2017. január 23., hétfő

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2017. január 4. Itthon az Úr Jézus ezt üzenem X-nek: „Drága kislányom! Azt akarom, hogy visszanyerd eredeti tisztaságodat! Olyan légy, mint amikor Én megteremtettelek, és a világba küldtelek. Imádkozz Y-ért, hogy ő is megtérjen Hozzám, mert mondom neked, amiket kimond, nem ő, hanem a gonosz lélek mondja általa. Te a sátánnal harcolsz, amit csak imával és böjttel tudsz kiűzni. Hagyatkozz Rám teljesen! Elepedek a lelkedért! Jöjj mielőbb Hozzám a gyóntatószékbe! Papom által Én oldozlak föl. A lelkedet érted kiontott drága Szent Véremmel mosom hónál fehérebbre, napnál ragyogóbbra, mert csak így vagy méltó fogadásomra. A Szentáldozásban egyesülni akarok veled! Azt akarom, hogy merülj el Bennem, mint parányi vízcsepp a szeretet óceánban! Örökre elválaszthatatlan egységre vágyom veled! Jöjj, hívlak, jöjj! Tarts őszinte bűnbánatot! Várlak, hogy feloldozzalak! Megáldalak téged Szívem minden emberi elképzelést felülmúló végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2017. január 17. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Elérkezett az óra, s már itt is van, amikor meg kell vallanotok Engem ez előtt a bűnös, képmutató nemzedék előtt. Már itt az óra, amikor véretek kiontásával tesztek tanúságot Irántam való szeretetetekről és hűségetekről. Ne féljetek a haláltól, mert amikor lelketek kiröppen testetekből, akkor egy soha nem látott, örökkévaló, csodálatos Országba vezetlek át benneteket. Örökké Velem lesztek és látni fogtok Engem dicsőségemben úgy, amint vagyok. Dicsőségemet úgy hullatom vissza rátok, mint a nyári záport. Szívem szeretetének örök fényében fogtok tündökölni, mint a Nap. Én leszek számotokra minden öröm forrása. Az egész örökkévalóság kevés lesz rá, hogy magasztaljátok végtelen irgalmamat és szeretetemet, mellyel a Golgotán, a keresztfán, rettenetes kínszenvedésem és kínhalálom árán megnyitottam számotokra az örök élet kapuját. Akkor megmutatom nektek, mily sokba került a lelketek, mily nagy árat fizettem az üdvösségetekért. Ha most mindezt látnátok, belehalnátok a fájdalomba, ti, akik igazán szerettek Engem. Vigyázzatok lelketek tisztaságára! Úgy őrködjetek felette, mint szemetek világa fölött, mert hatalmas váltságdíjat fizettem érte! Ne szomorítsatok meg Engem, hogy semmibe vennétek kínszenvedésemet és kereszthalálomat, mellyel irántatok való örök szeretetemet bizonyítottam! Ne tegyétek magatokban hiábavalóvá kegyelmeimet! Bízzatok Bennem! Nálam jobban senki nem szerethet. Ne álljatok szóba a sátánnal! Ezt csak úgy tudjátok megtenni, ha szüntelenül tudatában vagytok annak, hogy állandó Jelenlétemben éltek. Ha szüntelenül imádkoztok, ami ennek a tudatnak az elmélyítése és állandó párbeszéd Velem. Hívjatok meg a munkátokba, az elmélkedésetekbe, még a szórakozásotokba is! Irántatok való végtelen szeretetem arra vágyik, hogy mindig veletek legyek, hogy szüntelenül segítségetekre legyek. Szent őrangyalokat rendeltem mellétek, hogy elhárítsák utatokból ellenfelem csapdáit, hogy elzárják szemetek elől a bűnös utakat és megnyissák lelketek ajtaját, hogy beengedjétek a fényt, a kegyelmet és meglássátok az örök életre vivő szűk ösvényt, amelyen végig kell mennetek, hogy elnyerjétek az örök boldogságot. Minderre hatalmas vágyat és késztetést adok és undort a lelketekbe minden bűn és minden rossz iránt.


Drága gyermekeim! Ne foglalkozzatok a világgal! Igyekezzetek elhatárolódni a világ zajától és attól a sok rossztól, ami abban zajlik. Mindezt ellenfelem tárja elétek, hogy elveszítsétek a derűt és kilátástalannak lássátok a jövőt. A félelmet is ő ülteti az emberszívekbe, hogy rettegjenek a jövőtől és inkább akarjanak meghalni, mint élni. Ezzel szemben Én azt mondtam, amikor a Földön éltem: azt akarom, hogy életetek legyen és bőségben legyen.


