Az elmúlt évek, hónapok eseményei mögött mind ugyanazok álltak? Itt most minden mindennel összefügg, ezt látnia kell Európa népének!
Európa sorvasztása zajlik.
Nemrég egy óriási merényletsorozat zajlott le Srí Lankán, ahol több mint 200 halott és rengeteg sérült jelzi, hogy a 21. század keresztényüldözései megindultak.
Noha az eset Indiában történt, ahol amúgy is feszült a vallások közötti viszony, az egésznek már látható jelei vannak, melyek átterjedhetnek az EU-ba is.
Sőt, bizonyos értelemben már rég folyik ugyanez, egyelőre a társadalom szöveteiben “kicsiben” elrejtve.
A Notre-Dame leégése bár sokak szerint nem volt merénylet eredménye, a mai napig rengeteg a kérdés, és talán sosem tudjuk meg, hogy pontosan mi történt, és hogy tényleg rövidzárlat okozta-e a tüzet.
Azt sem fogjuk nagy valószínűséggel biztosra megtudni, hogy miért nevetgélt több, láthatóan nem francia állampolgár, járókelő, amikor az utcán fotó készült a tömegről, ahogy nézik az égő székesegyházat.
Az elmúlt pár évben 2015 óta a kereszt mint jelkép egyre inkább csak egy megtűrt szimbólummá vált.
Ahogy egyre több menekült és más kultúrájú, vallású tömeg telepedett be a németekhez, svédekhez, olaszokhoz, franciákhoz, úgy hízott föl egy párhuzamos társadalom.
Aztán kezdett el jogokat követelni magának.
Mára ezek a gomba módjára szaporodó közösségek elérték azt, hogy Európa nagyvárosaiban no-go zónák vannak, ahová fehér keresztény ember nem mehet be, mert nem biztos, hogy kikerül élve.
Ahová a rendőrség és a hatósági erők egyszerűen nem mernek bemenni, és ahol nem tisztelik, nem fogadják el az európai törvényeket, mert szerintük a saría törvénye van érvényben…
A 21. század keresztényellenesség elkezdett nőni Nyugat-Európában, ehhez pedig még a nagy világcégek is részben asszisztálnak.
A Lidl, az Aldi, de számos más cég keresztet vetet le a termékeikről, hogy ne sértse a más vallásúakat.
Amerikában le kellett rombolni egy kereszt emlékművet, mert szintén nem volt elég szolidáris az állítások szerint más vallásokkal szemben.
Eközben Németországban bányalétesítés miatt is romboltak le templomot, de volt olyan is, hogy egyszerűen nem renoválták már a rossz állapotban lévő templomot, hanem szimplán lebontották, elbuldózerezték…
Eközben természetesek a mecsetek gomba módjára szaporodtak, és lassan több lesz belőlük, mint katolikus vagy keresztény templomból…
Ez pedig Nyugat-Európa sorstragédiája lesz.
https://vilagfigyelo.com/a-21-szazad-nagy-keresztenyuldozese-elkezdodott-ez-mar-haboru/