Múlt éjjel alig tudtam aludni, ahogy a gondolataim kezdték betölteni elmémet és szívemet, de amikor végre elaludtam, a Szentlélek szólt hozzám álmomban.
Ahogy ez az álom megnyílt, láttam, hogy az Úr angyala belép a kanadai légkörbe, és egy sötét lényhez közeledett, amely úgy tűnt, hogy egész Észak-Amerika felett lebeg.
A szellememben tudtam, hogy ez a lény a félelem fejedelme, amely az egész északi félteke fölött uralkodott. Ahogy az Isten angyala közeledett hozzá, úgy tűnt, hogy az angyal kezében arany lasszó van, mintha lovas lenne kint az udvaron, aki arra készül, hogy megkötözzön magának egy bikát.
Épp ekkor az Úr angyala elengedte a mennyei lasszót, megragadva a félelem lelkét a lábánál fogva. Ahogy ez történt, erőteljes hangokat kezdtem hallani a légkörben e jelenet körül, és ahogy ezek a hangok erőteljesen felemelkedtek a föld felszínéről, a félelem lába köré tekert arany lasszó elkezdett villódzva hullámozni, mintha egy villám sújtotta volna.
És akkor elkezdett a félelem szelleme lezuhanni arról a helyről, amelyet a légkörben tartott, mintha a szentek imái által felhatalmazott lasszó súlya húzná le a helyéről. Ahogg leesett, úgy tűnt, egyre jobban összezsugorodott, amíg a földhöz nem ért, majd úgy tűnt, hogy széthullik a földön.
Amikor a félelem földet ért, láttam Kanada népének lábait, amint lábfejük sarkával rátaposnak erre a már erőtlen szellemre, miközben a félelem felett aratott győzelmüket ünnepelték. Aztán úgy tűnt, hogy a szent igék elárasztották az elmémet és a szívemet, ahogy ezt az őrült jelenetet láttam kibontakozni magam előtt:
“Nektek pedig, akik félitek az Én nevemet, felragyog az Igazság Napja, sugarai üdvösséget fognak árasztani. Kimentek és ugrándoztok, mint a hizlalt borjak. A gonosztevőket eltiporjátok: olyanok lesznek lábatok alatt, mint a hamu azon a napon, amelyet készítek – mondja a Seregek Ura.” (Mal 3,21-22)
“A békesség Istene hamarosan összetiporja lábatok alatt a sátánt. A mi Urunk, Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!” (Róm 16,20)
“A szeretetben nincs félelem. A tökéletes szeretet kizárja a félelmet, mert a félelemnek köze van a büntetéshez. Aki tehát fél, abban nem tökéletes a szeretet.” (1Jn 4,18)
A halasztott remény és a félelem lehullik azokról a helyekről, amelyeket az egész világon kontrolláltak, mivel a szentek imái a föld minden tájáról felhatalmazzák az angyali birodalmat, hogy ne csak megszüntesse ezeket a fejedelmségeket, hanem teljesen eltávolítsa őket azokról a helyekről, ahol sokakat fogva tartottak a világ nemzetei között.
“Nem annyira a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, ennek a sötét világnak kormányzói és az égi magasságoknak gonosz szellemei ellen. Ezért öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy a gonosz napon ellenállhassatok, és mindent legyőzve megtarthassátok állásaitokat.” (Ef 6,12-13)
Ahogy az emberek világszerte kezdenek állást foglalni, ezek a fejedelemségek nemcsak a befolyásukat veszítik el, hanem a HELYÜKET is ELVESZÍTIK! Isten népétől származó imák és petíciók hamarosan elűzik a félelem szellemét, ahogy az angyalok, akiket azokba a régiókba küldtek, elkezdik lehúzni őket az igazak felhatalmazó imái által.
“Valljátok meg tehát egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Igen hathatós az igaz ember buzgó könyörgése.” (Jak 5,16)
Félelem és halasztott remény szelleme, lejössz Kanadában, Észak-Amerikában és az egész világon! Nem lehet többé uralmad és hatásköröd felettünk Jézus hatalmas nevében! A napjaid meg vannak számlálva!
IMÁDKOZZATOK TOVÁBB, SZENTEK, AZ IMÁDSÁGAITOK ERŐTELJESEBBEK, MINT GONDOLNÁTOK!