2014. szeptember 9., kedd

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Imádkozás

2014. 08. 23.
Kedveseim, kérjétek a Szentháromságot, hogy imáitokat akkor is fogadják el, amikor azt áldozatok árán tudjátok elmondani. Ez azért is fontos, mert egyre nagyobb akadályokat gördít elétek a sátán, hogy minden áron megakadályozzon törekvéseitekben. Ne feledjétek, az állapotbeli kötelességetek az első. Tehát aki dolgozik, vagy bármilyen megélhetési lehetőséggel bír, annak elsősorban abban kell helytállni. Amikor az engesztelő imaóra elközeleg, ezt a kötelességteket ajánljátok fel. És ilyenkor lélekben kapcsolódjatok bele az engesztelést végzők imáiba. Így egymásba kapaszkodva mindenki felemelkedhet legalább odagondolással a Szentháromság szeretetébe. Ti pedig, akik tudjátok végezni imáitokat, ne feledkezzetek el azokat is imában hordozni, akik kötelességüket végzik! Így váltok az engesztelésben egy nagy családdá, melyet a sátán nem tud kikezdeni, mert egységben hozzátok meg áldozataitokat.
2014. 08. 24.
Kedveseim, ne hagyjátok, hogy a kísértés magával ragadjon benneteket. Még ha a legnagyobb nehézség is érne, akkor is folytassátok az imát és azt soha ne hagyjátok abba. Az ima mindig nagy erőt fog nektek adni, hogy véghezvigyétek Isten tervét. Ilyenkor ne emberi módon gondolkozzatok, mert az hamar lehúz, hanem hittel szemléljétek az eseményeket és a reményben vágyakozzatok elérni a szeretetet, vagyis az isteni akaratot. Ne meneküljetek el a nehézségek elől, hanem szálljatok velük szembe! Akkor meglátjátok, hogy ami nehéznek tűnt, az máris szertefoszlott. Így álljatok meg az Úr színe előtt bizakodva és teljes reménységben.
2014. 08. 25.
Kedveseim, hozzátok meg mindennapi áldozataitokat, hozzátok meg és adjátok oda a Szentháromságnak! Igyekezzetek mindent zúgolódás és huzakodás nélkül megtenni. Higgyétek el, sokkal többet ér az Úr szemében egyetlen áldozathozatal, mint sok nyugalomban eltöltött imádság. Mert amiért nem kell megküzdenetek, annak az Úr szemében nem sok értéke van. A ti küzdelmeitekhez hozzáadja kegyelmi erejét, így újabb lendületet kaptok azok elfogadásához. Ne féljetek küzdeni, mert abban találjátok meg a hajtóerőt a kitartáshoz!
2014. 08. 26.
Kedveseim, alakítsátok életeteket Istennek tetsző módon! Figyeljétek a körülöttetek zajló jeleket és annak megfelelően cselekedjetek! Vigyázzatok, mert sok csapda leselkedik rátok. Nem is olyan könnyű és egyszerű felismerni Istennek a rátok vonatkozó elképzelését. Úgy figyeljetek a belső lelki elmozdulásotokra, hogy ne zavarjanak meg a külső befolyásoló tényezők. A legkevésbé figyeljetek környezetetekre! Sokkal inkább hangoljátok lelketeket a Szentlélek hangjára, mert egyedül az fog kivezetni benneteket a káoszból. Figyeljetek, mert egyre többet próbálkozik a gonosz a világosság angyalának álcázva magát. Vizsgáljatok meg mindet és nagyobb dolgokban csak utána döntsetek!
2014. 08. 31.
