2014. április 22., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A kezdet és a világ vége eggyé fog válni




2014. április 21. hétfő, 15:56
Drága szeretett leányom, nagyon nehéz a lelkeknek- még azoknak is, akik nagy hittel rendelkeznek -, hogy összeegyeztessék azt a világot, amelyben élnek, az Én Királyságommal.
A fennálló világ nem egyeztethető össze Királyságommal, és ez azt jelenti, hogy azok, akik ismernek, és igazán szeretnek Engem, idővel fájdalmasnak fogják találni, hogy a mindennapi életüket éljék. Engem szeretni azt jelenti, hogy követitek Tanításaimat, és hívtok Engem, hogy bocsássam meg bűneiteket. Ez az egyetlen módja annak, hogy részévé váljatok annak, ami Vagyok. Ti addig nem lehettek részei Királyságomnak, amíg nem ismeritek el az Igazságot, és nem fogadjátok el, hogy amíg a bűn létezik, a világ soha nem lehet tökéletes. Amíg az ember mindent a saját akarata szerint tesz – miközben állandóan ki van téve annak a kísértésnek, hogy engedjen saját önző igényeinek -, ő egy rabszolga marad.
Amikor ti az életeteket Isten Igéje szerint élitek, akkor képesek lesztek olyannak látni a világot, mint amilyen az valójában. Ti tanúi lesztek a csodának, a Föld Csodájának, amelyet Atyám teremtett. De azt is látni fogjátok, hogy az ember gyengesége mennyire eltávolította őt Istentől. Mindaddig, amíg ez a helyzet, a világ, ahogyan azt most ismeritek, nem tud újra felemelkedni egykori Dicsőségébe. Ez az oka annak, amiért is csak akkor fogtok igazi békére találni, amikor Én újra eljövök, hogy elvigyelek benneteket Atyám Paradicsomába, amelyet kezdetben teremtett számotokra.
A kezdet és a világ vége eggyé fog válni. Ott nem lesz Mennyország, Tisztítótűz és Föld sem – ott csak két létező valóság lesz: az Én Királyságom – ahol az élet soha nem ér véget azok számára, akik megengedik Nekem, hogy a Szívembe gyűjtsem őket; és a Pokol azok számára, akik nem akarnak Hozzám fordulni.
Minden dolog összhangban lesz Irgalmammal és Atyám Szent Akaratával, aki minden gyermekét szereti. Ő mindenkit meg akar menteni, mégpedig Általam. Én nem kényszeríthetem azokat, hogy kövessenek Engem, akik nem akarnak Királyságom részei lenni, vagy akik elutasítják minden arra tett erőfeszítésemet, hogy egy csodálatos dicsőséges örökkévalóságba vigyen őket. Ne hagyjátok figyelmen kívül azon Kérésemet, hogy segítsek ezeknek a szegény lelkeknek.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése