SOK VÁLTOZÁS TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTED. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.03.03.

Kedves gyermekek, köszönöm, hogy itt vagytok az imádságban és térdet hajtotok ezen az áldott helyen.

Gyermekeim, arra kérlek benneteket ebben a pillanatban, amikor oly sok változás van körülöttetek: bízzatok, bízzatok Jézusban!

Gyermekeim, csak Isten adhat nektek békét egy háborúkkal, hazugságokkal és igazságtalansággal teli világban. Még egyszer kérem, hogy bízzatok abban, aki meghalt a ti üdvösségetekért.

Kiáltsatok erről a hegyről is, hogy kövessétek az evangéliumot! Semmi mást, csak az evangélium hangját. Veletek vagyok, ne féljetek!

Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

AZ IRGALMASSÁG UTOLSÓ CSELEKEDETE.

Mária üzenete. Gisella Cardia 2024.03.09.

"Kedves lányom, köszönöm, hogy befogadtál Engem a szívedbe. Mennyi fájdalmat érzek Szívemben az emberiség miatt, amely nem hallgat szavaimra. Még mindig veled vagyok, mert nem akarom, hogy egyetlen lélek is elvesszen. Hagyták magukat megtéveszteni a démon fortélyainak ravaszságától, akiket hamis világi fények vonzottak, de akik hűségesek voltak Istenhez a vihar közepette, azoknak a lelkük üdvössége lesz biztosíték. Leányom, kelj fel. és harcoljatok azok ellen, akik el akarják pusztítani Isten Igéjét. Angyalaim nem hagynak békén a harcban Szeretett leányom, hamarosan eljön a Figyelmeztetés, és őszintén imádkozom, hogy az Irgalmasságnak ez az utolsó tette képes legyen sokkolni a szíveket és a lelkiismereteket . Ne ​​félj! Veled vagyok, lányom. Milyen nagy a szenvedés fájdalma. Fiammal együtt éltem át, de ne feledd, hogy akkor volt a feltámadás. Minden ígéret, minden szó biztos lesz. Most Áldalak a Szentháromság nevében. Bűnbánat, böjt, bűnbánat."

KÉSZÜLJÖN ERRE A KÜLÖNLEGES HÚSVÉTRE. Jézus üzenete. Gisella Cardia 2024.03.19 "

...Ami Keresztre feszítésem napján történt, az ma is megtörténik. Az ellenem irányuló gyűlölet tovább folytatódik, még erősebben! Nem látják a gonoszt, ami a lelküket pusztítja. Mondom azoknak, akik fenntartják, hogy ők keresztények – de minden nap elhatárolódnak Tőlem – ne haragudjatok..."

A GONOSZ DÜH SOKKOLJA AZ EMBEREKET. Mária üzenete. Gisella Cardia 2024. március 23. "Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben meghallgattátok Hívásomat, és térdeteket imára hajtottuk. Gyermekeim, legyetek áldottak! Bízzatok Jézusomban. Gyermekeim, a gonosz dühe megrázza a természetet, a politikát, a tudományt és a emberek, akiknek nincs Isten a szívetekben. De ne féljetek, hagyjátok magatokat vezetni az Isten fénye által megvilágított ösvényen, akinek nincs párja. Igaz, hogy szabad akaratotok van, de ismerjétek meg és válasszatok Istent. Gyermekek, a fájdalom nagy lesz, de vigasztalásotok az Eucharisztia. Szeressétek egymást! Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."