Jennifer által Urunk Jézus Krisztus

2021. augusztus 23.

Délután 12:30.

Gyermekem, a világot hamarosan elönti a víz. Nem az esőzésekből fog jönni, hanem népem könnyeiből, amikor látják, mit tettek kicsinyeimmel; amikor a világ elkezdi felismerni, hogy az ártatlanok vére nem marad büntetlenül. Gyermekem, az emberek bűnei sokrétűek, de amikor a büszkeség megmarad, akkor a nyomorúság gödrében fogják felemészteni magukat. Jövök, hogy eltávolítsam a vakságot, amely elborította ezt a világot. Jövök, hogy kioltsam a zűrzavart, és egy szempillantás alatt a világ az Ítélőszék elé kerül, míg e földön van. A népem szívében és elméjében megbúvó gonoszság napjai nem lesznek többé. Figyelmeztetőleg szólok, hogy azok, akik nem ismerik fel látogatásom idejét, és folytatják gonoszságukat, a sötétség örökkévaló veremébe fognak belefulladni. Közeledik az idő, amikor minden fény kialszik, kivéve azt, amellyel én jövök, mert én vagyok Jézus, a világ világossága. Azért jövök, hogy beragyogjam a világosságot minden egyes lélekbe ezen a földön - egy sem marad meg. Ez az igazság ideje, és amikor a világ sírni kezd, akkor kezdődik a gyógyulás. Ez lesz a legnagyobb irgalmassági cselekedet, amelyet az emberiségnek szenvedésem, halálom és feltámadásom óta adományozok. Azt mondom gyermekeimnek, hogy ma térjetek meg, mert eljött az óra, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2021. augusztus 25.

Délután 16 óra 15 perc.

Gyermekem, Én nem olyan Isten vagyok, aki sietve cselekszik, inkább a türelem, az irgalom és a rend Istene vagyok. Én vagyok az, aki elválasztom a nappalt az éjszakától, a gyomot a búzától, a sötétséget a világosságtól. Itt az ideje, hogy felkészítsétek szíveteket, gyermekeim, mert a történelem csak akkor kezdi ismételni önmagát, amikor gyermekeim önelégültek maradnak. Azért jöttem, hogy elmondjam nektek, hogy az emberiség egy új időbe lépett, egy új korszakba, amelyben a gyomot elválasztják a búzától; egy olyan időbe, amikor egy nagy tisztulás fog bekövetkezni. Gyermekem, szívem sír, mert oly sokan tévútra kerültek. Oly sokan hagyták, hogy az ellenség félelme legyőzze a tudást és az ítéletet, amelyet a lelkükbe oltottam Legyetek résen, gyermekeim, mert a történelem lapja forog, és ahogy ez bekövetkezik, egy nagy megrázkódtatás is bekövetkezik. A falak, amelyek ezt a gonoszságot védték, le fognak omlani. Megrázom e föld minden szegletét. Nemzetek fognak összeomlani, kormányok fognak megszűnni, ahogy a népemre helyezett megtévesztés megszűnik. Azok, akik állhatatosak maradtak imáikban, hitükben, és közel maradnak a szentségekhez és az evangéliumi üzenethez, bátorságot kapnak majd, hogy segítsenek azoknak, akik elveszettek. Ez lesz az a korszak, amikor megidézem az evangéliumi üzenetben megírt prófétákat, hogy vezessék az emberiséget. Mondom gyermekeimnek: ahol zűrzavar van, ott az ördög van; ahol nincs béke, ott az ördög van; amikor eláraszt benneteket a félelem, ott az ördög van. Én a rend és a béke Istene vagyok. Hol nyugszik a bizalmatok? Egy olyan világban, amely arra törekszik, hogy elpusztítsa a lelkedet - vagy a Messiásodban? Mert én vagyok Jézus, a világ Megváltója. Most pedig menjetek és legyetek békében, mert az Én irgalmam és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2021. augusztus 26.

19:15.

Gyermekem, azért jöttem, hogy elmondjam a világnak, hogy ha békére vágytok, akkor kezdjetek el imádkozni. Ha szeretetre vágysz, akkor először meg kell ismerned Mennyei Atyádat, mert én vagyok minden szeretet forrása. Ha türelemre vágysz, akkor először a megértésért kell imádkoznod. Azt mondom gyermekeimnek, hogy ahhoz, hogy utánozhassátok Teremtőtöket, meg kell ismernetek, hogy az én utaim nem az emberek útjai. Én vagyok az élet Szerzője. Én vagyok az a Forrás, aki a legelső lélegzetet lehelitek, amit veszitek, és az utolsót, amikor elhagyjátok ezt a földet. Ugyanazok a kezek formáltak titeket, amelyek a keresztre szegeztek. Azzal a küldetéssel teremtettelek, hogy beteljesítsd ezt a földet. Téged Én küldtelek és értem. Ne add át szabad akaratodat olyan királyoknak, akiknek nincs országuk. A világnak csak akkor van hatalma felettetek, ha átadjátok szabad akaratotokat. Hangodat azzal a céllal teremtettük, hogy szeress, hogy beszélj, hogy dicshimnuszokat énekelj mennyei Atyádnak. Ha a hangodat elhallgattatják, az azért van, mert az ellenség nem akarja hallani az igazságot. Sok Heródes bolyong ezen a földön, akik elhallgattatják kicsinyeimet, de én ezt mondom nektek: Jövök, jövök, és jaj azoknak, akik kicsinyeim halálát okozták. Itt az ideje, hogy megtérjetek, gyermekeim, és jöjjetek irgalmasságom forrásához, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.


A mi Urunk Jézus Jenniferhez 2021. augusztus 28-án:

Gyermekem, mondd meg gyermekeimnek, hogy szeretem őket. Mondd meg a világnak, amikor a feszület előtt térdelnek és holttestemet nézik, hogy a mérhetetlen szeretet teljes érájának tanúi. Gyermekem, a világ éhezik, éhezik a rendre, mivel nagy viszály uralkodik az egész világon. Amikor a félelem meghódította a szíveket és az elméket, akkor jön az egyensúlytalanság. Ha imádkoztok és nincs bizalmatok, akkor imáitok eredménytelenek. Gyermekeim, ahhoz, hogy megértsétek az imádságot, azzal kell kezdenetek, hogy szenvedésemről, halálomról és feltámadásomról elmélkedtek. Gyermekeim, még szenvedéseim során is tudtam, hogy át kell adnom magam Atyám akaratának, hogy küldetésemet beteljesítsem. Arra hívom gyermekeimet, hogy hagyják el a világ hazugságait, és adják át magukat Atyám akaratának. Törekedjetek arra, hogy megéljétek a küldetést, amelyre küldtek benneteket, mert mindannyian az Én választott eszközeim vagytok. Ez a világ elmúlik, és a csalók hazugságai csak arra törekednek, hogy megbénítsanak benneteket, és megfosszanak az igazságtól - mert Én vagyok Jézus, az út, az igazság és az élet. Most pedig menjetek előre, és éljétek a küldetést, amelyre teremtettetek, mert jutalmatok nagy lesz a mennyben. Irgalmasságom és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

https://www.wordsfromjesus.com/

1 cf. Not Herod’s Way
2 cf. Fatima, and the Great Shaking
3 cf. Jennifer – Vision of the Warning