2014. február 16., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Az antikrisztus eszközként fogja felhasználni az úgynevezett stigmáit, hogy meggyőzze a világot arról, hogy ő, maga Jézus Krisztus

2014. február 15. szombat, 17:15
Gyermekem, amikor az antikrisztus hatására a megtévesztés beborítja a lelkeket, az emberek meg lesznek tévesztve azon sok tett, cselekedet és szó által, amelyek tőle fognak származni.
Kellemes, megnyugtató valamint higgadt viselkedéssel magabiztosan fog megindokolni minden bűnt, melyet Isten ellen elkövetnek. Még az emberiség ellen elkövetett legaljasabb bűnöket is ügyesen ki fogják magyarázni, mintha annak nem lenne semmi jelentősége. Sokakat arról fog meggyőzni, hogy az emberi élet kioltása mások javát szolgálja, és hogy az részét képezi a legalapvetőbb emberi jogoknak. Az istenkáromlásokat, amelyek csak úgy ömleni fognak a szájából, jogosnak és megalapozottnak fogják tekinteni. Ő mindent meg fog indokolni, visszafelé idézvén a Szentírást. Azok, akik csüngeni fognak minden szaván, nem fogják eléggé ismerni Isten Szavát ahhoz, hogy képesek legyenek őt cáfolni. Aztán azt a benyomást fogja kelteni, hogy ő állandóan imádkozik, és azt fogja állítani, hogy lelki adományai vannak.
Az antikrisztus azok társaságát fogja keresni, akiket úgy tekintenek, mint akik a szeretetszolgálat nagy munkálatait végzik, és azoknak fogja tenni a szépet, akiket szentnek tekintenek Isten Szemében.
Idővel az emberek át fognak térni oda, amelyről azt hiszik, hogy az valóban egy felvilágosult egy-világvallás, ahol az antikrisztus nagy szerepet fog játszani. Aztán minden démoni erőt, amelyet a Sátán adott neki, arra fog használni, hogy meggyőzze a világot, hogy ő a szenteknek tulajdonított stigmákkal rendelkezik.
Az antikrisztus eszközként fogja felhasználni az úgynevezett stigmáit, hogy meggyőzze a világot arról, hogy ő, maga Jézus Krisztus, és azért jött, hogy megmentse a világot. Majd pedig azt fogja mondani, hogy ő most bejelenti a Második Eljövetelt; azokat viszont, akik imádattal a lábai elé borulnak, Isten Angyala vele együtt elsöpri, és a tüzes tóba veti majd őket.
Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja

Balás Béla kaposvári megyéspüspök levele a választásokról


Isten, mivel maga a szeretet, sehogy se maradt meg egek lakójának. Szembeszállt tehát a káosszal és nem tisztelte másságunkat. Beavatkozott Káin magánéletébe, Ábrahámot rávette a közügyekre, majd Mózest nemzetközi konfliktusba sodorta. Jeremiás és Ezdrás fedőnevű ügynökeivel ellenállási mozgalmat indított a kis-emberekért. Dánielt, a határokon túli kisebbség képviselőjét, Baltazár lakomáján egyoldalú médiaelőnyhöz juttatta, így megbontotta az addigi erőegyensúlyt és előkészítette a pogányok Galileáját a Pusztában Kiáltó szavára.
Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén személyesen belépett a napi politikába, majd fokozatosan megszállta a világot, mert nem fért el a sekrestyékben. Maga körül feldühítette a hamisakat és lázba hozta az igazakat. Miatta őrült meg a beépített Júdás, és tőle nem tudott aludni a köztisztviselő Pilátus. Kampányolt 33 éven át, megbukott nagy-pénteken, és mégis győzött húsvétkor. Ezzel azonban nem elégedett meg. Ő ugyanis nem győzni, hanem meggyőzni akart. Igényt tartott a világ jobbszélére is, balszélére is, sőt a centrumra is.
Bántotta őt a lakomán üresen maradt hely, fájt neki a piacon ácsorgó, a gyümölcstelen ág és a kamattalan tőke. Tüzet hozott, amit lángoltatni akart. Ehhez viszont vérkönny kellett, majd meghasadt Szív és áradó Lélek. Mindez megtörtént, részéről minden rendben, részünkről annál kevésbé. A helyzet ezért pocsék és ezért tart még a történelem.
Beton – Balás Béla