2011. július 15., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Üzeneteim a megtérés könnyeit fogják hozni..

2011. július 14. csütörtök, 14:30


Szeretett leányom, sohase feledd, hogy mindazokat, akik az Én Nevemben beszélnek, azokat kigúnyolják, kinevetik és nevetségessé teszik. Ez az a kereszt, amiről beszélek. Ne légy csalódott, ha ez bekövetkezik.


Sokan a kihívás tárgyává teszik Szent Szavaimat. Egyesek a valódi kérdések formáját használják, amelyek az Irántam való szeretetből erednek, miközben mások azon vannak, hogy Szavaimat ostobaságnak és értelmetlennek állítsák be. Gyermekeim meg kell értenetek, hogy az idő hiánya miatt, most meg kell növelnem a veletek való kommunikálásom számát. Nem számít, hogy Szavaim kihívásnak vannak kitéve, inkább örülj, mert te tudod, hogy mikor Én gyermekeimmel ilyen úton kommunikálok, akadályok lépnek fel. Akkor tudni fogod, hogy Én vagyok az. Ha gyermekeim könnyeznek üzeneteim olvasásakor, akkor tudni fogják, ezek a megtérés könnyei – egy ajándék, mindenkinek közületek a Szentlélek ereje által.


Sok gyermekem összezavarodik, mert amikor Szavaim ilyen úton kerülnek a világba, akkor ez felborítja mindennapi életmenetüket. Szavaim nem minden lelket tesznek boldoggá, mert az Igazság néha félelemkeltő lehet. Amikor majd először leülnek és megengedik, hogy az Én békém töltse el a lelküket, mialatt az Én szent Akaratomnak adják át magukat, akkor valódi elégedettséget fognak érezni. Bízzatok bennem, gyermekeim. Ne zárjatok ki Engem. Figyelmesen hallgassátok mindazt, amit mondok nektek, és Utazásomon magammal viszlek benneteket az örök megváltásra.


Ne feledjétek, most Isten, az Atya gondoskodik Királyságáról, amelyet egy ember sem tud megdönteni. Minden ilyen kísérlet kudarcba fullad. Mivel a bűnösök továbbra is megbántanak Engem és az Örök Atyát, keze készen áll arra, hogy rövidesen lesújtson. A Nagyfigyelmeztetés miatt visszatartja Magát, amíg a megtérések be nem teljesülnek.


Közben mindazoknak, akik az Igazságot nem fogadják el, tudniuk kell, hogy már csak kevés idejük van arra, hogy felkészíthessék lelküket.


Imádkozzatok minden egyes lélekért, hogy megmenekülhessenek.


Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

Az emberiség Királya
Vendéget küldök!
 
 
-Bocs, hogy zavarlak, de sürgős!
 
 
 - Van egy barátom aki messziről jött és szállásra van szüksége,
 
úgyhogy odaadtam neki a te címedet.
 
- Kérlek fogadd be, ha egyezik az akaratoddal és szeresd ŐT,  ha nincs ellenedre az Ő jelenléte a Te szívedben...
--- Az ő neve NÁZÁRETI JÉZUS  A mi Édes JÉZUSATYÁNK.

-Mondd csendesen: Szeretlek téged, és szükségem van rádvéred által tisztítsd meg a szívemet, kérlek TÉGED alázatos engedelmes szeretetben, és segíts nekem, hogy minél jobban szeresselek és minél jobban vágyakozzam utánad és bocsátsd meg az én bűneimet, a mi bűneinket, és mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ebben a vészterhesnek mondható jövőben szabadíts meg  a gonosztól, annak minden gonosz csábításától, és szeretettel kérlek adj nekünk tisztánlátást, hogy mindig felismerjük A TE SZENT  és Megváltoztathatatlan IGAZSÁGODAT  SZERETETED.
áldd meg az én hazám a mi Hazánkat a mi Nemzetünket! Kérlek áldj meg mindannyiankat szeretettel, és mindazokat is akik olvassák ezt az üzenetet...

"-mert minden mérték ahhoz szabatik, ahogyan Ti szerettek ENGEM"

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Lelki áldozás

Szívemben éreztem az indíttatást, hogy leírjam milyen egy lelki áldozás.
Szentlélek: „Drága gyermekem! Ismertesd, meg minden teremtményemmel hogyan kell lélekben megáldozni. Sajnos sok lélek kételkedik a Mi szeretett jelenlétünkben. Ne kételkedjetek! Mert Mi valóban ott vagyunk mellettetek. A lelki áldozásnak három feltétele van: a hit, szeretet és bizalom. Ezek az erények teszik igazán tisztává és tökéletessé a Velünk való egyesüléseteket. Tanuljatok belőle és gyakoroljátok szeretettel minél több alkalommal! Mert lesznek időszakok, mikor nem lesz lehetőségetek arra, hogy szentáldozásban részesülhessetek. Megáldalak benneteket kicsinyeim, az őszinte hit és szeretet lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Régebben, amikor elmentem a kápolnába, az Égiek elmagyarázták ott nekem hogyan áldozzak lélekben. Most szeretném mindezt leírni. A Szűzanya így szólt hozzám: „Először is térdelj le kicsim. Képzeld el, hogy én most itt állok előtted egy szép hosszú kék ruhában és fehér fátyolban. Nagy örömmel hallgattam meg kérésedet, melyben arra kérsz, hogy megáldozhass lélekben. Gyermekem, most arra kérlek, ébreszd fel magadban Szent Fiam iránti mély szeretetedet és vágyakozásodat. Tarts őszinte bűnbánatot, gondold át szívedben, hogy mely bűneiddel bántottad meg drága Jézusodat, és miután átvizsgáltad lelkiismeretedet, kérj Tőle bocsánatot. Hidd el, Szent Fiam nem haragszik rád! Ellenkezőleg csak még jobban szeret minden gyengeségeddel együtt. Ő végtelenül irgalmas hozzád és megbocsátja minden bűnödet.”
Én: „Uram, kérlek, bocsáss meg nekem, bűnös gyermekednek! Tudom, hogy nem érdemlem meg sem a szeretetedet, sem az irgalmadat.”
Jézus: „Drága kisleányom! Nagy örömmel látom őszinte és mély bűnbánatodat. Ne félj Tőlem kicsim! Csak szeress! Ahogyan Én is szeretlek téged. Irgalmammal boldogan átölellek, és Szent Szívemre vonlak, mely érted dobog. Mindent megbocsátottam neked. Szent Véremmel pedig hófehér tisztára mostam lelkedet. Légy mindig boldog kicsi lélek!”
Szűzanya: „Gyermekem, most bal kezemben tartom Szent Fiam misztikus Szent Testét. Mondd el Neki kicsim, hogy mennyire szereted Őt!”
Én: „Édes Jézusom teljes szívemből imádlak és szeretlek Téged! Hálásan köszönöm végtelen jóságodat és irgalmadat!”
Jézus: „Drága gyermekem! Köszönöm lángoló szavaidat és mély háládat. Boldogan adom neked lelked táplálékává Szent Testemet.”
Szűzanya: „Most pedig kicsim, nyisd ki szépen a szádat, hogy nyelvedre helyezhessem drága Szent Fiamat.”
Én: „Hálásan köszönöm édes Jézusom, drága Édesanyám, hogy részesülhettem ebben a nagyon szép kegyelemben!”
                                                                                                                                                            Mária Magdolna
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/lelki-aldozas


