2020. július 28., kedd

A MI URUNK, JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE JULIE-nek

 A VADÁLLAT BÉLYEGE ITT VAN!!  KAPUK - TRÓNOK - A DNS-ÜNK MAGKÓDJA

Az üzenet 27 július 2020-én érkezett.

′′ Egy nagy és félelmetes ellenség a gyermekeim vérébe akar belépni a DNS-ed megváltoztatásával. Az átok miatt, ami az első ember, Ádám bukása után jött, hogy utat készítsek neked.


Megújultál és megtisztultál újra a bennem, királyodban és Messiásodban való hited és megváltásod által, amelyet Atyám küldött, hogy megváltson téged véráldozatom által a kálváriai kereszten. Csak rajtam keresztül, az ajtón keresztül,  válik a korrupt, a megfizethetetlenné , a megválthatatlan megváltottá. Váltságdíjat adtam neked, hogy visszahozzam a teremtést a Teremtőhöz.
A Teremtő YHWH-t azért teremtette húsnak, hogy legyőzze a halált, a poklot és a sírt, és elvegye, ami szennyezett és tisztátalan, és újra egész legyen.

A spirituális harc, ami most tombol, végső soron azért van, hogy megfosszon téged önmagamról alkotásom,teremtményem DNS-ébe helyezett isteni képétől.
Kérj tőlem több bölcsességet és megvilágosodást erről, és megadatik neked!

A fátyol szakadt, hozzáférést biztosítottak, amikor véremet ontottam, meghaltam és újra feltámadtam.
Képünkre teremtettünk téged, és amikor szentségben, igazságban és tisztaságban jársz, parancsolataimnak engedelmeskedve, szívedre vagyok rajzolva.
Testben, lélekben és lélekben átalakulsz. Amikor ez az átalakulás megtörténik, a sejtjeid gyakorisága rezonál velem, és közelebb emel a Teremtődhöz, és távolabb az alacsonyabb világtól és alacsonyabb frekvenciáktól, amelyek összekötnek.
Ez a tervezés által van, és amikor megkímélik, a Szent Szellemem lesz szíved kapuőre, és egész lényed, szentélyem, és a hely, ahol Én benned lakom.
Amikor ez megtörténik, az Én Királyságom a földön van, ahogy a mennyben is. Akkor képes vagyok győzelmet aratni benned az átok felett, megőrizve az isteni formát, amit a DNS-edbe helyeztem.
A jelenéseknek sok rétege van, hogy tudjuk, mi van ott kódolva és rejtve, titkok tárhatók fel csak azok előtt, akik legyőzik.

Ha azonban a kapukat bűn, az engedelmesség hiánya, a kompromisszum vagy a langyosság szegi meg, az ellenség helyettem trónokat (erődítményeket) állít fel, mert az én törvényeim, az én szavam nem volt a szívetekre írva.

Van egy esküdt ellenséged, akinek az a célja, hogy elpusztítson téged.
Semmi sem állíthatja meg, és ahogy az Én Igém megjövendölte, itt az idő, amikor a legnagyobb erőszak és gonosz népem ellen, az én képemre készült emberek ellen harcol.
A harc a léleknek szól, és a harc a vérről szól.
A sátán végső célja az volt, hogy megrontsa a magot, megrontsa a vért, ami az én tervrajzomat hordozza benned, az én tervem a mi képünkre, a te DNS-edre.

Egyetlen módja van annak, hogy a trónom a szíveden legyen, és az örök úticélod lezárva, vagy a lelked örökre elvesz. Újjá kell születned. A szíved az én véremmel van lezárva.
Gyakran kell megbánnod bűneidet, és mindenek felett szentséget keresned.
Szeresd azt, ami igaz és igazságos.
Légy rendkívül óvatos, mit lát a szemed és hall a füled. Ez őrzi a szívedet, őrzi a kapuját.
Az, hogy ezeket a portálokat a léleknek lezárjuk, parancsoljuk a szellemnek, hogy kormányozzon, vagy uralkodjon a lélek felett, hogy legyőzzük. Akkor felkészülsz a visszatérésemre, és megvédesz a gonosztól.

Ha még nem tetted meg, zárd le a portálokat az ellenség előtt!
Valld be a bűneidet és bánd meg az éjféli órát!
Kösd össze azokat a hozzáférési pontokat, amelyek a sátán törvényes jogokat adtak templomaidban, testeden, elméden, lelkeden és adj a sátánnak és minden sötét királyságának válási bizonyítványt, és szabadulj meg a rabságtól, és a vérvonalad összes elnyomásától és birtoklásától azonnal!
Törd meg az átkot az őseidtől vissza Ádámig.
Takard be az egészet az én véremmel, és parancsold ki az ellenséget a vérvonaladból, zárd le azt is, a kapukat a szívedhez, használd a hatalmat, amit rajtam keresztül kaptál!
Gyakoroljátok a dominációt, mint kapuőr, és a Magasságos Isten fiaként vagy lányaként, elfoglaljátok a pozíciótokat, mint az én Királyságom örökösei.
A Szent Szellemnek engedélye lesz arra, hogy felhasználjon téged dicsőségemre és megnyilvánuljon rajtad keresztül ebben a kritikus órában.

