2013. október 20., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Angyalokkal kötött szövetség
A váci 7. kiengesztelődési találkozón történt meg a Szent Angyalokkal való szövetségkötés. Előtte, illetve alatta ezt láttam.
A Menny összes angyala szeretett Atyánk elé gyűlt, aki így szólt hozzájuk: „Drága hűséges teremtményeim, ma egy különleges eseménynek lesztek tanúi. Az emberekkel fogtok szövetségre lépni. Ez a szövetség a veletek való szorosabb kapcsolatra fogja buzdítani gyermekeimet. Így most felszólítom közületek Szent Mihály arkangyalt, aki az Én erőmmel legyőzte Lucifert!” Ekkor Szent Mihály előlépett, és mély alázattal, tisztelettel letérdelt a Mennyei Atya előtt és azt mondta: „Atyám, itt vagyok és bármit kérsz tőlem, azt én örömmel teljesítem.” Mennyei Atya: „Azt akarom, hogy te képviseld az angyalokat és lépj szövetségre gyermekeimmel!” Jézus egy kelyhet helyezett Szent Mihály kezeibe, melyben az Ő drágalátos Szent Vére volt és a következőt mondta neki: „Az Én hűséges követőim mindig legyenek egységben a Szentháromsággal. Szent Vérem lesz az, amely igazán össze fog kötni titeket.” Amikor az emberek Szent Mihályhoz mentek a szövetségkötés úgy jött létre, hogy mindketten (angyal és ember) ujjukat belemártották a kehelybe és megjelölték egymás homlokát a kereszt és háromszög jelével. Ezután elmentünk Mózeshez, aki karjaiban tartotta a két aranyszínű kőtáblát, és Szent Mihállyal együtt a kezünket ráhelyeztük a tízparancsolatra. Közben ő így imádkozott: „Atyám, az angyalok nevében örök hűségünket megújítjuk előtted és szeretett teremtményeid az emberek e napon mellénk társulnak. Szabad akaratukból elhatározták, hogy minden erejükkel törekedni fognak a Te Szent Törvényeid betartására. Ez egy újabb lépést jelent számukra, hogy még nagyobb egységben működjenek Veled. Köszönöm, hogy közvetítői és tanúi lehettünk e szövetségkötésnek. Mindent megteszünk, hogy ez a szoros kapcsolat tökéletes egységet alkosson. Boldogok vagyunk, hogy az emberekkel együtt szolgálhatunk Téged! Általa megrövidülnek a sátán és bukott angyalainak napjai.” Amikor visszamentünk, a Mennyei Atya így szólt hozzánk: „Gyermekeim, ti most különleges védelemben részesültetek. Örömömre szolgál, hogy hűséges angyalaimmal együttműködtök jobban, mint eddig valaha. Mellettük megismeritek azt, hogy mit is jelent az igazi hűség és hogyan kell azt megvalósítani. Ők tudatában vannak létezésemnek és a valós igazságnak. Bátran kérjétek segítségüket! Sokat tanulhattok tőlük, hiszen hasonló küldetésben van részetek. Áldásomat adom egységetekre! Tegyetek róla tanúságot és adjátok hírül testvéreiteknek! Békesség veletek!”
A szövetségkötés után nagy ünnepség volt a Mennyben. Lábaink elé pálmaágakat szórtak, a gonosz lelkek feletti győzelem előjeleként. Ünnepség közben a Szűzanya hófehér ruhában odajött hozzánk és egy arany színű stólával átkötötte kezünket Szent Mihály kezével, és azt mondta: „Az angyalok királynőjeként édesanyai áldásomat adom a köztetek, angyalok és emberek között létrejött szövetségre. Ekkor különböző színű rózsaszirmok hullottak az égből, miként az eső. A Szentlélek ezt mondta: „Életetek minden napján bőséges kegyelemben lesz részetek.”
2013. 10.19. Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/2013-10-26-11-52-37