A 6. parancs elleni bűnök

Az "Égi kegyelmek zápora" című naplót időrendben fogjuk közreadni. A napló írója naponta leírja, amit rábíznak az Égiek. Azonban időbe telik, amíg az egész napló felkerül ezekre az oldalakra. Néhány fontosabb lejegyzést azonban, címmel ellátva, előre közlünk. A napló szerzőjéről néhány információ itt olvashatóhttp://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/jezus-magyaroknak-szolo-uzenete
Látomásban Jézus megmutatta nekem egy fiatal lány életét, aki 18-19 éves lehetett. Ez a lány mindig elment szüleivel a szentmisére. Szeretettel együtt vacsoráztak. Viszont, amikor szülei este elaludtak, ő titokban elment otthonról azért, hogy találkozhasson a barátaival. Jézussal együtt meghallgattuk, hogy miről beszélgetnek a fiatalok, akik szomorú módon csak a tisztaság elleni bűnökről beszélgettek. Láttam, hogy ennek a lánynak a testén fekete, kígyószerű férgek voltak. Főként a lábain, a hasa környékén és még a fején is. Majd bementek egy diszkóba és buliztak. Később ezt a szegény lányt meg is erőszakolták, mely tönkretette egész életét.
Jézus:„Gyermekem! Azért mutattam meg neked mindezt, mert meg akartam éreztetni veled, hogy milyen nagy fájdalmat élek át ezekért a lelkekért is, akik a paráznaság bűnébe estek. Kérlek, imádkozz értük is! Lelküknek nagy szüksége van az imára.”
Majd így folytatta: „Szomorúan mondom nektek, hogy fel sem tudjátok fogni, mekkora kincset veszítetek el e bűn elkövetése során. Mondd meg a fiataloknak, akik körülvesznek téged, hogy a tisztaság a legnagyobb ajándék, melyet Atyám adott nektek végtelen nagy szeretetében.”
Utána Jézus elvitt egy fiatal házaspárhoz, akik az éjszaka folyamán éppen a tisztaság ellen vétkeztek. E látvány annyira megérintett, hogy az Úrjézus ruhájával eltakartam szemeimet. A Mennyei Atya is jelen volt ott. Szomorúan rájuk nézett, majd elfordított az arcát. E bűnt annyira nem bírta elviselni, hogy felemelte bal kezét, hogy tegyen ellene. De Jézus nem engedte meg végtelen nagy irgalmából. Közben láttam az ágyon feküdni a gonosz lelket, aki rá vigyorgott a Mennyei Atyára. Ezután a Mennyei Atya azt mondta:
„Gyermekeim! Mikor a szentségi házasságban megesküdtetek Előttem, akkor áldásomat nem a paráznaság bűnére, hanem a család alapítására és gyermekeitek katolikus módon való neveltetésére adtam. Én mondom nektek: Ha nem bánjátok meg bűneiteket, akkor hamar elkárhozhattok. Ne felejtsétek el! Az ilyen élet már nem szentségi, hanem a bűn házasságává válik.”
Majd felém fordult és azt mondta:
„Kislányom! Egy újabb imát tanítok neked és testvéreidnek, amely így szól:
Atyám, Te végtelenül tiszta vagy. Kérlek, bocsáss meg nekem! Mert vétkeztem Ellened gondolattal, szóval és cselekedettel. Ígérem, hogy minden erőmmel arra törekszem, hogy tisztább életet élhessek. Bízom kegyelmeidben és abban, hogy egyszer örökké dicsőíthetlek Téged a mennyben a szentekkel és angyalokkal együtt. Ámen.
Azt szeretném, hogy minden este lefekvés előtt mondd el Nekem ezt az imát. Így enyhíteni fogod fájdalmamat azokért, akik megbántanak Engem az éjszaka folyamán.”
Majd Jézus megmutatta mi történik azokkal, akik megbánták ezeket a bűnöket. Egy tiszta forráshoz vezette őket, ahol mély bűnbánatukban Jézus szeretettel a homlokukra rajzolt egy keresztet, mely a tisztaságot jelképezte és megbocsátott nekik.
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/a-6-parancs-elleni-bnoek


Jézus üzenete a magyarokhoz


Ezt az üzenet és az „új rózsafüzéreket” is, amelyeket ezen a honlapon közlünk, egy 18 éves lányon keresztül kaptuk, aki a múlt év szeptembere óta kap folyamatosan az égiektől üzeneteket, beszélget a Mennyei Atyával, Jézussal, a Szentlélekkel, a Szűzanyával, és szentekkel. Ezeket a beszélgetésit, amelyeket egy idő óta látomások is kísérnek, naplójában le kell írnia. Egyelőre rejtekben kell maradnia, de azt kérték az Égiek, hogy ezek a beszélgetések, ill. látomások minél előbb kerüljenek nyilvánosságra.  A Mária Magdolna nevet adták neki. A név nem a bűnös előéletre utal, hanem arra, hogy úgy szereti Jézust, ahogy a Szűzanya, és  ahogy Mária Magdolna szerette megtérése után. Naplójának ezt a címet adták: Égi kegyelmek zápora. Folyamatban van ezeknek az üzeneteknek a számítógépbe vitele és átvizsgálása. Időrendben tervezzük közreadni ezt a naplót. Néhány fontosabb üzenetet azonban már előre közlünk. Közéjük tartozik ez a Húsvéti Vigília szentmiséjén elhangzott üzenet is.
2011.04.23. Nagyszombat
Szentmisén látomásban a Szűzanya elvitt a Mennyországba, ahol a szentek és az angyalok mind letérdeltek és egy égő gyertyát tartottak a kezükben. Középen egy hosszú aranyszőnyeg vezetett egészen a Szentháromsághoz. Láttam a Mennyei Atyát fehér ruhában a magyar szent koronával a fején, fehéren csillogó hosszú fehér köpenyben és övvel a derekán. Majd így szólt Szent Fiához, aki előtte térdelt koronával a fején, hosszú arany köpenyben, fehér ruhában és arany övvel a derekán:
„Szent Fiam! Eljött a Te órád. Menj és vidd hírül gyermekeimnek, hogy van feltámadás! Mert megváltásod által lehetőségük van arra, hogy megleljék boldogságukat, mely az örök életben nyilvánul meg igazán.”
Ezután Jézus ünnepélyes ruhájában és arany pásztorbottal a kezében így szólt hozzánk szeretettel:
„Drága magyar gyermekeim! Ne féljetek Tőlem! Mert Én vagyok a ti Megváltótok. Atyámmal együtt figyelemmel kísérjük országotok sorsát. Édesanyám szüntelenül közbenjár értetek, hogy amikor eljön a Szentlélek, ne elkárhozzatok, hanem újból feltámadjatok arra az életre, ahol nincs többé bűn, csak szeretet. Akik Engem követnek, azok világosságban élnek. Akik pedig a sátánt követik, azok sötétségben élnek. Én végtelenül szeretlek mindnyájatokat! Ezért is figyelmeztetlek titeket arra, hogy térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Vizsgáljátok meg lelketeket, kit is szolgáltok azzal, hogy vétkeztek. Bizony, bizony mondom nektek gyermekeim: Nem szolgálhattok két úrnak egyszerre! Döntésetek a ti kezetekben van, melyet mi tiszteletben tartunk. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/jezus-magyaroknak-szolo-uzenete

