2011. április 15., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Különleges Kegyelmek ígérete, ha csak egy napra is meghívjuk Jézust

2011. április 14. csütörtök, 11:00

Szeretett leányom, köszönöm neked, hogy több időt fordítasz erre a legszentebb munkára.   Mindannyiatok számára eljött az idő, hogy megnyissátok szíveteket Felém, csak egy napra, hogy lehetővé tegyétek Számomra azt, hogy különleges kegyelmekkel töltselek el benneteket. Ezeket a kegyelmeket most azok fogják kapni közületek, akik elfelejtették, hogy Létezem, mivel Nagypéntek ideje közeledik.

Ahogy a hathatós Isteni Irgalmasság Kilencedének ideje közeledik, ez az idő arra lesz felhasználva, hogy lelketeket különleges ajándékokkal töltsem el. Most úgy cselekedjetek, amint azt Én mondom nektek, és imádkozzatok saját szavaitokkal Hozzám ma. Azok a kegyelmek, amelyeket adni fogok nektek, nemcsak közelebb fognak hozni benneteket Szent Szívemhez, hanem a Szentlélekkel is el fogtok telni. Imádkozzátok Nagypéntektől az Én kilencedemet, és annyi lelket foglaljatok bele az imába, amennyit csak lehetséges, és Én egyenként mindenkit meg fogok menteni.

Mindazoknak, akik visszaesnek, még a teljes önátadásuk ellenére is, azt mondom, hogy újra és újra fel foglak emelni benneteket. Sohase féljetek visszatérni Hozzám, amikor eltévedtek. Sohasem fogom azokat elhagyni, akik újra és újra visszatérnek Hozzám. Mint bűnösök, erre hajlamosak lesztek. Sohase féljetek, Én közel állok egyenként mindannyiatokhoz, készen arra, hogy minden időben megöleljelek benneteket.  A bűnöket meg lehet bocsátani. Soha ne legyen a bűn miatt rossz érzésetek, amikor szükségét érzitek annak, hogy a megbocsátásért visszatérjetek Hozzám. Én mindig itt vagyok.

Gyermekeim, használjátok fel a Nagyhetet arra, hogy azon az áldozaton elmélkedtek, amelyet Én a bűnösökért hoztam. Az Én könyörületességem még mindig erős. Ez a lelkek iránt sohasem csökkent. Még azok iránt sem, akik mélyen megbántanak Engem. Amikor egy lélek a megbocsátást keresi, akkor a bűn száműzve lesz.  Isteni Irgalmasságom kilencede által a legnagyobb kegyelmek fognak kiáradni, ha Nagypéntektől, kilenc napon át, egészen az Irgalmasság ünnepéig imádkozzák. Azáltal, hogy ezt a kilencedet imádkozzátok, nemcsak a saját lelketeket mentitek meg, hanem millió más lelket is. Tegyétek ezt meg Értem.

A ti mindig szerető és hűséges Isteni Megváltótok,

Jézus Krisztus


Én Jelen vagyok az Oltáriszentségben, annak ellenére, hogy Ígéretemet félreértelmezik


2011. április 14. csütörtök
Drága, szeretett leányom, ne aggódj, folyamatosan fejlődsz abban, ahogyan időt szakítasz a Hozzám való imádkozásra. Fontos most megértenie az embernek, hogy ha közelebb akar kerülni az Én szívemhez, meg kell értenie, mennyire szükséges a Legszentebb Eucharisztia szentségének magához vétele.
Sokan, köztük más Keresztény csoportok is, tagadják valóságos Jelenlétemet az Oltáriszentségben.  Érthetetlen, hogy miért döntöttek úgy, hogy tagadják ígéreteimet, melyeket az utolsó vacsorán tettem arról, hogy testemet és véremet adom eledelül és táplálékul lelkeiteknek. Ami viszont nyilvánvaló, az a világ összes tabernákulumában jelen levő Oltáriszentség csodája, mely azért van ott, hogy szegény éhező és üres lelketeket betöltse az Én jelenlétemmel. Ez a jelenlét olyan módon erősít meg benneteket, hogy ha elmulasztotok magatokhoz venni Engem – miután már hozzászoktatok Jelenlétemhez -, elveszettnek fogjátok magatokat érezni.
Sok Keresztény figyelmen kívül hagyja a legalapvetőbb, Keresztre feszítésem idején tett ígéretemet, hogy jelen leszek a kenyérben és a borban, maradandó jelet hagyva a lelkek táplálásának segítségére.  A túl sok emberi érvelés ahhoz vezetett, hogy eredményeként még a jó szándékú Keresztények is elutasítanak. Ugyanezek a Keresztények nem tudják befogadni az Oltáriszentséget annak valóságos formájában. A Legszentebb Oltáriszentség, mint csodálatos ajándék adatott mindannyiatoknak, megváltásotokra és üdvösségetekre. Jelenvalóságom tényének elutasításával, elveszítitek az ígéret részét képező különleges kegyelmeket, melyek még közelebb hoznak Engem a szívetekbe.
Emlékezzetek rá, hogy azért haltam meg értetek, hogy az örök életre és üdvösségre vezesselek benneteket. Vegyetek Engem magatokhoz, mint élő jelenlétet, és lelketek úgy felragyog, amint azt addig lehetetlennek hittétek. Térjetek vissza az Én Testem és Vérem vételéhez. Engedjétek, hogy elvegyem kétségeiteket.  Ez az egyik legnagyobb hiba, amit a Keresztények elkövettek, azáltal, hogy megtagadják, hogy lelkükbe ily módon belépjek. Ez nagyon sérti az Én Örök Atyámat, a megmentésetekért hozott áldozat miatt. Engedjétek, hogy világosságot és táplálékot hozzak az életetekbe.  Hajlandóbbak lesztek Tanításaim igazságát elfogadni, a Nagyfigyelmeztetés megtörténte után.
Emlékezzetek arra, amit az utolsó vacsorán ígértem, hogy ha eszitek a kenyeret és a bort, az lesz számotokra az Én Testem és Vérem. Minden más értelmezést az emberi logika és érvelés torzított el. Most értsétek meg és fogadjátok el az igazságot.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus