2010. november 19., péntek

2010.11.18.

2010. november 18. Csütörtök
Ma sajnos volt egy rossz cselekedetem az iskolában, melyet nagyon bánok. Szűzanya: Drága gyermekem! Valóban nem volt helyes, amit cselekedtél. De Szent Fiam végtelenül irgalmas, ezért megbocsát neked, ha őszintén meggyónod és megbánod cselekedetedet. Gyermekem, minden elesésed után kérd Szent Fiam irgalmát, és tőlem pedig a vigasztalást. Ne zárkózz önmagadba! Attól csak eltávolodsz Tőlünk.
Testvérem sokszor azzal a gondolatával zaklat, hogy menjek el dolgozni. Nem akarok elszakadni az Úrjézustól, hogy elhanyagolom a feladatokat, melyeket rám bízott. Ezért megkérdeztem erről a Mennyei Atya véleményét. Mennyei Atya: Drága kislányom! Ne nyugtalankodjék a szíved! Ellenkezőleg, szeress és légy boldog! Az Én szavam a te kis lelkednek békességet nyújt, és aggodalmadat eltörlöm. Szavaimmal megnyugtatlak, hogy ne hallgass testvéredre. Mert a pénz annyira rabul ejtette az ő lelkét, hogy még téged is bele akar rántani abba aminek a rabja. Ellenségem legnagyobb kísértése, amikor titeket, gyermekeimet el akar választani tőlem, hogy életeteket nélkülem akarjátok leélni. Gyermekem, te egyes egyedül nekem dolgozol és nem a sátánnak. Amíg nem szólítalak magamhoz, addig mindig az legyen a célod, hogy teljesíteni tudd örök, szent tervemet! Mert minden emberrel, akit megteremtettem, a Földön tervem van, hogy életeteknek értelme legyen és ne az örök kárhozatra jussatok. Jézus: Drága gyermekem! Vigasztaljon a tudat, hogy nekem dolgozol. Bár te elégedetlen vagy magaddal, de én örömmel figyelem, ahogyan végzed a rád bízott feladatokat. Nagyon szeretlek gyermekem, és hidd el, hogy áldozatos és fáradtságos munkáid nem maradnak jutalom és kegyelem nélkül.
Szentmise előtt
Készültem a szentgyónásra. Látomásban a Szűzanya nyújtotta felém a kezét és közben ezt mondta: Gyere gyermekem, mint édesanyád felsegítelek téged eleséseidből.
Szentgyónás előtt
Látomásban láttam, hogy az Úrjézus ül a gyóntatószékben. Mielőtt bementem, már előre láttam a tekintetét, ahogyan rám figyel gyónás közben. A gyóntatószékben láttam, hogy az Úrjézus hallgat végig engem, mikor felsorolom bűneimet, gyengeségeimet. Jézus: Drága gyermekeim! Amikor a bűnbánat szentségéhez járultok, mindig gyónjatok őszintén, mert én hallgatlak végig benneteket és előttem nincs titok, melyről ne tudnék.
Prédikáció alatt
Látomásban felmentem egy fehér lépcsőn az Úrjézus színe elé. Az Úrjézus előtt egy szószék állt, melyen egy könyv volt. Úgy éreztem, hogy az Úrjézus azt akarja, hogy nézzek bele ebbe a könyvbe. Jézus: Drága kislányom! Közel van az óra! Meg fogsz állni szent színem előtt és én megengedem, hogy beletekinthess az életed könyvébe, melyben meglátod önmagadat és földi életed egy pillanat alatt lepereg előtted. Készítsd fel lelkedet, mert meg akarom mutatni neked, gyermekem, a Mennyek Országát!
Áldozási liturgia
