2014. július 5., szombat

Ma a deviánsokkal kell foglalkozni

Komoly rendőri készültség van a fővárosban - ma megint az a nap van, amikor nyugati pénzen, civilnek látszó alapítványok hálózatán keresztül több száz homoszexuálist hoznak az országba - valakik, akik mutogatni akarják, hogy a társadalomban negatív devianciák vannak, és azt akarják, hogy mi foglalkozzunk ezekkel a devianciákkal. Ma megint az a nap van, amikor több százan vonulnak az utcákon, férfiként nőnek öltözve, nőként pedig valami felismerhetetlennek. Ők mind azt akarják, hogy a többségi társadalom velük foglalkozzon, - hogy mi velük foglalkozzunk. A fővonalú média megadja nekik ezt a szívességet, mert őket ezért fizetik. A mai napon éppen azért, hogy a deviánsokkal foglalkozzanak és népszerűsítsék őket. A devianciákat ellenzők is velük foglalkoznak - mert deviánsnak lenni még ma is van annyira felháborító, hogy meghaladja az ingerküszöböt és nagyon sokan foglalkoznak ezzel a problémával.
Pedig a devianciák ellen máshogy is lehet küzdeni. Nem kell szétverni a tüntetést, nem kell degenerált buzikról nyilatkozni a médiában a választóknak. Akik ott ma a Budapest Pride nevű felvonuláson megjelennek, ők valamilyen oknál fogva mindannyian azt akarják, hogy az emberek velük foglalkozzanak. Ezért mi nem tesszük meg nekik ezt a szívességet. Nem teszünk közzé fotókat róluk, - mert ők épp ezt akarnák. Látni akarják a saját képeiket a médiában, szerezni akarnak maguknak egy pillanatot, amikor megint mindenki velük foglalkozott. Látni akarják, amint az emberek megbotránkoznak, mert addig is velük foglalkoztak egy pillanatra.
Pártként, médiaként, magánemberként, politikusként, rendőrként jelen körülmények közt a legértelmesebb dolog, amit tehetünk, hogy hátat fordítunk azoknak, akik provokatív dolgokat művelnek és azt akarják, hogy nézzük őket. Ez az egyetlen dolog, ami igazán kifejezi, hogy nem fogadjuk el őket, hogy nem akarjuk látni őket a társadalomban és úgy gondoljuk, hogy amit művelnek, az sérti a közerkölcsöt. Fordítsunk hátat! Minden egyes bekiabálás, verés, tojásdobálás, lenéző tekintet csak megerősíti őket, mert sikeresen elérték, hogy ez egy olyan nap, amikor megint mindenki velük foglalkozott. Aki mindenféleképpen ki akar menni erre a felvonulásra, ellentüntetésre, az semmi egyebet ne tegyen, csak fordítson hátat, mikor oda érnek a felvonulók!
Nem vagyunk hajlandók elfogadni a negatív devianciát, és nézni sem vagyunk hajlandóak. Nem vagyunk hajlandók a provokatív és közerkölcsöt sértő képeiket közzé tenni. Nem vagyunk hajlandók az önmagukat híresnek képzelő deviánsok "coming-out"-jaival foglakozni. Menjenek csak ki. Mi pedig tegyünk azért, hogy semennyi figyelmet ne kapjanak.

http://www.hidfo.net/2014/07/05/ma-deviansokkal-kell-foglalkozni

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Folytassátok az engesztelést a Szent Anna-réten!



Jézus: Gyermekeim, imádkozzatok és folytassátok az engesztelést a Szent Anna-réten! Minden szó, amely elhangzik ajkaitokról ott, eljut Énhozzám és továbbítom Mennyei Atyám felé. Bízzatok Atyám mindenhatóságában, és imáitok ejerében. Amikor minden reménytelennek látszik, akkor fog igazán a kegyelem kibontakozni. Szeretném, ha egészen átadnátok magatokat nekem úgy, ahogyan elődeitek is tették. Legyetek kitartóak, és akkor minden lehetségessé fog válni számotokra!
2014.07.04.           Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/szent-anna-ret/847-folytassatok-az-engesztelest-a-szent-anna-reten