Gyermekeim! Én vagyok az örök élet forrása. Aki Belőlem iszik, örök életre szóló vízforrás fakad a lelkében. Kövessetek Engem, tartsátok meg tanításomat! Ha Belém helyezitek minden bizalmatokat és Rám hagyatkoztok, megtöltöm a szíveteket békével, örömmel, derűvel. Nem fogtok félni a jövőtől, mert Én, a Jó Pásztor, kies legelőkre vezetem nyájamat. Szent Testemmel és Véremmel táplállak benneteket és mindazt megadom, amire lelketeknek és testeteknek szüksége van. Ezen felül már az örök élet csíráját hordozzátok magatokban, amely mindeneket felülmúló reménnyel tölti el szíveteket. Az égiekre irányítsátok figyelmeteket, ne a földiekre! Szüntelenül töltekezzetek Belőlem! Ha szenvedtek, nézzetek keresztemre: ott függök rajta vértől ázottan, sebekkel borítva. Belőlem merítsetek erőt! Ne akarjatok megfutamodni kereszteteket elől! Inkább öleljétek át, Engem lássatok rajta, és Én megédesítem, megkönnyítem szenvedéseteket. Erőt adok hozzá, hogy szeretettel és türelemmel hordozzátok mindennapjaitok kis keresztjeit. Akinek pedig nagyobb szálkát adok keresztemből, az tudja meg, hogy Én magam egyesülök azzal a lélekkel és Én mentem általa a lelkeket, akiknek nagyon-nagy szükségük van Velem egyesített, kiválasztott gyermekeimre, mert a Megváltást a világ végezetéig ezekben a Nekem átadott, áldott lelkekben folytatom. Így tekintsetek betegségeitekre, lelki-testi szenvedéseitekre, amelyeknek örök értékük van Előttem, és ha Velem egyesítitek, szenvedéseitek érdeme a világ végezetéig élő összes lélekre kihathat és rengeteg megmentett léleknek lesztek a Mennyben boldog szülői.


Amikor a Földön éltem, végigszenvedtem földi életemet. Szenvedés volt az osztályrészem már az anyaméhben, a nélkülözések közepette töltött gyermekkoromban, a kemény munkában, amit nevelőatyám mellett végeztem, a rengeteg önmegtagadásban és böjtben, amit a szülői házban, szüleimmel együtt gyakoroltam. Naponta hétszer borultunk le imádni Atyámat, hálát adni Neki mindenért azok helyett is, akik ezt nem tették és imádkozni a bűnösök megmentéséért. Majd amikor el kellett hagynom hőn szeretett Anyámat, úgy éreztük, mindkettőnk Szíve megszakad, de Nekem Atyám akaratát kellett teljesíteni, hogy hirdessem az Igét, amiért megtestesültem. Majd amikor elkövetkezett kínszenvedésem órája, elfogatásom, kigúnyolásom, kereszthordozásom és keresztre feszítésem, megkérdeztem Szent Édesanyámat, hogy részt akar-e venni Velem együtt ezekben a rettenetes megpróbáltatásokban? Mire Ő kérlelt, hogy engedje meg, hogy jelen legyen Mellettem és vigasztaljon Engem, sőt, fölajánlotta, hogy Helyettem szívesen elvállalja, átvállalja mindazt, ami Rám várt. Így indultunk el ketten a Kálváriára. Ő lélekben mindig Velem volt, és ha fizikálisan nem is lehetett Mellettem, lelkében mindig érezte és látta minden gondolatomat, fájdalmamat, szenvedéseimet. Külön Isteni kegyelem volt, hogy meg nem szakadt Szeplőtelen, ártatlan Szíve az Én kínszenvedésem láttán.


Amikor nehézségek és fájdalmak vesznek körül benneteket, fogjátok meg az Ő Édesanyai kezét, Akit nektek adtam a kereszten, és kérjétek el Tőle megerősítő kegyelmemet, hogy túljussatok megpróbáltatásaitokon és mindig derűvel gondoljatok Rám, Aki rettenetes kínszenvedésem és kereszthalálom árán megszereztem számotokra az örök életet. Így kövessetek Engem drága kiválasztott kicsinyeim, gyermekeim! Gondoljatok arra, hogy ez a földi élet minden szenvedésével együtt hamar elmúlik, és ha mindhalálig kitartotok Mellettem, az örök élet dicsősége vár rátok. Erre áldalak meg titeket megerősítő áldásommal, Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


