2009. január 7., szerda

Nagyfalui üzenet, 2009. január

“…„Szeretteim! Most az előttetek álló figyelmeztetésre akarlak felkésziteni titeket. A figyelmeztetés az Égből fog jönni és az egész emberiséget fogja érínteni!..”
2009 – A ZARÁNDOKHELYEK MEGISMERÉSÉNEK AZ ÉVE – JANUÁR
”Isten és a felebarát szeretetében éljétek le földi zarándoklásotok szent idejét!”
52. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból elmélkedjük át Jézus gyermekkorát Szent Máté (1.+2. Fej.) és Szent Lukács (1.+2. Fej.) evangélisták könyvéből.
Havi mottó:„Új parancsot adok nektek: szeressétek egymást, amint én szeretlek titeket.” (Jn.13,34)
Havi imaszándék: a szeretet egységén dolgozzunk, és a hit egységéért kiáltsunk fel együtt a Szentháromsághoz!
Konkrét feladatunk: január 18-25 között, a szentmiséinket, engesztelő imáinkat ajánljuk fel a vallások és a nemzetek közötti egységért.
A Szentlélek üzenete 2009 januárjában
„Szeretteim! Most az előttetek álló figyelmeztetésre akarlak felkésziteni titeket.
A figyelmeztetés az Égből fog jönni és az egész emberiséget fogja érínteni! Mindenki Isten szemével fogja látni a bűneit, a mulasztásait és azok következményeit. Ez nagy tisztulás lesz mindenki részére. A figyelmeztetés megdöbbentő belső élmény lesz úgy a jóknak, mint a gonoszoknak. Mélységes bánatot fogtok érezni bűneitek miatt. A figyelmeztetés célja, hogy az emberiség megváltozzon. Egy korszak végét fogja jelezni és az Új Idők kezdetét.
Isten a bűnbeesés óta figyelmezteti a teremtményeit a megtérésre és az engedelmességre. Sajnos az emberiség többsége nem vette komolyan, és most sem veszi komolyan az isteni figyelmeztetést! Azért kell a figyelmeztetés, mert a világban a gonoszság a tetőfokára hágott. Még egy kis idő és minden beteljesül.
Tudnotok kell, eddig azért maradt el a világot éríntő figyelmeztetés, mert sokan fogadalmat tettek arra, hogy engesztelő áldozatok lesznek az egész emberiség megmeneküléséért. Talán te is egyike vagy ezeknek.
A figyelmeztetés közvetlen előjelei Jézus és Mária könnyei és az Égen megjelenő kereszt lesznek! A figyelmeztetéskor minden okuk meg lesz a félelemre azoknak, akik a bűnben megátalkodtak! Isten engedelmes gyermekeinek, a megtérteknek, akik Istenre hagyatkoznak, semmi okuk nincs a félelemre. Vigyázzatok, mert az Irgalmasság ideje után – ha nem tér meg az emberiség – Isten Igazságos itélete, az Igazságosság ideje várható. Ma gondolkozzatok el azon, vajon szükségetek van-e arra, hogy az Ég tüze rátok zúduljon és az egész Föld ellenetek forduljon? Ha nem tértek meg, a Földet tüzzel, vízzel és vérrel fogom megtisztítani! Ha nem tértek meg az Ég vérvörös lesz, a Föld remegni fog, a Nap óriási robbanások közepette önmaga körül fog forogni, a Hold lángba borul, a tengerek és az óceánok ki fognak áradni, a hegyek el fognak mozdulni a helyükről,… Ha nem tértek meg súlyos betegségekre, háborúkra, földrengésekre, pusztító viharokra, az állatok támadásaira és más súlyos csapásokra számíthattok!
Tudnotok kell minden büntetés csak feltételes!!! Ha megtértek elmarad, ha nem tértek meg a figyelmeztetés után, akkor rátok zúdul. A figyelmeztetés után az emberek szégyelni fogják magukat az elkövetett bűneik és mulasztásaik miatt. Akkor szétválik a konkoly a búzától, a rosszak a jóktól! A figyelmeztetés után a bűnbánók égi jutalomra, a bűnben maradók Isten Igazságos büntetésére számíthatnak!
Mit tegyenek az engesztelők, hogy a büntetés ne következzen be?
Szeressétek jobban Istent, a felebarátotokat és önmagatokat! Hagyatkozzatok teljesen Isten Akaratára! Tegyétek meg mindezt amig időtök, erőtök és lehetőségetek van! Ajánljátok fel magatokat a Szentháromságnak Mária Szeplőtelen Szíve által. Ne féljetek, mert oltalmat találtok Nálam a nehéz napokban! Változtassátok meg a rossz irányba tartó életeteket és induljatok el az életszentség útján! Fogadjatok el és ajánljatok fel minden testi-lelki szenvedést az egész emberiség megtéréséért! Higyjétek el, felajánlott életetek által a megpróbáltatások ideje meg fog rövídülni!
Megáldalak benneteket a teljes megtérés kegyelmével!!!”
(Az üzeneteket Nagyfaluban, B. M. Éva asszony és Csilik János atya közvetítésével kapjuk!)

Házi feladat januárra:
VEGYÉTEK MÉG KOMOLYABBAN AZ ENGESZTELŐ HIVATÁSOTOKAT, AZÉRT, HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉG MEGTÉRJEN ÉS MEGMENEKÜLJÖN!!!

Előretekintés 2009 februárjára:
Közös imaszándék lesz: a betegek gyógyulásáért és a beteggondozók türelmének a növekedéséért fogunk könyörögni!
Konkrét feladatunk lesz: mindenkiben Jézust akarjuk látni és szeretni, különösen a betegekben.