Irgalmasság Vasárnapja

Szűzanya:„Drága gyermekeim! Az irgalmasság vasárnapja olyan nagy kegyelmekkel jár, melyet ti értelmetekkel nem vagytok képesek felfogni. Ezen a napon Szent Fiam végtelen nagy irgalma kiárad az egész világra. Még azokra a lelkekre is, akik a kárhozat útján haladnak. Imáitoknak és kilencedeiteknek köszönhetően sok lélek meg fog térni, és rengeteg haldokló megmenekül a kárhozattól. Atyám nagy szeretetében a kilencedeitek által boldogan eltörli minden egyes megbánt vétketeket, melyet egészen addig elkövettetek. Én, pedig mint szerető édesanyátok nagy örömmel és szeretettel mutatom meg nektek a Mennybe vezető utat. Örüljetek, mert hatalmas kegyelmi áradatban lesz részetek! Ünnepeljétek meg úgy, mintha ez lenne az utolsó alkalmatok erre a szép ünnepre, még mielőtt a Szentlélek eljön e világra.”
Az üzenetet Mária Magdolnán keresztül kaptuk


Engesztelő kápolna a Normafánál

Sokakat foglalkoztat napjainkban is az engesztelő kápolna kérdése, amelyet Natália nővéren keresztül kért a Szűzanya. Ezt a kérést Mindszenty József bíboros érsek is magáévá tette. De közben sokat változott a történelmi helyzet. Vajon aktuális-e még ez a kérdés, vagy már idejét múlt? Néhány nappal ezelőtt egyik választottjának, Mária Magdolnának ezeket mondta Jézus erről a kérdésről.
Jézus: Drága gyermekeim! Szent Atyám akarata, hogy a Szent Anna réti engesztelő kápolna megépüljön, ahogyan édesanyám kérte Natália nővéren keresztül. Rajtatok kívül másokat is arra indítunk, hogy tegyenek ez ügy érdekében. Erre a kápolnára nektek teremtményeinknek van a legnagyobb szükségetek. Azt szeretném, hogy minél több magyar engesztelő összegyűlne ezen a helyen és együtt engesztelnének a világ bűneinek megbocsátásáért. Édesanyám szüntelenül ott lenne közöttetek és választottakon keresztül adná nektek az üzeneteket. Szent tervemben áll, hogy ez a hely legyen Magyarország engesztelő központja. Ezért bátran cselekedjetek. Jutalmatok nagy lesz érte a mennyben. Én pedig áldásomat adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.




Kilenc elsőpéntek


Látomásban Jézus egy haldokló asszonyhoz vitt, aki az ágyában feküdt. Az orvos azt mondta neki, hogy súlyos szívbeteg, ezért kevés ideje van hátra. Ez az asszony minden fájdalma ellenére csak mosolyogni tudott. Mert alig várta, hogy láthassa Jézust. Sokszor mondogatta: „Jézusom, nagyon szeretlek! Kérlek, engedd, hogy láthassalak!” Elhívtak hozzá egy papot is, aki kiszolgáltatta neki a betegek kenetét, mely alatt megkérdezte az asszonytól: „Nem aggódik a lelke sorsáért?” Erre azt felelte: „Bízom az Úrba, midőn megígérte, hogy aki elvégzi a kilenc elsőpénteki szentgyónást, szentáldozást, az nem kárhozhat el.” Pap: „Ez valóban így van. Remélem, az Úr végig fogja kísérni magát egészen a Mennyországba. Én pedig, mint földi eszköze áldásomat adom útjára az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” Miután az asszony egyedül maradt, Jézus megkért engem arra, hogy mondjak el érte egy Miatyánkot. E lélek már közel volt a halálához. Majd egyszer csak az Úrjézus nagy fényességben megmutatta magát neki és azt mondta: „Jöjj drága kicsi lélek! Boldog lehetsz, mert ígéretemet betartva nem engedem, hogy a sátán elvigye a lelkedet. Mert te már az Enyém vagy. Megbánt és meggyónt vétkeidet pedig boldogan eltöröltem végtelen nagy irgalmamban. Gyere kicsim! Jöjj, és kövess Engem!” E szavak hallatára meghalt az asszony. Lelke leborult Jézus előtt és megköszönte Neki végtelen nagy irgalmát és jóságát. Majd a Szűzanya kezét fogva együtt követték Jézust, aki egy nagyon szép fényes helyre vezette őket.
                                                                                                                                                                  Mária Magdolna


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/kilenc-elspentek

A Mennyei Atya a magyarságnak



A Mennyei Atya egy nagy tömeg ember elé vezetett. A tömegben voltak fehér hosszú ruhás férfiak és a Szűzanyához hasonló öltözetű, fehér fátyolt viselő és kék ruhába öltözött nők és kislányok. De fekete ruhás emberek is voltak közöttük (bűnös lelkek). Én a Szűzanya karjaiban voltam, mint egy kisgyermek, és a Mennyei Atyára néztem, aki így szólt mindannyiunkhoz. „Drága magyar gyermekeim! Ne kételkedjetek abban, hogy Szűz Mária országa vagytok-e, vagy sem. Mert miután Szent István felajánlotta országotokat, azóta Égi Édesanyátok országa lettetek. Sok kegyelemmel árasztalak el benneteket nagy szeretetemben, hogy általa kitarthassatok a hozzám való hűségben és szeretetben. Legyetek gyermeki lelkületűek! Mert az ilyen lelkek kerülnek be egyenesen a Mennyek Országába. Bízzátok Égi Édesanyátokra lelketeket, aki megtanítja nektek, hogyan kell azon az úton haladni, melyet kijelöltem számotokra. Imádkozzatok azért, hogy egymással egységben legyetek! Mert az egység által egyek lesztek velünk, Égiekkel, így a Szűzanya vezetésével győzelmet arathattok ellenségetek a sátán felett, akinek nagy célja, hogy szétválasszon titeket. Sajnos még sok bűnös ember él ebben az országban. Ezért a ti feladatotok, engesztelő gyermekeim, hogy imádkozzatok testvéreitek megtéréséért. Égi Édesanyátok sokszor jár értetek közben szent színem előtt. Legyetek hálásak iránta, mert ha ő nem imádkozna értetek, akkor elvesznétek! Legyetek kitartóak! Mert csakis a kitartó országok maradhatnak fenn a világon, akik minden hitüket és reményüket belénk Égiekbe vetik! Mutassatok példát más testvéreitek számára egységetek és szeretetetek által!" Ezután a Mennyei Atya a Szentlélekre mutatott, aki fényes emberi alakban jött el közénk, majd így folytatta: „Gyermekeim, Szentlelkem eljövetelekor mindannyian meg fogtok térni! Így hatalmas kegyelmem által, újból visszatérítem országotokat a Szűzanyához, aki nagy örömmel karjaiba vesz és elvezet benneteket az új világba, ahol nincs többé bűn, csak szeretet." Utána mindannyian (több millió ember) egy fényes rózsafüzért alkottunk, melynek középpontjában a Szűzanya állt, fölötte pedig ott volt az Úrjézus a kereszten.
A Szűzanya előtt egy atya volt. Térden állva imádkozott Égi Édesanyánkhoz, aki imáját meghallgatva közbenjárt Szentfiánál. Az Úrjézus meghallgatván édesanyja kérését, nagy fájdalmaiban feltekintett az égre és a Mennyei Atyához imádkozott. A Mennyei Atya, hatalmas emberi alakban Szentfia keresztje felett állt és megáldotta országunkat, hogy mindvégig megmaradhassunk az Égiek kegyelmében és az irántuk való hűségben és egységben az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Utána felemelte előttem az Úrjézus Szent Testét, melyen ezt a feliratot láttam. „Engesztelő Magyarország".
Mária Magdolna



