Hatalmas plakátokon biztatják prostitúcióra az egyetemista lányokat Franciaországban. A nyugat-európai ország épp legalizálja az emberkereskedelmet; ha valakinek van elég pénze, kedvére vásárolhat magának fiatalokat. Ha a hatóságok nem lépnek fel kellő szigorral, a milliomosok gátlástalanságának áldozatává válhat az európai felsőoktatás.
Feküdj össze te is egy milliomossal, hogy fedezni tudd a megélhetés és tanulás költségeit! Nagyjából ezt népszerűsítik egy a prostitúciót társadalmi normává emelő weboldal, a RichmeetBeautiful nyílt utcán elhelyezett óriásplakátjai. A teherautókon elhelyezett mozgóhirdetések nyíltan a 18 éven felüli diákokat célozzák meg, egyértelművé téve, hogy oldalukon olyan emberek hirdetnek, akiknek szexuális szolgáltatásokra van szükségük, és ehhez anyagilag rossz helyzetben lévő egyetemistákat vennének igénybe. A hirdetések szövege szerint az egyetemisták “gazdag emberekkel kell randevúzzanak”, és cserébe nem lesz szükségük diákhitelre.
Az üzenet egyértelmű: gazdag, ronda, kevésbé megnyerő személyiségű milliárdosok más módot nem találnak az ismerkedésre, mint a pénzen megvásárlást, ezért vagyonukat, befolyásukat bevetve megpróbálják társadalmi norma szintjére emelni a prostitúciót. Hogy érzékeltessük, mekkora vagyon lendült működésbe a prostitúció előmozdításáért – gyakorlatilag minden európai országban elindult ez a kezdeményezés, az alábbi képeken a francia, belgiumi, norvég és svéd plakátkampány látható.
Számos aláírásgyűjtés indult és a hatóságok is vizsgálják az ügyet, mióta megjelentek Párizs központjában a prostitúcióra buzdító óriásplakátok. A Local beszámolója szerint Franciaországban az oktatási miniszter már felszólította a hatóságokat a hirdetések betiltására. Kijelentése szerint a plakátkampány egy eszköz a prostitúció népszerűsítésére. Csütörtökön nyomozás indult a hirdetők ellen, miután egy ilyen óriásplakátot hordozó teherautót megállítottak a rendőrök. Belgiumban szintén a hatóságok lefoglalták az óriásplakátokat, és nyomozást rendeltek el prostitúció népszerűsítése miatt.
A veszélyes társadalmi jelenség mozgatórugója természetesen a liberalizmus, ami megpróbálja a “saját test felett rendelkezés” üzenetébe csomagolni az ehhez hasonló kezdeményezéseket. Sátánista szervezetek ezzel az üzenettel többek közt az abortuszt is népszerűsítik, de ugyanezen logika mentén akár perverz pszichopaták is elhelyezhetnének hirdetéseket Párizs központjában, miszerint kínzásokat vállaló fiataloknak hajlandóak sokat fizetni. Elvégre “ez az ő teste, miért ne használhatná arra, amire akarja?”
A prostitúciót elfogadott társadalmi normaként feltüntető hirdetésekre azonban nem csak erkölcsi normák mentén kell tekinteni: a nyugati világ nagy erősségét, a magas szintű oktatást is veszélyeztetik. Onnantól, hogy milliárdosok teljesen legálisan, pénzért vásárolhatnak meg fiatal lányokat, pusztán piacbővítési szempontok mentén (minél több potenciális prostituált legyen elérhető) is érdekeltté válnak az oktatás minél drágábbá tételében. Érdekükké válik a diákhitel feltételeinek nehezebbé tétele is, ugyanezen ok mentén. A megfizethetetlenné váló egyetemeken többé nem a tudás, nem a szellemi képességek lennének a kiválasztás módja, hanem a “mindenre kaphatóság”, ami hitel nélkül is lehetővé teszi a drága felsőoktatás megfizetését.
http://www.hidfo.ru/2017/10/nyugati-jolet-prostitucioval-jutnak-diplomahoz-a-nyugat-europai-fiatalok/