2016. január 30. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Készüljetek! Az üldözés már itt van. A rejtekből támadnak rátok. Már minden elő van készítve. Éljetek halálra készen! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tudnak tenni. Valljatok meg Engem ezek előtt, akik azt hiszik, hogy Istennek tesznek szolgálatot azzal, ha titeket megölnek. Örüljetek, mert halálotok pillanatában jöttök fel a Mennybe. Ez lesz égi születésnapotok. Ti csak lélekben készüljetek! Éljetek tisztán, szentül! A többit bízzátok Rám! Fogadjátok el a vértanúságot, mert ezzel dicsőítitek meg a Szentháromságot, és Benne Engem, Aki a Véremet ontottam ki értetek.
Kicsinyeim! Nem nagyobb a szolga Uránál. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ha az Én Véremet kiontották, a tiéteket is ki fogják ontani. Örüljetek, és ujjongjatok azon a napon! Zengjetek dicsőítő zsoltárokat, mert ahol Én vagyok, ott lesztek ti is. Látni fogjátok dicsőségemet, és örökké osztozni is fogtok benne. Fogadjátok el a kereszteket, a gyalázatot, amiképpen Én is elfogadtam ártatlanul értetek. Amilyen mértékben azonosultok Velem megpróbáltatásaimban, olyan mértékben kaptok részt dicsőségemből.
Gyermekeim! Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit öröktől fogva készített nektek Atyám. A Föld összes szenvedése nem mérhető a Mennyország dicsőségének egyetlen pillanatával.  A legmerészebb álmaitokban sem tudjátok elképzelni azt, ami odaát vár rátok. Örök élet, örök boldogság. Letörlök szemetekről minden könnyet.
Kicsinyeim! Éljetek szentül! Akkor nagy jutalmat kaptok a mennyben. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Ne kövessetek el bűnt! Mindaz, amivel a lelkiismeretetek vádol, a sátántól van. Amit nem szeretnétek, ha veletek tennék, ti se tegyétek másoknak!
Gyermekeim! Ha másoknak ártotok, saját magatok látjátok kárát, mert ugyanazt kapjátok vissza.
Kicsinyeim! Szeressétek egymást! Isten arra teremtett mindnyájatokat, hogy szeretetben éljetek. Csak akkor vagytok boldogok, ha szeretetet adtok és kaptok. A szeretet fontosabb a lelketek számára, mint a testeteknek a levegő. Szeretet nélkül a lélek halott. Ezért adtam főparancsba a szeretetet, hogy boldogok legyetek már itt a Földön, és elnyerjétek az örök életet. A Mennyben csak szeretet létezik. Akiben nincs szeretet, az nem juthat be Isten országába. Atyám szeretetből teremtett meg minden embert. Azért, hogy ti is viszontszeressétek Őt, és Őbenne egymást. Ha így éltek, tehetetlen lesz veletek a sátán.
Kicsinyeim! Fogadjátok meg szavamat! Imádkozzatok azért, hogy szeretetben tudjatok élni! Ha a másiknak panasza van ellenetek, kérjetek bocsánatot, és tegyétek jóvá bűneiteket! Senki se károsítsa meg a másikat, mert odaát kemény szenvedéssel kell megfizetni érte. Bocsássatok meg egymásnak, és imádkozzatok egymásért, még ellenségeitekért is! A Miatyánkban ezt tanítottam: bocsásd meg a vétkeinket, amint mi is megbocsátottunk az ellenünk vétkezőknek. Ha megbocsátjátok az embereknek, amit vétettek ellenetek, mennyei Atyátok is megbocsát nektek. De ha nem bocsáttok meg az embereknek, Atyátok sem bocsátja meg bűneiteket. (Máté 6, 12, 14-15.)
Gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! Az óra itt van. hamarosan meg kell állnotok ítélőszékem előtt. Ott lepereg előttetek egész életetek. Számot kell adnotok mindenről. Ki – ki elveszi jutalmát, vagy büntetését cselekedetei szerint. Istennek nem lehet hazudni. A sátán hazug. Ő a hazugság atyja. Ne higgyetek neki! Ne álljatok szóba vele! Váltsátok tettekre figyelmeztetéseimet, akkor megmentitek a lelketeket. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”