Mária Natália nővér üzenete a magyar engesztelőknek

Jézussal együtt nagy szeretettel figyeljük országotok sorsát. Imádkozzatok állhatatosan, hogy az Úr megóvjon titeket minden nagyobb természetfeletti katasztrófától! Közel van Megváltótok második eljövetele. De előtte eljön a Szentlélek, aki megtisztítja lelketeket, és felkészít titeket mindarra, amit Isten prófétái által megjövendölt. Testvéreim, használjatok ki miden lehetőséget, amíg csak van rá időtök! Végezzetek szentgyónást, járuljatok a szentségekhez tiszta lélekkel! Ezek a ti mentőövetek. A sátán egyre több lelket tart karmai között. Mentsétek ki onnan testvéreiteket! Ti is boldogok lennétek, ha hallanátok, hogy értetek imádkoznak. Kérjétek a Szűzanyát, hogy védelmezzen édesanyai szeretetével a gonosz minden támadásától és kísértésétől! A gonosz nem véletlenül akarja megszerezni a ti lelketeket is, mert higgyétek el, számára nagy ellenfelet jelentetek, mivel imáitok által milliónyi lelket raboltok el tőle, akik hálásak nektek, hogy kiszabadítottátok őket hatalmából. A Szűzanya, mint Győzedelmes Királynőtök édesanyai szeretetében egész országotokat betakarta kék palástjával. Így a sátán nem tud kiirtani titeket a föld színéről. Testvéreim boldogok lehettek, mert nagy a ti közbenjárótok. Befejezésül elmondom nektek, hogy Jézus szent terve, hogy hazátokat kiemelje a jelenlegi rossz állapotból, és a világ engesztelő központjává tegye, melynek hatalmas kegyelmét maga a Szűzanya esdette ki számotokra. Isten áldása legyen rajtatok, magyar testvéreim.

2011. június 5.                                                Mária Magdolna

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/maria-natalia-nver-uezenete-a-magyar-engesztelknek


Nagy Figyelmeztetés


Megkérdeztem Jézust azzal kapcsolatban, amit európai látnoknőnél olvastam, hogy valóban hónapokon belül meglesz-e a figyelmeztetés. Jézus: A prófécia igaz. Gyermekem, közel van a figyelmeztetés. Hogy hónapokon, napokon, vagy órákon belül következik-e be, azt csak Atyám tudja. Ti csak készítsétek lelketeket, imádkozzatok! A buzgóságotokon múlik rengeteg eltévedt gyermekem sorsa. Ne féljetek, mert én végtelenül szeretlek titeket. Azt akarom, hogy minden ember megtérjen és eljusson az örök üdvösségre. Szükségetek van erre a hatalmas kegyelemre, hogy Szentlelkem megvilágosítsa belső életeteket, azon belül a rossz cselekedeteiteket, hogy utána ráléphessetek az életszentség útjára, mely szentté tesz titeket. Legyetek szentek, miképpen mi is szentek vagyunk!
2011. 08.01.                                                                    Mária Magdolna

 http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/nagy-figyelmeztetes


Natália nővér üzenet a magyarokhoz


Drága testvéreim, a mennyből szólok hozzátok, hogy segíthessek nektek. Nagyon közel van a Nagy Figyelmeztetés! Térjetek meg! Induljatok el az életszentség útján! Nagy megpróbáltatásban lesz részetek. Ne engedjétek a sátánnak, hogy megtévesszen titeket és elvegye életkedveteket és vele együtt lelketeket is, mely örök és halhatatlan! Higgyetek a túlvilág létezésében, mert valóban van pokol, tisztítóhely és mennyország! Akinek nincs hite, az nem tud rátalálni az örök életre. Jézus, nem véletlenül tanítja nektek a Szentírásban, hogy „aki hisz bennem, annak örök élete van”. Imádkozzatok gyermekeim, a hit ajándékáért! Jézus minden imát türelmesen végig hallgat, és ha kéréseitek megegyeznek az ő akaratával, akkor meg is adja hozzá nektek a kegyelmet. Testvéreim, fogjatok össze egymással! Alkossatok egységet! Az ellenség hamarosan még több támadást fog indítani Magyarország ellen! Ezeket a támadásokat csakis imával és rengeteg önmegtagadással lehet elhárítani. A Szűzanya védelme alatt álltok, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell tennetek semmit annak érdekében, hogy országotokat ne töröljék el a föld színéről. Nagy feladatot bízott rátok Jézus, a ti megváltótok. Ez a feladat a kitartó engesztelés, a világban élő testvéreitek megtéréséért. Engeszteljetek! A figyelmeztetés, hatalmas kegyelmi áradatként fogja érni az egész világot. Sokan fognak meghalni és megtérni. Kérlek titeket, egy nap se teljen el úgy, hogy ne imádkozzatok! Oly közel vannak az események, hogy minden imát felhasználnak az égiek arra a célra, hogy mindnyájatokat megmenthessenek, főként azokat, akik a rossz úton haladnak.
Drága engesztelők, imáitok közben ne feledkezzetek meg a fiatalokról se! Nagy veszélyben vannak. A sátán elhiteti velük, hogy nincs szükségük Istenre, sem az ő szeretetére. Boldogságukat a világban keresik, az anyagiakban, és a kényelmes, bűnnel teli életben. A legféltettebb kincsüket is elveszi, mégpedig a tisztaság ajándékát. Nem imádkoznak. A szenvedésüket sem ajánlják fel. Óh, bárcsak tudhatnák, hogy imájukkal milyen sok lelket megmenthetnének! A bűn az, mely meggátolja őket abban, hogy mindezt megtegyék. A figyelmeztetés rájuk is nagy hatással lesz. Közülük is lesznek, akik nem tudják elkerülni a halált.
Hozzátok is szólok, drága pap testvéreim. Éljetek szentül és mutassatok példát az embereknek! Ne gondoljátok, hogy nincs szükségetek a megtérésre! Az egész élet a megtérésből áll. A sátán a ti lelketeket is meg akarja kaparintani. Nagyobb győzelmet jelent számára egy Istennek felszentelt lélek megszerzése, mint egy gyenge, vallását alig gyakoroló léleké. Isten titeket is komolyan számon fog kérni. Nagy a ti felelősségetek! Mentsétek a lelkeket! Kérjétek a kegyelmeket, szükségetek van rá! Engedjétek, hogy a Szentlélek vezesse minden gondolatotokat és cselekedeteket! Olvassátok gyakran a Szentírást! Elmélkedjetek a rózsafüzér alatt! Nyissátok ki szíveteket! Üresítsétek ki magatokat, hogy Jézus egészen ott élhessen bennetek! Ne zárjátok be szíveteket! A lelketek sorsa forog kockán, amit az ellenség azonnal kihasznál. Mindenféle eszközt felhasznál, hogy ti is a pokolra jussatok. Ez lenne számára a legnagyobb öröm. Készítsétek fel lelketeket, mert nem tudhatjátok, mikor kell megállnotok Isten szent színe előtt!
Veletek vagyok és imádkozom értetek. Isten áldása legyen rajtatok magyar testvéreim!
2011.08.01.                                                             Mária Magdolna