Kedveseim, legyetek áldottak és tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy engesztelésetek egészen megújuljon. Minden tekintetben alá kell vetnetek magatokat egészen a Szentháromság akaratának. Minden pillanatot, és lehetőséget használjatok fel, hogy ne vádoljon lelkiismeretetek! Legyetek nagyon éberek és okosan döntsetek, ha indítást kaptok, hogy csak a Szentlélek erejére hagyatkozzatok, és ne fogadjatok el semmilyen más lelket, ami befurakodna közétek. Maradjatok egészen az Úr békéjében és semmi se hozzon ki nyugalmatokból. Bízzatok az Úrban és ne kételkedjetek benne! Mondjatok áldást mindenkire és senkit se ítéljetek el! Mindenkiben a jót keressétek és így elkerülitek a rágalmazást. Fölöslegesen ne fecsegjetek, inkább legyetek visszafogottak, akkor nem estek a nyelv bűnébe. Fogjatok össze, és ha lehetséges kisebb csoportokban imádkozzatok rendszeresen, mert már az egyedül végzett imák nem annyira hatékonyak, mint amit együtt és egységben, egymásra figyelve végeztek.
2014. 09. 01.
Kedveseim, figyeljetek nagyon az imaidőkre! Hacsak egy mód van rá, ne mulasszátok el a délutáni engesztelő imaórát megtartani. Aki teheti, közösségben imádkozza a keresztút rózsafüzért, az irgalmasság és a szeretetláng rózsafüzért. Legalább egy héten egyszer mondjátok el ezeket az imákat közösségben. Aki a csoportjával nem tudja délután 3-4 közt mondani, az a virrasztás estéjén is megteheti. Ha pedig egyik sem sikerül, akkor egyénileg imádkozzatok, de egyesítsétek imáitokat azokkal az engesztelőkkel, akik ugyanabban az órában imádkoznak. Így a távolból is egy nagy közösséget alkottok, ami rendkívül hatékonnyá teszi imáitokat. Most már senki se mulassza el a saját hibájából imáit, csak ha állapotbeli kötelessége megköveteli. Meglátjátok, így hatalmas lendületet vesz imátok és engesztelésetek is megsokszorozódik.
2014. 09. 02.
Kedveseim, minden figyelmeteket arra összpontosítsátok, hogy állandó kapcsolatban legyetek a Szentháromsággal. Ez csak az ima által lehetséges. Ha a Szentlélek kegyelméből bekapcsolódtok az ima áramlatába, minden imátokat egyesítsétek a szeplőtelen Szűzanya szívének szándékaival, mert csak akkor lesz hatékonnyá bennetek az ima áldása, ha így tesztek. Állandó párbeszéd kapcsolatban kell lennetek a Mennyei Atyával és szent Fiával, Jézus Krisztussal. Nektek nem kell mást tenni, mint teljesen rábízni magatokat a Szűzanyára, aki a legtökéletesebb kapcsolatban álla a Szentháromság személyeivel. Buzgón hagyatkozzatok Őrá és bízzatok benne, hogy Édesanyánk meghallgatja esdekléseiteket és úgy továbbítja a Szentháromság felé, ahogy az a leghatékonyabb. Évátok, amen
2014. 09. 03.
Kedveseim, vigyázzatok, mert egyre nehezebb lesz megmaradnotok a kegyelmi állapotban! Mindazoknak, akiknek eddig nem sikerült begyakorolniuk a szüntelen imádságot, azoknak nagy támaszra lesz szükségük, mert az ellenséges hatalmak megdöntik erejüket. Nektek, akik komolyan veszitek az engesztelést, oda kell állnotok lélekben a meggyengült emberek mellé és erősítenetek kell bennük a kitartást. Nektek azért fontos, hogy felvállaljátok a támasz szerepét, mert úgy tudtok megerősödni, ha segítetek a gyenge láncszemeken. Soha nem szabad őket megítélnetek, hanem azt kell látnotok, hogy elfáradtak az úton, azért vannak kitéve jobban az ellenség támadásainak. Benneteket sem fog elkerülni a gonosz, de ti, akikben nagyobb lendületet vett az imaélet, titeket nem fog tudni megviselni úgy, mint azokat, akik mellé odaálltok. Meglátjátok, milyen szép és nemes feladat ez, mert hatalmas kegyelmek szabadulnak fel erre a szolgálatra.
2014. 09. 04.
Kedveseim, közösségeitek számára mekkora biztonságot jelent, hogy már nem egyedül imádkoztok, mert lélekben egyesültök egymással. Meglátjátok, milyen hatalmas erőforrást jelent számotokra az a tudat, hogy még a távolból is együtt és egységben imádkozhattok. Ezen túl soha ne felejtsétek el, hogy bárhol végezzétek is az imát, ha lélekben közösségre léptek testvéreitekkel, akkor máris együtt imádkoztok. Minden imaszándékotokat a Szűzanya Szeplőtelen Szívén át Jézus legszentebb Szívébe helyezzétek, mert ez a felajánlás jut el igazán a Mennyei Atyához. Az ilyen felajánlást mindig a Szentlélek közvetíti az Atyához. Így helyezkedtek bele a Szentháromság jelenlétébe és maradtok az Ő hűséges követői. Aki így ajánlja fel imáit, az hatalmas oltalomban részesül, és biztos meghallgatást nyer.
2014. 09. 06.
Kedveseim, engedelmeskedjetek a Szűzanyának, aki kéri az engesztelő imaóra megtartását délután 3-4 óra között. Akik a kért imákat végzik ebben az órában, azokat a Szűzanya egybe gyűjti, hogy igen értékes engesztelést nyújtsanak a Szentháromságnak. Nagyon komolyan vegyétek ezt a felkérést, mert ha ti elmulasztjátok e lehetőséget, akkor senki sem fogja elvégezni helyettetek. Gondoljatok arra, hogy a Szűzanyával együtt egy hatalmas nagy családot alkotva imádkoztok. Úgy kell hallgatnotok a Szentlélek hívó hangjára, mint azok a látnokok, akik már a jelenések előtt megkapták a jelző figyelmeztetést, hogy a Szűzanya várja őket. Ti is álljatok készenlétben, hogy amikor megcsendül szívetekben az indítás ne késlekedjetek az imádsággal és törekedjetek szívvel-lélekkel elvégezni. Különleges indításban részesíti a Szentháromság mindazokat, akik meghallják a szavát és meg is teszik azt.
2014. 09. 07.
Kedveseim, ne törődjetek azzal, ha kigúnyolnak vagy csúfot űznek belőletek, mert ez meg fog veletek is történni. Mert ha Jézussal ezt tették, akkor veletek is ezt fogják tenni. Ti csak tegyétek a dolgotokat és soha ne ütközzetek meg egyetlen rágalmazó szón sem, inkább kérjétek rágalmazóitokra az áldást az Úrtól. Viseljetek el minden megpróbáltatást, ami egyre gyakoribb lesz az életetekben és mindig az irgalmasság szeretetével reagáljatok rá. Haladjatok tovább és tegyetek úgy, mintha nem nektek szólnának e bántó szavak. Mert ha nem így tesztek, akkor ezen szenvedések lenyomata rajtatok marad.
2014. 09. 08.
Kedveseim, Szűz Mária születése napján adjatok hálát a Mennyei Atyának, hogy égi Édesanyát adott nekünk. Hálátokat azzal fejezzétek ki, hogy egészen álljatok mellé és teljes egységben imádkozzatok Vele és mindig az Ő nyomában járjatok. Ha Édesanyánknak adjátok át a gondjaitokat, örömeiteket, akkor Ő biztosan gondjaiba veszi ügyeiteket és gondoskodni fog arról, hogy eljussatok a Szentháromság dicsőségébe. Ehhez azonban a ti beleegyezésetek is szükséges, és a teljes ráhagyatkozás. Ne féljetek Édesanyánk nevét sokszor kimondani, mert ez biztosítéka annak, hogy Vele szoros egységben vagytok. Álljatok mellé és engeszteljétek, amikor véres könnyeket ont miattatok, amiért az emberiség a vesztébe rohan. Érezzetek vele együtt, mert az megnyugvást jelent számára, hogy gyermekei mellette állnak, vele vannak egységben.
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/870-imadkozas