2011. július 31., vasárnap

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei


2011. július 19. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Életed minden pillanatában úgy élj, ahogy halálod pillanatában szeretnéd, hogy éltél volna! Mindig tedd meg akaratomat! Életed minden pillanatáról számot adsz Szent Színem előtt.
X még sokat fog szenvedni, mert csak a keresztek által jut közelebb Hozzám. Nagyon sért Engem a gőgje és az engedetlensége. A lezsersége, ami bűn is. Imádkozz érte még többet! Minden imádat ajánld fel őérte is! Tudod, itt a földön senkinek sincs biztosítva az üdvösség. Azért keményen kell harcolni a sátánnal. Az örök élet titka a teljes önmegtagadásban és a kereszthordozásban rejlik. Erre hívtalak meg mindnyájatokat. Imáidat meghallgatom, és sok kegyelmet adok neki, ami a megtérésére szolgál. Látod, mennyit szenvedek híveim szívében! Nagyon kevés az igaz hívő. Mint ahogy neked sem volt elég leírni és kiadni a könyveket, (a lelki naplóról beszél az Úr) szenvedni kell a lelkekért. Így Nekem sem volt elég megalapítani az Oltáriszentséget, hanem a világ végéig szenvednem kell érte. (Itt a szentségtörő, méltatlan áldozásokra gondol az Úr.) Becsüld nagyra a Szentáldozást! Soha ne maradj el róla! Járulj gyakran a szentségekhez! Így engeszteld Szívemet, amely rengeteget szenved a világ bűneiért! Merülj el Bennem, a szeretet óceánjában! Hagyd, hogy betöltsem szívedet szeretetem izzó lángjával, hogy aztán kisugározzam rajtad keresztül minden emberre! Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. július 28. Szentségimádáson Jézus: „Édes kicsi gyermekem! Nagy öröm számomra, hogy napról napra itt látlak Isteni Színem előtt. Tudd meg gyermekem, hogy ez a legnagyobb kegyelem a mennyben és a földön: az egy igaz Istent imádni. Nincs ennél nagyobb kincs! Azért azt mondom nektek: kövessétek azok példáját, akik ezt teszik, mert ez minden jónak a forrása! Ez az örök élet. Ez a lelki béke, és a szeretet teljessége. Jöjjetek Hozzám mindnyájan, akik megfáradtatok! Én felüdítelek titeket! Vegyétek magatokra az Én igámat! Az Én igám édes, az Én terhem könnyű. Ez azt jelenti, hogy járjatok Velem egy úton, kövessetek Engem a keresztúton! Jóllehet, terheket cipeltek, de azokat mégis könnyűnek érzitek. Ti, akik követtek Engem az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, azt mondom nektek: ti csak törődjetek mindig az Én dolgaimmal, a tietekre Én Magam viselek gondot. Tartsátok meg törvényeimet, imádjatok Engem, és váltsátok tettekre az Evangéliumot! Rólatok Én Magam viselek gondot, mert minden szál hajatok számon van tartva az égben. Atyám Maga gondoskodik szükségleteitekről, mert aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya.

Gyermekeim! Ki a nagyobb közületek? Nemde az, akinek szolgáltok. Én mégis azt mondom nektek: aki sokat kapott, sokról ad számot. Aki közületek a legnagyobb, az legyen mindenkinek a szolgája! Ezért ti pap fiaim, igyekezzetek mindenben jó példát mutatni a rátok bízott híveknek, mert mondom nektek, tőletek kérem őket számon. Csak akkor tudjátok hűségesen szolgálni az élet Urát, ha lángolóan szeretitek az örök élet Szerzőjét. Mit jelent Istent szeretni? Azt, hogy hűségesen megteszitek az Ő törvényét. Ezt kérem tőletek különösen most, ebben az értékvesztett világban, amikor már nem tudják megkülönböztetni a jót a rossztól. Ti mutassatok jó példát! Ti legyetek a világ világossága, amely megmutatja az utat Hozzám, az örök élet Szerzőjéhez, a Megváltóhoz, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben trónolok köztetek, és várom minden gyermekemet, hogy tiszta szívükbe térjek.

Gyermekeim! A legnagyobb kegyelem a szentségek. A Szentgyónás, a Szentáldozás és a Szentségimádás. Ezeket mindenki folyamatosan gyakorolhatja. Aki ezt teszi, az már itt a földön a mennyországban él, és elnyerte az örök életet. Szerezzétek meg az életszentséget, és tartsatok ki benne mindhalálig! Akkor boldogok lesztek már itt a földön, és az egész örökkévalóságon keresztül. Akkor boldog leszek a szívetekben, és örömömet találom bennetek, mert számotokra nem volt hiábavaló kínszenvedésem és kereszthalálom.

Gyermekeim! Most még hívlak és várlak benneteket a templom szentéjében. De eljön az óra, sőt már itt is van, amikor feldúlják templomaimat. Kidobnak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és nem lesz Kihez járulni. Addig jöjjetek Hozzám, ameddig köztetek vagyok! Utána már csak a rejtekben leszek köztetek, ahol hűséges papjaim bemutatják a szentmisét. Vigyázzatok! Legyetek résen! Ne dőljetek be a sátánnak! Az Antikrisztus hamarosan színre lép. Sok csodát fog tenni. Sok betegséget meggyógyít, de kettőt nem tud tenni: szeretni, és békét sugározni. Vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félre vezetni! Csak Péternek ígértem meg, hogy a pokol kapui nem vesznek erőt azon az Egyházon, amelyet őrá építettem. Ez pedig az egyetemes, vagyis a katolikus Egyház, ahol Én vagyok jelen az Eukarisztiában. Én vagyok az az erőtér, az a védőpajzs, ahol a pokol kapui nem vehetnek erőt, mert Én Magam védem meg az általam alapított Egyházat. Ezt nagycsütörtökön kezdtem el, amikor a kenyeret Szent Testemmé, a bort Szent Véremmé változtattam át. Majd a keresztfán feláldoztam Magamat, és harmad napra feltámadtam. Az Eukarisztiában feltámadott dicsőséges Testemben vagyok jelen. Erre vonatkoznak szavaim, amikor azt mondtam: „romboljátok le ezt a templomot, és Én három nap alatt felépítem.” A templom a Szentség, az Én Testem és Vérem. Ahol nem imádnak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, ahol nem vagyok jelen, oda ne menjetek! Ti soha ne imádjátok az Antikrisztust, aki maga a sátán! Ti tartsatok ki mindhalálig a Szentháromságos egy Isten imádásában, Aki Atya, Fiú és Szentlélek! Más istent ne imádjatok, mert más isten nincs, csak a sátán! Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim Szívem túlcsorduló, miden értelmet meghaladó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2011. július 30. Itthon a kegyelem órájában imádság közben Jézus: „Hamarosan feltűnik az Antikrisztus. Nagy csodajeleket fog művelni. Ezzel párhuzamosan kitör a keresztényüldözés. Vigyázzatok! Legyetek készenlétben! Sokakat elhurcolnak és kivégeznek.”

2011. július 31. Szentségimádáson Jézus: „Szentségimádáson Jézus: Drága kislányom! Az idő rövid, hamar lejár. Élj szüntelen készenlétben! A jelszavad ez legyen: inkább meghalni, mint vétkezni! Halálod pillanatában annak fogsz örülni a legjobban, hogy életszentségben éltél. Megtartottad törvényeimet, és lángolóan szerettél Engem. Tarts ki ebben mindhalálig! Menj végig az úton, amelyen elindítottalak! Életed minden pillanatában úgy élj, mintha bármelyik pillanatban kiszólítanálak a testedből! Csak a szeretet számít. Szeress Engem mindenek fölött! Lángolj az Irántam való szeretettől! Énbennem szeress mindenkit! Kérj meg Engem, hogy Én szeressek általad! Akkor felfedezed a szeretet boldogságát és szépségét. Megtapasztalod jelenlétemet, azt, hogy Én szeretek általad. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Ti nem a sátánhoz tartoztok, hanem Hozzám és az Örök Atyához

2011. július 30. szombat; 15:30
Szeretett leányom, vannak időszakok, amikor azt gondolod, hogy nem leszel képes azokat a megpróbáltatásokat elviselni, amelyeket üzeneteim miatt kapsz, de nem szabad félned. A félelem nem olyan dolog, amit érezned kell.  Ha először megengeded Nekem, hogy félelmeidet elvegyem, azáltal, hogy teljesen Rám hagyatkozol, akkor szabad leszel.
Ó, mennyire elfelejtették Gyermekeim az Isteni Birodalom hatalmát, leányom. Ha csak egy pillanatra letennék pajzsukat, akkor képesek lennének tisztán látni az Én – emberiségre vonatkozó- isteni tervem részleteit kibontakozni. Ez a pajzs, az emberi intelligencia pajzsa, melyet az emberi logika vezérel, ez (az emberi logika) azonban lángra kap, mint a széna, az emberi tudomány előrehaladásával.  Tömörnek tűnik, de mégis üres anyag. De az ember azt hiszi, hogy védelmet nyújt az igazsággal, az Isteni jelenlét igazságával szemben.
Pajzsotok, Gyermekeim, amely által kizártok Engem és Tanításaimat az életetekből, a bukásotokhoz vezet. Idővel nem fog már védelmet nyújtani számotokra, és olyan gyorsan fog elégni, szinte azonnal, mint a szalma, így meztelenekké fogtok válni. Meztelenségetek végül fel fogja fedni számotokra a sátán megtévesztését, és minden üres ígéretét a világi biztonságról, ami valójában nem létezik. Az ember makacssága, hogy elfogadja az Én Örök Atyám létezését, lesz az oka a sötétségbe való száműzetésének.
Amikor meglátjátok Fényemet, a Szeretetem lángjait, hamarosan megjelenni az égen, ne legyenek kétségeitek. Ez nem szemfényvesztés (illúzió) lesz. Ez valóság lesz, és nektek meg kell alázkodnotok, hogy felnyíljon szemetek az igazságra. Ne fordítsátok el szemeteket, és ne merüljetek el a félelemben. Jelenlétemet úgy kell, hogy köszöntsétek, mint megváltásotok utolsó lehetőségét. Én vagyok az, aki jön, hogy kezeimmel betakarjalak benneteket. Én vagyok, a ti Megváltótok, aki még egyszer eljön, hogy a sötétség és a kétségbeesés mélyéről visszahozzon benneteket. Már megmondtam nektek, hogy sohasem hagylak el benneteket. Sohasem hagylak benneteket a sátán „irgalmasságára”, mert ti nem hozzá tartoztok. Ti Hozzám és az Én Örök Atyámhoz, a ti teremtőtökhöz tartoztok.
Amikor az égen az Én Dicsőségem lángját fogjátok látni, akkor legyetek boldogok. Minden kétség el fog tűnni, amelyet bármikor is éreztetek az Isten, az Atya létezésével kapcsolatban. Ahhoz, hogy javatokra fordítsátok a kegyelmeket, amelyeket a Nagyfigyelmeztetés hoz magával lelketekbe, azért, hogy megmeneküljetek, Szemeim előtt kicsiknek kell lennetek, és kérnetek kell Tőlem bűneitek bocsánatát. Akkor szeretetem el fogja árasztani lelketeket, és vissza fogtok térni Hozzám és a ti jogos Hazátokba.
Ha ellenálltok Irgalmasságomnak, az arrogancia vagy az intellektuális érveitek miatt, akkor el fogtok veszni.
Most örömmel és lelkesedéssel várjátok Kegyelmemet, mert teljessé fogtok válni újra. Újjá fogtok születni.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus