2024.01.12.

1.

Hang: A húsvéti fájdalommal, húsvéti fájdalommá…

Kép: Egy bajszos-szakállas férfi pálinkát iszik egy kis pohárból.

Hang: Gyerünk! Öltözz! Siess!

Jézus: Az Én húsvéti szenvedéseim átélése után drága, szegény gyermekeim, a ti fájdalmaitok, megpróbáltatásaitok következnek. Lesznek közületek, akik az alkoholba, vagy a kábítószerbe menekülnek tőle. Lesz a földön olyan hely, ahol éjszaka következik be a borzalom. Egymást sürgetik gyermekeim, hogy „siessünk, meneküljünk”.

2.

Magyarország őrzőangyaláról volt szó.

Hang: Ajándék.

Hang: Nekünk is itt van az ország.

Jézus: Azt akarja mondani neked, hogy „ajándék vagyunk számotokra, hogy ketten is vagyunk”. Nekünk itt van országotok, amit meg kell védenünk, és közre kell működni a szentté válásotokban.

3.

A három Királyról volt szó és ajándékairól: arany, tömjén és mirha.

Hang: Én is hoznék Neked ajándékot, Uram.

Hang: A lényedet akarom.

Jézus: Ajándékul ajánld fel magadat teljesen Nekem, testesül-lelkestül. Én is önmagammal ajándékozlak meg téged, az Oltáriszentséggel.

4.

Az jutott eszembe, hogy voltak emberek, kik azt mondták, hogy így meg úgy szeretnek. Ez csak addig tartott, míg beteljesítettem elképzeléseiket. Amikor nem úgy viselkedtem, ahogy azt ők elképzelték és követelték, mindjárt gyűlölet volt a szívükben irántam.

Érzés: Az ember általában akkor szereti az embertársát, ha tud rajta uralkodni.

Kép: Jézus ül, és rám nézve mondott nekem valamit.

Jézus: A képen azt mondom neked, hogy ne csodálkozz, Velem is így bánnak teremtményeim, mert ha kérésüket azonnal nem teljesítem, már megharagszanak és elfordulnak Tőlem. Pedig nem minden kérést teljesíthetek azonnal. Megvan az ideje annak, amikor nemcsak meghallgatom, hanem teljesíthetem is a kérésüket.

5.

Hang: Fejlődése… ez emlékeztet Minket…

Kép: Egy asztalra állítottak egy piros fedelű könyvet, legyezőszerűen volt nyitva, és lassan forgott a tengelye körül.

Jézus: Az emberiség fejlődése emlékeztet minket, a Szentháromságot az ember teremtésére, és hogy a kezdetektől fogva mennyi munkát fektettünk bele. A Szentírás az ember szellemi tevékenységének a legfontosabb könyve. A képen mutatom, hogy a Biblia mindenki felé fordul, mindenki előtt nyitva áll, aki érdeklődéssel tekint rá.

6.

Édesapámmal arról beszélgettünk egy alkalommal, hogy úgy elreppent az utolsó, legalább 10 év, hogy nem is tudjuk megmondani, hogy mit is csináltunk ez idő alatt.

Hang: Nem is kell.

Jézus: A múlttal ne foglalkozzatok, nem kell mindenre emlékezni. A mának éljetek, mint a gyermek.

7.

Hang: Kivételezni.

Jézus: A választottjaim eltérnek a többiektől, a tömegtől, ezért kivételezek velük, sok kegyelemmel borítom be őket. Ezáltal a lelkük gyors fejlődésnek indul, egyre jobban tökéletesedik. Ők azok, akik a legtöbb lelket mentik Nekem a kárhozattól.

8.

Arról gondolkodtam, hogy: Magyarország és én.

Kép: Harci felszerelésem vagy.

Kép: Magyarország olyan, mint egy vár, és jönnek a támadók. Kihajolok a várfalon keresztül, és nézem, milyen gyorsan jön az ellenség.

Hang: Háború van.

Jézus: A gonosz tömegesen támadja Magyarországot, hogy még véletlenül se lehessen példamutató keresztény ország. Honfitársaid, nagyon sokan bűnben fetrengenek, halálos bűnökben, és nem akarnak felállni. Te írásaiddal sokakat megtérésre buzdítasz. Így harcolsz ellenségemmel szemben.

9.

Hang: Mindenki, minden személy egy világ Isten szemében.

