2011. október 13., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Szűz Mária: Alapos vizsgálatnak és támadásnak leszel kitéve

2011. október 12., szerda
Gyermekem, ez az az idő, amikor alapos vizsgálatnak és támadásoknak leszel kitéve, miközben Fiamnak munkálkodsz. Neked mindig tisztelned kell Fiam kívánságait és minden időben engedelmeskedned kell Neki. Sohase védd meg Szent Szavait, Ő nem ezt kívánja tőled. Ne válaszolj, vagy ne foglalkozz azokkal, akik kételkednek Szavaiban vagy helytelenül értelmezik azokat, mert emiatt viták és kétségek léphetnek fel.
Te most a sátán támadásainak leszel kitéve, de imádkoznod kell a védelmemért és sohasem szabad a hasonló (ilyen fajta) gúnyolódásnak engedned. Ő, a csaló, másokon keresztül dolgozik azon, hogy (meg)bántson téged, ha engeded neki, hogy ezt tegye, akkor teret adsz neki, és megadod neki azt a hatalmat, amit akar. (Megj.: Ha bánkódsz, akkor eléri a célját.)
Ezekben az esetekben maradj mindig állhatatos gyermekem, és fordulj Hozzám. Mindig, a legszentebb Palástommal foglak betakarni téged, hogy megvédjelek tőle, és minden rendben lesz.
Maradj bátor és vedd úgy ezt, mint a Legmagasságosabb Isten ajándékát, mert ilyen erő nélkül ezt a munkát nem tudnád sikeresen elvégezni. Sohase feledd, hogy ebben a munkában nem vagy egyedül, mert minden Szent közbenjár a te segítségedért, és mindenféle Isteni védelmet megkapsz. 
Maradj továbbra is engedelmes Fiam iránt, és próbáld örömteljesen elfogadni azt a szenvedést, amelyet Ő a lelkek megmentéséért engedélyez neked.  Továbbra is ki kell tartanod a naponkénti Szent Rózsafüzér elimádkozásában, és imádkoznod kell Velem is, hogy a lelkek megmenekülhessenek.
Megáldalak, gyermekem. A Mennyország nagyon örül ennek, az Én drága Fiam nevében történő legszentebb munkának, aki az egész emberiséget szereti, de bánatában mégis sír mindazokért a lelkekért, akik a Nagyfigyelmeztetés után Irgalmas kezét el fogják utasítani.

Szeretett Édesanyád