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/natalia-nver-uezenet-a-magyarokhoz


 Látomás a papokról


Jézus elvitt egy helyre, ahol szentségimádás volt, ahol két csoportban álltak a papok. Az egyik csoportban a kételkedők voltak, akik nem hittek az Úrjézus valóságos jelenlétében az Oltáriszentségben, míg a másikban azok a papok, akik buzgóak és hisznek benne. Az Úr megmutatta, hogy akik nem hisznek benne és kételkednek, azok olyanok, mint a hitetlen Tamás. A Nagy Figyelmeztetéskor Jézus majd megmutatja nekik a sebeit, hogy higgyenek az ő létezésében. Ezek a kételkedők ugyanazt fogják a figyelmeztetéskor mondani, mint Tamás: „Én Uram, én Istenem!” Lesznek, akik belehalnak, mikor látják a sebeket. Akik hisznek benne, azoknak megmutatja a mennyországot és megerősíti őket azokban a feladatokban, amik rájuk várnak. Jézus és Szűzanya kérte az engesztelőket, hogy a figyelmeztetés után még jobban imádkozzunk a papokért, mert nagyon sok megpróbáltatásban lesz részük! Szűzanya hatalmas emberi alakban, tenyerébe vette a papokat, és felemelte őket Jézushoz. Jézus szövetséget kötött velük: a hit, a szeretet és a bátorság szövetségét, melyet egy szív alakú szivárvány jelképezett. Jézus ezt a szivárványt felemelte a Mennyei Atyához. Mikor a Mennyei Atya a tenyerében tartotta és egészen a tekintetéig emelte ezt a szivárványt, akkor az templom alakot vett fel, amely az egyházat jelképezte. Éreztem, hogy ez már az Új Világra vonatkozik, ahol, mivel nem lesz bűn, már nem fogjuk Istent megbántani, hanem boldoggá fogjuk őt tenni. Az Új Világban is sok pap lesz.
2011.08.01.                                                                                  Mária Magdolna

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

A Szűzanya Magyarok Nagyasszonya ünnepén

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Gyógyító, édesanyai szeretetem hoztam el hozzátok, drága kicsinyeim. Simuljatok egészen Szentfiam akaratához úgy, hogy elfogadtok mindent a kezéből, ami hozzátok érkezik. Ajánljátok fel mindazokat az eseményeket, amelyek benneteket érnek! Sok érdemet tudtok szerezni a Mennyben ezek által. Ma ünnepre jövünk össze, hogy megtegyétek önfelajánlásotokat Szeplőtelen Szívemnek. Vágyom, hogy felajánlva életeteket, biztonságban tudjalak titeket mellettem. Hamarosan hatalmas erők csapnak össze országotok felett, és óriási küzdelmek indulnak meg az Égben. Bátorítsátok egymást, mert rajtatok is múlik, mennyire akarjátok engesztelő életfelajánlásaitokkal győzelemre segíteni ügyünket. Országotok felett őrködöm. Hagyatkozzatok egészen a Szentlélek vezetésére! Ne engedjetek rést a hitetlenség szellemének! Segítsetek egymásnak, hogy jól és helyesen felismerjétek a Szentlélek indításait! Készen állva várjátok érkezését! Legyetek figyelmesek sugallataira, és tegyetek meg mindent, amit Szenfiam kér tőletek! Legyetek áldottak, édesanyai szeretetem borítson be benneteket védelmező palástommal és mindazokat, akikért felajánljátok napi áldozataitokat! Az Úr békességes szeretetében találjatok mindig menedéket, mert Ő vár benneteket! Ámen.
2010.10.08.                                           Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szzanya-magyarok-nagyasszonya-uennepen



Jézus: Drága gyermekeim!
Arra szólítalak benneteket, hogy imádkozzatok az engesztelők egységéért! Kevés az idő! Ellenségem nagy terve, hogy szétzúzza és tönkretegye az engesztelő csoportokat Magyarországon. Mert azáltal,hogy rengeteg lelket raboltok el tőle, nagy mértékben dühöng, és csatlósait szétszórva - akik nincsenek tudatában annak, hogy ki irányítja őket - igyekszik végrehajtani nagy terveit! Ezért kérlek benneteket, imádkozzatok az engesztelők egységéért, ahogyan Édesanyám is imádkozik értetek! Erre áldalak meg benneteket, hogy hűséggel és szeretettel tudjatok imádkozni, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/imaszandekok/ima-az-engesztelk-egysegeert-20110218

Böjt

Arra kérlek benneteket, alapozzátok meg napjaitokat még jobban gyakorlatias dolgokkal. Ezek lehetnek azok az erények, amelyeknek már birtokában vagytok, de még nem sajátítottátok el egészen. Vegyük például a böjtöt: gondoljátok át, mi minden tartozik a böjt kategóriájába. Minden olyan önmegtagadás, amely nehezetekre esik. Minél nagyobb áldozat lemondani valamiről, annál hatékonyabb az áldozathozatal. Ennek felajánlása rengeteg lélek javát előmozdítja. Ragadjatok meg minden alkalmas lehetőséget. Így lesztek bőkezű, adakozó gyermekei Istennek. Tegyetek meg mindent!
                                                                                                                                                             Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/bojt

