2013. február 20., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Azt fogják mondani, hogy ő egy olyan bűncselekményt követett el, amelyben ő teljesen ártatlan

2013. február 19. kedd, 14.30
Szeretett leányom, kérlek, tájékoztasd Tanítványaimat, hogy Uralkodásom közel van.
Ne nyugtalankodjanak, mert habár a Töviskorona leereszkedett Helytartóm fejére, akit Én, Jézus Krisztus jelöltem ki, hogy uralkodjon a Szent Katolikus és Apostoli Egyházam fölött, és akit gonosz módon elüldöztek pozíciójából – Én most eljövök végre, hogy békét hozzak nektek.
Az elkövetkező év nagyon kegyetlen és kétségbeejtő lesz számotokra, szeretett Tanítványaim, és utolsó Igaz Pápám számára. Vele is – aki ellen szándékosan és előre megfontoltan összeesküdtek – ugyanúgy bántak, mint ahogy Engem, Jézus Krisztust is ütlegeltek és megostoroztak. Most próbálják majd megölni őt, ahogyan Engem is megöltek. Azt fogják mondani, hogy egy olyan bűncselekményt követett el, amelyben ő teljesen ártatlan.
Én, a ti szeretett Megváltótok, meg foglak védelmezni benneteket mind, a gonoszságtól, melyet sokan úgy fognak érzékelni, hogy Tőlem eredt, Parancsoló Kezem által.
Én irányítom Egyházamat, mint azelőtt, de csak a Szentlélek Ereje által. Róma Kulcsai szeretett Atyám hatáskörében vannak. Én, Jézus Krisztus, kész vagyok leereszkedni újra Második Eljövetelemkor, és Szeretném tudatni, hogy ti, tanítványaim, ugyanúgy fogtok szenvedni, mint ahogy saját tanítványaim szenvedtek földi Időm alatt. Ti, Szeretteim, Velem együtt vagytok, Szent Szívembe zárva, hogy egyesülhessetek Velem a fájdalomban. Könnyeimet ontom ártatlan, szeretett, utolsó Pápámért a földön, XVI. Benedekért, akit Én választottam Egyházam vezetésére az utolsó időkre.
Óriási bátorságra lesz szükségük azon önkéntes áldozatoknak, akik továbbra is hirdetni fogják Szent Szavamat (Üzenetemet), lévén, hogy ők borzasztó kételyekkel lesznek tele. Ők szívükben tudják, hogy Én beszélek most hozzájuk, és mégis bennük is kételyek támadnak majd, melyeket azok ébresztenek majd, akik nem lesznek hajlandóak elfogadni az emberiségnek szánt Üzeneteimet, de akik továbbra is odaadóan szeretnek Engem.
Most örökül hagyom ezt a Különleges, rövid Imahadjárati imát. Ez egy Csodás Ima, mely képessé teszi mindazokat, akik imádkozzátok ezt, hogy érezzék Jelenlétemet lelkükben. Ez segíteni fog nekik abban is, hogy meglássák az Igazságot, melyet nekik Ígértem, és mely folyamatosan meg fog adatni nekik végig az utolsó időkben.
Imahadjárat (101) Csodás Ima Jézus Jelenlétének érzéséhez
“Ó, Drága Mindenható Atya, minden létezőnek és leendőnek Teremtője, segíts meg mindannyiunkat, akik fel tudjuk ismerni szeretett Fiad Jelenlétét az Egyházban ma, hogy nagyon erősekké váljunk.
Segíts meg, hogy leküzdjem félelmemet, magányomat és az elutasítást, melyet szeretteimtől szenvedek el, Fiadat, Jézus Krisztust, Megváltómat követvén.
Kérlek, oltalmazd meg szeretteimet, hogy ne essenek abba a csapdába, hogy elhiszik a hazugságokat, melyeket a sátán fogalmazott meg, hogy elpusztítsa, megossza és zűrzavart okozzon Isten valamennyi gyermekének körében.
Kérlek, segítsd meg mindazokat, akik követik az utálatosságot * Egyházadban, hogy megmeneküljenek a pokol örök tüzétől. Ámen.”
Szeretett Követőim, mostanra már ismertek Engem. Amit most látni fogtok, a valaha földi Egyházamat jelentő vázon belül, émelyíteni fog benneteket. Sírni és zokogni fogtok mindaddig, amíg már nem éreztek semmit. És aztán, amikor hívtok Engem, és azt mondjátok:
„Jézus, ments meg engem a sátán hazugságaitól, hogy meg tudjam különböztetni maradék Egyházad Igazságát.” Akkor Én a következővel foglak megnyugtatni benneteket. El foglak tölteni benneteket a Szentlélekkel. El foglak tölteni benneteket a bánat könnyeivel, majd aztán ezeket a könnyeket Erőmmel fogom felváltani. Akkor nem fogtok aggódni, mert Én átveszem, és vezetlek benneteket az út minden egyes lépésénél.
Fellelkesültök majd, amikor gúnyolnak benneteket. Elteltek majd Szeretetem Lelkével, amikor kinevetnek benneteket azért, mert hisztek Szent Tanomban. Aztán levetkőztök majd minden félelmet, és azt, az irántatok érzett Szeretetemnek egy olyan erőteljes érzése váltja majd fel, hogy csak akkor fogtok teljes megkönnyebbülést és békét érezni.
Jézusotok

* Szerkesztői kiegészítés:
Mt 24,15: Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg);
Mk 13, 14: Mikor pedig látjátok a pusztító utálatosságot, amelyről Dániel próféta szólott, ott állani, ahol nem kellene (aki olvassa, értse meg), akkor akik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre;