2011. november 8., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Sok helyen gyűlölni fognak téged, míg máshol félni fognak tőled


2011. november 7. hétfő, 20.50
Szeretett leányom, meg kell hallgatnod. Ahogy az Én próféciáim kibontakoznak, és amikor az Én Szent szavamat (üzenetemet) kezdik majd elfogadni és meghallgatni, óvatosnak kell lenned. Téged Leányom, sok helyen gyűlölni fognak, míg máshol félni fognak tőled.
A próféciák, melyek neked adatnak majd, biztosítják, hogy Gyermekeim elméjében ne legyenek kétségek afelől, hogy az örök üdvösség ígérete végül meg fog valósulni.
Leányom, elszigeteltnek, elutasítottnak, félelmet keltőnek fogod magad érezni, és kíméletlenül fogsz szenvedni az Én nevemben.
Áldozatod nélkül nem tudom teljesíteni az emberiség megmentésére tett Ígéretemet, hogy minden lélek megkapja annak lehetőségét, hogy részesüljön az őt megillető örökségből.
Felszólítom az Én felszentelt szolgáimat, hogy védjenek meg téged leányom, mert ez lesz az ő Szent kötelességük. Idővel meg fogják érteni, mi az ő szerepük. Addig is felszólítom valamennyi drága követőmet, hogy imádkozzanak a te védelmedért a sátán vezette gonosz erők ellen, akik saját nyereségükért el akarják pusztítani a földet.
Légy erős. Imádkozz védelemért és vond be mindig Áldott Édesanyámat segítségül.
A ti Jézusotok
Az Emberiség Megmentője és Megváltója