2019. március 25., hétfő

Égi Édesanyánk üzenete 2019. március 25-én Medjugorjéból

A Szűzanya 2019. március 25-i üzenete
Drága gyermekek! Ez kegyelmi idő. Ahogyan a természet megújul, új életre kel, ti is meghívást kaptok a megtérésre. Döntsetek Isten mellett. Gyermekeim, üresek vagytok és örömtelenek, mert nincs Istenetek. Ezért, addig imádkozzatok, amíg az ima nem válik életetekké. Keressétek a természetben Istent, aki teremtett benneteket, mert a természet az életről szól, és az életért harcol, nem a halálért. Háborúk uralkodnak a szívekben és a nemzetekben, mert nincs békétek és nem látjátok meg gyermekeim a felebarátban a testvért. Ezért térjetek vissza Istenhez és az imához. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.
Képtalálat a következőre: „medjugorje”

Isten szemével

2019.03.03.

1.
Egy jógázó személy meglátogatásáról volt szó, vajon érdemes-e vagy sem, hiszen a jóga a gonosz szellemeket vonzza magához.
Jézus: Kislányom, az ilyen eldöntendő kérdésekbe nem szoktam beleszólni. Amit mondok neked, kérd Szentlelkemet, hogy a bölcsesség ajándékát erősítse meg benned. Ezután neked kell választani, és bárhogyan döntesz, számíthatsz a megértésemre és az oltalmamra.
2.
Lakáseladásról beszélgettem egy imatárssal a 2022-es években a nyugat-európai országokban.
Kép: Sötétségben emberek kétségbeesve futkosnak fel-alá.
Jézus: Bizony 4 év távlatában nem érdemes nagyobb terveket szőni, lakást eladni vagy venni, mert akkor már minden megváltozik. A bizonytalanság és a kilátástalanság kínozza az embereket. Már nincsen értelme semmin változtatni, csak az embernek a lelkével kell törődni.
3.
Kép: Angyalok, majd egy kehely.
Kép: Egy egyén nagyon közelről. Piros a ruhája, hosszú barna a haja, a fején egy diadém van, melynek elülső díszes része háromszög alakú.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Jézus: A Szentmiséken az Én misztikus Vérem kelyhét mindig imádó Angyalok veszik körül. A piros ruhás alak az üdvözült vértanúk szimbóluma, azt fejezi ki, hogy a legmagasabb dicsőségük nekik van az Égben. Ők vannak a Szeráfok után a legközelebb a Szentháromság trónjához.
4.
Hang: Ez mind… legnehezebb feladat.
Jézus: Minden áldozat és szenvedés, amit vállalsz a lelkekért, a legnehezebb feladat neked.
5.
Arról volt szó, hogy hogyan tud valaki megszabadulni a pornográfia által való megkötözöttségtől.
Jézus: A test ördöge rendkívül erős, szinte lebénítja az akaratot. Az első feladat ilyenkor az életgyónás, azután a szabadító ima, vagy egy pap általi ördögűzés. Utána pedig, ha újra jelentkezik a kísértés, és az elesések, mindannyiszor újra meggyónni. És szentáldozásban részt venni. Ez a kitartó törekedés egyszer csak elszakítja a megkötözöttség szálait.
6.
Maria Valtorta írásából: Jézus az apostolokkal, és a női tanítványokkal egy városban ment, és egy karavánhoz csatlakoztak. Péter apostol fogadott kisfia is velük volt. A kisfiút elbűvölték a tevék, és a körülöttük folyó tevékenységek. A kisfiú meg szerette volna osztani az apostolok némelyikével az élményeit, de valahogy egyikük sem figyelt rá különböző indokok miatt. Egyedül Jézus volt az, aki meghallgatta a kisfiút, és teljesítette kívánságát, hogy tevegeljen egy tevehajcsár segítségével. Minden apostolban csak akkor tudatosultak a dolgok, amikor a kisfiú a tevehajcsárral már visszatért a körútjukról, és a kisfiú boldogan ölelte át Jézus derekát hálából. Jézus erre megjegyezte az apostoloknak: ”Isten fensége, méltósága nem csorbul akkor sem, ha a gyerekek játékával is foglalkozik”.
Érzés: Sokszor az ember a nagy dolgokra koncentrál, és a kis dolgokra nem figyel oda, de számtalan esetben történik meg az, hogy a legapróbb dolgokon múlik a nagy dolgok megvalósítása.
