Békéjét és Vigasztalását.
Soha ne vonakodjatok attól, hogy imádkozván beszélgessetek Fiammal. Ő vágyik a társaságotokra, és hamarosan nem lesz kétségetek a Létezése felől. Minél többet imádkoztok, annál erősebb lesz a kapcsolatotok Istennel. Azoknak, akik meg vannak áldva egy ilyen Fiam iránti mély és megingathatatlan szeretettel, egy olyan béke lesz a szívükbe csepegtetve, hogy semmilyen szenvedés sem fogja tudni őket elbizonytalanítani ezen a Földön.
Imádkozzatok minden nap. Beszélgessetek Fiammal a mindennapi házimunkátok közben. Hívjatok engem, hogy vigyelek közelebb benneteket Fiamhoz. És ha még jobban akarjátok szeretni Őt, meg fogom kérni, hogy áldjon meg benneteket. Mély meghittséggel szeretni Istent, egy Ajándék Istentől, mely csak a rendszeres ima által nyerhető el.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Az elmúlt húsz évben a szaúdi család teljesen átépítette Mekka városát ezzel elpusztítva a vallási szent helyeket.

A The Times szerint a város vallási és történelmi épületeinek 98%-át rombolta le a királyi család. A következő projekt egy királyi palota építése lesz a szaúdi család részére. A palota Mohamed próféta szülőházára épül, mellé egy fürdőt terveznek ami szintén egy szent helyre a próféta első feleségének Khadizsának a házára épül majd. A beruházás költségvetése közel 21 milliárd dollár.

Az elmúlt években százával rombolták le a több ezer éves épületeket, helyükre szállodákat és turisztikai központokat építettek.

Mekka történelmi ókori városa szinte teljesen eltűnt. Az iszlám legfőbb városának régi muszlim emlékei helyett a szaúdi család biznisz központjai állnak. A város lakói érthetetlenül figyelik a pusztítást. A vallási vezetők világszerte hallgatnak az értelmetlen rombolásról.

Vajon kiknek áll az érdekében, hogy a muszlim szent helyek végleg eltűnjenek?!

Kapcsolódó:
Világvégi csatát provokálna ki az újabb horrorvideóval az Iszlám Állam
Az Iszlám Állam vegyi fegyvereket vetett be Szíriában
Moszul püspöke interjú közben elsírta magát

Kétszázezres hadsereggel rendelkezhet az Iszlám Állam a kurdok szerint
A kurdok szerint a CIA becslésével ellentétben nem pár tízezres, hanem legalább kétszázezres hadsereggel rendelkezik az Iszlám Állam.
A The Independent on Sundaynek adott exkluzív interjút Fuad Husszein, Maszud Barzani kurd elnök vezérkari főnöke, aki szerint az Iszlám Állam ma már egy Nagy-Britannia területének megfelelő régiót tart az ellenőrzése alatt, aminek az a veszélye, hogy aktivizálhatja az ott élő arab fiatalokat. Szerinte a szervezet uralja Irak és Szíria egyharmadát, ahol 10-12 millió ember él - innen bőven tudnak katonákat besorozni.
Szaúd-Arábia a halálsorról engedett ki több mint ezer rablógyilkost szír ellenzéknek, átdobta őket Szíriába azért, mert Oroszország nem engedte lebombázni Szíriát, ezért belülről kurták szét. Hihetetlen pusztítást végeztek a bibliai emlékekkel rendelkező országban. Mindezt miért? Mert olajat találtak, jelentős az aranytartaléka, amit nem adott oda önként Amerikának, mint az ukránok, és nem mondott le a pénzkibocsátási jogáról sem, mint Magyarország.
Most már nem biztos, hogy sikerül megállítani ezt a gyilkos hordát! Ázsia és Európa veszélyben van miattuk. Már sok olajkutat bitorolnak, és fél áron adják az olajat, vagy fegyverért. Ezért aztán olcsó lett az olaj - és az emberélet! Elég sok embert lefejeztek, kivégeztek, elüldöztek. Az üldözöttek ide jönnek a már leszegényített volt szocialista országok nyakára. Köszönjük Amerika! (F.I.)

http://orientalista.hu/a-szaudi-csalad-elpusztitotta-mekka-szent-helyeinek-a-tobbseget

Káros rajzfilmek a Comedy Centralon

Kedves Szerkesztő!


Szeretném, ha felhívná a figyelmét minden tévénézőnek a következő rajzfilmekre, amelyekkel mostanában butítják, illetve próbálják a sátánizmus irányába terelni a Magyarországon élő embereket. Mindkettő a magyar Comedy Central műsorán szerepel: Pokoli Szomszédok (Neighbours from the Hell) és a Furcsa Amcsik (Ugly Americans).
Mindkettőben megpróbálják "humoros formában" az alvilági lényeket megkedveltetni, normálisnak feltüntetni a nézők szemében. Míg az utóbbit csak 18 éven felüliek nézhetik (bővelkedik homoszexualitást népszerűsítő utalásokban is), addig a Pokoli Szomszédokat már a 16 évet betöltött (de még kiskorú) fiatalok is megtekintheti.
Érdemes lenne megtekinteni, és kielemezni mindkét rajzfilmet, hogy azok előtt is világos legyen ezek káros hatása, akiknek nem tűnik fel a sorozatokban rendszeresen felbukkanó sátánista jelképek gazdag felhozatala.

A sorozatok leírása itt található:

http://www.comedycentral.hu/shows/pokoli-szomszedok-elso-evad/
http://www.comedycentral.hu/shows/furcsa-amcsik/#showSummary

Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Egy olvasó


Pokoli Szomszédok

Pokoli szomszédok
Nincs is rosszabb, mint egy pokoli szomszéd… főleg, ha valóban az alvilágból jött. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli Szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be, akik a következő kedves céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba.
A Pokoli Szomszédok című szatirikus hangvételű amerikai animációs sorozatot 2010 júniusában mutatták be a TBS csatornán. A történet szerint a szellemekből álló Hellman család felköltözik az Alvilágból a texasi Houstonba, hogy megállítsanak egy akciót, amelynek célja, hogy leássanak a Föld magjába. A család szembesül azzal, milyen az emberek között élni, és rájönnek, hogy mi is tudunk olyan gonoszak, lenni, mint a démonok, sőt, a Föld valójában alig különbözik a Pokoltól...
Balthazor Hellman, a család feje, egy kicsit naiv, de nagyon jószívű, túlsúlyos szellem, aki a Pokolból erőszeretettel követte nyomon az emberiséget, méghozzá televízión keresztül, és emiatt korábban komoly konfliktusba került a Sátánnal. Felesége a csinos Tina, akinek két szenvedélye az alkohol és a pletyka, és van két gyermekük is, Josh és Mandy. A család különleges manó kutyája Pazazu úgy viselkedik, mintha rendes, evilági eb volna, van azonban egy különleges képessége: meg tudja állítani az időt! Szenvedélyesen rajong a popkultúráért, kedvence Lady Gaga és a Jonas Brothers. A család talán legfurcsább tagja a tudathasadásos Vlaartark Mimlark nagybácsi, akit különös vonzódás fűz a macskákhoz, mármint gasztronómiai értelemben.
Szó mi szó, bizarr egy család, de – mint kiderül – a szomszédjaik és a körülöttük élő emberek szintén nem normálisak. A Pokoli Szomszédok külföldön már osztatlan sikert aratott, várhatóan hamarosan a hazai nézők szívébe is belopja magát.


Furcsa Amcsik


Furcsa Amcsik
Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.
(Talán egy olyan ember írta a forgatókönyvet, aki maga is eltér a többségi társadalom normális normáitól?)
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/media-befolyasa/1572-karos-rajzfilmek-a-comedy-centralon