Szentírási megerősítések: Zsid 4, 12: „Isten szava”
2017. január 18. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A Szentmise, az Én keresztáldozatom vértelen, de mégis valóságos megújulása. A Szentmise tartja fenn a világot. Minden Szentmise által Atyám az Én keresztre feszített testemen keresztül nézi a bűnös emberiséget és látja, hogy mekkora áldozatot hoztam az emberi nem üdvösségéért. Ezért még nagyobb irgalomra gyullad iránta és még több kegyelmet oszt ki a szegény bűnösök számára. A pap az Én munkatársam, aki Engem személyesít meg, mialatt bemutatja a Szentmisét. Amikor kimondja a szavaimat egyes szám első személyben: ez az Én Testem, ez az Én Vérem, akkor különösképpen azonosulok papommal és azt kérem tőle, hogy ő is teljesen azonosuljon Velem. Hagyja el a világot, helyezze Belém minden reményét, adja át Nekem az életét, és buzgón kérje, hogy Én éljek és működjek általa. Csak az ilyen papjaim által tudom megvalósítani örök tervemet. Ha egy pap csak gépiesen ismétli el az átváltoztatás szavait és nem azonosul Velem, meghiúsítja magára és a rábízott lelkekre vonatkozó örök, szent tervemet. Így nem tudok működni általa és a nyáj hiányt szenved, mert nincs, aki által kegyelmeimet kiosztanám. Papjaim kapták a legnagyobb kegyelmet. Egy papnak csak szentnek szabad lenni. Ezt úgy éri el, ha imádkozik és böjtöl azért, hogy elérje az életszentséget, ha tudatosan igyekszik tettekre váltani az Evangéliumban leírt tanításomat, és ha elszántan küzd és harcol a mindennapokban a sátán kísértései ellen. Ha sziklaszilárd, erős hittel szembe száll a gonosszal és Belém veti minden bizalmát, akkor nyert ügye van.
Kicsinyeim! Imádkozzatok sokat papjaimért, mert rajtuk is múlik a ti megszentelődésetek. Papjaimra bíztam a szentségeket, amelyeket általuk szolgáltatok ki számotokra, amely nélkül nem jutnátok el az életszentségre. Módfelett nagy kegyelem: ha egy pap bűnös állapotban mutatná is be a Szentmisét, vagy adná meg a feloldozást Szentgyónás után, ezek a szentségek akkor is érvényesek. Mindezt a kegyelmet híveim miatt adom. Minden lélek, legyen pap, vagy hívő, abban a fokban tud betöltekezni kegyelmeimmel, amilyen fokban kitárja lelkét Előttem. Ezért, drága gyermekeim, a teljes önátadást és Rám hagyatkozást kérem tőletek minden életállapotban. Hagyjátok, hogy Én formáljalak titeket szentekké, mert ezt egyedül Én tudom megtenni. Ti ne akarjatok mást tenni, mint az Én akaratomat elfogadni és megcselekedni. Ha beteljesítitek az Evangéliumban kért tanításomat, akkor már az életszentség útjára léptetek. Imádkozzatok papjaimért, hogy nyitott szívvel fogadják be kegyelmeimet! Legyenek alázatosak és engedelmesek, és mindig Engem hirdessenek és adjanak a rájuk bízott embereknek! Ne a maguk dicsőségét keressék, hanem igyekezzenek úgy élni, hogy miattuk magasztaljanak Engem az emberek. A legfontosabb erény az alázat, amit Én magam is megéltem. Ha elmélkedtek kínszenvedéseimen, elborzadtok, hogy milyen mélyre mentem az alázat megélésében. Kigúnyolás, tövissel koronázás, keresztre feszítés. Ha elolvassátok a Gecemáni kertben való imámat, ahol vérrel verítékeztem és remegve-félve, mivel előre tudtam, mi következik Rám, kértem Atyámat, hogy vegye el Tőlem ezt a kelyhet, de mindjárt hozzá tettem: ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Ezt az engedelmességet kérem tőletek, papoktól, hívektől egyaránt. Az életszentség ezen a két pilléren nyugszik: az alázaton és az engedelmességen. Példát adtam nektek, hogy kövessetek. Egész életutatokon jöjjetek Utánam az önmegtagadásban és a kereszthordozásban. Ha megfogjátok Égi Édesanyátok kezét és kéritek a közbenjárását, Ő segít nektek, hogy soha ne térjetek le az üdvösség szűk ösvényéről és mindig beteljesítsétek rátok vonatkozó örök, szent tervemet. Erre áldalak meg titeket, gyermekeim, ebben a vérzivataros, kaotikus világban, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”




Szentírási megerősítések: Zsid 10, 7. 16: „Akkor így szóltam: Íme, jövök, Istenem, hogy teljesítsem akaratodat. …mondja az Úr.”
hogy teljesítsem akaratodat. …mondja az Úr.”

2017. január 19. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik szerettek, tiszteltek és szolgáltok Engem. Az Én Országom nem e világból való. Az Én Országom örökké tartó más világ. Mindenben más, mint amiben most éltek. Országomban egyetlen érték van csupán: szeretet és a szeretetből fakadó erények: az alázat, a türelem, az engedelmesség és az áldozat. Amikor lejöttem erre a Földre, hogy elhozzam nektek Atyám Igéjét, minderre példát adtam nektek, de sajnos nagyon kevés követőre találtam, mert az embereket megvakítja a külső csillogás, a haszonlesés, az azonnali meggazdagodás, a birtoklás, az önzés és a bűn. Csak kevesen mondanak le ezekről Értem, mert Engem magasabb rendűnek tartanak az egész világnál és az Én ismeretemhez képest szemét számukra minden, ahogy ezt Szent Pál is leírta. Ezek a hűségesek az Én követőim, akik magukra vették erényeimet: az önmegtagadást és a kereszthordozást és, Én állok az életükben legfelül és legelöl. Akik kitartanak mindhalálig követésemben, mert szívüket annyira Hozzám láncolták, hogy nem tudnának elszakadni Tőlem semmi áron, mivel megismerték az igazi kincset, így eladták mindenüket, hogy Engem megszerezzenek, mert Én vagyok az igazi kincs, az örök boldogság forrása, az örök élet. Bennem nincs semmi szeplő, semmi folt, Én tiszta, igaz és szent vagyok. Én vagyok a Nap, melynek sugarai elérnek mindent és megvilágítják a lelket, mert Én a szívek és a vesék vizsgálója vagyok. Előttem semmi sincs rejtve és Nekem tartozik számadással minden élő. Én fogom megítélni az utolsó napon, a személyt halála pillanatában és a végítéletkor, cselekedetei szerint. A számból kijövő kétélű, tüzes kard az Én ítélő kardom. Ez azt jelenti, hogy mindent az Evangéliumhoz mérten és a szeretet főparancsához viszonyítva ítélek meg. Ez az egyedüli mérték. Ha Hozzám szablyátok tetteiteket, elkerülitek az ítéletet, de ha szembe mentek tanításommal, nagy büntetést vontok magatokra.
Nektek is azt mondom, amit tanítványaimnak: óvakodjatok a farizeusok kovászától, az eretnek tanításoktól, amely által Engem először a középpontból vettek el, ó, mily nagyon fáj a Szívemnek, hogy már nem lehetek jelen az Oltáron, a Tabernákulumban, csak a mellékoltáron. Sőt, már oda fajultak, hogy letettek a pincébe, külön kamrába zártak, hogy elfelejtessenek Engem a hívekkel. Ezek a papok, akik ezt meg merték Velem tenni, ugyanezt kapják vissza az örökkévalóságban: el lesznek zárva Tőlem, nem élvezhetik fényemet, szeretetemet, jóságomat, mint ahogy most híveim nem láthatnak, és nem ünnepelhetnek Engem. Imádkozzatok szolgáimért, hogy engedelmeskedjenek lelkiismeret furdalásuknak és ne tudjanak több bűnt Ellenem elkövetni. Az ilyen lelkekben szüntelenül ott vagyok töviskoronával, keresztre feszítve és nagy erőfeszítésükbe telik, hogy elnémítsák lelkiismeretük hangját. Saját karrierjükre gondolva engedelmeskednek az eretnek vezetőknek.
Drága gyermekeim! Tartsátok tiszteletben az időt, amit még kaptok megtérésetekre! Használjátok föl, mert mondom nektek, ha hirtelen elérkezik halálotok órája, a szerint lesztek megítélve, amilyenek abban a pillanatban voltatok. Nem lesz számotokra haladék, mert ezt mondtam: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát. Az Isten Én vagyok, a törvény Tőlem származik, függetlenül attól, hogy elfogadjátok-e, vagy nem: ítélet alá estek, és ha nem teljesítitek Atyám parancsait, nagy büntetést vontok magatokra. Igyekezzetek úgy élni, ahogy Tőlem és szentjeim példáján láttátok, akiket azért helyeztem elétek, hogy kövessétek őket. Ők ugyanolyan gyarló, hús-vér emberek voltak ezen a Földön, mint ti, de követték tanításomat és életszentségre jutottak. Parancsom nem elérhetetlen senki számára. Legyen az egyszerű, iskolázatlan ember, vagy főpap, vagy király: teljesíteni tudják, mert törvényeimet a szívetekbe írtam. A lelkiismeretetek vádol, ha nem teszitek meg, lelketek viszont szárnyal, ha törvényeim ösvényén jártok. Erről ismeritek fel, hogy jó, vagy rossz utat választottatok.
Kicsinyeim! Az idő eljött. Ne higgyétek, hogy Én akartam ezt a mai kaotikus, romhalmaz világot. Mindez a ti bűneitek következménye. Én csupán tiszteletben tartom a bűnös emberek szabad akaratát és kiszolgáltatom annak, akit szolgáltak, és választottak maguknak. Az Én akaratom nem az, hogy egymást öldököljék, hanem az, hogy életük legyen és bőségben legyen. Szeretet és béke csókolgassák egymást. Mivel nem kellettek tanításaim, hátat fordítottak neki és nem váltották tettekre figyelmeztetéseimet, ezért érte utol őket büntetésük, amely bűneik egyenes következménye. Ezt nem Én akartam, de kénytelen vagyok megfenyíteni gyermekeimet, mint szerető apa a fiait, hogy megmentsem őket a még nagyobb veszélytől: az örök kárhozattól. Ami most van ezen a világon, és még ami lesz, azért van megengedve, hogy szétválasszam a búzát a pelyvától, az igazakat a képmutatóktól. A Szívem vérzik értetek. Egyházammal együtt újra felmegyek a Golgotára, újra meghalok misztikusan a kereszten, mert együtt érzek minden gyermekemmel, minden vértanúmmal, akik hűségesek maradnak Hozzám mindhalálig. Velük együtt újra meghalok, Véremet ontom. De a bűnösöket kénytelen vagyok megfenyíteni, hogy észre térítsem, és visszairányítsam őket Magamhoz, hogy megóvjam őket a még nagyobb rossztól: az örök haláltól. Így lássátok az eseményeket, kicsinyeim, Szívemnek kedves választottjai! Mindennapi imátok ez legyen: „Atyám, jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is.” Ezek a szavak hamarosan beteljesednek. Mert miután megtisztítottam ezt a világot, újjáalkotom, és leszáll közéjük az ezer éves béke uralma. Megkötözöm a sátánt, köztük leszek, Istenük leszek, ők pedig az Én népem. Mindenki az Általam alapított katolikus, egyetemes Egyház tagja lesz. Nem lesznek elhajlások, egységben élnek, Engem magasztalnak és dicsőítenek. A Szent Eucharisztia soha nem látott tiszteletnek és imádásnak lesz kitéve, mert az igazak fogják lakni a világot. A sátánt ezer évre megkötözöm, nem fogja tudni megtéveszteni, kísérteni az embereket. Gyermekeim élvezni fogják a lélek szabadságát. Szeretetben és boldogságban fognak szárnyalni. Igazság és béke csókolgatják egymást. Már ezen a Földön az örök életet hordozzák