2011. december 22., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Még a gyilkosság bűne is megbocsátható

2011. december 21. szerda, 20.10
Legdrágább leányom, Én vagyok az.
Ma éjjel azért jövök, hogy vigaszt nyújtsak a bűnösöknek, akik azt hiszik, hogy nem méltóak arra, hogy Elém álljanak.
 Azokhoz a szegény meggyötört lelkekhez szólok, akik azt hiszitek, hogy bűneitek annyira visszataszítóak, hogy Én nem tudnék megbocsátani nektek. Mennyire tévedtek.
Nem tudjátok, hogy nincs olyan bűn, amit Én ne tudnék megbocsátani? Miért féltek annyira?
Nem tudjátok, hogy még a legsúlyosabb bűn, mint a gyilkosság, is megbocsátható?  Minden bűnt meg lehet bocsátani, és meg is lesz bocsátva, ha igaz szívből jövő bűnbánatot mutattok.
Én várok. Nyissátok meg a szíveteket Felém. Bízzatok Bennem. Én vagyok talán az egyetlen igaz barátotok, így elmondhattok Nekem mindent, nem fog megbotránkoztatni.
A bűn az élet része.  Csak nagyon kevés lélek tud – beleértve a választott lelkeket is -, megmaradni a kegyelem állapotában hosszú ideig.
Soha ne érezzétek úgy, hogy ti nem tudjátok meggyónni bűneiteket, függetlenül attól, hogy milyen súlyosak lehetnek.
Ha féltek Tőlem, és továbbra is elfordultok, még inkább eltávolodtok Tőlem.
Sok Gyermekem nem érzi magát méltónak Szeretetemre.  De Én mindenkit szeretek, még a megátalkodott bűnösöket is. Én nem tudom elnézni a bűnt. Soha nem tudnám megtenni. De szeretem a bűnöst.
A bűn miatt küldettem a világba, mint Megváltó, azért, hogy bocsánatot nyerhessetek.
Ahhoz, hogy bocsánatot nyerjetek, esedeznetek kell a bocsánatért. Amikor megbocsátást kerestek, mindenekelőtt alázatosnak kell lennetek. Mert alázat nélkül nincs igaz bűnbánat.
Én, a ti Megváltótok, könyörögve kérlek benneteket, hogy szálljatok magatokba, és gondolkodjatok el azon, hogy hogyan élitek az életeteket.  Ti vagy szeretitek az Istent, a jócselekedeteitek és a felebaráti szeretet révén, vagy nem.
Nem kell ismernetek Engem ahhoz, hogy szeressetek Engem, gyermekek. A munkátok, az egymás iránti szeretetetek, kedvességetek és nagylelkűségetek révén mutatjátok Irántam való szereteteteket, anélkül, hogy ezt észrevennétek.
Szívetek alázatossága által bizonyítani fogjátok Irántam való szereteteteket is, amikor igaz bűnbánatot mutattok az életetekben elkövetett minden rossz cselekedetért.
Mit gondoltok, hogyan másként kerülhettek közel Szívemhez?
Sosem szabad félnetek, közeledni Hozzám. Én sosem vagyok távol.
Jöjjetek Hozzám most, így tudom táplálni lelketeket, és az áhított békességet megadni nektek.
Szeretett Jézusotok