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az antikrisztus anyagi támogatásokat fog létrehozni a vállalatok, szervezetek, valamint a jótékonysági szervezetek csalogatására, hogy az ő új egy – világkereskedelmi központjának dolgozzanak

2013. október 19. szombat, 20:00
Drága szeretett leányom, hívom mindazokat a tanítványaimat, akik meghallottak Engem, és felismertek ezekben az Üzenetekben, hogy most hallgassanak meg Engem.
Ez a Munka, amellyel megajándékoztak benneteket, Szent. Legyen az bármilyen gyötrelem, ócsárlás, szenvedés és gúny, amelyet talán ezen Üzenetek miatt el kell viselnetek, ne feledjétek, hogy ez a Munka, az Én Munkám. Utolsó Küldetésem, mely Isten prófétája által adatik a világnak, egy nagy ajándék az emberiség számára. Emelkedjetek felül a gúnyolódáson, melynek tanúi lesztek, és vegyétek tudomásul, hogy ezt a gonosz váltja ki, próbálkozván, hogy megállítsa az Igazságot. Az Igazságot – Szent Szavamat – össze fogják taposni, és a Pokol mélységéből elszabadult összes démon mindent meg fog tenni, ami csak lehetséges, hogy elhallgattassa Hangomat.
Azokon a lelkeken keresztül munkálkodván, akik nyitva hagyták magukat a fertőzésnek, a Sátán gonosz munkája hamarosan Szentírásként lesz álcázva és bemutatva a világnak. Az új tan, fogják mondani, isteni sugalmazás volt Tőlem, Jézus Krisztustól. Fel fogják hívni az egész világ figyelmét, amint ezt rétegről rétegre feltárják és megtapsolják, különösen a szekuláris világ. Azok, akiktől sohasem várnátok, hogy tiszteletet tanúsítsanak Isten iránt, lesznek az elsők a sorban, akik átölelik az eretnekség sorozatát – az ellenem elkövetett hazugságokat -, amint feltárják azokat.
Olyan nyilvános megtiszteltetésben lesz része a Katolikus Egyháznak, mint soha azelőtt, a világ médiája és a politikai elitek részéről. Mint soha azelőtt, úgy fogják az ateisták és a vallási felekezetek kitárni karjaikat – beleértve azokat is, akik nem tisztelnek Engem – és térdre borulni, azokat tisztelvén, akik azt mondják, hogy ők Istentől valók.
Amikor a Rólam készített kép eltűnik, és többé azt már nem lehet látni, vagy amikor már nem lehet rátalálni Keresztjeimre, a Szent Bibliákra, a Szent Misekönyvekre, a Rózsafüzérekre, a medálokra és a Benedek Keresztekre, akkor tudni fogjátok, hogy a fenevad uralkodása elkezdődött.
A világ az antikrisztus dicsőségét fogja zengeni. Alig fogja a békét létrehozni – a hamis békét -, amelyet azon háborúk miatt hoz létre, amelyeknek kitörésében segített, máris megdöbbentő nyilatkozatokat fog tenni. Ő, az antikrisztus, azt fogja állítani, hogy üzeneteket kapott az Atyaistentől, és ezek hitelesnek fognak tűnni. Ezt követően majd látni lehet őt, amint okkult erejét használva, sokakat meggyógyít, és úgy fog tűnni, hogy nagy lelki ajándékok birtokában van. Sokan el fognak csodálkozni az úgynevezett „csodák” miatt, amelyeket látszólag tenni fog, és a világ imádni fogja őt, és a lábai elé fog borulni. Aztán, az antikrisztus azt fogja állítani magáról, hogy ő Jézus Krisztus, az Emberfia, és azt fogja mondani, hogy eljött az idő számára, hogy visszaszerezze a világot, és megmentse az egész emberiséget. Aki ellen mer szegülni ennek a mocsokságnak és trágárságoknak, mely a fenevad szájából fog ömleni szigorúan meg lesz büntetve.
