URUNK JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE GLYNDA LOMAXNAK
VASÁRNAP, NOVEMBER 6.
Miért mondod, hogy az enyém vagy?
"Sok szavam van, amit elmondhatnék az én népemnek, hogy felkészüljenek és készen álljanak arra, ami jön, hogy ne kapják el őket tudatlanul, mint ahogy a világ a gonosz eljövetelére.
Népem elpusztul a tudás hiányában, mégis megtölti életüket a világ mindenével, és oly kevéssel, ami Tőlem vagy az Én szavamból van. A televízióik mocskot hordoznak, és mégis estéről éjszakára beveszik bűnös gondolatokkal és világi örömökkel töltik meg magukat, és ez nem tőlem van. Egyáltalán nem vagyok elégedett ezzel.
Miért mondod, hogy az Enyém vagy, és telíted magad e világ foltjával? Nem tudod? Nem látod, hogy ez nem tetszik nekem? Hogy az ellenség több hozzáférést nyer az életedhez az ajtókon keresztül, amelyeket te nyitottál meg neki? Nem érted, hogy Szent vagyok? Nem látod, hogy az ő útjai hogyan szennyezik be a gondolkodásodat és így a viselkedésedet?
Ne hagyjátok magatokat becsapni, kicsinyeim, hogy azt higgyétek, nem látom és nem érdekel, amikor a világi szórakozást és a világi örömöket élvezitek, amikor gondolataitok tele vannak bűnnel, bujasággal, kapzsisággal és gyilkosságokkal.
Miért nem készülsz fel az Én szavamban arra, ami közeleg? Miért pazarolsz értékes órákat és napokat arra, hogy a világban merülj, amikor annyi minden forog kockán? Nem gondolod, hogy számot adsz nekem azért, amit tettél és mindazért, amit nem csináltál meg?
Ahogy az elméd megtelik a világgal, úgy követik a beszélgetésed és a tetteid. Úgy néztek ki és viselkedtek, mint a világ, gyermekeim, és ez egyáltalán nem tetszik nekem.
Azt kívánom, hogy több időt tölts a jelenlétemben, távol a világtól és annak mocskától, mert azt beszennyezte a gonosz, és ez a pusztulás útja.
Mennyire vágyom arra, hogy gondolj Rám és az Én szavamra, és kövesd az Én útjaimat, de félrefordultál egy másik felé, akinek az a szándéka, hogy elpusztítson.
Gyere vissza Hozzám, hogy biztonságban tudjalak tartani, hogy elrejthesselek a közelgő gonosztól, hogy táplálhassalak az éhínség idején, és vigasztaló szavakat mondhassak hozzád, hogy ne félj attól, amit látni fogsz. "