Jézus: Sokszor az apró, lényegtelennek látszó dolgok fontosabbak, mint amiket ti emberek lényegesnek láttok. Pl: végzitek a kilencedeket egy beteg gyógyulásáért, de nem mentek el a kórházba meglátogatni, hogy elmondja gondjait, bánatát. Vagy imádkozzátok a Rózsafüzért, és közben nem veszitek észre, hogy a kis unokátok vagy gyermeketek hazatérve az iskolából kicsiny élményeit akarja megosztani veletek.
7.
Hang: Isten tüzével.
Kép: Egy magasabb szinten emberek állnak, majd alattuk, egy alacsonyabb szinten egy lány a kezét a magasba nyújtja, mely a magasabb szinten álló emberek feje fölé ér, és lángokat osztogat másoknak.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Kép: Irgalmas Jézus.
Jézus: A magasabb szinten álló emberek azok, akikre felnéz a világ. Híresek, gazdagok. Hatalmuk van. Nagyon műveltek, őket mindenki elismeri. A lány, aki az alacsonyabb szinten áll, mégis nagyobb szolgálatot tesz Nekem, mint a világ urai, mert az Én Szeretetem Lángját szórja gyermekeim szívébe.
8.
Hang: Látszatvilágban élte.
Jézus: Én ezt most az erkölcsre vonatkoztatom. A mai ember nagy modernségében nem veszi figyelembe a Tízparancsolatot, és úgy látja, hogy ami régen bűn volt, az ma erény, és sikk. Pl: divatba jött az együttélés házasságon kívül. Az a fiú vagy lány, aki még 16 éves korában is szűz, a többiek szemében gúny tárgya. Nemcsak a 6. parancsot teszik félre, hanem mind a tízet. Nem sorolom fel mindet, csak a harmadikat, „Az Úr napját szenteld meg” említem. Azt mondják „Isten mindenütt ott van, az erdőben, a mezőn, a lakásban, minek menjek templomba?” Szomorú az Én Szívem, hogy a tisztánlátás nélkül teremtésem a pokol felé halad. Segítsetek engesztelők!
9.
Hang: Kereszteld meg azokat.
Jézus: Itt az abortált magzatokra irányítom a figyelmeteket, mert egy választottamon keresztül lehetőséget adtam nektek az ő megkeresztelésükre. Így, arról a fénytelen, örömtelen helyről, ahol él a lelkük, Istenhez juthatnak.
10.
Hang: A családfádról ez.
Jézus: A családfádról, ha nem is sokat tudsz, de a neveket egy darabig igen, akkor segíts az őseidnek. Írd össze a nevüket, és egyenként ajánlj fel értük egy teljes búcsút. Sokan még a tisztítóhelyen vannak. Rengeteget segíthetsz rajtuk.
11.
Hang: Következetes vagy ebben.
Hang: A célt szolgálod.
Jézus: Következetesen ellenállsz a kísértésnek, és másokat is erre buzdítasz. Ezzel a végcélt szolgálod, hogy te és a többiek elérjék az üdvösséget.
12.
Hang: És még csak nem is vagytok éhesek. Ez a lelki éhségre vonatkozik.
Jézus: Ez a megállapítás a közömbös és hitetlen gyermekeimre vonatkozik, akik nem éheznek Isten Igéje után.
13.
Hang: Megmérettetésben lesz részed.
Jézus: Itt a bátorságodra gondoltam, amikor majd meg kell vallanod Engem az emberek előtt. De ne félj, Szentlelkem a Nagyfigyelmeztetéskor akkora elszántságot ad beléd, hogy semmitől sem fogsz megijedni. Az utolsó leheletedig ki fogsz állni Mellettem.
14.
Hang: Nagy szembefordulásod ez ezzel.
Jézus: Kimozdulásod az otthoni csendes rejtekedből, amikor elmész szentmisékre, szentségimádásokra, zarándoklatokra, engesztelésekre, nagy szembefordulásod a kényelemszeretettel.
15.
Hang: Cinikus játékom… eltart egy ideig.
Jézus idéz valakit: „Cinikus játékom, hogy elszakítsalak Tőle, eltart egy ideig, egészen a halálodig”. Ez az ellenségem, a gonosz hangja volt.
16.
Kép: Arany színű mitra, amilyet az Egyházfők viselnek fejükön, arany színű folyadék folyik le róla.
Jézus: A megdicsőült II János Pál pápa imái megdicsőülten, csorgadozva özönlik el szegény szakadozó Egyházát.
17.
Arról volt szó, hogy valaki kritizált valakit a beszédével kapcsolatban.
Hang: Ez jócselekmény.
Jézus: A kritika nem mindig ítélkezés. Ha valaki beszédével megbotránkoztatja gyermekeimet, árt Egyházamnak, akkor jócselekedetnek számít, ha valaki leleplezi.
18.
Hang: Boldog emlékét őrizzed ennek.
Jézus: Elsőáldozásod boldog emlékét örökre őrizd meg a szívedben. Ekkor egyesültünk először te meg Én.
19.
Kép: Jézus felszegezett jobb lába, Jézus lábából kiálló szög alakja is megmutatkozott.
Jézus: Most, hogy közeledik a Nagyböjt, ezzel a képpel együttérző szeretetedet szeretném még jobban elmélyíteni.
20.
Hang: Elsötétül ez a világ.
Jézus: Annyira elsokasodik a bűn, hogy szinte teljesen elsötétül ez a mai világ. Itt az ideje, hogy új világot ajándékozzak nektek, hűséges gyermekeim.
2019.03.10.
1.
Dean Braxton tanúságtételéből, ki a klinikai halálakor a Mennyországban járt:
Kérdezték tőle a hallgatói, hogy eszik-e az ember a Mennyben. Ő azt válaszolta, hogy aki akar enni, az eszik, aki nem akar, az nem eszik. Ő sem evett a Mennyben, hanem az ima tartotta fenn őt, az imából élt.
Gondolat: Evangéliumban az Úr Jézus mondta a gonosz léleknek, amikor megkísértette Őt: „Nem csak kenyéren él az ember”.
Gondolat: Evangéliumban, Jézus, miután a szamáriai asszonnyal beszélgetett Jákob kútjánál, az apostolok, amikor visszajöttek hozzá ennivalóval a városból, gondolták, hogy Jézus már evett. Jézus mondta nekik: „Az Én kenyerem, hogy a Mennyei Atyám akaratát teljesítsem.”
Hang: Teljesíthető ez benned
Kép: Egy fa, hatalmas barackszerű gyümölcs van rajta, majd a gyümölcs helyett hatalmas fehér virág van a fán
Jézus: Olvasmányaidból bizonyára emlékszel arra, hogy volt olyan Szent, aki életét egy napi Szentostyával tartotta fenn. Hogy teljesíthető-e benned? Igen, de ehhez el kell jutnod a tökéletességig. A Mennyországban is lehet enni, hiszen miért beszélnék a Szentírásban a Mennyei lakomáról, ahová meghívlak benneteket. De az ottani étkek csak hasonlítanak a Földiekre más az összetételük, hiszen lelkek fogyasztják, nincs emésztés.
2.
Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:
Mindennek meg volt a helye, és pont úgy volt a jó. Mindennek meg volt a rendeltetése, amiért teremtve lett, és azok rendeltetésszerűen töltötték be szerepüket. Ez nem csak a Mennyben van így, hanem a Földön is.
Jézus: Amikor Atyám megteremtette a világot, a végén mindig megállapította, hogy ez így jó. A Mennyben is és a Földön is nagy szerepe van a rendeltetésnek. Isten gondolkodásában mindennek oka és célja van. Például annak is, hogy a közösségbe vagy családba egy zavaró, rendkívül kellemetlen ember kerül be. Ugyanis, ha ez az ember csupa rossz környezetbe lenne, nem lenne, aki imádkozik érte, és elkárhozna. Ha nem teljesülne a beígért Nagyfigyelmeztetés, emberek milliárdjai hullanának a pokolba. Bármilyen nehéz lesz, ennek rendeltetésszerűen meg kell történni, hogy megmentsem az emberiséget. Atyám rendeltetése szerint kell bekövetkeznie az egységes világvallásnak és az egységes világuralomnak, az antikrisztus eljövetelének, mert e sok szenvedés által tudom csak megtisztítani a Földet. Csak így történhet meg az Én második dicsőséges eljövetelem. Ez mind-mind az Atya által felállított rendeltetés.
3.
Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:
Jézus arcáról volt szó, ő úgy látta, hogy különböző fények áramlottak ki belőle
Kép: Rózsaszín, fehér, arany fények
Kép: Jézus szeme, tekintete
Jézus: Ti testben élő gyermekeim el sem tudjátok képzelni, hogy milyen csodálatos és egyedülálló az Én megdicsőült Testem a Mennyországban. Ennek a gyermekemnek egy kicsit megengedtem ebből. De még ő sem láthatta szemtől-szembe az Én valóságos Istenségemet. Úgy próbáltam megmutatni neki Magamat, hogy ragyogó fénybe burkolózva, hogy ne láthasson teljesen, színes fényeket bocsátottam ki Magamból. Neked is ezt mutattam az első képen. A második képen pedig próbáltam elképzeltetni veled, hogy mekkora szeretet és irgalom sugárzik a szememből, és milyen szeretetteli békét árasztó az Én tekintetem. Soha ne vedd ki a szemedet az Én igéző tekintetemből.
4.
Dean Braxton tanúságtételéből, a Mennyországról:
Arról volt szó, hogy 1-1 család ajándékot kap az úrtól.
Kép: A Mennyben a családok tagjai bizonyos specifikusságot hordoznak a ruhájukon, vagy magukon, ami csak az ő családukra jellemző, és senki máséra
Jézus: 1-1 gyermekemen keresztül, akit kiválasztok magamnak, újabb és újabb titkokat tárok fel előttetek. Én azokat az őseiteket is ismerem, akik több 100, sőt, több 1000 évvel ezelőtt születtek. A családfákat, akik eddig éltek, míg ti üdvözültetek, valami különleges névvel megkülönböztető jelzővel és ajándékkal látom el. Így megy ez már évezredek óta. A családfa tagjai erről a Mennyei ajándékról felismerik egymást, és összekapcsolódnak. Képzeljétek mekkora öröm lesz ez számotokra, mert olyanra nem is gondoltatok még, hogy megláthatjátok ott fenn a Mennyben azokat a régi ősöket, akik már nem éltek, amikor ti születtetek. Külön öröm lesz számotokra, hogy megismerhetitek gyökereiteket, és együtt lakhattok velük.
5.
Kép: A Mennyei Atya előttem van, a feje körül sárga világító háromszög. Leül mellém.
Jézus: A Mennyei Atya az egész Szentháromságot egyesítve Magában biztosított téged arról, hogy mindhárman veled vannak.
6.
Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.
Hang: Ahol a szív uralkodik benned.
Jézus: Ott tudsz a hozzád fordulónak legtöbb segítséget nyújtani, ahol a szeretet uralkodik benned.
7.
Hang: Engeszteléssel ez benned
Kép: Koszorú, melyet fehér, csiszolt kocka alakú kövek alkottak. A kocka élei, sarkai le voltak kerekítve. A koszorút kb 12 kő alkotta. Felülnézetből láttam a koszorút, de nekem úgy tűnt, mintha 3 koszorú lett volna egymás tetejére rakva.
Jézus: Az engeszteléssel kapcsolatban felmerül benned a gondolat, milyen fontos az engesztelők egysége. A képen a lekerekített, csiszolt kis kockák az engesztelők kifinomodott, csiszolt lelkét jelentik. A koszorúk a tagok egymáshoz való szeretetét, békéjét fejezik ki. A 3 koszorú azért van egymáson, mert nemcsak az a lényeg, hogy 1-1 engesztelőcsoport jól működjön, hanem az is, hogy a különböző közösségek között megértés, béke, és szeretet legyen. Ez a kép az országos engesztelők közötti egységet is sürgeti.
8.
Az elkövetkezendő időkről gondolkodtam.
Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.
Kép: Egy asztalnál ülők, és gyorsan olvasok különböző forrásokból, Szent olvasmányokból.
Kép: Fény.
Jézus: Nagyon jól teszed, hogy gyarapítani akarod a hittel, a Szent dolgokkal kapcsolatos ismereteidet, mert ennek nagy szerepe lesz a Mennyben dicsőséged emelésében.
9.
Hang: Mi komoly problémákról beszélünk veled.
Jézus: Mi komoly problémákról beszélünk veled különösen akkor, amikor az emberiség jövőjéről van szó. Itt van például a migráció, ami már tombol, és vészesen közeledik felétek. Veszélybe sodorja Keresztény hiteteket. Ha bekövetkezik a keresztényüldözés, példamutató bátorságot várunk tőled.
10.