szívükben, ami nem más, mint Én magam, Aki az Oltáriszentséggel táplálom őket. Tiszta, önzetlen, odaadó szeretetben fognak élni. Én leszek az Istenük és a mindenük. A föld megtermi gyümölcsét, nekik pedig bőven lesz idejük Engem imádni és szolgálni. Az új világban a legfőbb feladat az Evangelizáció lesz, amit nem csak papjaim, hanem híveim is fognak folytatni mindaddig, amíg ember él ezen a Földön. Soha nem látott boldogságban és békében élnek majd, mert Én, az Isten, beragyogom a lelküket, és vezetem őket a szűk ösvényen, amely az Isten Országába vezet. Áldottak lesznek. Átkot, hazugságot nem ismernek. Ha néha megengedek gyarlóságokat, az csak azért lesz, hogy el ne bízzák magukat. Kérjétek, hogy eljöjjön uralmam erre a Földre úgy, ahogy megígértem nektek. A megpróbáltatások idejét pedig lerövidítem, mert egyetlen egy sem menekülne meg közületek, ha ezt nem tenném. Most pedig készüljetek a legnagyobb megmérettetésre, a legádázabb harcra, amely a sátán és csatlósai és a szentek és a szent angyalok között zajlik. Fegyveretek ez legyen: erős hit, szüntelen ima, Belém vetett bizalom, teljes Rám hagyatkozás, Szentírás-olvasás és az Ige hirdetése minden nemzetnek. Akkor csatát nyertek, mert az örök győztes Én vagyok. Aki Mellém áll, győzni fog, de aki Ellenem lesz, az örökre elvész, mert az örök vesztes, a sátán oldalára áll. Megáldalak titeket, kicsi gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: 1Tessz 1, 8: „az Úr szava”
2017. január 20. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Örüljetek és ujjongjatok és adjatok hálát szüntelen, magasztaljátok az Én végtelen jóságomat, irgalmas szeretetemet azért, hogy Jelenlétemben élhettek. Itt maradtam köztetek a kenyér és a bor színe alatt feltámadott Testemmel és Véremmel. Hitetekkel megtapasztalhatjátok szeretetteljes Jelenlétemet.
Gyermekeim! Ha fel tudnátok fogni, mily nagy kegyelem a Szentáldozás, belehalnátok az örömbe, hogy Velem, Üdvözítő Istenetekkel, Aki értetek kínhalált szenvedtem, egyesültök. Elmerülhettek Bennem, mint vízcsepp a hatalmas Szeretetóceánban. Mindenki abban a mértékben kapja kegyelmemet, amilyen fokban megnyitja Előttem lelkét annak befogadására. Így tartom tiszteletben szabad akaratotokat. Jaj, annak, aki bűnben vesz Engem magához, vagy gépiesen, nem is törődve azzal, hogy Kit fogadott a lelkébe, csak, mint egy darabka kenyeret elszopogat, lenyel. Ezek a lelkek mind hiábavalóvá teszik magukban mindazt a sok jót és szépet, amit megálmodtam róluk.
Kicsinyeim! Hirdessétek mindig, mindenütt a Szentáldozás kimondhatatlan nagy kegyelmét és azt, hogy mindenki csak tiszta lélekkel közeledjen Felém, mert egyedül így méltó Hozzám. Merítsenek a kegyelem forrásából, amelynek két módja van: a lélek teljes megnyitása Előttem, a másik a bizalom. Aki Bennem bízik és Rám hagyatkozik, annak szívébe beáramlik a fény, az Én feltámadott Testem és Vérem dicsőséges ragyogása. Ahol ez a fény van, oda nem merészkednek a sötét szellemi erők: a démonok és az ördögök, hanem menekülnek és az ilyen lélek mindig nagy békét és boldogságot élvez.
Drága gyermekeim! Így tekintsetek minden Szentáldozásra, amely mindig új kegyelmeket áraszt belétek, mert Én, az Isten, Mindenható vagyok. Kimondhatatlanul szeretlek benneteket és minden vágyam az, hogy ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet! Mindaz a lélek, aki készenlétben várja halála pillanatát, amely nem halál, hanem a Velem való nagy találkozás végtelen öröme, vágyakozik, izzó, égő, lángoló vággyal Szent Színem örök látására. Ezt csak az életszentségben élők tudják megtenni. Lelke mélyén ugyanis minden ember érzi, hogy halála pillanatában hová vezet az útja. Akik félnek a haláltól, azok rossz úton járnak, és félnek az ítélettől, ami sújtani fogja őket. Az ilyen lelkek vagy a tisztítótűzbe, vagy a pokolra jutnak. De van egy kis hányad, akik buzgó hittel szeretnek Engem, törvényeim szerint élnek, magukban megtapasztalják Isteni Jelenlétemet, amelyet a szentségek révén csöpögtetek beléjük. Ezért kitörő örömmel és hatalmas vággyal indulnak Felém a nagy találkozásra, amikor színről színre láthatnak, és örökre egyesülnek Velem a szent frigyben. Az ilyen lelkek mondják Szent Pállal együtt, hogy a halál nyereség számukra, az élet pedig termékeny munka a Földön. Az ilyen lelkek Szent Pállal kiáltják: élek pedig többé már nem én, hanem a Krisztus él bennem. Aki méltón veszi az Én Testemet és Véremet, azokat fokról fokra átalakítom. Belém istenülnek, Én pedig lelkük hetedik szobájában lakom, és általuk folytatom Megváltásom nagy művét. Az ilyen lelkek mindig célratörően tevékenykednek, mert értelmet adtam életüknek. Én vagyok életük értelme és célja. A lelkek megmentése az ő boldogságuk és egyetlen akaratuk. Mivel átadták az életüket Nekem, megélik a Miatyánk szavait: Atyám, legyen meg a Te akaratod, jöjjön el a Te Országod, miként a Mennyben, úgy a Földön is. Atyám pedig kiárasztja rájuk Szentlelkét, Aki betölti és vezeti őket, és munkatársaimmá teszi a legszentebb feladatban, az Isten-szolgálatban. Ilyenek vagytok ti is, ezért vagytok boldogok, és a lelketek egy fényárban úszó hatalmas palota, ahol boldogan lakom és ahonnan kisugárzom környezetetekre is áldott Jelenlétemet, kegyelmemet.
Kicsinyeim! Legyetek boldogok! Adjatok hálát Nekem szüntelen! Szívetek minden dobbanása egy-egy Te Deum legyen! Magasztaljátok a mindenható, fölséges Istent, Aki arra használta föl mindenhatóságát, hogy Őt, Akit a világ befogadni nem képes, mert hatalmasabb mindennél és mindenkinél, és fölötte áll mindennek és mindenkinek, Isteni Lényegét bezárta a Szent Ostyába és a Szent Vérbe, hogy a szívetekbe térjen, hogy azonosuljon veletek, ti Belé istenüljetek, és egyre jobban fényeskedjetek ebben a sötét, bűnökkel terhelt világban. Ti, kicsinyeim, fényhordozók vagytok. Az Én fényemet sugározzátok és terítitek szét a világon, ezért a gonoszok gyűlölnek benneteket, de akik keresnek Engem, általatok hamar Rám találnak. Megáldalak titeket, gyermekeim, hogy életetek bőven termő, sok gyümölcsöt hozó szőlővessző legyen, Atyám mind nagyobb dicsőségére és az Én örömömre. Fogadjátok Szívből jövő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Mk 1, 17: „Jézus mondta…”



