2022. szeptember 30., péntek

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: Csak kevesen maradnak hitben | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.01.

Kedves gyermekeim, az emberiség egy spirituális szakadék felé tart, és csak kevesen maradnak erősek a hitben. Istenben nincs féligazság. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Legyen őszinte magatartásában. A mennyország csak az igazaké. A világban vagy, de nem vagy a világból. Hallj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária Üzenete: EGY NAGY CSATA IDEJE | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.03.

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és arra kérlek benneteket, hogy mindenhol próbáljatok bizonyságot tenni Fiamról, Jézusról. Az emberiség elszakadt a Teremtőtől, és szegény gyermekeim vakokként járnak, hogy más vakokat vezessenek. Térj vissza Jézushoz, és fogadd el az igazság világosságát. Ne térjen el az imától. Amikor elszakad tőle, a Démon prédájává válsz. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Nagy lelki harcban élsz. Gyónás, Eucharisztia, Szent Rózsafüzér, a Szentírás és az Egyház igaz Tanítóhivatalához való hűség: ezek a fegyverek a nagy küzdelemhez. Egy nagy megpróbáltatásokkal teli jövő felé tartasz. Azokat, akik szeretik az igazságot, üldözik és bíróság elé állítják. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni a Földön. Ne hátrálj meg. Bármi is történik, maradj Jézussal. Ne felejtsd el: Istenben nincs féligazság. Menj előre azon az úton, amelyet mutattam neked! Imádkozni fogok érted Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Kérlek, légy hűséges felhívásaimhoz | Pedro Regis 2022. szeptember 9.

Drága gyerekek, ne féljetek. Az én Jézusom veled van, még ha nem is látod Őt. Arra buzdítalak benneteket, hogy legyetek hűségesek Felhívásaimhoz, mert el akarlak vezetni benneteket a szentség felé. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz. Uram vár téged. Ne vonja el figyelmét az útról, amelyet mutattam neked. Az Egyház nagy hajóját elvezetik az iránytól, és messze szállítják a biztonságos menedéktől, de azok, akik hűek maradnak a múlt tanulságaihoz, megmenekülnek, és nem fognak elpusztulni. Felbátorodik! Legyetek imádkozó férfiak és nők. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NAGY SZENNYEZÉS | Pedro Regis 2022. szeptember 10.

Drága gyermekeim, Uram sokat vár tőletek. Ne állj egy helyben. Itt az ideje, hogy visszatérj. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Isten siet. Kérlek benneteket, hogy először a menny dolgait keressétek. A világban vagy, de nem vagy a világból. Fájdalmas jövő felé tartasz, és csak az ér győzelmet, aki szereti az igazságot és annak fegyvereit. A Sátán füstje mindenhol elterjed, és a nagy szennyeződés sok pap és Istennek szentelt ember hibája lesz. Bármi is történik, maradj hű Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Sok éven át keményen kell próbálkoznia, de ne veszítse el a szívét. Én vagyok az Édesanyád, és mindig melletted leszek. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: tetteivel szenvedést fog okozni | Pedro Regis 2022.09.15.

Drága gyermekeim, ti az Úréi vagytok, és egyedül Őt kell követnetek, és egyedül Őt kell szolgálnotok. Légy az Úr tulajdona szavaidban és tetteidben. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elvonják a figyelmedet Jézusomról. Az emberiség belebetegedett a bűnbe, és meg kell gyógyulnia. Bánd meg a bűneidet. Gyere közelebb a gyóntatószékhez, mert csak így érheted el az Irgalmasságot. Aki Krisztussal [Antikrisztussal] szemben áll, az dolgozni fog, és szenvedést és halált okoz. Azok, akik szeretik az igazságot és megvédik azt, nehéz keresztet viselnek, de végül Isten győzelme eljön választottai számára. Fogadd el Felhívásaimat, és bátran tégy tanúságot Jézusom evangéliumáról. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária Üzenete: EGY NAGY CSATA IDEJE | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.17.

Drága gyermekeim, nagy lelki harcban éltek. A démon azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmedet az igazságtól, és a bűn sötétségébe vezessen. Vigyázz. Jézusom sokat vár tőled. Tedd meg a tőled telhető legjobbat a küldetésben, amelyet az Úr rád bízott, és minden jól fog végződni számodra. Jönnek majd napok, amikor a hit csak néhány szívben lesz jelen. Hallj meg. Harcolj az ellenség ellen. melletted leszek. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és Ő lesz a megmentőd és a segítséged. Jézusom igaz Egyházát üldözni fogják és kigúnyolják. Akik szeretik az igazságot, azokat elítélik és elítélik, de ne hátráljanak meg. A győzelem mindig az Én Jézusomé és az Ő választottjaié lesz. Félelem nélkül előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: A pusztítás tervének előmozdítása | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.20.

Drága gyermekeim, nyújtsátok a kezeteket, és elvezetlek titeket Őhozzá, aki a ti egyetlen utatok, igazságotok és életetek. Arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok. Csak az ima erejével érhetsz el győzelmet. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elvonják a figyelmedet az Igazságról. A Nagy Nyomorúságban élsz, de én mindig melletted leszek. Az emberiség lelkileg vak, és eljött a pillanat, hogy megnyíljatok az Úr Fénye előtt. Csak az igazság fényében követheted a szentség útját és érheted el a tökéletességet. Hallj meg. A báránynak álcázott farkasok mérgező tervet folytatnak az igaz Egyház elpusztítására. Ne hátrálj meg. Jézusom igaz Egyháza soha nem fog elpusztulni. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
„Az emberiség a szakadék felé tart” Mária üzenete. Pedro Regis (2022. szeptember 22.)

Drága gyermekeim, térjetek vissza az Úrhoz, aki szeret titeket, és név szerint ismer titeket. Ne felejtsd el: az Igazságos Bíró meg fogja kérni, hogy adj számot mindenről, amit ebben az életben teszel. Hajlítsd meg térdeidet imában. A mennyből jöttem, hogy segítsek neked, de nem élhetsz mozdulatlanul a bűnben. Az emberiség egy önpusztító szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy hűséges Jézushoz. Őbenne van az igazi megszabadulásod és üdvösséged. Imádkozzatok sokat Jézusom Egyházáért. Nehéz idők lesznek az igazak számára. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni Isten házában. Az igazság védelmezői isszák a szenvedés keserű poharát, de az Úr megmenti népét. Ne csüggedj. Előre az igazságban! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Minden fájdalom után eljön a nagy öröm | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.29

Kedves gyerekek, bátran! Ne hátrálj meg. Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Azért jöttem a mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne légy bűnben. Ez a kegyelem ideje az életednek. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Az emberiség a spirituális sötétség szakadéka felé tart. Gyere vissza Isten Fényéhez, és nagyszerű leszel a hitben. Nem akarlak kényszeríteni, mert szabadságod van. Tudd, hogy Uram szeret téged, és sokat vár tőled. Bízz teljes mértékben Isten erejében, és eljön a győzelem. Add ide a kezeidet, mert el akarlak vezetni Őhozzá, aki mindannyian vagytok. Szeretnélek boldognak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a Mennyben. Ne félj. Megváltás jön az Úrtól az igazak számára. Szakadj el a világtól, és élj a Paradicsom felé fordulva, amelyre csak arra lettél teremtve. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Előre! A sok fájdalom után nagy öröm fog eljönni benned. Ezen a ponton a kegyelem rendkívüli esőjét okozom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Beérett az első magyarországi gyümölcs!

 

Figyelem! Az alábbi írás szarkazmust, iróniát és nyomokban humort tartalmaz, olvasás csak saját felelősségre!

Nemrég Viganó érsek felhívást intézett a világ püspökeihez, amelyben a tridenti rítus szerinti szentmisék végzésére kérte őket.

Mindenki megdöbbenésére először Udvardy érsek szívének kérgén hatolt át kiérdemesült érsektársa felhívása, mélyen megérintve az érző húst és ideget. Így – némileg váratlanul – ő lett az első magyarországi püspök, aki Legszentebb Ferenc Szentatyánk Traditiones Custodes (A hagyomány börtönőrei) kezdetű motu propriójának megjelenése után nyilvános pontifikális misét mutatott be a tridenti rítusban.

A szentmisére Szent Mihály ünnepén, a felújítás alatt álló veszprémi székesegyházban került sor, amelyet az SSPX által erre az alkalomra küldött szakértők tettek használhatóvá és méltóvá a szentmise bemutatására. A feltárások és falkutatások miatt feldúlt templom az ő értő kezeik között a Golgota pontos másává nemesült, ami mély megrendüléssel töltötte el a résztvevőket. A megrendülést fokozta Udvardy érsek ünnepélyes megjelenése, amely szívbemarkolóan mutatta azt a fényes dicsőséget, amely Krisztusnak járt volna földi pályafutása alatt is, de amely helyett a kereszt gyalázata jutott osztályrészéül. A cappa magna, az aranyozott, hímzett kazula és a csipkével bőven díszített főpapi alba ez alkalommal ugyan még nem egészült ki a püspöki kesztyűvel, de ez semmit sem vont le az esemény ünnepélyeségéből, amely módfelett nagy volt. Sokan sírtak.