A megfélemlítés korszakáról volt szó.
Egyesek a mostani, béke korszakban úgy érzik, elég erősek ahhoz, hogy ne kelljen majd elrejtőzniük a hitüket gyakorolva.
Kép: Egy férfit ellenségei térdre kényszerítették, hátrakötötték a kezeit is, a férfi magatehetetlenül ki van szolgáltatva nekik
Gondolat: Eszembe jutott Péter apostol az utolsó vacsorán, aki szintén úgy gondolta, hogy nem fogja megtagadni Jézust, de mégsem így történt a későbbi órákban, amikor Jézust kihallgatásra vitték
Jézus: Most könnyű hősködni, míg nincs itt a baj. Nem ígérgetni kell nektek engesztelőknek, hanem kérni a kegyelmet, hogy meg ne tagadjatok Engem a szorongatott helyzetben.
11.
Azokról az időkről volt szó, amikor megtiltják a különböző üzenetek terjesztését.
Kép: Egy rejtett helyen egy nőt többen körül állnak, és hallgatják, hogy mit mond.
Jézus: Mint ahogy pap fiaim is rejtekbe vonulva segítenek a híveiknek, úgy a választottjaimat is elrejtem ellenségeik elől, hogy instrukciókkal lássák el az Istenszerető, rettegő és segítségre szoruló engesztelő társaikat.
12.
Hang: Kiegyenlít.
Kép: Egy harcos Angyal, szárnyai között nagy fény van.
Hang: Összecsapnak ezek felett.
Kép: Jézus képe a Szent Szívvel.
Jézus: A végső nagy harc után minden kiegyenlítődik, eldől a nagy harc vége a jók javára. Az Angyalok és a Szentek hosszú kemény küzdelem után legyőzik a gonoszokat. Az utolsó napon a nagy feltámadás napján jobb oldalamra kerülnek Atyám áldottai, és bal oldalamra az átkozottak. Minden kiegyenlítődik.
13.
Hang: Aranyövvel rendelkezel.
Jézus: Lelked erényeit az Én arany fényemmel tartom össze.

2019.03.24.
1.
Hang: Meg kell tanulni elveszíteni mindent.
Kép: Arany fény.
Jézus: Drága kislányom, ha helyes az értékrended, akkor tudod, hogy csak egy baj történhet veled, ha elveszíted a hitedet, tehát Engem. Bárkit és bármit, ha elveszítesz, el kell tudni fogadnod. Én mindenért pótolni tudlak téged.
2.
Nagyobb védelmet kértem az Úrtól egy lelki testvérem részére.
Kép: 1-1 fegyveres harcos Angyal az illető jobb és bal oldalán, úgy vigyáznak rá, mint a testőrök.
Jézus: A bajban levőhöz Angyalokat küldesz, hogy vigyázzanak rá. Ezek az Angyalok valóban elmennek hozzá, és megvédik őt a nagyobb kísértésektől.
3.
Arról volt szó, amikor sok beszéd hangzik el, de üres dolgokról.
Kép: Egy lombos fa, de gyümölcstelen.
Arról is volt szó, hogy vannak emberek, akik, ha valami rosszul sül el, másokra mutogatnak, hogy ők a hibásak. Sőt, emlékeztetnek arra, ha valami jót tettek mások számára.
Maria Valtorta írásából: Jézus említette, vannak olyan emberek, kik nagy zajjal, csapkodással maguk körül tesznek valamit, hogy mások észre vegyék őket, de vannak olyanok is, kik csendben, észrevétlenül munkálkodnak.
Jézus: Drága kislányom, az olyan beszédnek, ami üres dologról folyik, nincs eredménye, nem hoz gyümölcsöt. Van egy jó közmondásotok: „sok beszédnek sok az alja”. Mennyire így van. Aki mindenfélét összehord, annak a beszéde értéktelen. És nagyon könnyen belekeveredik az ítélkezés bűnébe. Az ilyen bőbeszédű ember akkor sem marad csendben, amikor valami jót cselekszik. Nagy feltűnést kelt vele, hogy mindenki lássa, hallja, hogy ő milyen nagylelkű. A jó keresztény csöndben, észrevétlenül, és gyorsan teszi a jót. Az ilyen hangoskodó, dicsekedő ember szereti felhánytorgatni a jót, a segítséget, amit adott valakinek.
4.
