2020. március 8., vasárnap

Nem lesz mise Rómában és egész Olaszországban több héten keresztül, majdhogynem 10.000 a koronavírus fertőzöttek száma


Felfüggesztették az összes misét, ahol hívők is jelen vannak egészen április 3-ig a koronavírus miatt - írja az olasz püspöki konferencia rendelete (lent).

A római helynökség szóvivője, Walter Insero atya elmondta az ANSÁ-nak március 8-án, hogy mi a helyzet Rómában: "Az új kormány rendelet biztosítja ezt (ami nem igaz). Mi pedig tájékoztatjuk a plébánosokat."

Az Ótestamentumban a próféták a hasonló eseteket isteni büntetésnek nevezték.

Liguria elnöke megosztotta Twitteren a cikk képén, amin az látszik, hogy vasárnap összegyűlt egy tömeg Genovában, március 8-án.

https://gloria.tv/post/8ANMnzVqP7Zu4S9wmLKE7hpRn


"Katolikus" homoszex pszeudo-házasság a Fülöp-szigeteken


Két leszbikus "összeházasodott" a fülöp-szigeteki, Cebu egyházmegyéhez tartozó Lapu-Lapu Cityben található Fátimai Szűzanya plébániában.

"Elsírták" magukat, ahogy a "házasság szentségében" részesültek - írja a News.Abs-Cbn.com (Facebook, március 7).

Az egyikük fekete öltönybe álcázta magát, mintha ő lenne a vőlegény, a másik pedig menyasszonyhoz hasonló ruhát viselt.

https://gloria.tv/post/USUdKaBdNgM41PBxeLr7TYq48

Brandmüller: A zavar, amit Benedek a lemondásával keltett, csak a halálával oldható meg (Figyeljünk Jeruzsálem felé!!!)


XVI. Benedek hivatalosan nyugdíjba vonult, hogy "csendben imádkozzon", de ezt a bejelentést többször is megtörte - mondta a 91 éves Walter Brandmüller bíboros az EdwardPentin.co.uk oldalnak: "Ez pedig sokat pusztít".

Brandmüller észrevette, hogy "emeritus pápa" soha nem létezett az egyház történelmében, sem a kánonjogban, XVI. Benedek pedig most fedezi fel tettei következményét. Ez a helyzet csak a halálával lesz megoldott Brandmüller szerint.

Egy névtelen, idős vatikáni forrásra hivatkozva Pentin azt írja, hogy néhány bíboros Bertrone államtitkárra próbált nyomást gyakorolni 2013-ban, hogy tisztázzák a volt pápa kánonjogi státuszát a problémák elkerülése végett, ám "semmi sem történt".

https://gloria.tv/post/vrGi6aMuZm813jnkuaGub8x61