A Familienallianz.net majdnem három éven keresztül harcolt a bécsi érsekség ellen bizonyos tananyagokkal kapcsolatban, melyek alapja Helmut Kentler pedofília aktivista pederasztikus "diverzitási pedagógiája".

Az érsekség saját óvodákkal és iskola utáni gondozási központokkal rendelkezik, melyek 850 embert foglalkoztatva törődnek 6.000 gyerekkel a Szent Miklós Alapítványon keresztül, akik azzal a homoszex propagandista Selbstlaut.org egyesülettel képzik ki a személyzetüket, ami olyan "oktatási anyagot" biztosít a 6 és 12 év közti gyermekeknek, melyek szexuális természetűek (lent; figyelem: grafikus tartalom).

A 16 "családok bemutatása" esetén megfigyelhető, hogy csak két esetben van normális család apával, anyával és gyerekekkel: a nyolcgyermekes családot elintézik annyival, hogy "fogamzásgátlás nélküli család", a kétgyermekes család pedig a "normális" vagy "természetes család".

A Szent Miklós Alapítvány a Selbstlaut segítségével "szexuális felvilágosítást" is biztosít az egyházmegyei iskolákban. Ebben szerepel a gender ideológia is, és ajánlják a "szexuális önkielégítést" a gyerekek számára.

A liberális szexualitás oktató professzor, Karla Etschenberg, akit a FamilienAllianz.net megkért arra, hogy elemezze a koncepciót, azt mondta, hogy ez "veszélyes a gyermekek számára".

https://gloria.tv/post/F8tE3sddbWkQ1cpuYUKgx7WeY