2013. április 4., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Az utolsó napon ismét el fogok jönni. De azt megelőzően nem fogok a Földön járni.

Drága szeretett leányom, Hangom Ereje mindössze két év alatt oly sok nemzetet ért el ezeken az Üzeneteken keresztül, hogy most lelkek milliói fognak segíteni testvéreik lelkének megmentésében.
Isten Szava, mely e Mennyei Híváson keresztül lobban lángra, terjedni fog fiaitok, lányaitok és testvéreitek által az egész világon. E Küldetés sebessége, mely viharszerűen hódította meg a világot, a Szentlélek Ereje által van táplálva.
Oly sok nyelven, oly sok nemzet, oly sok lélek ragadta meg Irgalmam Kezét és követ Engem, amint Én az Örök Életre vezetem őket.
Atyám a végidőkre megígérte az Igazság Könyvét a világnak. Ő az Ígéretét mindig teljesíti. Senki sem ismerheti az Igazság Könyvének tartalmát, mert arról nektek eddig nem kellett tudnotok. Ennek tartalma csak Dániel prófétának volt megadva, de Atyámtól ő azt az utasítást kapta, hogy ne hozza nyilvánosságra annak titkait.
Most, leányom, neked, mint a végidők prófétájának megadatott ennek tartalma, és Isten Szava által sok gyümölcsöt fog teremni. Az Igazság Könyve azért adatik a világnak, hogy megmentse az emberi nemet a biztos haláltól. Ez egy életmentő Ajándék a lélek számára. Rendkívüli kegyelmeket hoz magával. Az Igazságot hozza nektek, nem csupán azért, hogy Tanításaimra emlékeztessen benneteket, hanem hogy felkészítsen benneteket az Egyházam elleni támadásra, mely a lelkek pusztulását fogja eredményezni.
Az Igazság Könyve, szeretett Követőim, Atyám Tervét is fel fogja tárni számotokra, hogy segítsen nektek a megfelelő előkészületeket megtenni, melyekre szükség van, hogy beléphessetek az Új és Dicsőséges földi Paradicsomba. Az Igazság Könyve nélkül, ti, szeretett Tanítványaim olyanok lennétek, mint a vágóhídra vezetett bárányok, mert tudnotok kell, hogy az Istenbe vetett hiteteket kétségbe fogják vonni és minden erőfeszítést meg fognak tenni annak érdekében, hogy eltöröljék minden nyomomat, Jézus Krisztusét, a Föld színéről.
Amikor az emberek Isten Igazságára éheznek, vigaszt keresvén, egy másik irányba fognak fordulni. Nincs egyetlen ember a földön, aki képes lenne a túlélésre a nélkül, hogy ne hinne valamiben, ami az életet ígéri. Sajnos sokan a hamis tanok után rohangálnak, melyek gyengeségükre irányulnak. Az önszeretet azt jelenti, hogy a vallások, és az úgynevezett szellemileg megvilágosodott szekták az emberi szív kapzsiságára irányulnak. Az önelégültség nem az Istenhez vagy az Igazsághoz vezet. Aztán azok a szegény lelkek, akik nem hisznek semmilyen földi élet utáni életben, lelki nyomorúságban tengődnek, remény nélkül a szívükben.
A Szentlélek Ereje, Hangom mennydörgése, a csodák melyeket tenni fogok, és ezen Üzenetek hitelességének bizonyítéka lelkek millióit fogják megnyerni.
Jelenlétem beborítja a Földet és ez sok gyűlöletet váltott ki, mivel a Sátán mérgezi Követőim elméjét. Jelenlétem ott van a világ Tabernákulumaiban, Egyházaimban és minden kiválasztott látnok szavaiban. De ezekben, az emberiség számára adott utolsó Üzeneteimben, Jelenlétem világméretű megtéréshez fog vezetni.
Sohasem szabad elfelejtenetek Ígéretemet. Az utolsó napon újra el fogok jönni. De azt megelőzően nem fogok a Földön járni. A figyelmeztetésem számotokra az, hogy hallgassatok a próféciákra. Bárki, aki azt állítja, hogy Én lennék, vagy bárki, aki azt mondja, hogy Jézus emberi testben jár a Földön, az egy hazug.
Az Én időm akkor jön el, amikor leereszkedem a Mennyből pontosan úgy, ahogyan földi életem utolsó napján felmentem a Mennybe.
Jézusotok