2011. szeptember 20., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A legfontosabb esemény Feltámadásom óta

2011. szeptember 19. hétfő, 20:15 
Drága szeretett leányom, az Én szándékom az, hogy minden férfit, nőt és gyermeket bevezessek az új Paradicsomomba, a Földön. Mert, ha csak egy lélek is lemarad, megszakadna a Szívem. Ezért növekedett meg hírnökeim száma, akiket most a világba küldök. Ez azért van így, hogy terjeszthessék Szent Szavaimat, a megtérésre bátorítva.

Hírnökeimet nem gyermekeim megfélemlítésére küldöm. Hírnökeimnek az inkább a szerepük, hogy felkészítsenek minden személyt ezen a földön, azért, hogy készen legyenek és méltók arra, hogy ebben az Új Paradicsomban éljenek.

Gyermekeim, nem kellemes ez az időszak, amelyben éltek.  A törvény és a rend összedőlt.  A kapzsiság azt jelentette, hogy a pénzügyi stabilitásotoktól fosztottak meg benneteket.  Az öndicséret és az érvényesülés rögeszméje azt jelentette, hogy a hiteteket is elvették tőletek.
Mint egy háztartás, ahol nincs szülői felügyelet

Ti gyermekeim hasonlók vagytok egy olyan háztartáshoz, ahol nincs szülői felügyelet. Mint az elkényeztetett gyermekek, el vagytok látva minden anyagi kényelemmel, amire csak vágytok, anélkül, hogy kiérdemeltétek volna. El vagytok látva élelemmel, amiért fáradoznotok sem kell. Minden, ami nem elégít ki benneteket, egy újabb, más anyagból készült újdonságra van kicserélve. De semmi sem felel meg sokáig nektek. Ezután a gyermekek között veszekedésre kerül sor, mindegyik irányítani akarja a másikat, érvényesítve saját akaratát. Aztán tettleges (testi) háború is kitörhet közöttük.  De egyik sem érzi magát felelősnek és így bántalmazzák egymást, néha súlyos következményekkel.

Én így látom a világot. Gyermekeim boldogtalanok, a lelki vigasz hiányzik, de Egyházam vezetését elutasítják. Ma, Egyházam nem tud ellenőrizni egy ilyen engedetlen népességet, amely nem találja az Irántam való odaadást olyan inspirálónak, mint a test számára teremtett kényelmeket.

A háború elpusztítja az emberiséget és a lelki hanyatlás egy vákuumot (űrt) hozott létre a világban, amelynek hatását, most már a legtöbben közületek a szívükben érzik. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Az anyagi dicsőség a külsőségében fénylik és ennek fénye azokat vonzza, akik sóvárognak a kényelem után, de mögötte semmi sincs, csak sötétség.

Én vagyok az a fény, amely hiányzik a ti magányos, zavaros és kissé aggasztó életetekből.

Ez azért van így, mert Számomra közel az idő, hogy közbelépjek, és hogy átvegyem az irányítást. Nektek, gyermekeim, ezt üdvözölnötök kell és fel kell készülnötök Nagy Irgalmasságomra. 

Imádkoznotok kell testvéreitekért és tárt karokkal várva kell köszöntenetek Beavatkozásomat. Legyetek pozitívak. Legyetek reményteljesek.  Bízzatok abban, hogy ezen nagyszerű eseménynek a kezdetén, amely a legfontosabb Feltámadásom óta, még a legmegátalkodottabb bűnösök is meg fognak könnyebbülni.

Szeretett Megváltótok,
Jézus Krisztus