Hang: És amikor meghal, magával viszi ezt a világot. Így te is, amikor jössz Velem és jössz Hozzám. Ami marad, az a munkásságod, ezért, amit hátra hagysz, amit magad után hagysz…

Jézus: Mivel minden ember egy külön világ a szememben, magával viszi az ő külön világát, a személyiségét és egyéniségét. Amennyiben valami jót tett és érdemeset az emberek emlékezetéhez, csak azt a jót hagyja itt, az ő saját világát magával hozza.

10.

Hang: Miért kell ébredni annak az érzésnek az eufóriája alatt…

Jézus: Az eufóriát kiváltó szép érzéseket Én ajándékozom.

11.

Egy ismerősöm többször nekem szegezte azt, hogy tegyek le arról, hogy én akarjam megváltani a világot.

Gondolat: Nem mi váltjuk meg a világot, de az Úr a törekvésünket figyelembe veszi.

Hang: És értékeli.

Kép: Jézus arca a Názáreti Jézus filmből.

Jézus: A nyomasztó, lekicsinylő véleményekre ne hallgass. Te csak törekedj a jóra, az engedelmességre, az alázatra, a lélekmentésre.

12.

Hang: Nem vagyok lelketlen szegény lélek.

Jézus: Sokan csak annyit hisznek el Rólam, hogy történelmi alak vagyok, akit kivégeztek. Úgy elbántak Velem, mint egy bűnözővel. Ezért Velem kapcsolatban csak egy érzés van bennük „ó, szegény”. Engem nem sajnálni kell, hanem dicsőíteni, és végtelen hálával lenni Irántam.

13.

Hangom: Nem értem a szervezetemet, a lelkemet.

Hang: A lelkemet sugárzod.

Jézus: Nem kell értened ezt, csak érezned. Az Én lelkem irgalmát és szeretetét árasztod.

14.

Hang: Láttad, hogy mit csinálok.

Jézus: Vágyakozom az eltévedt lelkek után, szeretem őket, várom a bűnbánatukat, és azonnal megbocsátok.

15.

Hang: Te a Szívembe kellesz.

Jézus: Nagyon hiányoznál Nekem, ha nem szeretnél úgy Engem.

16.

Hang: Veszélyben az Igazság.

Hang: Forró tűz van benned.

Hang: Benned égek ezért.

Hang: Akármilyen erőszak, nem fogja tudni áttörni.

Jézus: A gonosz nem alszik, téged is meg akar ingatni az igazságban. De mivel tele vagy az Én szeretetemmel, mivel Én égek benned, az erőszakos ellenségem el fog tűnni a színről.


2024.01.19.

1.

Garganoba, Olaszországba, Szent Mihály Arkangyal kegyhelyre szerveztek zarándoklatot. Német nyelvű üzenetek alapján az Égiek kérése az volt, hogy minden ország ajánlja fel magát Szent Mihály Arkangyalnak, és kérje a barátságát. Így Magyarországról is akartak indulni zarándokok, és magyar püspököt is hívtak, annak ellenére, hogy a németnyelvű zarándokok nem akarták őt misézni engedni a felajánló misén, mivel már minden programot előre megszerveztek. A magyar zarándokok ezt megalázónak tartották.

Jézus: Drága kislányom, nem kell törődnötök azzal, hogy megaláztatáson kell átmenni a püspöknek, mert egy a fontos, hogy Magyarország legyen felajánlva Szent Mihály Arkangyalnak. Országotoknak most különösen nagy szüksége van az oltalmára. Hiszen alaposan megalázták nemzeteteket az Európai Unióban.

2.

Érzés: A lelkemet Karmelita módra nevelik az Égiek, szemlélődésre és imádásra.

Kép: A hátam mögött Nagy Szent Teréz áll, mint segítő és komoly közbenjáró.

Jézus: Drága kislányom, lelki rokonság szálai fűznek Nagy Szent Terézhez. Ő is leírta fenséges gondolatait. Őt is mély gondolatok foglalkoztatták. Ő is szemlélődve imádkozott, és ennek módját tanította.

3.

Az jutott eszembe, hogy egyre nagyobb teret hódít a protestantizmus.

Olvastam: Egy Égi üzenet: A hagyományos katolikus vallás a 100% igazságot foglalja magában, míg a különböző protestáns vallások nem a teljes igazságot abból, ami ki lett nyilatkoztatva az Úr által.