Ebben az időben – a Sátán világnak okozta fertőzése miatt – a bűn annyira el lesz terjedve, hogy az emberi méltóság a legalacsonyabb szintre fog süllyedni, és minden nyilvános helyen látni lehet majd az erkölcstelenséget, a bujaságot, a kapzsiságot és minden más, Isten Szemében gonosznak számító bűnt. Mivel a bűnt természetes emberi hibának fogják nyilvánítani, és mivel azt fogják nektek mondani, hogy Isten nem fog benneteket elítélni gyenge emberi tulajdonságotok miatt, sokan a lelkükben, minden szégyen nélkül, magukévá fogják tenni a bűnt.
A világ hírességei, szórakoztatói, a média, a filmsztárok, mind követelni fogják, hogy az antikrisztussal mutatkozhassanak, és az ő képe sokkal szembetűnőbb lesz, mint bárki másé, aki előtte jött. Ő több nyelvet folyékonyan fog beszélni, jóképű lesz, nagy humorérzékkel és rendkívüli kommunikációs készséggel fog rendelkezni. Ő nagyon óvatos lesz azzal kapcsolatban, amit Istenről mond, és sohasem fog az Isten Anyjára utalni, mivel Rá (Isten Anyjára) úgy fognak tekinteni, mint akinek már nincs további szerepe.
Az antikrisztus interjúi gyakoriak lesznek a televízióban, és az emberek ragaszkodni fognak minden szóhoz, ami szájából jön. Befolyással lesz majd minden nemzet politikusaira, és fejedelemhez méltó módon fognak bánni azokkal, akiket együtt lehet majd látni vele. De ennek itt még nem lesz vége.
Idézeteit prédikálni fogják minden templom szószékéről. Minden egyházban nagy tiszteletnek és tisztségnek fog örvendeni, míg végül ő fog Babilon új templomának új trónján ülni. Befolyása ki fog terjedni minden bankra, a kereskedelmi törvényekre és a világgazdaságra. Az antikrisztus anyagi támogatásokat fog létrehozni a vállalatok, szervezetek, valamint a jótékonysági szervezetek csalogatására, hogy az ő új egy – világkereskedelmi központjának dolgozzanak. Nagy vagyonra fognak szert tenni azok, akik az antikrisztus birodalmának részesei akarnak lenni. Mindenkinek, aki hűséget esküszik neki, akár vallási szertartásokon, üzleti vagy kereskedelmi megállapodások által, viselnie kell a bélyeget (a fenevad bélyegét). Azok, akik elfogadják a bélyeget, ami egy bankkártya és egy különleges chip formájához lesz hasonló, melyet a kezükbe ültetnek be, elveszítik a lelküket az ő javára. Mindazok, akik az Élő Isten Pecsétjét viselik, meg fognak menekülni az antikrisztus karmai közül, és immúnisak lesznek a rémtettekkel szemben. Ne hagyjátok figyelmen kívül ezt a figyelmeztetést. Ne féljetek ettől, mert ha követitek utasításaimat, védelemben részesültök.
Sok könnyet ontottam, miközben ezt az Üzenetet adtam nektek, és ezért oly nagy a benned lévő Fájdalmam ebben az időben, leányom. Vigasztaljatok meg Engem azzal, hogy Irgalmamért és Védelmemért kiáltotok.
Jézusotok

A Szentföldön a Nebo -hegyen készült ez a kígyós fotó a kereszttel??


http://www.ittvoltam.hu/ittvoltam.aspx?id=0cbb3fda-9718-4fac-bf21-13e561f8b548


A csúszkával  lejjebb kell menni kb. az oldal  felénél középen található meg ez a förmedvény tákolmány  képet.


 Nem Dániel prófétát idézi fel-mármint jövendölését- az utolsó időkről???