* (Kérlek, nézd meg az imákat a jobb oldali menüben, és a Fokozott Démoni Hadviselés Imát, ami mindenre kiterjed, amit itt utasít) *

Ezt most meg kell tenni!!
Ez létfontosságú!
Értékes pillanatok maradnak az ellenség tervének megvalósítása előtt, hogy elpusztítsa alkotásom DNS-ét, és örökre elítélhetetlenné téve téged
. A mennyek országa erőszakot szenved, és ezt erőszakkal kell elvenni!
Fogadd el a Szent Szavamat, és sértsd meg azt, ami irányította kapuidat és családi vonalaidat a szövetségeid, eskü, lélekkereskedelem és az őseid által kötött megállapodások révén.
Csináld meg ebben a pillanatban! BENNEM INGYENESSÉ TESZEL!

A DNS-ed megváltoztatására és programozhatóvá tételére vonatkozó tervek megvalósítása itt van, ez nem az én, a Teremtőd akarata.
Én irányítom és irányítom a DNS-t, amit beléd helyeztem, de ha megengeded, hogy az ember bármit is kezeljen a testedben, ami vissza fogja kódolni a DNS-edet, többé nem én leszek az ellenőrződ.
Többé nem ismerlek meg alkotásomként.
Valami más keveréke lettél, az ember és a technológia megváltozott formája, és ezért már nem az én képmásom leszel.
Érted, amit mondok?

Valóban itt az az óra, amikor fel kell készülnöd arra, hogy teljesen emberi maradhass, és a szellememmel együtt.
Az ellenség semmi mást nem akar, mint hogy becsapjon titeket propagandával, félelemmel és manipulációval, és arra okozzon, hogy akár egy jelet, akár egy implantátumot (vakcina vagy digitális tetoválás) a testetekbe, amely örökre elválaszt Ez most a te valóságod! Tudnod kell, mit fogsz tenni.

Amikor ajtót nyitsz az ellenségnek a bűnön keresztül és a választásaidon keresztül az én útjaimon kívül, a démoni szellemek kapuőröket jelölnek ki a szíved, az elméd és a lelked fölé
. Akkor ezek a szellemek többet hívnak, és amikor nem történik megtérés, akkor erődítmények történnek.
Egy regenerálatlan ember szíve gonosz és álnok mindenek felett.
De az Én Szavam gyors, erőteljes és éles, mint bármely kétélű kard, amely még a lelked és a lelked, az ízületeid és a csontvelőd szétválasztásában is átszúrja, ahogy a szíved gondolatait és szándékait is felismerem.
Engedd meg, hogy a szívedre írjam a törvényeimet, és végre megtudod az igazságot.
Tudni fogod, mi van most közvetlenül előtted és a választásaid előtt, amelyek itt vannak neked és szeretteidnek.
Az embereimet elpusztítják a tudás hiánya miatt, de ennek nem kell így lennie.

Engedd meg dicsőségemnek, hogy áthatoljon a szellemeden, hogy a lelked alárendlje magát.
Ha ezt nem engeded meg, azt jelenti, hogy rabságban maradsz, és könnyen becsapnak.
Ha nem lakom bennetek teljesen, és kapuitok betörtek, akkor egy másik könnyen befolyásol, és irányít.

Népem, odaadtam nektek a Királyság kulcsát. Bármit is kötsz a földön, megkötözik a mennyben, és ami a földön elszabadul, az a mennyben lesz.
Kötözd meg az erős embert, kötözd az erődítményeket az életedre és szabadulj meg!

A vadállat jelének technológiája itt van. Rajtad van.
Eleinte önkéntesként kerül bemutatásra, majd nemsokára nem lesz lehetőség vásárolni, eladni, dolgozni.
Ne várj még egy pillanatot!
Gyere ki Babilonból, és tegyél engem szíved királyává, a lelked isteni kapuőrévé.

A gonosztevők elindították gonosz terveiket, ahogy az Én Igém szerint is így kell lennie.
Sok-sok ítélet fog megtörténni, ahogy engedem nekik.

Ez azért van, hogy felébressze egyházamat.
Tudnod kell, hol állsz velem a sétádban, mert egy pillanat alatt minden megváltozik, és nem lesz más lehetőség választani, mert a választása tiéd lesz.
Vagy mindannyian benne vagytok, vagy átadlak a testi eszeteknek és a természetnek.
Tiéd a választás szerelmem, válaszd az életet és az örökkévalóságot bennem az örök halál helyett a sötétségben.

Most van itt az idő..

YAHUSHUA ′′




Alább néhány aktuális főcím, és csak hogy tudd, senkit és semmilyen oldalt nem támogatok, különösen nem támogatok, és nem is beszélhetek az információ forrásairól, csak a tájékoztatás fontosságáról szeretnék beszélni, és felismerni azokat az időket, amelyek vagyunk benne:

A B.GATES a MODERNA-val társult januárban egy vakcinához: Moderna Csak Messenger RNS vakcinákat gyárt, amelyek megváltoztatják a DNS-t a test minden sejtjében!!!

A Google olyan okos tetoválásokon dolgozik, amelyek a bőrt élő touchpaddá változtatja.

ÉLETET ADOK A FENEVAD KÉPÉNEK: A világ vallásai, amely a ′′ Isteni robotok képesek csodákat megvalósítani ′′



TÜKÖR Dr. Carrie Madej, M. D. Megosztja a szakértőjét sürgős fellebbezéssel kapcsolatban a közelgő oltóanyagokkal kapcsolatban

https://www.youtube.com/watch?v=X7LkRKdu__Y&t=3s

Se ütés, se munka? A NEJM azt mondja, hogy mindenkit be kell oltani a koronavírus ellen, hogy munkába menjen.