2014. január 7., kedd

Az orosz jog ellenáll a nyugati inváziós törekvéseknek

Alig egy hónapja annak, hogy az orosz Állami Duma első körben tárgyalta a nacionalisták arra vonatkozó javaslatát, hogy törvényben legyen kimondva, a pedofília nem szexuális orientáció, - és egyben a felforgatás propagandájának elősegítéséért büntetni is kell azt, aki ehhez hasonló kijelentéseket tesz.
A nacionalisták által benyújtott tervezetet az Egységes Oroszország párt is támogatta, az Orosz Ortodox Egyház is azonnal támogatásáról biztosította a törvényhozókat. Októberben pedig rekord sebességgel törvénykeztek a pedofil bűnözők kémiai kasztrációjáról, amit az Állami Duma első olvasásra elfogadott.
Sajnálatos, hogy az ilyen aberrációk elfogadásának egyáltalán a lehetősége felmerül és emiatt törvényben ki kell mondani ilyen dolgokat, de beteg világban élünk, és a nyugati tömb épp a közelmúltban legitimálta a pedofíliát. Az Amerikai Pszichiátriai Intézet októberben kimondta, hogy a pedofília nem tekinthető többé pszichiátriai esetnek, hanem egy alternatív nemi orientációnak kell tekinteni, - ahogy korábban tették ezt a homoszexualitással, biszexualitással és más aberrációkkal is.
A pedofília átsorolása szexuális orientációvá pedig azt jelenti, hogy az Egyesült Államok legitimálja a gyermekek molesztálását. Meg kell jegyezni, a Talmud elfogadottnak tartja a gyermekekkel, akár csecsemőkkel létesített szexuális 'kapcsolatot', így az USA törvénykezése nem tesz egyebet, mint a zsidó vallási törvényeket beemeli a szövetségi törvényhozásba. Az amerikai törvények pedig megszabják a nemzetközi jog irányvonalát is, így félő, hogy az Európai Emberi Jogi Bíróság előtt is csak átmeneti formai akadályok vannak, és itt is legalizálnának egy újabb aberráltságot, amit egy éve még Amerikában is a pszichiátriákon kezeltek.
Az Orosz Föderáció azonban nincs cionista befolyás alatt. A talmudi törvényeket nem fogadja el az orosz társadalom, ezért Moszkva kimondta a nemzetközi jog érvénytelenségét Oroszország területén. Ezzel, a pedofil- és homoszexuális propagandát tiltó törvényekkel egy újabb nyugati felforgató műveletet sikerült megakadályozni az országban.
Nemrégiben a Pussy Riot nevezetű punk együttes szabadon engedett tagjai bejelentették, hogy emberi jogi szervezetet alapítanak. A szabadon engedésüknek valóban értelme volt, ugyanis a hatóságok így kiváló lehetőséget kaptak arra, hogy megfigyeljék, szabadulásuk után kivel veszik fel a kapcsolatot, milyen utasításokat kapnak. A tények pedig alátámasztották a várakozásokat. Tavaly óta Oroszországban is készülnek az ilyen-olyan szakértői vélemények, amik tudományosan alátámasztanák, hogy a pedofília nem aberráció, hanem egy alternatív szexuális irányultság. A Pussy Riot tagjai korábban is emberi jogi szervezetet csináltak volna, aktív szerepet vállaltak volna az amerikaiak által elfogadott aberrációk Oroszországba hozatalában. Csakhogy a törvényhozás gyors reakciójának köszönhetően ezeket a tanulmányokat már nem publikálhatják, mivel mire kiengedték őket, már törvény bünteti a pedofil propagandát.
Az orosz törvényhozás versenyt fut az idővel, de a tények azt mutatják, mindeddig sikerült felszámolni a jogi fronton is megkezdett nyugati inváziós törekvéseket.
Molnár István

A sátánista USA arca

A Satanic Temple (sátáni templom) nevű szervezet elkészítette azt a szobor látványtervet, ami Baphomet-et ábrázolja, méretes fordított pentagrammal a háta mögött és amit az oklahomai törvényhozás kertjében szeretnének felállítani. Akciójukkal a konzervatív keresztények által felállított, tízparancsolatot ábrázoló szobor ellen tiltakoznának. Szerintük a vallásszabadság jegyében meg kell kapniuk az engedélyt, hiszen nincs törvény, ami megtiltaná tervüket. Amerika ilyen. A szabadkőműves Egyesült Államok teljesen megbetegedett, ez az eset is kiválóan szemlélteti megállíthatatlan bukásukat.

