1982. december 15., szerda

RÓZSAFÜZÉR A KISJÉZUSHOZ.

Az Úr Jézus egy lengyel választottján keresztül adta ezt a szép, és igen kedves imát.
Később, 1982. 12. 15-én a következő történt: „Miközben imádkoztam a Kisjézus-Rózsafüzért, láttam lelki szemeimmel az Úr Jézust kb. 4 évesen, hosszú, kék ruhában. Hosszú, szőke, göndör haja válláig ért. A Kisjézus a levegőben térdelt, összetette imára a kis kezeit, és velem együtt imádkozta e Rózsafüzért.”
A RÓZSAFÜZÉR A KISJÉZUSHOZ hagyományos Rózsafüzéren imádkozható. Kezdetre: 1 Hiszekegy, 1 Miatyánk, 1 Üdvözlégy + 1Dicsőség Nagy szemekre: 1 Miatyánk, 1 Üdvözlégy, 1 Dicsőség Kis szemekre 10x mondjuk: Jézuska szíve a Boldogságos Szűz Máriától született – Betlehem istállójában –, áldd meg az egész emberiséget, újítsd meg szívüket, ragyogd be a családokat, tanítsd őket Istent szeretni.” Így imádkozzuk mind az öt tizedet. Befejezésre: 1 Dicsőség
Miközben a Kisjézus együtt mondta választottjával az imát, közben a „hogyant” megmutatva tanította őt „jól” imádkozni. E tanítás nagyon hasonló ahhoz, ahogyan a Fatimai Angyal tanította a pásztorgyermekeket: „E szavaknál: „Tanítsd őket Istent szeretni!” – ujjacskájával felfelé mutatott. Lelki szemeimmel láttam, hogy megnyílt az Ég, és számtalan Szent térden állva imádkozott. E szavaknál – „Tanítsd őket Istent szeretni!” – mindnyájan földig meghajoltak a Tüzes Trónhoz fordulva, amely nagy és szép ragyogásban volt. Mielőtt befejeztem a Rózsafüzért, a Kisjézus ezt mondta: „Bármit is fogsz kérni, meg fogom neked adni, meg fogod kapni. Jegyezd meg! Ne halogasd későbbre, ne idegenkedj tőle. Imádkozd a reggeli órákban szerető szívvel.” A Boldogságos Szűz Mária pedig e Rózsafüzérhez ezt az ígéretet adta: „Aki bármikor és bármilyen jó szándékkal imádkozza ezt a Rózsafüzért, kérése hamar meghallgatást nyer. – A Kisjézus gyorsan és hatékonyan cselekszik. A Mennyei Atya semmit sem tagad meg a Kisjézustól!”
Jegyezd meg! Tanítsd e Rózsafüzért a világnak, mert a Kisjézus Szíve és a Boldogságos Szűz Máriának, Krisztus Anyjának Szíve nagy Kegyelmeket fűztek hozzá. Szűz Mária nagyon szereti ezt a Rózsafüzért, és kéri, hogy mindenki imádkozza!
Az egész Mennyország is imádkozza!”