2014. április 22., kedd

…hogy legyek fogékony a te jeleidre, Uram…



Az, amit épp most teszek, mennyire történik Jézussal való kapcsolatomban?

Az embereket szemlélem. Végignézek rajtuk a legnagyobb szeretettel. Ez hogyan hat rám?

Ebben a helyzetben van valami új, valami sohasem látott. Teljesen átengedem magam a pillanat örökkévalóságának…

Hol van bennem ellenállás?

Isten ebben a pillanatban vágyik rám…

Isten nagyobb dicsõségét szolgálja, amit most teszek? Mit üzen az Úr?

Jelen pillanatban az új élet levegõjében élek, vagy a régiben?

Jézus az arcokon… Hálát adok…

Ki az elsõ a szívemben, akit szeretek?

megállok… elcsendesedem… teret engedek Istennek…

Melyik értékes pillanatért szeretnék most hálát adni?

Mennyire figyelek most a Lélekre?

Merre felé sodor az, aminek hatása alatt most vagyok: közeledek Istenhez, vagy távolodom?

Mi az a lépés, amire most késztetsz, Uram?

Miben kívánod, Uram, hogy növekedjek?

Milyen irányba megyek? És hogyan vezet az Úr?

Most én akarok vagy engedem, hogy Isten akarjon bennem?

Most Jézussal járom az utam?

Most milyen érzés van bennem? És mit üzen az Úr?

Testem nyugalma vagy feszültsége mit mond nekem? Mit üzen az Úr?

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Csak egyetlen út vezet Istenhez, és ez Rajtam, Jézus Krisztuson keresztül. Nincs más út.

2014. április 18. péntek, 23:24
Drága szeretett leányom, a világ újra fel fog támadni a hamuból, a vérontásból. Én megígérem, hogy az antikrisztus okozta gyötrelmet el fogom törölni a Föld színéről. El fogom pusztítani Isten ellenségeit és azokat, akik felelősek a nyomorért, az igazságtalanságért és szenvedésért, amelyet Isten gyermekeire hoztak.
A gonosz, amely a világ minden táján markában tartja a mai ember szívét, különböző formákat ölt. A legbrutálisabb formája, amikor embereket kínoznak, megölnek, vagy kíméletlenül megbüntetnek. Másrészt az embereknek nagy nehézségeket kell elviselniük, beleértve az élelem és az otthon hiányát, és a rettenetes szegénységet, miközben vezetőik felfalnak minden őket megillető jogot. Aztán ott vannak az igazságtalan törvények, amelyek a hatalommal rendelkezőknek kedveznek, mert a gazdag embert még gazdagabbá teszik és a szegényeket még szegényebbé; ahol kevés könyörületet, vagy szeretetet mutatnak a nagy szükségben lévők iránt. Végül pedig ott van világszerte a Keresztények, az Én Követőim üldözése. Őket sokkal jobban megvetik, mint bárki mást és rettenetesen szenvednek az Én Nevemért. A gonosz követői gyűlölik a Keresztényeket, aki (a gonosz) arra használja fel ügynökeit, hogy különböző módon elhallgattassa őket. Terveik nagy részében szerepel a cenzúra és a Keresztények azon jogának megvonása, hogy nyilvánosan hirdethessék Irántam való hűségüket. És miközben napjaink kormányai minden más vallás jogait és az emberi jogokat rendíthetetlenül védelmezik, a Keresztények jogai előtt nem fognak meghajolni.
A Keresztényeknek hamarosan meg fogják tiltani, hogy a hitüket nyilvános helyeken, iskolákban, főiskolákon gyakorolják, míg végül annak gyakorlását Isten Templomaiban is be fogják tiltani. Talán azt mondjátok lehetetlen megakadályozni a Keresztényeket hitük gyakorlásában, főleg a saját templomaikban. Ez a legravaszabb módon fog megtörténni, amikor milliókat fognak megtéveszteni, és azt csak kevesen fogják észrevenni, amint Szavam jelenlegi formájának minden egyes részét meg fogják változtatni, de mindez csendben fog megtörténni. Csak azok fogják látni a változásokat, akik gondosan odafigyelnek, és egy idő után szabályszerű lesz az, hogy minden Keresztény vallásnak meg kell nyílnia, hogy minden hitfelekezetet tárt karokkal fogadjanak, beleértve azokat is, akik nem hisznek Bennem.
Azonban azok közül, akik más hitfelekezetet követnek, és nem ismerik el a Szentháromságos Istent, nem mindenkit fognak az új világegyházba kényszeríteni. Nem. A Keresztények lesznek azok, akiket odatesznek, hogy bálványozzák a pogányságot, amelyet gondosan fognak bemutatni, mint egy új egyházat, amely a „közösség” egy új formáját fogja felkarolni – mindenki egyházát – amelyben Én, Jézus Krisztus nem fogok több szerepet betölteni.
Ettől az évtől kezdve a Keresztem kezd eltűnni, és miközben Egyházaim és azok, akik azt mondják, hogy Engem szolgálnak, a humanizmus fontosságáról beszélnek, nem fogjátok hallani őket, hogy arról beszélnének, milyen fontos átadnotok magatokat Nekem, Jézus Krisztusnak. Éppen ezért ti nem lesztek felkészítve az Örök Életre. Annak fontosságáról, hogy az Én Utamat kövessétek Atyámhoz, nem fognak említést tenni, és a Szentségek sem fogják a vitat tárgyát képezni. Ehelyett nektek arról fognak beszélni, hogy gondoskodni kell mások szükségleteiről és jólétéről, amelyet mint helyettesítőt fognak felhasználni az Engem való imádás helyett. Én vagyok az Egyház. Az Én Testem maga az Én Egyházam, de idővel teljesen félre fognak söpörni Engem. A fejeteket hazugságokkal fogják tele tömni. Mindenféle útról fognak beszélni nektek, amelyekre szükségetek van, hogy közelebb kerüljetek Istenhez. De minden út, amelyről azt fogják mondani nektek, hogy azon kell haladnotok, az ellenkező irányba fog vezetni.
Most már tudjátok, hogy csak egy Igazság létezik. Csak egyetlen út vezet Istenhez, és ez Rajtam, Jézus Krisztuson keresztül. Nincs más út.
Jézusotok

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A kezdet és a világ vége eggyé fog válni




2014. április 21. hétfő, 15:56
Drága szeretett leányom, nagyon nehéz a lelkeknek- még azoknak is, akik nagy hittel rendelkeznek -, hogy összeegyeztessék azt a világot, amelyben élnek, az Én Királyságommal.
A fennálló világ nem egyeztethető össze Királyságommal, és ez azt jelenti, hogy azok, akik ismernek, és igazán szeretnek Engem, idővel fájdalmasnak fogják találni, hogy a mindennapi életüket éljék. Engem szeretni azt jelenti, hogy követitek Tanításaimat, és hívtok Engem, hogy bocsássam meg bűneiteket. Ez az egyetlen módja annak, hogy részévé váljatok annak, ami Vagyok. Ti addig nem lehettek részei Királyságomnak, amíg nem ismeritek el az Igazságot, és nem fogadjátok el, hogy amíg a bűn létezik, a világ soha nem lehet tökéletes. Amíg az ember mindent a saját akarata szerint tesz – miközben állandóan ki van téve annak a kísértésnek, hogy engedjen saját önző igényeinek -, ő egy rabszolga marad.
Amikor ti az életeteket Isten Igéje szerint élitek, akkor képesek lesztek olyannak látni a világot, mint amilyen az valójában. Ti tanúi lesztek a csodának, a Föld Csodájának, amelyet Atyám teremtett. De azt is látni fogjátok, hogy az ember gyengesége mennyire eltávolította őt Istentől. Mindaddig, amíg ez a helyzet, a világ, ahogyan azt most ismeritek, nem tud újra felemelkedni egykori Dicsőségébe. Ez az oka annak, amiért is csak akkor fogtok igazi békére találni, amikor Én újra eljövök, hogy elvigyelek benneteket Atyám Paradicsomába, amelyet kezdetben teremtett számotokra.
A kezdet és a világ vége eggyé fog válni. Ott nem lesz Mennyország, Tisztítótűz és Föld sem – ott csak két létező valóság lesz: az Én Királyságom – ahol az élet soha nem ér véget azok számára, akik megengedik Nekem, hogy a Szívembe gyűjtsem őket; és a Pokol azok számára, akik nem akarnak Hozzám fordulni.
Minden dolog összhangban lesz Irgalmammal és Atyám Szent Akaratával, aki minden gyermekét szereti. Ő mindenkit meg akar menteni, mégpedig Általam. Én nem kényszeríthetem azokat, hogy kövessenek Engem, akik nem akarnak Királyságom részei lenni, vagy akik elutasítják minden arra tett erőfeszítésemet, hogy egy csodálatos dicsőséges örökkévalóságba vigyen őket. Ne hagyjátok figyelmen kívül azon Kérésemet, hogy segítsek ezeknek a szegény lelkeknek.
Jézusotok