2017. január 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az óra itt van. Már látszanak a jelek. Próféciáim beteljesülnek. Kérjétek magatokra a hit kegyelmét, mert csak erős hittel tudtok szembe szállni a gonosszal. Csak erős, Belém vetett bizalommal tudjátok megvívni a csatát a sötét erőkkel, amelyek szüntelenül ólálkodnak körülöttetek, hogy az örök sötétségbe taszítsanak. De ti soha ne féljetek, ne veszítsétek el bátorságotokat! Erőtöket és hiteteket tápláljátok szüntelen imával! Mindig Engem állítsatok a szemetek elé, mindig csak Rám figyeljetek! Hívjátok segítségül a Szentlelket! Ő vezet titeket a szűk ösvényen, amely az üdvösség felé halad, és Ő mindig Engem állít elétek, hogy példát vegyetek Rólam és erőt merítsetek Belőlem. Maga az üldözés nem tart sokáig, de annál keményebb és véresebb lesz. Már most imádkozzatok üldözőitekért, hogy megkapják a tisztánlátást és hitre térjenek. Imáitokra sokan meg fognak térni közülük és üdvösségre jutnak.


Drága gyermekeim! Ti, akik elhagytatok mindent és mindenkit Énértem azért, hogy osztatlan szívvel Nekem szolgáljatok, nagy védelemben részesítelek benneteket, és megkapjátok Tőlem az erőt és a kegyelmet, hogy bátran szembe szálljatok a gonosszal és megvalljatok Engem üldözőitek előtt. Olyan ékesszólást adok nektek, hogy maga a Szentlélek fog beszélni belőletek. Ezért ne készüljetek, és ne töprengjetek azon, hogy mit fogtok mondani.


Különösen a szenvedések viharában merüljetek el Bennem, elmélkedjetek kínszenvedésemen és kereszthalálomon, mert a Földön a keresztre vagyok felszegezve. Ez a ti üdvösségetek, ti pedig a keresztek által üdvözültök. De felvirrad rátok új fényem korszaka, az ezer éves béke uralma, amikor megkötözöm a sátánt, aki kísért és tévelygésbe taszítja a népeket. Akkor a szeretet és a béke fognak uralkodni, csókot váltanak egymással, Én pedig a szívetekben fogok élni és ti imádni fogtok Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben.


Drága kicsinyeim! Legyetek erősek! Legyetek tudatában annak, hogy a harc örökre eldőlt, amelyet mindig Én nyerek meg, mert Én vagyok az örök győztes, az Isten, Aki mindenekfölött állok. Aki Bennem bízik meg nem szégyenül. Fogadjátok Szívből jövő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


Szentírási megerősítések: 2 Tessz 1, 4-6: „Dicsekszünk is veletek Isten egyházaiban: állhatatosságotokkal és hitetekkel, amelyet tanúsíttok a sok üldözés és zaklatás közepette. Ezeket elviselitek az Isten igazságos ítéletének előjeleként, hogy majd méltók legyetek az Isten országára, hiszen szenvedtek érte. Méltányos egyébként, hogy az Isten üldözőiteknek üldözéssel fizessen meg.”

2 Tessz 2, 3-4: „…be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani.”

Mk 2, 27: „Jézus mondta”

