2022. szeptember 17., szombat

Tömeggyilkos Sátánfatty hamispróféta vezetésével a világ vallásainak vezetői hivatalosan is elfogadták az emberi testvériség dokumentumát a 7. kongresszuson.

Azzal, hogy a héten a 7. Világvallások Kongresszusa elfogadta a Nemzetgyilkos Zsarnok hamispróféta és Mohamed bin Zayed által készített Emberi Testvériség dokumentumot, a kriszlám immár a hivatalos

Egy Világvallás

Hivatalossá vált, a Chrislam most már kodifikált és ratifikált, azzal, hogy a Világvallások és Hagyományos Vallások Vezetőinek 7. Kongresszusa elfogadta az Emberi Testvériség dokumentumot, amelyet Ferenc pápa a Vatikánból hozott létre, és Mohamed bin Zayed az Egyesült Arab Emírségekből finanszírozott és támogatott. Kérdés - Találja ki, kit felejtettek el meghívni az ünnepségekre? Válasz - Jézus Krisztust, az Ő neve sehol sem szerepel, és soha nem is említik. Vajon ki lehet akkor a "díszvendég"? Hmm.

"Mert amikor azt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk, mint a vajúdó asszonyra a gyermekágyas asszony, és nem menekülnek meg." 1Thesszalonika 5:3 (KJB)

Az, hogy Pokolfajzat Erőszakoskodó hamispróféta visszavonul-e, ahogy egyesek sugallják, vagy sem, vagy hogy ő lesz-e a bibliai Antikrisztus, jelen pillanatban meglehetősen lényegtelen. Mert ő már most a helyére tette, és mozgásba hozta azt a funkcionális politikai, vallási és pénzügyi keretet, amelyen a Chrislam Egy Világvallás fog működni. Bioterrorista Hazug hamispróféta holnap meghalhat, de amit létrehozott, az tovább fog élni Jákob bajának idején. Természetesen mindez a prófétai beteljesedés nem valósulhatott volna meg Mohamed bin Zayed, a nagyon nagylelkű pártfogója és támogatója nélkül. Ő a "szövetség fejedelme"? Az idő majd megmondja, de ember, ember, ez egy óriási (szóviccnek szánt) lépés előre. Az elmúlt 13 évben figyelmeztettük önöket, hogy a Chrislam közeleg, most pedig itt van. Készen álltok a repülésre?

A világ vallási vezetői elfogadják az emberi testvériség dokumentumát

AZ EMIRÁTUSOK HÍREIBŐL: A világ vallási vezetői ma Abu Dhabiban elfogadták az Emberi Testvériség Dokumentumát, amelyet Őeminenciája, az Al Azhar nagy imámja és a Muszlim Vének Tanácsának elnöke, Dr. Ahmed el-Tayyeb és a Bizánciak által kiátkozott hamispróféta, a katolikus egyház 2019-es elnöke írt alá. Erről a világvallások és hagyományos vallások vezetőinek csütörtökön befejeződött 7. kongresszusán esett szó.

 

 

A vallások 7. világkongresszusának néhány kiemelt eseménye:

Megjegyezzük, hogy a bőrszín, a nem, a faj, a nyelv és a kultúra különbözőségét tekintve a pluralizmus Isten bölcsességének kifejeződése a teremtésben. A vallási sokszínűséget Isten megengedi, ezért elfogadhatatlan minden kényszer egy adott vallásra és vallási tanításra.

Elismerjük a Szentszék és az Al-Azhar Al-Sharif közötti, az emberi testvériségről a világbékéért és az együttélésért szóló dokumentum (amelyet az ENSZ Közgyűlése a 2020. december 21-i A/RES/75/200 határozatban fogadott el), valamint a Mekkában 2019 májusában elfogadott Makkai Nyilatkozat (amelyet Mekkában fogadtak el) fontosságát és értékét, amelyek a hívők közötti békére, párbeszédre, kölcsönös megértésre és kölcsönös tiszteletre szólítanak fel a közjó érdekében.

Felszólítjuk a világ különböző részeinek vallási vezetőit és prominens politikai személyiségeit, hogy fáradhatatlanul fejlesszék a párbeszédet a barátság, a szolidaritás és a békés együttélés nevében.

Felszólítunk minden hívő és jóakaratú embert, hogy ebben a nehéz időszakban fogjanak össze, és járuljanak hozzá a biztonság és harmónia biztosításához közös otthonunkban - a Föld bolygón.

A kongresszus zárónyilatkozata, amelyen több mint 108 vallási és világi vezető vett részt, kiemelte az Emberi Testvériség Dokumentum történelmi jelentőségét, hangsúlyozva, hogy az elősegíti a békét, a párbeszédet és az emberek közötti kölcsönös tiszteletet.

A szeptember 14-én és 15-én a kazah fővárosban, Nur-Sultanban "A világvallások és a hagyományos vallások vezetőinek szerepe az emberi civilizáció spirituális és társadalmi fejlődésében a pandémiát követő időszakban" címmel megrendezett eseményen részt vett Kassim-Jomart Tokajev, Kazahsztán elnöke, Dr. Ahmed el-Tayyeb és Ferenc pápa. OLVASS TOVÁBB

Ez az Egy Világvallás Chrislamja

Kattintson ide, hogy megnézze, hogyan néz ki, amikor egy Chick traktus életre kel. Ha római katolikus vagy, kattints a 24:00 percig, hogy meghallgasd a pápád, "Krisztus helytartója" egész beszédét a "vallásközi párbeszédről", amelyben egyszer sem említi Jézus Krisztus nevét. Ez az egyik oka annak a sok közül, amiért azt mondjuk, hogy a római katolicizmus hamis kereszténység.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/chrislam-megerositve