Jézus: A legteljesebb vallás a földön a kereszténység, és ezen belül a katolikus vallás. De a reformációval eljött az idő, hogy az Egyház, az Én Testem részekre szakadt. Eleinte a katolikus Egyház vezetői tiltották a közeledést a protestáns vallás tanításához, és így egy ideig nem fertőződött meg a katolikus tanok igazsága. Viszont, most, a mai világban annyira megerősödött a protestantizmus, hogy a katolikus Egyház vezetősége sokkal engedékenyebb lett. A vitaműsorokban sem beszélnek a vitás kérdésekről, ami éket ver a protestáns és a katolikus felfogás között, hanem a vitatéma annyira ellaposodik, hogy csak a hasonlóságot tárgyalják. Ez megalkuvás.

4.

Olvastam: A sátán végtelenül okosabb az embernél.

Kép: Nagy Szent Teréz, ki várakozik.

Hang: Hogy folytassuk az olvasást.

Hang: Keresztes Szent Jánost vedd elő.

Kép: Fény.

Jézus: Nagy Szent Teréz és Keresztes Szent János egy elven működtek. Mindkettőjük azt hangsúlyozta, hogy aki az Urat szolgálni akarja, az ne a saját feje után menjen, hanem Isten akarata szerint cselekedjen. Mert ha nem veszi figyelembe Isten terveit és akaratát, akkor a sátán, aki sokkal okosabb az embernél, bölcsnek látszó gondolatokat ad. Félrevezetheti az embert.

5.

Kép: Jobb és bal oldalamon egy Ferences atya és Nagy Szent Teréz áll, én pedig hol az egyikre, hol a másikra nézek.

Jézus: Mind a két szerzetesrend, a Karmelita és a Ferences rend egyaránt Engem szolgál. Mindkét rendnek egy-egy vezető egyénisége felváltva hat a te lelkedre. A képen közrefognak, és te nagy figyelemmel és áhítattal, mindkettőjüket meghallgatod. Így nehezebb eltévedned, mert mindkét oldalról az igazságot hallod.

6.

Eszembe jutott Magyarország és védőangyala, és hogyan lehet azt valóra váltani, hogy Magyarország szentté váljon. Természetesen, csak az Égiek segítségével.

Hang: Szenteket csinálni.

Hang: Nagy munka ez.

Jézus: Az engesztelőknek és különösen a választottjaimnak nagy szerepe lehet a hazátok szentté válásában. Természetesen, Nélkülünk, Égiek nélkül ez nem lehetséges. Ezért sokat kell imádkoznotok, könyörögnötök a magyar szentekhez, hogy járjanak közbe Magyarország szentté válásáért az Atyánál.

 

2024.01.26.

1.

Kép: Egy robotszerű valaki teljes súlyával ránehezedett valakire.

Hang: Beszorítottak. Beszorítottalak téged ebbe.

Érzés: Engem fedett el a gonosz és gyötör.

Hang: Mindennek eljön egyszer a vége.

Jézus: Még nektek, választottaimnak is megengedem, hogy a gonosz nyomása alá kerüljetek. De ez csak ideig-óráig tart, mert amikor Én akarom, megszüntetem.

2.

Azokra gondoltam, akik megkárosítottak engem. A lelkem fáj, amikor erre gondolok.

Kép: Ezek az emberek feketében vannak, az én szenvedésem az Égbe sír fel belőlük, és nem hagy nekik nyugtot, míg nem rendezik.

Jézus: Bizony vannak olyanok, akik kihasználnak téged a jó szíved miatt. Ez aztán fájdalommal tölt el. De vigasztalódj kicsim, mert mindenért kárpótolni foglak, egyrészt itt a földön kegyelmeimmel, másrészt az örök életben.

3.

Hang: Mi a véleményed erről?

Jézus: Mi a véleményed arról, hogy az emberek sokasága semmibe veszi az Én megváltó szenvedésemet? Vajon az ilyenek meg fognak-e térni és üdvözülhetnek-e?

4.

Többen betegek körülöttem, kórházba kell, hogy menjenek.

Kép: Fény.

Érzés: A testi vagy lelki betegség egy eszköz az Úr kezében a lélek fejlődése szempontjából.

Jézus: Nagyon bölcsen gondolkozol erről a témáról. Ugyanis, a térítés egyik eszköze a szenvedés, a betegség, a fájdalom. A bajban sokan ijedtükben Felém fordulnak. De nem mindenki, mert van, aki Engem hibáztat, zúgolódik, káromkodik. Az ilyenekhez más eszközt keresek.

5.

A szövetségről gondolkodtam.