Arról volt szó, hogy amikor rossz gondolatok támadják az embertársainkat másokkal szemben, úgy tudunk segíteni rajtuk, hogy szép és hasznos dolgokról, a szeretet gyakorlásának az erényeiről beszélünk nekik.
Jézus: A legjobb módszer az elterelő hadművelet. Addig beszélsz az ördög által megtámadott üresfejű embernek, amíg végre felfigyel a lényegre, amire tanítod.
5.
Sienai Szent Katalin: Dialógus: „Az összes erény és hiba a felebarát közreműködésével bontakozik ki… Egyetlen erénynek sincs élete önmagában, hanem csak a szeretet által, a szeretetnek pedig az alázatosság a dajkája és táplálója”.
Jézus: Ha egy ember teljesen elzárva élne a többiektől, nem lenne alkalma jót cselekedni, a szeretetét kimutatni, áldozatokat hozni, és nem lenne alkalma veszekedni, ítélkezni, rágalmazni, és átkozódni. Valóban, a közösségben bontakozik ki a lélekben lévő sok erény és bűn. Az erények királya a szeretet. Szeretet nélkül nem ér semmit az adakozás, mert az önmutogatásban merül ki, nem ér semmit az alázatosság, mert szolgalelkűséggé alacsonyodik le, nem ér semmit az áldozatosság, mert nem ajánlja fel a szenvedést semmi nemes célra, és senkiért se, csak dicsekedni kíván vele, hogy különbnek lássék. Az alázatosság ellentéte a gőg, az önteltség. Csak az olyan ember képes szeretni, aki tisztában van azzal, hogy minden erényt a Szentlélektől kapott, semmi sem az ő érdeme. Az ilyen alázatosság erősíti és táplálja a szeretetet.
6.
Luisa Piccarreta írásában olvastam, hogy a Királynő formálja az örök üdvösségünket.
Jézus: Édesanyám csak annak tudja formálni üdvösségét, aki kitárja a szíve ajtaját, beengedi és szíve Királynőjévé teszi. Egyrészt közbenjárását biztosítja az ilyen léleknek, másrészt sugallatokat ad neki, hogy csiszolja, szépítse a lelkét vele. Mint társmegváltó, szintén nagy szerepet játszik lelketek megmentésében. Hiszen Anyai szenvedése hozzáadódik Szent Fia kínszenvedéséhez és kínhalálához. A Szentmisében is lelkében együtt szenved Jézusával. Ma is folyik a megváltás. Minden Szentmise alatt sok ezer ember tér meg a világ különböző pontjain, az Én Vérem által kiegészítve Édesanyám Anyai fájdalmával.
7.
Olvastam: Évezredek kellettek ahhoz, hogy az ószövetségi emberek leimádkozzák Isten jöttét a Földre, és hogy már itt van 2000 év óta, a mai embernek nem kell, mintha az ószövetségi korban élne.
Érzés: Istent odavonzza a sok ima, az Istenszeretet.
Jézus: Évezredek alatt a civilizáció, technika, a kultúra változik ugyan, de az emberek lelke mindig ugyanaz marad. Évezredekig várták a Messiást a zsidók, és mikor valóban megérkezett, megkínozták, és megölték. Nem hittek Neki, és nem kellett nekik. Hűségesen itt élek közöttetek az Eucharisztiában, de az emberiség 90%-nak ma sem kellek. Ki akarnak taszítani Isten házából, meg akarnak semmisíteni. Látod, az ember semmit sem változott. Csak az fáj nekem, hogy ezekért az emberekért szinte hiába ontottam a Vérem. Mégis volt értelme, mert Atyám irgalmassága leküldi a Szentlelket, és milliárdok fognak hinni Bennem, Megváltójukban.
8.
Álom: Egy képernyőn néztem: Egy pap áll egy asztalnál vagy oltárnál, inkább egy teremre vagy szobára hasonlított a helység, nem templomra. A pap rózsaszín papi ruhában volt, rózsaszín övvel volt átkötve, melyen egy nagy masni helyezkedett el. A pap fején egy magas sapkaszerűség, melynek oldalán jobbra és balra nyúló nyuszifülszerű dísz. Amikor az átváltoztatás kellett volna, hogy legyen, a pap a kísérőivel egy ajtón keresztül kiment, és a sekrestyébe ment, ott magához vett egy nagy, arany színű, henger alakú tárgyat, amiben az Oltáriszentséget tárolták, majd elvonult egy helységbe, amit én inkább krematóriumnak neveznék. Ott egy sütőbe tette az Oltáriszentséget, és magas tűzön megsütötte, úgy hogy az Oltáriszentségből egy fekete massza vagy por keletkezett. El voltam keseredve ennek láttán, mivel folyton az járt az eszemben, hogy az Úr Jézust élve égetik el, mint annak idején máglyán az elítéltet.