Apró lépések, kis dolgok

Szeretteim, ne feledjétek, ha apró, pici lépésekben haladtok, sokkal könnyebben célba értek. A kicsi dolgok megtétele megfontoltságot feltételez. Ilyenkor van idő kitérni minden szükséges részletre is. A nagy lépések elterelnék figyelmeteket a lényegről. Ez pontosan olyan, mint a permetező, áztató eső. Behatol és átitatja a föld belsejét, miközben termékennyé válik a talaj. A lelketek is hasonlóképpen működik, amikor befogadjátok a kegyelmeket. Ha nem termékenyül meg lelketek talaja, a Szentlélek harmatozó frissességével, nem lesz képes kibontakozni bennetek Isten rendkívüli kegyelme. Ez nemcsak számotokra lesz megtartó erő, hanem a környezetetek számára is, akik majd gazdagon táplálkoznak belőletek. Így lesztek könnyű, és ízlelhető eledel egymás és mások számára is.
                                                                                                                                           Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/apro-lepesek-kis-dolgok


Az engesztelés fontossága

Jézus: Drága gyermekeim! Alázattal boruljatok le szentségi jelenlétem előtt és figyeljetek Rám, mire indítlak benneteket. Legyetek áldottak, és éberek a virrasztásra, hogy sok lélek kiszabaduljon a tisztítótűzből imáitok által. Bízzatok, Én vezetlek Szentlelkem által benneteket most és mindenkor. Szent az a hely ahol imádkoztok, mert Én szentelem meg jelenlétemmel. Hozzatok áldozatot és szeressetek, hogy még több lélek tegyen tanúságot mellettem engesztelésével és vonzzon ide másokat is, sokakat, akik osztatlan szívvel imádkoztok. Megáldalak és megszentellek drága engesztelőim. Ámen.
                                                                                                                                                      Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/szentsegimadas


Saját lelkünk rendben tartása

Kedveseim, mily nagy kegyelem, amikor kihasználjátok a lehetőséget a megtisztulásra. Felfoghatatlan az az isteni ajándék, amelyben ilyenkor részesültök. Imádkozzatok, hogy minden engesztelő lélek a legfontosabb feladatának tartsa lelkének rendben tartását. Édesanyánk szüntelenül közbenjár értük is, és leginkább a mindvégig való hűséges kitartásért könyörög számukra, hogy soha senki és semmi ne téríthesse el drága kicsinyeit az egy, igaz úttól, és attól a fenséges meghívástól, amiben részesülnek. Nektek is gondoskodnotok kell imáitokkal engesztelő testvéreitekről. Kérjétek számukra is a Szentlélek szeplőtelen szívének szeretetlángját, hogy egészen töltse be mindnyájukat a szeretet tüze, és soha ki ne égjen mécsesükből a láng, vagyis a megszentelő kegyelem állapotában maradjanak mindhalálig. Hűséges a Szentháromság mindazokhoz, akik szívvel-lélekkel átadják magukat az Ő szolgálatára. Legyen szívetek állhatatos és kitartó az értük való küzdelemre is!
2011.03.04.                                                Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/sajat-lelkuenk-rendben-tartasa


Az engesztelésben a legfontosabb

Kedveseim, mindig tartsátok szemetek előtt, hogy az engesztelésben a legfontosabb a Jézussal való azonosulás, egyesülés az Ő keresztáldozatával, hogy a feltámadás dicsőséges fénye beragyogja egész életeteket. Szüntelen áldozattá válni azt jelenti, hogy zokszó nélkül elfogadni mindent az Ő kezéből. Életetek minden pillanatában adjátok át magatokat az isteni fölség akaratának. Amikor huzavona és zokszó nélkül keresztre szegezitek akaratotokat, életetek már nem önmagatoknak szól, hanem annak a szolgálatának, aki meghívott titeket a vele való egyesülésre. Örüljetek, mert a legfölségesebb uralkodótok jön elébetek. Édesanyánk vezet hozzá benneteket, mert Ő tudja, milyen szándék vezérli Szent Fia szívét. Egyesüljetek szíve szándékával, és tartsatok ki küzdelmeitekben!
2011.03.07.                                                                                 Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-engesztelesben-a-legfontosabb


Keressük mindenben a Szentháromság akaratát

Kedveseim, amikor felteszitek a kérdést önmagatoknak, mit kell tennünk, hogy mindenben a Szentháromság akaratát keressük, akkor a következőkre figyeljetek: Először is tekintsetek Jézusra, akit a kereszten átszúrtak és oldalából víz és vér ömlött ki, mert onnan jön a ti üdvösségetek. Egyesítsétek szenvedéseiteket, a hétfájdalmú Szent Szűz kereszt alatt elszenvedett gyötrődéseivel, hogy vele együtt, az Ő vezetésével, az engesztelés legnagyobb iskoláját bevégezzétek. Majd kérjétek a Szentlelket, árassza rátok az isteni irgalom fénysugarát, hogy felismerjétek az Atya üdvösség tervét a ti életetekben is. Végezetül, szüntelenül imádjátok, és akarjátok az Atya Isten akaratát, hogy beteljesedjen mind a ti életetekben, mind pedig az emberiség  megmentésében. Figyeljetek egymásra, és ne engedjétek, hogy a nagy világesemények összeroppantsanak benneteket!
2011.03.12.                                                                  Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/keressuek-mindenben-a-szentharomsag-akaratat



Kedves engesztelők, arra kérünk titeket, hogy segítsetek, hogy minél többen meg tudjanak bocsátani egymás elleni sérelmeik miatt, hogy minél tökéletesebb kiengesztelődés jöjjön létre mindazok közt, akik megbántották egymásban Jézus szentséges Szívét és Mária szeplőtelen anyai Szívét. Imádságaitokban tegyetek oda minden olyan embert, aki nap, mint nap elköveti a harag és gyűlölet súlyos vétkét. Imáitokkal segítsetek, hogy ne maradjanak ebben a megátalkodott, bűnös felfordulásban, hanem nyissák meg szívüket a kegyelem befogadására, hogy őszinte, bűnbánó lélekkel tudjanak eljutni a teljes kiengesztelődésre. Köszönjük, hogy készen álltok felajánlani minden megpróbáltatásotokat erre a szándékra is.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uzenetek/megbocsatas


Az áldás

Ezt az üzenetet Isten egy választottján keresztül kaptuk, akinek az égiek az Anna Terézia nevet adták. A név arra utal, hogy úgy szereti a Szűzanyát, ahogyan édesanyja, Szent Anna szerette. A Terézia név pedig Avilai Szent Terézre utal, akihez hasonlóan ő is sok kegyelmet kapott élete során. Egy idő óta naponta kap üzeneteket szentektől, mennyben lévő üdvözült lelkektől, a Szűzanyától és a Szentháromság személyeitől. Ezek az üzenetek elsősorban az engesztelőknek szólnak. De minden keresztény gyümölcsözően olvashatja őket, hiszen az engesztelők Jézussal, az Ő szívének szándékaival egyesülten munkálkodnak azon, amely Jézus számára a legfontosabb, a lelkek üdvösségén, a Jézussal való egyesülésen, hogy minden keresztény  elmondhassa Pál apostollal, hogy "élek, de már nem én, hanem Jézus él énbennem."
Anna Terézián keresztül kaptuk a következő felszólításokat is: http://engeszteles.bocsajozsef.hu/imaszandekok/ima-az-engesztelk-egysegeert-20110218
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uzenetek/megbocsatas
Kedveseim, a Szentháromság rendkívüli áldása kísérje napjaitokat! Az áldással mindig erő érkezik hozzátok Istentől. Az áldás olyan hatalom, mely arra tesz képessé, hogy megmaradjatok a kegyelemben, hogy ne veszítsétek el lelketek éberségét és örömét. Az áldáshoz küldetés is társul. Elvinni a küldőtől a kegyelmeket, és továbbadni, vagyis közvetíteni minden nyitott lélek felé. Az áldás belemerít titeket a Szentháromságba egészen. Boldog az az ember, akit az Úr áldásával meglátogat, mert benne új élet fakad a kegyelmek továbbadására. Így válik Isten áldása hatékony eszközzé rajtatok. Legyetek mindig nyitottak az áldás befogadására!
2011.05.04.                                                                         Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-aldas

Isten akaratának a felismerése

Kedveseim, találjatok megnyugvást mindennapi élethelyzeteitek során! Semmit se tegyetek a Szentháromság akarata ellenére! Vizsgáljatok meg mindent, és azután döntsetek arról, mi a helyes és követésre méltó! Lelketek azonnal megbékél, ha jó úton jártok, ha azonban nyugtalanok maradtok és elveszítitek türelmeteket, az nem vezet el benneteket a biztonságos mezőkre. Figyeljétek meg, mi az, ami eltérít és kizökkent, mi az, ami miatt képtelenek vagytok felülemelkedni egy-egy nehéz helyzeten, és azokat a pontokat nagy bátorsággal és Istenbe vetett bizalommal javítsátok ki! Amennyiben képtelenek vagytok erre, akkor se essetek kétségbe, csak adjátok át Istennek, és Ő átformálja lelketekben.
2011.05.06.                                                                              Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/isten-akaratanak-a-felismerese

A szabadság útja

Kedveseim, váljatok szabaddá mindentől, különösen saját terheitektől, azoktól a korlátaitoktól, melyek lenyomnak benneteket! Jöjjetek Jézus Szent Szívéhez, és tegyétek le nehézségeiteket és a sértéseket, amelyeket másoknak okoztatok! A Szentháromságnak mindezekre gondja van, csak nagy bizalommal adjátok át neki! Megbocsátó szeretetével átjárja szorongásaitokat és magához emelve felmelegíti elhidegült lelketeket. Higgyétek, egyedül Isten művelheti bennetek ezt a magával ragadó nagy csodát. Ne keményítsétek meg szíveteket, inkább engedjétek, hogy kiégessen belőletek minden felesleges salakot! Bátran lépkedjetek ezen az úton!
2011.05.08                                                 Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/a-szabadsag-utja


Isten tervei

Kedveseim, bizakodjatok, hogy minden, ami kilátástalannak tűnik is, meg fog valósulni Isten terve szerint életetekben. Ha semmit sem láttok előre abból, ami beteljesülőben van, akkor se csüggedjetek, mert nem úgy történnek az események, ahogyan azt elképzeltétek. Sokkal összetettebb minden, de mégis nagyon egyszerűen fog végbemenni. Ezért ne töprengjetek azon, hogy hogyan kezeljétek a változásokat! Ti csak mindent azonnal tegyetek le a Szentháromság elé és ne kételkedjetek! Így haladjatok előre bátran!
2011.05.10.                                        Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/isten-tervei


Önmagunk kiüresítése

Kedveseim, ne engedjétek, hogy kizökkentsenek a nehézségek, melyeket komoly teherként éltek meg! Tegyétek le a Szentháromság kezébe! Szabaduljatok meg még az emlékképektől is, és mondjatok ellen minden nyomasztó érzésnek! Ne ragaszkodjatok még a legboldogabb pillanatokhoz sem, mert azok is csak időlegesen a tiétek! Mindent adjatok át, hogy kiüresedett legyen edényetek! Akkor Isten megtölti bensőtöket és gazdagon megajándékoz kegyelmeivel. Gyűjtsetek minél több kincset, és eszközként használjátok azokat a lelkek megmentésére!
2011.05.26.                                              Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/oenmagunk-kiueresitese

Jézus szavai az engesztelőkhöz mennybe menetelének az ünnepén

Legyetek minden nap állhatatosak és kitartóak a küzdelemben! Ne lázadjatok fel semmi ellen, mert minden az én megengedésemmel történik! Osszátok meg magatokat velem, hogy a közösségben feloldhassam bennetek a reátok rakódott kötelékeket. Egyedül csak én oldom meg a nehézségeiteket. Reám számíthattok. Menybemenetelem dicsőséges visszatérésem az Atyához. Ha hozzám jöttök, én felemellek magamhoz és átadlak titeket az Atyának. Példát adtam nektek arra, hogy szüntelenül vágyakozzatok a mennyei hazába. Atyám vár benneteket, hiszen Ő a ti Teremtőtök, az Ő elgondolásából lettetek. Dicsőítsétek meg a teljes Szentháromságot, mert az Atya, kérésemre elküldte nektek a Vigasztaló Szentlelket. Ő minden megértést megad, ami szükséges a felismeréshez. Hozzátok fordulok most, drága engesztelő gyermekeim. Emeljétek fel fejeteket, és ne szomorkodjatok, mert a Vigasztaló Szentlélek mindenben társatok. Ezért nagy bizalommal hívjátok: Jöjj, Szentlélek, jöjj, és ne késlekedj, mert vágyva vágyunk egyesülni Veled, vigaszt nyújtani a Te vigasztalásoddal, erőt meríteni a Te erőddel, és másoknak segítségre sietni. Amen.
                                                                         Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/profecia/oldal-866666666667

A Szentháromság gyermekeiként bátran küzdjetek

Vigyázzatok, ne veszítsétek el éberségeteket, hogy az ellenséget azonnal el tudjátok hárítani! Ne álljatok vele szóba, csak Jézus szavait használjátok ellene! A Szentháromság gyermekeiként bátran küzdjetek, mert erős védelem alatt álltok! Az Úr igéje legyen ajkatokon, és kétélű kardként használjátok. Amikor Jézus nevét rendíthetetlen hittel ki tudjátok mondani, a gonosz ellenség megfutamodik előletek, mert Jézus nevére meghajol minden térd a Mennyben, a földön és az alvilágban. Higgyetek és küzdjetek! Az ellenséges erők felsorakoztak országotok felett, de harcos angyalaitok mellettetek állnak. Halljátok, a harsonát már megfújták! Figyeljetek, és úgy küzdjetek, hogy győztesen kerüljetek ki, mert a Szentháromság veletek van!
2011.06.18.                                                                 Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szentharomsag-gyermekei

A Szentháromság szavai az engesztelőkhöz

Drága gyermekeim, ti, akik a Szentháromság gyermekei vagytok és nevünkben engeszteltek, hétről-hétre virrasztva imádkoztok, ne feledjétek, hogy készséges segítségetek által rengeteg lélek menekül meg az örök kárhozattól. Ne feledjétek, soha nem lehet eleget engesztelni, mert a bűn elhatalmasodott a világban, és egyre több az égbekiáltó cselekedet! Ti, akik fogjátok egymás kezét, megtapasztalhatjátok, hogy szoros egységbe vontunk benneteket. Ne lazítsátok meg hálóitok szálait a megfertőzött világ láttán! Ne lankadjatok, hiszen tüzes lelkületet kaptatok a szüntelen kitartó áldozathozatalaitok felajánlása által. Szeretetáramunk ölelése megtart benneteket, csak bátran hagyatkozzatok ránk, és soha egy percre se akarjatok kiszakadni kötelékünkből! Szüntelen tekintsetek ránk, hogy fényünk elárasszon benneteket és beborítson védelmi gyűrűnk. Égi édesanyátok palástja, a harcos angyalok védelmi bástyája és minden szentek buzgó imája kísérjen küzdelmeitekben titeket! Legyetek állhatatosak, és tegyetek meg mindent, amire csak buzdítunk! Megáldunk mindnyájatokat Mi, a Szentháromság személyei: végtelen atyai szeretettel, fiúi megszabadító erővel és a Szentlélek tüzes lelkületével. Amen.
Szentháromság Vasárnapja                                     Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/a-szentharomsag-szavai-az-engesztelkhoez


Keresztjeink

Szenvedélyesen szeressétek keresztjeiteket, amelyeket hordoztok, és soha ne akarjatok megszabadulni tőlük, mert a ti üdvösségetekre rendelte az Úr! A kereszt mindig a közelünkben van, amely bár lesújt, mégis csiszol és felemel embertársaitokhoz. Megkínoz, de a fájdalmakat okozó kínok elvezetnek az életszentség magaslataira. Ezért soha ne tegyétek le, amit testre szabva kaptatok! Ugyanakkor ne is kívánjátok mások keresztjét magatokra vállalni, mert az nem a tiétek! Úgy hordozzátok saját keresztjeiteket, hogy mindig szem előtt tartjátok testvéreitekét is! Látván mások gyötrődéseit, a magatokét már nem fogjátok oly egyedülállóan hatalmasnak tartani. Ez azért van, hogy senki ne kívánja el a másét. Így haladjatok felajánlva mindennapi áldozataitokat!
2011.06.28.                                                                               Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/keresztjeink


Hozzatok mindenkit Jézus Szívébe!

Hozzatok mindenkit Jézus szentséges szívébe, mert ott biztonságot találtok mindannyiótok számára. A szent szív az a hely, ahol örökre elmerülhettek az isteni szeretetláng tengerében. A szent szívben sohasem szomjaztok meg, mert az üdvözítő maga nyitja meg számotokra az oldalsebből felfakadó forrásvizet. Igyatok minél többet, hogy még inkább szomjazzatok az örök élet vizére! Soha ne érjétek be kevéssel, hanem kérjétek, hogy még többet adjon nektek önmagától. Úgy ragyogja be életetek minden napját a Szentháromság, hogy soha ne kívánkozzatok más csillogásra! Jézus szívének végtelen gazdagsága ébresszen szívetekben szüntelen vágyakozást, megmaradni a Szentháromság véget nem érő ölelésében!
2011.07.01.                                                Anna Terézia


Hűség és állhatatosság

Úgy legyetek szövetségesei a Szentháromságnak, hogy mindent megtesznek, amit tőletek kérnek. Nem kérnek nehezet, csak hűséget és állhatatosságot a mindennapok küzdelmeihez. Minél több kedvelt dologról lemondotok, és azokat felajánljátok, annál erősebb lesz a szövetség köteléke bennetek a Szentháromsággal. A hűség azt jelenti, hogy mindig újból felálltok, és újrakezditek azt, ami eddig nehézséget okozott számotokra. Az állhatatosság pedig az a kitartás, amely soha nem lankad el a buzgóságban. Ezen erények tartóoszlopai a lelkiéletnek. Ha gyakoroljátok, hamarosan nagy életszentségre juthattok el. Ebben tartsatok ki rendületlenül.
2011.07.09.                                                                      Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/hseg-es-allhatatossag



Az égiek jelzései utunkon

Kedveseim, ne gondoljátok, hogy megtaláltátok az ösvényt, ha nem követitek a Szentháromság személyeinek útmutatásait! Figyeljétek a napi eseményekben, mikor és hogyan jelentkeznek az égiek jelzései! Ha felismeritek a jeleket és azoknak megfelelően cselekedtek, akkor bátran lépkedhettek. Bár a jeleket látjátok, de a cselekedetek kimenetele még nem nyilvánvaló. Figyeljetek a jelekre, és akkor bátran megtehetitek az indításaitokat! Jelek már mindenütt vannak, csak észre kell vennetek, és akkor már nem kell félnetek, mit és hogyan tesztek. Lépteiteket ösvényeitekhez szabom.
2011.07.11.                                            Anna Terézia
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/az-egiek-jelzesei-utunkon


Őrködés szavainkon és gondolatainkon

Kedveseim, éber odafigyeléssel kontrolláljátok mindazokat a szavakat, amelyeket kimondotok! De ne csak szavaitokra ügyeljetek, hanem leginkább gondolataitokat tartsátok féken! Az ember gondolatai olyanok, mint a felhők, amelyek egyszer csak megjelennek az égen, és gyorsan csoportosulnak, de legalább ugyanolyan hirtelen tova is tűnnek. Ezzel azt akarom mondani nektek, ha féken tartjátok gondolataitokat, kellő odafigyeléssel kontrolláljátok, és nem engeditek szabadjára engedve feltornyosulni, hogy bármit formáljanak bennetek, akkor nem fogják lelketek egét elborítani vad megnyilvánulásaik. Még idejében, amikor csak gyülekeznek, akkor csapjatok le rájuk és adjátok oda azokat a Szentháromságnak! Ne hagyjátok, hogy fejetek egét teljesen beborítsák! Kérjétek az Urat, hogy idejében adja le nektek a figyelmeztető lövéseket, hogy el tudjatok menekülni a vihar elől!
2011.07.12.                                  Anna Terézia

Áldozatok zúgolódás nélkül
Kedveseim, merjétek bevállalni mindennapjaitok nehézségeit azzal, hogy zúgolódás nélkül meghozzátok áldozataitokat. Igen kedvesek vagytok a Szentháromságnak, amikor felajánljátok neki hordozásaitokat. Legyetek bőkezűek, amikor adakoztok, és ne kételkedjetek abban, hogy valamit nem jól tesztek! Nagy bizalommal hagyatkozzatok az égiek segítségére, mert ők tudják, miben szenvedtek hiányt! Arra várnak, hogy szükségleteiteket kielégítsék az Úr szándéka szerint. Bővelkedjetek mindenkor kegyelmi adományokban és használatát egyesítsétek a Szentháromság akaratával!
2011.07.13                                                   Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/aldozatok-zugolodas-nelkuel