Látomásban az Úrjézust láttam az oltár asztalánál és mögötte a 12 apostol állt. Az Úrjézus nagyon szépen és alázatosan ajánlotta fel az ostyát a Mennyei Atyának. Jézus: Drága gyermekem! Látomásban megmutattam neked az utolsó vacsorát, ahol jelen van 12 apostolom. A Miatyánk alatt azt láttam, hogy az Úrjézus, a Szűzanya és a 12 apostol tárt karokkal mondták a Miatyánkot a Mennyei Atyának, aki ott ült a trónon fehér ruhában.
Isten Báránya
Látomásban az Úrjézus az oltár asztalánál ezeket a szavakat mondta az égre feltekintve, „Értetek haltam meg gyermekeim. Mennyei Atyám, kérlek, légy Irgalmas gyermekeidhez!”
Jézus: Drága gyermekem! Nagy szeretetemben, nem tudtam Magamat visszatartani, ezért újból megengedtem, hogy hallhasd hangomat! Légy boldog kicsi választottam!
Ő általa, Ő vele és Ő benne
Látomásban az Úrjézus felemelte a Szent Ostyát és láttam, hogy ez a Szent Ostya háromfelé tört. Jézus: Drága gyermekem! Ezzel a látomással azt mutattam neked, hogy Mi,a Szentháromság, együttesen benne vagyunk ebben a kicsi Szent Ostyában. Elrejtjük előttetek isteni szívünket, mert ha látnátok bennünket, azonnal belehalnátok a látásba, mert testetek nem képes felfogni a Mi mennyei fényünket és tisztaságunkat.
Szentáldozás előtt
Látomásban az Úrjézus és mellette a Mennyei Atya áldoztatott meg minket. Fölöttük pedig a Szentlélek volt galamb alakban. Mielőtt rám került a sor, az Úrjézus azt mondta: „Nagyon szeretlek gyermekem! Mindig bízz Irgalmamban”.
Kápolnában
A Bibliában a végső idők eseményeiről olvastam. Jézus: Drága gyermekem! Valóban közel van eljövetelem. Itt már nem 2000 évről, vagy 100 évről beszélek, hanem a XXI. századról. Bármelyik évben, hónapban vagy napban eljöhetek e világra dicsőségesen, angyalaimmal a felhőkön, hogy elhozzam nektek az Új Világot, melyben nincsen többé bűn. Ezért készítsétek fel lelketeket imával és virrasszatok, hogy amikor eljön az ideje, meg tudjatok állni az Emberfia előtt.
Most hétvégére azt tervezzük, hogy elmegyünk Nagyfaluba a Krisztus Király ünnepére november 21-én. Megkérdeztem drága Édesanyámat, hogy Ő is ott lesz-e velünk? Szűzanya: Drága kis gyermekem! Zarándokutatok során érezhetően és valóságosan mellettetek leszek és imádkozom értetek, hogy sok kegyelemmel gazdagodva térhessetek vissza Nagyfaluból otthonotokba. Gyermekem, Szentfiam még sok szép látomást tartogat számodra a Szentháromság hegyén, ezért hallgass benső szavainkra és lelki szemeiddel kövesd a látomásokat és az eseményeket, hogy mindent szépen le tudj írni a naplódba. Készítsd fel szívedet és lelkedet gyermekem, mert látni fogsz minket! De ennél többet nem árulhatok el neked.
Jézus: Gyermekem! Minél jobban kiüresíted magadat lelkedben, annál több helyet adsz számomra a szívedben. Szeress Engem gyermekem! Mert a szeretet tud bennünket a legjobban összekapcsolni. Távolodás helyett, egyre közelebb kerülünk egymáshoz, melyben te gyermekem örök hűséget fogadsz nekem.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Üzenet a * agnosztikusokhoz és az ateistákhoz ..

