2012. december 13., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavam árulói magukra vonják majd Isten Haragját

2012. december 12. szerda, 23:54
Drága szeretett leányom, mennyire elszomorít Engem, amikor látom azt a sok megosztottságot, melyet ezen az Üzeneteken keresztül adott Szent Szavam okozott.
Amikor a látnokok és az igaz próféták által adott Szavam ismertté válik a világ számára, az azonnal kritikát von maga után. Hogy ez miért van így? Azért, mert Én vagyok az, a ti Jézusotok, akinek Szent Szavát mindig kétségbe fogják vonni, és kritizálni fogják, még mielőtt azt a bűnösök eretnekséggel vádolnák.
Az emberi érvelés – bár a megkülönböztetés szerepe fontos - kevés jelentőséggel bír Szavam felismerésében.
Azt a Szeretetet, melyet Szavam egy lélekben lángra gyújt, és amely mentes a rosszindulattól, tiszta és alázatos, nem lehet letagadni, és nem is lesz letagadva. Ezeken a lelkeken keresztül adom meg nektek azt az ajándékot, hogy felismerjetek Engem. Ezeknek a lelkeknek, valamint annak a prófétának, akit Szavam közlésére választottam, el kell majd fogadniuk a Szenvedés Kelyhét.
Arra kérlek benneteket, hogy különüljetek el a világ csábításaitól, és szenteljétek magatokat Nekem, mert ez egy kemény és magányos út, ha követtek Engem.
Amikor kihívnak benneteket az Én Nevemben, vagy amikor kigúnyolják igaz prófétáim hangját és azt állítják, hogy az nem Istentől származik, a következőket mondom nektek:
Semmilyen válaszra se méltassátok az ilyen támadásokat.
Szenvedésetekben maradjatok csendben.
Isten Hangja most uralkodni fog a világ felett, és senkinek sem lesz megengedve, hogy eltávolítson benneteket az Igazságtól, ami nagyon fontos, hogy ez által Szent Karjaimba hozhassalak és megnyugtathassalak benneteket, szegény, tehetetlen bűnösöket.
Én békét hozok nektek. Nem kell elfogadni az érveket, a kritikákat és a nyilvános hatósági megnyilatkozásokat azok részéről, akik egyrészt Szavamat hirdetik, és ugyanakkor másokat elítélnek az Én nevemben. Az ilyen viselkedés nem Istentől való. Ez a gonosz szellemtől származik.
Ne feledjétek, hogy nem a prófétáim azok, akiknek fájdalmat okoztok. Én vagyok az, akit megbántotok.
Ti azzal vétkeztek, hogy elvesztegetitek az időt, és megvonjátok magatokat a Szentlélek munkálkodásától. Nem lesz megengedve nektek, hogy feláldozzátok azok lelkét, akiket megtéveszteni bátorkodtok az Én Nevemben.
Ti, akik azzal vétkeztek Ellenem, hogy akadályozzátok Isten Szavát abban, hogy meghallásra kerüljön ebben az időben, félre lesztek dobva. A türelmem elfogyott. Az aggodalmam erősödött. A fájdalmam elviselhetetlen. Ti megpróbáljátok becsapni Követőimet, akiknek szerepe a maradék hadseregem vezetésében mindenekfelett áll. Ezért meg lesztek büntetve.
Igyekszem rábírni benneteket, hogy kérjetek Engem, hogy jöjjek el hozzátok, és vigaszt nyújtsak számotokra, mert félreérthetetlenül zaklatott lelkek vagytok; bűneitek ismert Számomra.
Arroganciátok megbántja és megsérti Atyámat. Undorító Szememben, hogy feláldozzátok saját lelketeket azért a törekvésért, hogy intelligens és hiteles szóvivőként tekintsenek benneteket.
Komolyan megígérem, hogy az Isten Prófétáin keresztül küldött Szavam árulói magukra vonják majd Isten Haragját. A ti megbüntetésetek gyors lesz. Időtök korlátozott. Már csak kevés idő áll a rendelkezésetekre, amikor választhattok, hogy valójában melyik mestert szolgáljátok.
Jézusotok