A sátáni szobor egyébként egy szék, amibe bele is lehet ülni, két karfája pedig egy fiú és egy leány gyermek. Oklahomában a sátán-kultusznak számos követője van, úgy tűnik képesek pénzt is áldozni perverziójuk terjesztésére. A felforgatás, lélekmérgezés és szenzáció hajhászás triumvirátusa ez a szánalmas elgondolás, de az mindenképpen riasztó, hogy törvényileg nem lehet kifogásolni, nem lehet gátat szabni az ördögimádók parádéjának. Nagy valószínűség szerint nem is akar senki ott a vakolók földjén. Minél jobban hagyják elhatalmasodni az állatias ösztönöket, annál ragaszkodóbb lesz a csorda. Ezért engedélyezték Colorado Államban a marihuána legális vásárlását és ezért fogják engedélyezni ezt a pokolravaló szobrot is. Amerika megkezdte pokolra szállását, az utazás borzalmas kínjai közepette.
Dunai István

Több bibliai témájú amerikai film is a mozikba kerül

A Marvel-képregények sztárjai, Superman, Batman és a Pókember hosszú ideje vonzzák a nézőket a mozikba. Az új év több filmjének alkotói azonban sokkal régebbi alapanyagot dolgoznak fel: a Biblia történeteit.

Russel Crowe újra szandált húz, mint a Gladiátorban: a Noé című film címszerepében lesz látható 2014-ben. A Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky által jegyzett 150 millió dolláros (33 milliárd forint) filmet március végén mutatják be a magyar mozik.

A Batman-trilógiából ismert Christian Bale is bibliai szerepet kapott. A Gladiátor rendezője, Ridley Scott új filmjében, az Exodusban a népét az egyiptomi rabszolgaságból kivezető Mózest személyesíti meg. A bemutatót eredetileg 2013 decemberére tervezték, ám még tartanak az utómunkálatok. Mózes történetét dolgozza fel Ang Lee legújabb filmje is, a Gods and Kings című mozi, amelyet már forgatnak.

Kasszasiker lehet a Mary (Mária) is, amely karácsony előtt kerülhet az amerikai mozikba, bár a bemutató időpontját még nem tették közzé. A címszerepet, Jézus anyját a szinte ismeretlen, izraeli születésű Odeya Rush alakítja. A film Heródes király rémuralma idején játszódik, Mária fiatalkorától kezdve Jézus 12 éves koráig kíséri végig a szülők küzdelmes életét - olvasható a film rövid összefoglalójában.

Nem újdonság, hogy a bibliai történetekből nagy sikerű hollywoodi filmek készülnek, a klasszikusok közé tartozik az 1956-ban bemutatott Tízparancsolat vagy az 1959-es Ben Hur is. Az újabb alkotások közül Mel Gibson A passió című filmje a legismertebb.

Azt, hogy az egyházak tetszését mennyire nyerik el a készülő művek, egyelőre nem tudni. A Noé előzetese nem talált egyhangúan lelkes fogadtatásra. Egy kritikusa szerint a főhős olyan, mint "egy keresztes hadjáratra készülő, bolond környezetvédő". A The Hollywood Reporter pedig több forrásra hivatkozva azt írta, hogy a keresztény és zsidó csoportoknak tartott próbavetítések heves reakciókat váltottak ki, különösen azok a jelenetek, ahol a film erősen eltért a bibliai szövegtől.

A bibliai alapanyag mégis több szempontból is előnyös a filmstúdiók számára. A főhősöket a közönség ismeri valamennyire, a lehetséges rajongótábor óriási, csak az Egyesült Államokban mintegy 90 millió evangéliumi keresztény él. Előny az is, hogy Marvel-képregényekkel ellentétben a bibliai történetek megfilmesítéséért jogdíjat sem kell fizetni senkinek.

MTI