2010. november 18. csütörtök; 21:00 óra
Azoknak, akik azt állítják, hogy nem hisznek Bennem, a következőket mondom: Kérdezzétek meg magatoktól, fel tudtok-e idézni a múltatokban egy olyan időszakot, amikor hittetek? Emlékezzetek arra, amikor még gyermekek voltatok, és hittetek Istenben. Attól függetlenül, hogy szüleitek milyen vallást gyakoroltak.

Hittetek akkor?  Mi változott azóta? Mások befolyásoltak? Azt mondták nektek, hogy a létezésetekre racionális magyarázat van?
Már az idők kezdete óta nehéz volt elfogadni a gyermekeimnek, hogy ezen a léten kívül létezhet egy másik is. De nézzetek csak körül a világban, s lássátok meg az Örök Atyám által létrehozott teremtés csodáját, a napot, a holdat, a tengert, a folyókat, növényeket, állatokat és a teremtés összes csodáját, s akkor feleljetek a következőkre:
Honnan jött mindez? Valóban azt hiszitek, hogy egy felső lényen kívül, valami másból kifolyólag is létrejöhetett mindez?
Vigyázzatok, amikor azokat a hazugságokat halljátok, amelyeket azok az úgynevezett jövendőmondók terjesztenek, akik a New-Age mozgalomhoz tartoznak.
Ők abba az irányba vezetnek mindenkit, amiről azt hiszik, hogy az a valódi igazság, és arra az élet utáni lelkesedésre vezetnek, ami ígéretük szerint, egy új korszak bekövetkezése. Ez az új korszak, ahová hitük szerint bevezették őket, nem más, mint egy új Paradicsom. Az Univerzum csodálatos középpontjaként képzelik el, amely emberi irányítás alatt áll. Ez a tanítás hamis. Isten sok gyermeke, még azok is, akik hisznek, tévedésből összezavarják saját hitüket, ezzel a világosságról szóló tanítással.
Őket a démonok vezetik.  Némelyek tudatában vannak ennek, mások nem. Imádkozzatok, hogy meglássák az igazságot, mielőtt még folytatnák a semmibe vezető értelmetlen útjukat.
Az ateistáknak a következőket mondom:

Bármennyire is megbántotok Engem, szeretlek titeket. Azoknak az ateistáknak, akiket más meggyőződések vezetnek, és más befolyás alatt állnak, a következőket mondom: Szálljatok magatokba és gondolkodjatok. Abban az igyekezetükben, hogy emberi magyarázatokat kövessenek, egyszerűen egy másik vallásban hisznek. Ők azt hiszik, hogy az ember ellenőriz mindent. Ez nem így van. De ugyanezek az emberek, értékes gyermekeimet, akikért én harcolni fogok, arra bátorítják, hogy a sátánt kövessék, az emberiség félrevezetőjét és ellenségét.

Kérdezzétek meg azokat az ateistákat, akik rendkívüli erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy Isten gyermekeit nyomás alatt tartsák, hogy miért teszik ezt?

Nem elég egyszerűen csak elutasítani Engem? Miért hazudnak ezek az emberek? Sok ilyen ateista csoport könyvet vezet arról, hogy hogyan csalogassa a gyermekeimet egy hamis tanításra, hogy megrontsa őket.
Ne kövessetek el hibát, amiben ők hisznek, az a vallás egy másik formája. Egy olyan vallásé, amely kiemeli a fejlett intelligenciát, az értelmet és a büszkeséget. A sátán legfontosabb tulajdonságait utánozzák. Vakságukban egy másik vallást követnek – annak a sötétségnek hízelegnek, ahol nincs szeretet.
Ezek az ateisták olyan lelkesek, olyan büszkék a vallásukra, hogy nem értik, hogy az, amiben hisznek, az egy vallás – annak a csalónak a vallása, aki a butaságukon kacag.
Ateisták, most utoljára hallgassatok Rám. Forduljatok vissza a Szentíráshoz. Nézzetek János könyvére, és fontoljátok meg az Igazságot, ami most kezd el kibontakozni. Most, amikor azokat az eseményeket látjátok, amelyek lépésről- lépésre minden nap kibontakoznak előttetek, nem tűnik valóságosnak?
Képtelenek vagytok észrevenni, hogy Igéim és Próféciáim, amelyeket már régen megjósoltak, igazak lehetnek?
Nyissátok ki szemeiteket s szóljatok még egyszer Hozzám a következőképpen:
“Isten, ha te vagy az Igazság, mutasd meg nekem szereteted jelét. Nyisd meg a szívemet, hogy vezetni tudj. Ha létezel, engedd, hogy érezzem a szereteted, hogy láthassam az Igazságot. Imádkozz most érettem”
Most, amikor utolsó alkalommal fordulok hozzátok, ezt mondom:
A szeretet nem az emberek műve. Nem láthatjátok, de érezhetitek. A szeretet az Örök Atyától jön. Ez egy ajándék az emberiség számára. A szeretet nem a sötétségből jön. A sötétségből hiányzik minden szeretet. Igaz szeretet nélkül nem tudtok érezni, nem láthatjátok a világosságot. Nem láttok jövőt. Én vagyok a világosság. Én vagyok a jövő. Én hozok nektek örömet és életet mindörökre. Térjetek meg most, és kérjétek segítségemet. Tegyétek meg, és felelni fogok nektek, s karjaimmal átölellek benneteket.
Gyertek és egyesüljetek velem a Paradicsomban.
Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus.