2017. szeptember 23., szombat

“Ez a pápa maga a sátán! Le kell váltani!” Európa forrong a legutóbbi kijelentése után!

2017-09-23
A katolikus egyházfő az európai püspöki konferenciák migrációs felelőseit fogadta pénteken a Vatikánban, és szokásához híven maximumra pörgette a migránssimogatást.
Beszédében sajnálatát fejezte ki az „intolerancia, a diszkrimináció és az idegengyűlölet jelei” iránt, amelyeket „a különböző, az idegen iránti bizalmatlanság és félelem” okoz.
“Szomorú megállapítás, hogy Európában katolikus közösségeink sem mentesek ettől a védekező és elutasító reakciótól, amelyet a kulturális és vallási identitás megőrzése erkölcsi kötelességével indokolnak”
– idézi a pápát az MTI.
loading...
Ferenc pápa ezután gyakorlatilag a misszionárusok munkájához hasonlította a migrációt. Véleménye szerint a hittérítők „migrációjának” köszönhetően terjedt el a katolicizmus egyetemes üzenete, amely kultúrától függetlenül mindenkinek szól.
Az európai egyházak részéről Ferenc pápa mégis “mély zavart” érez a migránsok tömeges érkezésével szemben. Az egyházfő szerint ezt a magatartást részben a jelenlegi helyzet igazolja: a társadalmakon mély sebeket ejtett a gazdasági válság, a migráció mértéke és etnikai összetettsége is súlyosbítja a helyzetet, csakúgy, mint a befogadásra felkészületlen és gyakran alkalmatlan nemzeti és európai politika.
Ferenc pápa a „törvényes és biztonságos migrációs útvonalak bővítését” szorgalmazta, valamint az érkezők alapvető szolgáltatásokban való részesítését.
forrás: 888.hu

Illuminati Divat-Show volt London egyik katolikus templomában - a szabadkőműves és Illuminati környezetben tartott szertartás önmagáért beszél.




http://alternativhirek.blogspot.hu/2017/09/illuminati-divat-show-volt-london-egyik.html