2017. január 22. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most jön el a vég. Most teljesülnek be próféciáim. Az antikrisztus hamarosan hatalomra tör. Sokakat megtévesztve és rengeteg lelket maga alá temetve az örök kárhozat tűzhullámaiba. Készüljetek! Vigyázzatok! Eljött az óra. Az üldözés már elkezdődött, és egyre jobban kiterjed mindazokra a papjaimra és híveimre, akik nem értenek egyet a tévtanítókkal, az eretnekséggel, és kitartanak Mellettem. Ez most a nagy megmérettetés ideje. Papjaim és híveim külön lesznek választva. Egyházam olyan, mint egy nagy hajó, amely recsegve, ropogva kettészakad, és a hullámok becsapnak, hogy elsüllyedjen. A hajó egyik felét elnyelik a tajtékzó hullámok, és elsüllyed, egészen a pokol fenekére. A hajó másik fele kiköt a két oszlophoz: az Oltáriszentséghez és a Mária-tisztelethez, és megmenekül. Egyházam lényege ez a két kardinális oszlop, az Én valóságos Szent Testem és Vérem az Eucharisztiában, és Legszentebb Anyám közbenjárása, Akit a kereszten adtam nektek. Aki e két valóságos segítség mellett kitart, az üdvözül. Akinek a szívében Én lakom, az az örök életet hordozza magában. Aki Édesanyám közbenjárását kéri, az megmenekül az örök haláltól.
Kicsinyeim, gyermekeim! Soha nem látott vihar háborog a tengeren. A tenger ez a világ, ami háborgatja, az a sátán, aki érzi, hogy már csak kevés ideje van hátra, és minden erejét összeszedve ádáz harccal a lelkek ellen fordul, hogy minél többeket a kárhozatba taszítson.
Gyermekeim! Értsétek meg: nem az emberi okoskodás, hanem egyedül a szentségek tartanak fent benneteket, csak Általam, a szentségek révén üdvözültök. Egyházam olyan, mintha halott lenne. Rengeteg sebtől vérzik és ízekre szakadt. De közel van feltámadása, mert Én visszajövök dicsőségemben, megújítom és eggyé teszem Egyházamat. Mindazok, akik a maguk erejében bíztak, elbuknak, de aki Bennem bízik, meg nem szégyenül, és aki mindhalálig kitart Mellettem, annak örök élete van.
Drága kicsinyeim, gyermekeim! Készüljetek! Elérkezett a szétválasztás órája. Legyetek hűségesek Hozzám! Készüljetek föl, mert a nagy megmérettetés már itt van. Egyházam végérvényesen kettészakad. A rejtőző, földalatti Egyház az igazakból áll, akik megtartják tanításomat, akik Anyám gyermekei, akik ellen a sátán harcol.
„A sárkány haragra lobbant az asszony ellen, és harcba szállt többi gyermekével, aki megtartja Isten parancsait és kitart Jézus tanúsága mellett.” (Jel. 12,17.)
A többiek, a képmutatók, az eretnekek, a tévtanítók, akik nem állhatnak meg színem előtt, akik a végítéleten ezt fogják hallani Tőlem: távozzatok az örök tűzre, amely a sátánnak és a csatlósainak készült. Jól vigyázzatok! Nem lehet kétfelé sántikálni, és nem lehet két úrnak szolgálni. Én vagyok az ítélőbíró, a szívek és vesék vizsgálója. Előttem nincs rejtve semmi. Én megítélek mindenkit cselekedetei szerint. Azok, akik a pillanatnyi karrierjük miatt elhagytak Engem, térjenek vissza Hozzám addig, amíg még lehet, mert nekik mondom: ha megmaradnak a téves úton, örökre elvesznek. Nektek pedig, az igazaknak, követőimnek mondom, soha ne féljetek: hajatok szála sem görbülhet Atyám tudta nélkül. Ha mégis a vértanúság lesz a részetek, azt azért engedem meg, hogy hűséges szeretetetek által megdicsőítsétek az Istent. Fogadjátok megerősítő áldásomat Szívem túláradó, végtelen szeretetével, amely megóv mindnyájatokat az örök kárhozattól az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Mt 26, 1-2: „Jézus így szólt tanítványaihoz: „Tudjátok, hogy két nap múlva itt a húsvét. Az Emberfiát kereszthalálra adják.”
Mt 23, 34: „Nos, prófétákat, bölcseket és írástudókat küldök hozzátok. Közülük némelyeket megöltök és keresztre feszíttek.” Mt 24, 9-13. 15: „Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást. Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek. A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet, de aki mindvégig kitart, az üdvözül. Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég. Amikor majd látjátok a szent helyen az iszonyatos pusztulást, amelyet Dániel próféta megjövendölt – aki olvassa, értse meg!”

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által


Hozzátartozók




2017. 01. 01. Oltáriszentségi Jézus
Gyermekeim! Ne méltatlankodjatok azok miatt, akik nem szeretetben élték meg Szent Karácsony Ünnepét. Tudom, hogy fáj nektek, amikor szeretteitek nem élték át Jézus közelségét. Azt az áldozatot kérem tőletek, hogy értük ajánljátok fel, amit elszenvedtetek. Ne ítéljétek meg őket világias gondolkodásuk miatt, hiszen még nem jutottak el a szeretetre. De ti sem, ha nem hozzátok meg értük zokszó nélkül az áldozatot. Minél több áldozatot hoztok értük, annál nagyobb kegyelmeket közvetítek feléjük. Szeressétek családtagjaitokat és imádkozzatok értük, hogy megkapják a megtérés kegyelmét. Vigyázzatok, ne legyen szívetek tele indulattal, csak azért, mert még nem jutottak el Hozzám. Ne feledjétek a szeretet jóságos, hosszan tűrő, nem rója fel mások bűnét, nem kérkedik, nem féltékeny. Legyetek szeretetem követői és akkor meglátjátok a csodát, amit művelek bennük. Szeretetem nem vonom meg tőlük, még akkor sem, ha ők nem foglalkoznak Velem. Mindent felhasználok, a ti áldozataitokat is, csak hogy magamhoz édesgessem őket. Nektek kell vinni feléjük a szeretet cselekedeteit, hogy felismerjék a bennetek való jelenlétemet. Ne féljetek, mert megígértem nektek, hogy családtagjaitok nem fognak elveszni, ha ti is megtesztek értük mindent önzetlenül. Nem ígérem, hogy könnyű lesz az út, de azt igen, hogy magam egyengetem ösvényeiket, imáitok által. Bocsássatok meg nekik, akkor Én is elfelejtem botlásaitokat. Jézusotok
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1181-hozzatartozok



A Szentlélek személyre szabott adományai

2017.01.07
Kedveseim, kérjetek Istentől mindenhez kegyelmet, mert figyelembe veszi vágyaitokat, amit Ő ültetett szívetekbe! Nem minden vágy egyezik meg Isten akaratával. Ezért elsősorban úgy kell kérnetek, hogy az Ő akarata teljesedjen be életetekben.  Engedjétek el még a vágyaitokat is, és bízzátok magatokat az Úrra, hiszen Neki gondja van rátok. Ő minden kegyelmet megad nektek ahhoz, hogy beteljesítse rólatok való elképzelését. Imádkozzatok szüntelenül a Szentlélek Istenhez, aki meghallgatja kéréseiteket, ha azok megegyeznek akaratával.
2017.01.14.
Kedveseim! Használjátok adományaitokat, ahogy azt Jézustól kaptátok. Fedezzétek fel azokat és építsétek be hétköznapjaitokba. Ne a másét kívánjátok meg, hanem fedezzétek fel, mivel ajándékozott meg a Szentlélke benneteket. Az imádság lelkét megkapta minden engesztelő, de nem ugyanolyan mértékben. Imádkozzatok, hogy a Szentlélek megmutassa nektek, hogyan kell engesztelnetek! Nincs két egyformán működő lélek, ezért mindenki a saját adományait fedezze fel. Nagyon sok féle módon fejezhetitek ki Krisztushoz való tartozásotokat. Jól és helyesen kell értelmeznetek saját karizmáitokat, mert ha nem így tesztek, akkor könnyen eltérhettek Jézus akaratától
2017. 01.15.   
Kedveseim! A Lelki adományok különfélék, ahogy Szent Pál tanítja, de a Lélek ugyanaz. Amikor imádkoztok, mindenki a saját adományának birtokában teszi, ezért másként adjátok oda Istennek, amit tőletek kér. Ez misztérium, amelyet az Atya ajándékozásának mértéke szerint történik. Tehát, amikor egy közösségben az ima Lelkével egyesültök, mindenki egyéni módon engesztel, még akkor is, ha ugyanazt az imát mondjátok. Minél átadottabban végzitek az engesztelő imákat, annál hatékonyabb lesz a közösségben végzett imáitok ereje is. Mert mindenki beleadja saját lelki egyéniségét és így sokszínűvé válik a Mennyei Atya előtt felajánlásotok.
2017. 01. 16.
Kedveseim! Figyeljétek, mire indítja szíveteket a Szentlélek. Nincs nap, hogy ne újuljon meg bennetek a Lélek, ha ti is együttműködtök Vele. Életetek nem lesz unalmas, mert gazdagon kiárad bensőtökben Isten Lelke. Hogyan tudtok Vele együttműködni? Engedjétek, hogy ott legyetek, ahol látni szeretne benneteket! Ha nem ragaszkodtok saját elképzelésetekhez, akkor Ö indít benneteket a cselekvésre. Bármi történjék, kérjétek, hogy a legnagyobb jó származzon belőle. Legyetek készségesek és engedjétek, hogy lendületet kapjon bennetek, mert a Lélek ott fúj, ahol Isten akarja. Ne ragaszkodjatok saját elképzeléseiteket, és hagyjátok működni magatokban a Szentlelket.
2017. 01. 17.
Kedveseim! Keressétek meg, miben tudjátok előmozdítani Isten dicsőségét! Melyek azok a területek, amelyek lelki felemelkedéseteket segítik? Mert ezek lesznek az adományok, melyeket Isten Szentlelkétől kaptatok. Másban nem dicsekedhettek, mint Isten ajándékozó szeretetében. Éljetek ezekkel a karizmákkal, szeretettel használjátok embertársaitok felé. De kérjétek a kegyelmet, hogy be tudják fogadni, irigység nélkül, amit kaptatok. Mindenki másként fogja megtapasztalni Isten adományozó szeretetét, hogy ne kívánjátok el egymásét. Ez a sokszínűség vezet benneteket Mennyei Atyánk örömébe. Szeressétek, amit kaptatok és jól használjátok azokat, Isten legnagyobb dicsőségére.
2017.01.19.
Kedveseim! Isten Szentlelke segítsen benneteket, hogy amibe belekezdtetek, azt maradéktalanul véghezvigyétek. Fedezzétek fel azokat a kegyelmeket, amelyekkel lendületet vesz küldetésetek, és azt erősítsétek meg a Lélek által. Minél több adományt találtok magatokban, annál stabilabb lábakon álltok. De ne feledjétek, mindennek a fő mozgató rugója a szeretet. Mert ha nem a szeretet vezérli cselekedeteiteket, semmit sem fognak érni. Mindig a szeretet vezéreljen titeket! Mindent ennek érdekében tegyetek, akkor hatékony lesz engesztelő hivatásotok.
2017. 01.22. 
Kedveseim! Amikor egész valónkat átadjuk Istennek, akkor tud használni minket igazán. A teljes átadás folyamatos lemondást kíván részünkről. Ilyenkor a lélek kiüresedik, és már nem ragaszkodik máshoz, engedi, hogy Isten betöltse. Ezzel Isten ajándékozó szeretetével rendelkezik, elkezdi használni adományait és ebből rengeteg jó származik. A szentek megértették, hogy nem kell félniük a kiüresedéstől, mert akkor érkezik meg számukra Isten kegyelme, amely betölti őket. Minél tökéletesebben használták adományaikat, annál hatékonyabbá vált bennük Isten kegyelme. Aki erre ráérez, megtalálta azt a kincset, amit egyedül Jézus tud felkínálni. Vágyakozzatok erre a kegyelemre, mely megnyitja előttetek az örök élet útját!