Jézus: Ez a rémisztő és különös álom az antikrisztus korát idézi fel benned. Ellenségem, a gonosz célja, hogy az antikrisztus uralma által megsemmisítsen Engem az emberek szívében, és a templomokban. Látod, ezt is elviselem a szent maradékért, akik őrizni fognak Engem, az Eucharisztiát a rejtekben, egészen dicsőséges eljövetelemig.
9.
Bölcsességet kértem az Úrtól.
Jézus: A bölcsesség és az okosság között nagy a különbség. A kettő közül a bölcsesség az értékesebb. Míg az okosság a jó felfogóképességet, a koncentrálóképességet, a jó emlékezetet, a felhalmozott ismeretek sokaságát jelenti, addig a bölcsesség a jó és a rossz közötti különbség felismerését. A cselekedetekben való helyes döntést. A lelkiismeret jó működését jelenti. A Mennyben magasabb dicsőséget érnek el azok, akik itt a Földön törekszenek a bölcsességre. Hiszen az életük nagy válaszútjain jól döntöttek. Ezért érnek el nagyobb dicsőséget az örök életben. Tehát, helyes, ha ezt az erényt kéred, mert ennek nagy az értéke.
10.
Kép: Egy épülő bárka fából, mely hasonlít Noé bárkájához.
Jézus: Ti engesztelő közösségek hasonlítotok Noéhoz. Olvassátok és felfogjátok jövendöléseimet, hisztek benne, igyekeztek felkészülni a nehéz időkre. A bárka a sok rózsafüzér, a zarándokutak, a gyakori szentgyónás, szentáldozás, szentmise. A kívülállók csak nevetgélnek, gúnyolódnak, szektának neveznek benneteket, pedig ti jártok a jó úton. A ti bárkátok megőriz benneteket a nagy „özönvíztől”.
11.
Azt tanácsoltam egy lelki testvérnek, lehetőleg ne adja el a falusi házát, mert még jól jöhet a káoszos időkben.
Jézus: Jó tanácsot adtál gyermekem, mert egy falusi házban esetleg a pincéjében jobban el lehet rejtőzni a veszélyek alatt, mint egy nagyvárosi emeletes házban.
12.
Amikor áldást adott egy pap.
Érzés: Az áldás úgy szállt rám, mint egy védőburok, és rám nehezedett.
Jézus: Úgy képzeld el, hogy ha egy felszentelt gyermekem megáld, Én áldalak meg. Ezért éreztettem veled, hogy áldásomnak súlya és oltalmazó hatása van.
13.
Kép: Egy közepes nagyságú, lecsukott fedelű barna kincsesláda, melynek felszínén kis arany drágakövek vannak.
Jézus: A kincsesládát azért mutatom neked, mert a tetején lévő aranyosan csillogó kövek a Földi jutalmakat jelentik, a benne lévő lezárt ajándékok a Mennyei kincsek, melyek majd odaát várnak rád.
14.
Hang: Az Istenszeretetnek egy új adománya ez.
Jézus: A Karizmatikus dicsőítések az Egyház régi történetében még nem voltak. Ma sok helyen hallom, és ezekben is gyönyörködöm, nemcsak a Hozsanna énekeiben.
15.
Az üdvözülésről volt szó, hogy ki hova kerül, amikor meghal a Földi életnek. Azokról is volt szó, akik közelebb kerülnek az Úrhoz a Mennyországban, és azokról is, akik egy kicsit távolabb.
Kép: Egy faépület, iskola.
Kép: Arany fény.
Jézus: Attól függ, hogy kell-e a tisztítótűzben időt tölteni, hogy lelketek a halál pillanatában milyen állapotban lesz. Ha egy porszem sem lesz rajta, mindent levezekeltetek a lelketekről a Földön, akkor egyenesen Országomba léphettek. Az üdvözült lelkek nem egyforma fokon állnak. Akiknek még fejlődniük kell, azokat a Szűzanya és az Angyalok fogják tanítani a Mennyben.