Gondolat: Az Ószövetségben állatáldozatot kívánt az Úr, az Újszövetségben saját magát adta az Úr áldozatul.

Érzés: Nekünk is a saját áldozatunkat kell bemutatni, a saját szívünk áldozatát.

Hang: A megtört szívek szövetsége ez.

Jézus: Azt akarom kifejezni ezzel, hogy olyan szövetséget kötöttem veletek az Új Szövetségben, hogy Hozzám hasonlóan, a szenvedéseteket, a bánatotokat, a szomorúságotokat, a fájdalmatokat ajánljátok fel Nekem a többiekért, akik erre nem képesek.

6.

A papot néztem, aki prédikált a szentmisén.

Hang: Kemény megaláztatásban lesz részetek majd.

Érzés: A papok második feladata a vezeklés lenne.

Hang: Áldozatot mutatok be veled szemben.

Kép: Jézus lefelé néz.

Jézus: A jövőre gondolok, az antikrisztus idejére, amikor titeket, akik hősiesen kitartotok az Én követésemben, sokszor és mélyen meg fognak alázni. Jól látod, hogy minden papnak mi a két legfontosabb feladata. A szentmiseáldozat bemutatása, és áldozatos, tiszta, példamutató lelki élet.

7.

Video: A budapesti Szent István bazilikában történt, hogy egy férfi teljesen mezítelenül állt a főoltáron, pont a tabernákulum előtt, és egy arany keresztet lóbált a kezében.

Hang: Már túl nagy a baj.

Kértem az angyalok és szentek közbenjárását ennek az embernek a megtéréséért.

Hang: Így lesz.

Jézus: Az antikrisztus már köztetek van. Ő vezeti a sátánistákat. Irányítja őket a megdöbbentő cselekedetekre. A sátánisták között sok megszállott van. Hiszen ők mindnyájan eladták magukat a gonosznak. Nagyon megható tőled, hogy ennek az elvetemült embernek a megtérését kívánod. Teljesíteni fogom kérésedet.

8.

Hang: Nézzük meg, hogy mi a fontos.

Hang: Az apostolok…

Jézus: Ebben a nagyon hitetlen világban nagyon fontos, hogy ti, választottjaim és engesztelőim sokat apostolkodjatok. Terjesszétek az Evangéliumot és minden tanításomat.

9.

Hang: Reform, reformkor.

Hívom Nagy Szent Terézt és kortársait, és kérem az ő segítségüket.

Hang: A te könyörgésedre várok.

Hang: A történelem ismétlődik.

Jézus: Ahogy telnek az évtizedek és évszázadok, mindig új dolgokra ébredtek. Mint ahogy a történelem folyamán megszületett a reformáció, amely darabokra tépte Egyházamat, most új reformokra ébredtek, a XXI. században. Nagy változások vannak kilátásban, nemcsak a világban, hanem az Egyházban is. Imádkozzatok, kérjétek a Szentháromságot és a nagy szenteket, hogy maradjanak meg a hagyományok a katolikus Egyházban.

10.

Érzés: Az Úr érezteti velem, a földi élet olyan rövid, mint a fűszál.

Hang: De nem mindegy, hogy mit csinálsz, hogy mit teszel.

Érzés: Nem elég az, ha valaki alázatosan viselkedik és engedelmeskedik. Ez nem ugyanaz, mintha valaki teljesen egyesülve él az Úrral.

Jézus: A földi élet, még ha 90 évig is él valaki, egyetlen pillanat az örökkévalósághoz képest. De nagyon fontos, hogy ezt a pillanatot hogyan élitek meg. Hitben, Istenszeretetben és felebaráti szeretetben, áldozatosságban, vagy pedig dőzsölve a földi élvezetekben, gőgben, és szeretetlenségben. Igazad van abban kislányom, ha kedves és jószívű vagy felebarátaidhoz, az nem elég, helyes értékrendet kell felépíteni magadban, első Isten, és csak második a felebarát.

11.

Hangom: Uram, nekem az a fontos, hogy együtt éljek Veled, de nem az, hogy mindent tudjak.

Hang: Nagyon sok sikertelenség fog érni életedben.

Hang: De sok siker is.

Hang: Irányelvem ez benned.

Jézus: A mindentudás Istennek a tulajdonsága. Még akkor sem leszel a mindentudás tulajdonosa, ha a Mennyben leszel. Viszont, ajándékul sokat fogsz kapni az Atya tudásából. Az Én választottjaim igazi lelki emberek. Nem sokra tartják a sikert. De mégis a sikertelenség sorozata közben megvigasztalom őket egy-egy sikeres eredménnyel. Ezért mondom, hogy ha sok is a sikertelenség az életedben, siker is lesz benne bőven. Ügyelek az alázatosságodra.

12.

Többször kérdeznek engem, hogy mit mond az Úr egyes dolgokkal vagy jövőbeli eseményekkel kapcsolatban, és hivatkoznak más kiválasztottak üzeneteire, amire én nem tudok választ adni, mert nekem azokról a dolgokról nincs tudomásom.

Érzés: Az Úr mindenkinek a saját feladatának elvégzéséhez adja a kegyelmeket.

Érzés: Nekem sem mindig adja az Úr ugyanazokat a kegyelmeket, hanem az adott helyzetnek megfelelően.

Jézus: Mivel a választottjaim közül minden lélek más, ezért nem egyformán kapják a feladatot és a kegyelmet hozzá. Figyelembe veszem a lélek sajátosságait, hajlandóságát, az erejét, ezért mindenki más feladatot kap. Az erősebb lelkek a piros vértanúságot nyerik el.

 

13.

Hang: Ember ne válogassa ezt.

Jézus: Vannak olyan gyermekeim, akik nagyon vágyakoznak a különböző kegyelmek után. Próbálják „kikunyerálni”, hogy megkapjanak egy bizonyos kegyelmet. Ez nem célravezető, mert látom, nincs alázat bennük.

14.

Hang: Arató közelségben vagy.

Jézus: Az aratás már nincs messze. Szétválasztom a pelyvát a búzától. Közeledik az idő, hogy a hitványa, a teremtésemnek hitványa tűzre kerüljön, a jók pedig az Én Országomba.

15.

Érzés + Kép: Amikor gyónni megyünk, akkor is „vizsgázunk” az Úr előtt, mert Ő nagyon is jól tudja, hogy mi a bűnünk.

Hang: Őszinteségedben ez.

Jézus: Aki akarattal kihagyja a számára kényesebb bűneit a szentgyónáskor, annak a gyónása szentségtörés, érvénytelen. Igen, egy-egy gyónással azt vizsgálom bennetek, hogy őszinték vagytok-e Hozzám. A hazug ember, aki szép színben akarja feltüntetni magát, saját lelkének árt.

16.

Hang: Egy kicsit ritka. Elképzelhetetlenül ritka.

Hang: Te így csinálod.

Jézus: Itt az elkötelezettségre gondoltam. Kevés az a vallásos gyermekem, aki egészen elkötelezi magát Nekem. Valami világi dolog mindig marad a lelkében, amit dédelget. Te, kislányom, azok közé tartozol, aki elkötelezte egészen magát, mindent otthagyott, pénzt, állást, földi hivatást, és egészen Nekem adta magát.

17.

Kép: Egy csoport felé egy fekete palástos férfi közeleg, piros kereszt van a palástján.

Hang: A legfontosabb… 40 közül való.

Jézus: A feketeruhás alak a piros kereszttel a jelképe a piros vértanúságot vállaló választottjaimnak. Ők kevesen vannak, egyenként válogattam ki őket előzetes megbeszéléssel. Ők a legfontosabbak az emberiség szempontjából, mert életük feláldozásával milliókat mentenek meg a kárhozattól.

18.

Árpádházi Szent Margitról volt szó.

Hang: Meglátogatlak.

Kép: Egy szerzetesnő, régi korokból.

Jézus: Kislányom, az ország egyre nagyobb bajban van. Segítségre, Égi segítségre van szüksége. Megmutattam egyik régi magyar szenteteket, Szent Margitot. Imádkozzatok hozzá, hogy könyörögjön Magyarország szentté válásáért. 

19.

Hang: Örökké megfiatalítod magad ezzel.

Jézus: A szívből fakadó, másokon azonnal segítő felebaráti szeretettel és mosolyoddal örökre megfiatalítod magad.

20.

Hang: Legokosabb ez benned.

Hang: Kegyelmem ég benned.

Jézus: A legokosabb benned az engedelmesség, amely hűségessé tesz Irányomban. Ezt látva kegyelmeket árasztok rád.

21.

Hang: Hosszú ébredésben lesz részed.

Kép: Fény.

Jézus: Az emberiségre váró Nagyfigyelmeztetéskor mindenki felébred. A maga valóságában fogja látni a lelkét. Ezután majd folytatódik a harc.