2013. január 31., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Atyám beavatkozása már elkezdődött és haragja meg fogja rázni a Földet
 
2013. január 30. szerda, 23:10
Drága szeretett leányom, az emberi élet megsemmisítése növekszik azok kezei által, akik ezt az Isteni ajándékot nem tisztelik. E förtelmes bűn miatt Atyám haragja olyan tetőfokot ért el, hogy “üvöltését” hallani lehet Mennyország szerte.
Haragjának Keze ki fogja űzni ezt a gonoszságot, mivel kitépi majd azokat a gonosz embereket és elpusztítja őket. Mert minden, állathoz hasonlóan lemészárolt emberért az elkövetőket Atyám a Pokol tüzébe fogja dobni.
Kérlek titeket, vegyétek tudomásul, amint a háborúk fokozódnak, a gonoszok felelősségre lesznek vonva azok között a diktátorok között. Ők ki lesznek gyomlálva, és az az Igazságszolgáltatás lesz kiosztva nekik, amelyet magukra vontak.  
Az emberek nem láthatják, amit Én látok. Nem ismerik a gonoszság nagyságának következményét az élet megsemmisítésében, a Föld megsemmisítésében és az emberek felebarátjaik általi üldöztetésében.
Atyám beavatkozása már elkezdődött és haragja meg fogja rázni a Földet. Elég volt! Ennek a gonoszságnak az a gyökere, hogy az ember nem fogadja el Isten Létezését. Az ember játszik az élettel, mintha mindent ellenőrizne a Földön, amely fölött nincs hatalma. Nem lehet megengedni, hogy ez a gonoszság folytatódjék. Ez ellen tenni kell valamit, és azok fognak Isten előtt félelmet érezni, akik nem fogadják el az Ő Törvényeit.
Jézusotok


(*): Itt a harsogásnál sokkalta erősebb hangról van szó. A Bibliában is használt. Itt a tetőfokára hágott harag váltja ki…  
pl.
Oz 11,10 – Az Urat fogják követni, aki úgy fog majd ordítani, mint az oroszlán; igen, ordítani fog, és fiai elősietnek nyugatról. …
Joel, 4, 16: “És bömböl az Úr Sionról, és hallatja szavát Jeruzsálemből; és megrendül az ég és a föld, de népének menedék az Úr, és Izrael fiainak erősség.”
Ámos, 1, 2: “És bömböl az Úr Sionról, és hallatja szavát Jeruzsálemből; és elhervadnak a pásztorok ékes mezői, és kiszárad a Kármel teteje.”