2011. december 18., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: A remény sosem szorulhat háttérbe a félelemmel szemben

2011. december 17. szombat, 15.30

Gyermekem, a világnak minél előbb tudnia kell arról a szeretetről és irgalomról, melyet Fiam, Jézus Krisztus tartogat minden egyes embernek a földön.

Ő mindenkit szeret, beleértve a langyos lelkűeket, és azokat is, akik nem ismerik Őt.

Sose legyen kétséged afelől, hogy Ő ugyanezeket az embereket, akik talán híján vannak a lelkiségnek, őket is nagyon szereti. Ők nagy reményt fognak kapni, mikor Fiam irgalma beborítja őket.

A Menny örvendezni fog, mikor ezek az emberek felnyitják szemüket az igazságra, a Nagyfigyelmeztetés során. Ez akkor következik be, mikor ők elfogadják majd a szeretetet és reményt, melyet meg fognak kapni. Ez lesz a legnagyobb ajándék, melyet valaha is kapnak majd ebben a földi életben.

Gyermekem, az emberek sohasem ítélhetik el azokat, akik nem tisztelik Atyámat. Sohasem adhatják fel a reményt azokért, akik szintén elutasítják Fiamat. Fiam ezeket a lelkeket is mély gyengédséggel szereti, csak meg szeretné őket menteni.

A remény, gyermekem, Isten, az Atya ajándéka. Ez sohasem szorulhat háttérbe a félelemmel vagy a pesszimizmussal szemben. Fiam irgalma határtalan. Mindannyian meg fogjátok azt kapni hamarosan.

A remény és öröm gondolataitok előterében kell, hogy legyen gyermekek, mert Fiam oly nagy ajándék adományozására készül gyermekei számára, a világ megmentésének érdekében. Ő azt akarja, hogy az egész emberiség részese legyen ennek a nagyszerű, dicsőséges béke-korszaknak, mely mindannyiatokra vár.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy a földön lévő összes lélek nyitott és alázatos szívvel üdvözölje ezt a szeretetteljes ajándékot.

Ez majd a Nagyfigyelmeztetés által kerül bemutatásra végül az emberiségnek.

Ezt követően semmi kétség nem maradhat afelől, hogy Ő mennyire szereti és dédelgeti minden gyermekét.

Szeretett Édesanyátok

A Mennyek Királynéja