Exc. Udvardy érsek úr főpapi ornátusban, élete első tridenti miséjére érkezve

 

Helyszíni tudósítónk megpróbált utánajárni Udvardy érsek tridenti rítussal kapcsolatos politikájában bekövetkezett váratlan fordulat okainak. Ennek során minden szál egy olyan közelmúltbeli eseményhez vezetett, amely nem kapott jelentőségének megfelelő figyelmet: a székesegyház felújítása során előkerült időkapszula felnyitásához.

A fenti képen Exc. Udvardy érsek úr aggódva figyeli, amint P. Dr. Takáts kesztyűs kézzel bontja az üzenetet, a lenti fotón a törött kapszula és annak tartalma látható

 

Megbízható informátorok szerint a széttört üvegkapszulából a korabeli sematizmus és pénzérmék mellett ez a rövid, az egykori székeskáptalan tagjai által hitelesített latin jellegű üzenet is előkerült:

„Prudenter agas et respice finem, mi fili, Georgi, alioquin tantam pecuniam habebit dioecesis, quantum in hanc capsulam posuimus!”

A látnoki figyelmeztetés olvasása gyökeres változást idézett elő a veszprémi érsek és munkatársai életében, és ennek pusztán első megnyilvánulása volt a pontifikális szentmise bemutatása. Belső informátoraink szerint hamarosan olyan intézkedések következnek, amelyek úgy a székesegyház felújításában, mint az érseki pasztorális megközelítésben igazi fordulatot jelentenek. Erre utalnak az érsek Magyar Kurírnak adott értékelő gondolatai is:

„Egy ilyen üzenetnek sok szintű jelentése van. Van aktuális jelentése: adott korról beszél, adott üzenetet fogalmaznak meg hívő elődeink, ugyanakkor van a hitre mutató jelentése és jelentősége is: ősiséget fejez ki, hiszen akik előttünk a hitben jártak, azok a maguk korában, kultúrájában az Egyház javát igyekeztek előmozdítani. A székesegyház esetében pedig az istentisztelet, a kultusz helyét tették széppé. Így most üzennek nekünk: üzennek a hitről és az Egyházhoz, a Krisztushoz tartozásról, mi pedig nagy tisztelettel tekintünk rájuk, és nagy tisztelettel olvassuk az üzenetet”

Forrásaink ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy az érsek megtérése végső soron a bukását is okozhatja, mert a pontifikális tridenti mise nagyobb érv lesz Legszentebb Ferenc Szentatyánk előtt az érsek leváltása mellett, mint a székesegyház védői által gyűjtött, azt szorgalmazó aláírások. Megjegyezték azonban azt is, hogy az érsek a várható következmények tudatában tette, amit tett. Más forrásaink a pontifikális misét előkészítő SSPX szakértők által érsek úrnak kézbesített másik levélről is szóltak, amelyben Pagliarini generális atya menedéket és munkát ajánlott neki leváltása esetére, egyúttal meghívta őt egy világkörüli tanúságtevő körútra, előadásokat tartani a tridenti szentmise teológiai mélységeiről. Amíg a por elül.

(ECK hírszolgálat)
https://invocabo.wordpress.com/2022/09/30/beerett-az-elso-magyarorszagi-gyumolcs/


Szomorúan, megtörten és elkeseredetten teszünk eleget kötelezettségünknek a sajnálatos valóság kényszere alatt, az alábbi nyilatkozatot téve:

Folyó év szeptember 30-án általunk megjelentetett írás arról adott hírt, hogy Excellenciás Udvardy Érsek Úr Szent Mihály ünnepén régi rítusú pontifikális misét mutatott be a felújítás alatt álló veszprémi székesegyházban. Azt is állítottuk, hogy ebben az SSPX szakértői segítették. Állítottuk továbbá, hogy a politikájában bekövetkezett fordulat oka egy időkapszulából előkerült latin jellegű üzenet volt (Megfontoltan cselekedj és figyelj a végre, fiam György, különben annyi pénze lesz az egyházmegyének, mint amennyit ebbe a kapszulába elhelyeztünk”). Írásunkban azt a hamis látszatot keltettük továbbá, hogy a változások mögött valójában az Érsek Úr Szent Páléhoz fogható megtérése lenne.

A valóság ezzel szemben az, hogy az Érsek Úr a megjelölt napon nem celebrált ragyogó arccal régi rítusú szentmisét az emberekkel zsúfolásig megtelt székesegyházban, hanem novus ordo misét mondott az érseki kápolnában néhány szomorú alkalmazott jelenlétében.

 

A valóság továbbá az, hogy az Érsek Úr valójában soha semmiféle kapcsolatban nem állt az SSPX papjaival a felfüggesztésen, kiközösítésen kívül, így értelemszerűen nem vehetett át tőlük olyan levelet, amelyben Pagliarini SSPX generális menedéket és munkát kínált volna neki az érseki székből való pápai eltávolítása esetére.

Töredelmesen bevalljuk továbbá, hogy mindenféle alapot nélkülöz az Érsek Úr megtéréséről szóló álságos híresztelésünk.

Bár belátjuk, hogy az általunk közzétett írás miatti felelősség alól semmi sem menthet fel minket, magyarázatképpen – mivel fiatal korunk meggondolatlanságára immár nem hivatkozhatunk -, nyilatkozzuk a következőket:

Bár valóban mi követtük el az írást, de annak terjesztéséért csak részben tartjuk felelősnek magunkat. A gyors terjedés oka leginkább az volt, hogy a benne lévő álhírek nem csak az általunk igen vágyott, és Érsek Úr szenttéválását biztosító remélt valóságot írták le, hanem sokak vágyait leképezték.  Oldalunk egekbe szökő látogatottsága az Érsek Úr megtéréséért hevesen imádkozó engesztelő imacsoportok, hívők facebookos tevékenységének („Pálfordulás! Istennek legyen hála!”) köszönhető. És persze közel ennyire magának az Érseki Hivatalnak is, amely közleményben dicsérte humorunkat, méltatlanul ránk irányítva a humorkedvelők megtisztelő, de meg nem érdemelt figyelmét.

Bár hibát követtünk el, amikor írásunk elején nem jeleztük, hogy „Figyelem! Az írás szarkazmust, iróniát és nyomokban humort tartalmaz, olvasás csak saját felelősségre!”, de ezt talán némileg érthetővé teszi, hogy az abszurd humor művelői ritkán teszik meg a fenti jelzést. Állításunkat bizonyítandó az Excellenciás Érsek Úr példájára hivatkozunk, aki nem pusztán értékeli szomorú humorunkat, hanem maga is lelkes művelője az abszurd humornak. Hiszen tevékenységének abszurd humor voltát előre nem jelezve imádkozott például az Oltáriszentség előtt papi hivatásokért (Elsőcsütörtöki imaalkalom Ajkán (veszpremiersekseg.hu)), beszélt a székesegyház fontosságáról Szent Mihály ünnepén az érseki kápolnában (Az Isten dicsőítésének a helye – Szent Mihály székesegyház felszentelésének ünnepén (veszpremiersekseg.hu)), vagy az Oltáriszentségről és a méltó vételről (https://fb.watch/g1FNhWgGhb/). És – velünk ellentétben – az érsekség honlapján a mai napig nem jelzik a fentiekben említett felirathoz hasonló figyelmeztetéssel ezen performanszok valódi műfaját.

A fentiek miatt szomorúak vagyunk, megtörtek pedig azért, mert oldalunkon a leglátogatottabb írások a kézbeáldozás betiltásáról, Sarah bíboros stigmatizációjáról és Udvardy Érsek Úr megtéréséről szólnak. Továbbá igen elkeseredettek vagyunk azért, mert nem az Oltáriszentség védelmében született, közvetlenül püspököknek küldött kéréseink, könyörgéseink, leveleink, vagy oldalunkon megjelent írásaink érték el főpapjaink ingerküszöbét, hanem egy tridenti mise bemutatását állító álhír. Leveleink kézhezvételekor nevetgéltek, vagy unottan, netán bosszúsan tették ad acta a motoros iktatóba (daráló), válaszra sem méltatva minket, vagy jámbor hülyéknek kijáró semmitmondó választ adva.

Vajon püspökeink miért nem az Úr testének megtaposásától félnek, hanem attól, hogy összefüggésbe hozzák őket a szentek miséjével? Miért az írásunk által keltett botránytól félnek, és nem az igazitól: hogy pásztorok helyett béreseknek bizonyulnak?

Az általunk vágyott és álhírekben ábrázolt valóságra szomjaznak a maradék katolikusok.

Mikor válhat a vágyott valóság végre ténylegessé? Könyörüljenek rajtunk!

https://invocabo.wordpress.com/2022/10/09/helyreigazitas/

Ki van meglepődve azon, hogy MINDEGYIK politikus a megválasztása után 1 perc alatt köpönyeget fordít, és pont az ellenkezőjét mondja és/vagy csinálja annak, amit a választás előtt papolt?! Ugyan kik pénzelték a választási kampányát? Ha nem lenne a globalogazdi csicskása, eleve el se jutott volna a jelöltségig, hát még a "győzelemig"! A "választások" nevű ketrecharcban mindegyik résztvevőt ugyanaz a tulajdonos szponzorálja. Bárki győz, végső soron mindig ő nyer, és soha semmit nem bíz a véletlenre.(Cassandra)