2011. július 7., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A Szentségek fontossága – a Házasság és a Szent Elsőáldozás


2011. július 6. szerda; 15:30
Szeretett Leányom, tartsd szem előtt gyermekeim hitét, amely most egyre nő és virágzik. Habár a világban sok a sötétség, követőim számára a világosság mégis naponta egyre erősebb lesz, ami a Szentlélek lángjának köszönhető, és amely az egész világra leereszkedett.
Leányom, ma minden követőmet emlékeztetni szeretném az imádkozás fontosságára, hogy enyhítse a világban a szenvedéseket. Imáitok most sokat segítenek a számtalan megjövendölt globális katasztrófa elhárításában. Az imának van a legnagyobb ereje, és ha ezt másokért mondjátok, akkor ezekre válasz is érkezik.
Habár az erős hitűekkel elégedett vagyok, mégis azokért aggódom, akik Isteni Világosságomat elutasítják. Az Igazságot.  Sok ember úgy tévelyeg a világban, mintha valamiféle kábulatban lenne. Semmi sem hoz békét számukra. Az anyagiak nem enyhítik fájdalmaikat. Üres lelkük el van veszve. Kérlek benneteket, imádkozzatok értük.
Leányom, kérlek, imádkozz földi helytartómért, Benedek pápáért, mert őt a szabadkőművesek erői veszik körül, akik most minden erejükkel azon vannak, hogy megfosszák őt a trónjától. Ezek a gonosz erők a második vatikáni zsinat óta beszivárogtak Egyházamba, és Tanításaimat felhígították. Sok törvényt eltűntettek, ami bánatot okoz Nekem, különösen a Szent Eucharisztia laikusok általi kiszolgáltatása. . A tisztelet hiánya, amelyet Irántam, és az Örök Atya iránt tanúsítanak ezen új törvények bevezetése által, azért, hogy előremozdítsanak egy modern társadalmat, a szomorúság miatt sírásra fakasztott Engem.
A Szent Eucharisztiát a nyelven kell fogadni és emberi kéz azt be nem szennyezheti. De éppen ez az, amit felszentelt szolgáim tettek. Az Én Lelkem nem engedélyezte ezeket a törvényeket. Felszentelt szolgáim úton vannak lefelé ezen az ösvényen, mert nem egyeznek apostolaim tanításaival. Ma már a Szentségeket nem veszik komolyan, különösen azok nem, akik a Házasság Szentségében és az Elsőáldozás Szentségében részesülnek.
A házasság fogadalmát különösen komolyan kell venni, mert ne feledjétek, hogy ez egy Szentség, ami Isten jelenlétében történik. De sokak számára ez csupán az anyagiasságról és a külsőségekről szól.  Sokan, akik a Házasság Szentségében részesülnek, később, már nem ismerik fel ennek fontosságát. Sokan nagyon könnyen szegik meg fogadalmukat. Miért teszik ezt?  Miért mondják ki az ajkaik erre a Szent Egyesülésre a fogadalmat, ahhoz, hogy később külön váljanak? Ez kigúnyolása annak a legfontosabb Egyesülésnek, amelyet Atyám kezei megáldanak. Sok ember nem veszi Atyám Akaratát figyelembe, azt, hogy egy embernek sem szabad egy ilyen Egyesülést szétválasztania.
De sok ember válik el mégis, ami egy olyan törvény, amit Atyám nem ismer el. A válás a legegyszerűbb út, hogy elszaladjatok felelősségeitek elől. Minden Házasság a Mennyben köttetik. Egyetlen ember sem rombolhatja le (teheti semmissé) házasságát anélkül, hogy ezzel ne sebezné meg Atyámat.
A Szent Elsőáldozás
Testemnek az első alkalommal való fogadása az Eucharisztia Szentsége által – ez egy másik példa arra, hogy hogyan gúnyolnak ki Engem. Olyan sok szülő nem veszi figyelembe annak fontosságát, amikor gyermekeik az Élet Kenyerét magukhoz veszik. Többet törődnek azzal, hogy gyermekeik jól legyenek felöltözve, mint azzal a csodálatos ajándékkal, amelyet magukhoz vesznek.  Ez az ajándék a megváltásukhoz vezeti őket. De annak az anyagiasságnak, amely ezt az eseményt övezi, semmi köze a lelkükhöz. Számomra a legszomorúbb rész az, hogy ezeknek a kis gyermekeknek nem mesélnek Rólam. Szeretetem, amelyet a kis gyermekek iránt érzek, mindent áthat. Amikor a Szent Eucharisztiát magukhoz veszik, és teljes tudatában vannak annak, hogy mi az, amit valójában magukhoz vettek, akkor a lelkük megtisztul. Minél többször vesznek ilyen módon magukhoz Engem, annál erősebb lesz a hitük.
Ne feledjétek: a Szentségek nélkül, hitetek meggyengül. Egy idő múlva, amikor lelketeket megfosztják ezektől a különleges áldásoktól, akkor a lelketek elalszik. Minden, Belém és az Örök Atyába vetett hitetek idővel eltűnik, csak a felismerés kis lángja marad vissza, ami időről – időre fellobban.
Térjetek vissza Hozzám, a Szentségek által. Legyetek tisztelettel a Szentségek iránt, úgy, ahogyan azt elvárják tőletek, és akkor újra, valóban érezni fogjátok jelenlétemet.
Ne feledjétek: a Szentségek azzal az okkal adattak, hogy lelketeket táplálják, mert ezekre szüksége van a lelketeknek, hogy eljusson az örök életre. Nélkülük a lelketek meghalna.
Mindannyiatokat szeretem. Kérlek, öleljetek helyesen magatokhoz Engem, azáltal, hogy tisztelettel vagytok a Szentségek iránt, amelyek Isten, a Mindenható Atya ajándékai számotokra.
Szerető Megváltótok
Az Emberiség Királya
Jézus Krisztus