2011. október 6., csütörtök

Népszámlálás 2011 - valóban?

A népszámlálásnak elnevezett lakossági helyzetfelmérést már eleve hazugsággal indították. Névtelenséget ígértek a kitöltőknek, mert vannak olyan kérdések is, melyekre ha névvel kellene válaszolni, sokan egyszerűen nem is válaszolnának, mások a személyiségi jogaikat sértve éreznék és az Alkotmánybírósághoz fordulnának. Pedig ez a kérdőív mindennek nevezhető, csak névtelennek nem. Ha a lakcímet és a pontos születési dátumot a feldolgozáskor beütik a számítógépbe - mely összeköttetésben áll a lakcím-nyilvántartóval - az adatok a továbbiakban már névvel futnak tovább. Tehát szó sincs névtelenségről. Egyes számú átverés.
Az egyik kérdőív a lakáshelyzet felmérésére szolgál. Alapterület, komfortfokozat, stb. - mindenki átolvashatja. Miért kíváncsi erre az adatra a hatalom? Nyilván fontos okból. Ilyen adatok hiányában nem tudta az előző kormány megvalósítani az ingatlanok megadóztatását. Képtelenek az ország lakásállományának a felmérésére, de mivel az adót (a kérdőív adatai alapján) be akarják vezetni, a "névtelen" adatszolgáltató lényegében egy adóalap bevallást készített. Pontosan tudni fogják, hogy ki milyen és mekkora ingatlannal rendelkezik. Azt, hogy tulajdonosa az ingatlannak, eddig is tudták, a Földhivatal és az építési okmányok alapján ez megállapítható. Azt viszont, hogy milyen az adott ingatlanok jelenlegi állapota, a kimutatásokból nem deríthető ki, erre bizony adatokat kell szolgáltatni. Ez a kettes számú átverés.
Több figyelemelterelő fedőkérdés után és között van egy, ami fontos: élt-e Magyarország mai területén kívül legalább egy évig? - mikor, és hol? Ezt vajon miért akarja tudni a hatalom, holott az elmúlt évtizedek minden ilyen adata az útlevél nyilvántartóban megtalálható és könnyen hozzáférhető. Talán elvesztek a nyilvántartások? Ennek a kérdésnek a lényege az, hogy melyik országban tartózkodott legalább egy évig. EU-s országban, Közel-Keleten, vagy máshol. Ez megint egy olyan adat, melyhez csak a kérdőív adhat választ, mert csak a szervezett utazások adatai hozzáférhetőek, és a kilépés, valamint a visszatérés ideje, a világban történő mozgás már nem. Be kellene kérni az összes útlevelet, ami megoldhatatlan feladat. Vannak szövetséges országok, barátiak is, de ellenségesnek nyilvánítottak is. Egy világméretű konfliktus esetén az előre elkészített listák sokat segítenek a "belső ellenség" semlegesítése céljából. Nyilvánvaló, hogy aki legalább egy évig Iránban vagy Oroszországban élt, gyanús, mint ahogy gyanús lehet sok más, ellenséges országban huzamosan kint tartózkodó is. Aki viszont Izraelben élt legalább egy évet, tökéletesen megbízható. Ez lenne a hármas számú átverés.
Az iskolázottsági kérdések lényege az ország szellemi szintjének a felmérése, a jövőben alkalmazandó propaganda milyensége okán. Mivel semmit nem tudnak tenni a képzettséggel rendelkezők, vagy a képzettség nélküliek érdekében, nyilvánvaló, hogy az erre vonatkozó kérdéseket nem a foglakoztatási tervek elkészítéséhez akarják felhasználni. Már csak azért sem, mert nincs módja a hatalomnak semmiféle foglalkoztatási terv kivitelezésére a közmunka kivételével. Tehát a felmérés az EU munkaerő-tartalékok felmérésén kívül csak a már említett befolyásolási szint kialakítását szolgálja. Ha az egyszerű ember erre a kérdésre azt a másik kérdést fogalmazná meg, hogy mi közük hozzá? - igaza lenne.
A nyelvismeret és a munkahely kérdése annyira lényegtelen, hogy töltelékkérdésnek tekintendő. Elfedni a lényegtelennek tűnő, de mégis a legfontosabb kérdést: a nyelvi, nemzeti kötődésre vonatkozókat - melyekre nem köteles senki válaszolni. Pontosan tudható, hogy ma Magyarországon ki és hol dolgozik, illetve van-e munkája, vagy nincs. Elég csak a társadalombiztosítót és az adóhivatalt felkeresni. A közlekedési szokásokról pontos adatokat a tömegközlekedést felügyelő szervektől és az üzemanyag fogyasztásból, gépjármű nyilvántartásokból megtudhatják. És hogy hány perc alatt ér valaki a munkahelyére a legblődebb kérdés. Ezt már nem is lehet minősíteni. Viszont a nyelvi, vallási és a nemzetiségi hovatartozást - melyre nem kötelező a válasz - kiemelten fontos adatnak nevezhetjük. Az is igen beszédes és sokatmondó, ha valaki ezekre a kérdésekre nem válaszol. Mert vagy nem mer, vagy nem akar. A félelem és az elutasítás megnyilvánulása. Nem meri vállalni az alapvető azonosságát, vagy "semmi közötök hozzá". Akik viszont ezekre a kérdésekre is válaszolnak, vagy "jó állampolgárok", akiknek mindenre válaszolni illik, vagy öntudatos emberek, akik vállalják a számukra fontos közösséghez tartozást. A hamis adatok szolgáltatása erre a kérdésre tömeges lesz. A cigány magyarnak vallja magát, a zsidók döntő többsége is, sok magyar meg a hatalommal való "kitolás" okán cigánynak és zsidónak is. Mivel mindenki az, aminek mondja magát. Legalábbis ebben a "népszámlálásnak" nevezett átverő műsorban. A többi kérdésre is tömegesen fognak valótlan adatokat közölni a megkérdezettek. Soha senki nem tudja és nem fogja a válaszokat leellenőrizni. Még szúrópróbák formájában sem. Sokan kimondottan sportot űznek a hatalom átveréséből. Ezek után van értéke és értelme az egésznek?
Biztosan van valamilyen fontos, általunk még fel nem fedezett rejtett oka is ennek a teljesen feleslegesnek látszó kikérdezésnek. Egy valamiben azonban biztosak lehetünk; nem a javunkat szolgálja. Éppen ezért nem értünk egyet azokkal, akik azt állítják, hogy hülyeség az egész és nem kell komolyan venni. Sajnos a látszat ellenére nagyon is komoly dolog ez a "népszámlálás", melyre mint valódi népszámlálásra nincs is semmi szükség. Tíz évvel ezelőtt már volt egy, és semmi nem indokol egy újabbat. A fenti megállapításaink nem annyira lényegesek, hogy indokolnák ezt a hatalmi műveletet. Jó lesz figyelemmel kísérni a közeljövő eseményeit, és azok közül is azokat, melyek összefüggésbe hozhatóak a kérdőívek kérdéseivel.
Kassai Ferenc



A legtöbb országban nem semmisítik meg a népszámlálási kérdőíveket. A magyarországi népszámlálás esetében az azonosítás lakásszám alapján történik, adatvédelmi garanciákat nem rendelve hozzá. Sok kérdés vetődik fel az adatbiztonsággal kapcsolatban, amelyek a legtöbb emberben felmerülnek. Van nyilvántartás az önkormányzatoknál, a név, lakcím alapján. Ha volt már hivatalos elintéznivalója valakinek különböző hivatalokban, mindenütt olyan adatokat használnak fel, ami többszörösen szerepel más nyílvántartásokban is (anyakönyvezés, egészségbiztosítás, nyugdíjbiztosítás, jogosítványok, bizonyítványok, iskolák, rendőrség, bíróság, lakcímnyilvántartó, okmányiroda, útlevél stb.). Természetesen ide tartozik a lakások részletes felmérése, amely egyrészt a földhivatali bejegyzésben, és az illetékes polgármesteri hivatal műszaki osztályán is megtalálható, ez utóbbiban, mélységében is, csak az állaga nem nyomonkövethető, bár az építési idő, az esetleges tervrajz-módosítások, víz, gáz, központifűtés terveiből és engedélyezéséből is kiderülhet. Az ilyen adatbázisok összefésülése elvileg törvényellenes, de a BM esetében már korábban is futottam bele ilyen adatok "legyűjtöttségébe".

Most nem is a törvénytelen adatkövetelés a legaggasztóbb, hanem a nem titkolt vagyonfelmérés, nemzetiség kérdése, és az ugyan nem kötelezően megjelölendő vallási hovatartozás kérdése! Ez a három adat bőven elegendő, hogy az 1949-es német magánvagyonnal történő kezesség vállaláshoz hasonlóan, alapot tudjanak biztosítani a "kormány adósság megterhelési tranzakcióihoz".
Mint tudjuk, Gyurcsány az IMF és világbanki hitelekért "cserébe, tokkal, vonóstól", Sándor-palotástól, Parlamentestől zálogba adta az országot. Egyes esetekben már megtörtént, hogy zárolták a magánszámlákat is fedezetként, de a magántulajdont képező ingatlanok beterhelése államadóssággal, nem volt "gyakori" jelenség eddig. Eddig...

Európa módszeres kifosztásának forgatókönyvében a következő fejezet, a magánvagyonok megszerzése. Ilyen csalás, a deviza-alapú hitelezésbe bebuktatott emberek magántulajdonának megszerzése is, de ez nem terjed ki az ország (majdnem) teljes lakossága ingatlanvagyonára. 1989. óta módszeres rablóprivatizációval szétlopták a Kádár-rendszer alatt összegyűjtött nemzeti vagyont. A gyárakat, üzemeket privatizálták, majd bezárták, miközben eszeveszett tempóban fosztogatták a költségvetést! A nyugat által nyújtott segélyek eltűntek, ahogy az MSZMP vagyona, és pártkasszája is, pedig ezt a kasszát néhány milliárddal (ezért) "támogatta" meg még a Németh-kormány is! Az Antall-Boross kormány gazolinlopásokkal (közel benzin minőségű üzemanyag, a gáztermelő kutak párlat mellékterméke), biztosította "mellékesként a magánvagyonuk megalapozását", miközben milliárdos vagyonokat osztogattak el egymásnak és holdudvaruknak, mert a Parlamentben a volt MSZMP-s, és az újonan megválasztott MSZP-s "képviselők" ordították a leghangosabban, hogy "ha egy cég deficites, ha egy forintért is, de el kell adni, mert akkor nem termel deficitet az állam számára"! Milliárdos vagyonokat osztogattak egymásnak, és "külföldi befektetőknek", fillérekért. Ekkor lett "milliárdos" milliárdosaink jelentős része! A FIDESZ "pályakezdőként", de "dadával ellátva", az olajszőkítésekből, a szeszhamisításokból, és kisebb, néhány milliárdos privatizációs csalásokból, és "szívességekért" kapott százmilliókból "tengette" életét, melyet az Országos Rendőrfőkapitány, és természetesen az 1998-ig működő kormányok fedeztek. A Horn- Kuncze kormány a privatizációs csalásokon, a bankkonszolidációs csalásokból "megvásárolt", de soha ki nem fizetett privatizációkkal rabolta ki az országot, megfejelve jövedéki adós, és vámcsalásos olajbevételekkel, miközben a munkanélküliséget tovább fokozták, eladva az Antall-kormány, és Szabó Iván által meghagyott startégiai ágazatokat.

Ha valaki nem tudná, hogy miért nincs mezőgazdaságunk, feldolgozóiparunk, miért lett egyre növekvő államadósságunk, miért "fogytak el" a munkahelyek, Surányi vagy Bokros bevallaná, ahogy a többi tolvaj is, ha meglátnák a számukra előkészített spanyolcsizmát.Az egykori csóró KISZ-titkárok, pártfejesek, és zugügyvédek 1998-ra már milliárdosokként, nem elégedtek meg a milliókkal, százmilliókkal, mert növekedett az étvágy, és jó fogások, már csak a milliárdos tételek lehettek (Postabank, Siótur stb.). Hiába volt közben egy újabb elcsalt választás, és került Medgyessy után egy újabb KISZ-titkár, az Apró-klánba benősült Gyurcsány puccsal hatalomra, a "körön belüliek" tovább folytatták a kifosztást és eladósítást. Itt nem csak a gazdaság további rombolása, a multik megajándékozása tizmilliárdokkal folytatódott tovább, hanem a teljes eladósítás, az egészségügyi, oktatási, nyugdíijbiztosítási rendszer szétrombolása, a 2005-ös ezermilliárd nagyságrendű költségvetési csalás volt a cél, hanem ezek etnikai konfliktusokkal történő takargatása is!

Minden kormánylépés a gazdaság egyre nagyobb fokú leterhelését, újabb adóterheket, még több munkanélkülit, és iszonyú mennyiségű, már szinte megszámlálhatatlan számú hazugságot hozott magával. 2006. októberében Orbán összecsődítette híveit, hogy Gyurcsány közvetlen irányításával ráküldhesse rendőreit, provokátorait, a tömegre, miközben Orbán elszelelt. A sikertelen rendkívüli állapot kihirdetési kísérlet megbukott, de a 2006-os elcsalt választások sem akadályozták meg abban Gyurcsányt, hogy az össze-vissza hazudozó pártok parlamenti képviselőivel, a több, mint fél éve álatluk ismert Lisszaboni-szerződést elfogadtassák, és érvénytelen aláírással "hitelesítsék"!

2008. februárjával újabb provokátor, a "nutria" is lehetőséget kapott, hogy cigány-gyilkosságokkal és Orbán ázsiójának növelésével átterelhessék az MSZP szavazóit a FIDESZ pókhálójába. A Dávid Ibolyákról, Pethő Ivánokról, még nem is beszélve! A bíróságok, ügyészségek tudták, hogy mi lesz a további ügymenet, ennek megfelelően ment tovább a figyelemelterelésre, és nemzetközi magyarköpködésre lehetőséget adó, és ki is használt műsor. Az oktatási rendszer rombolásáról "válogatott izraeli érdekeltségű szakemberek" gondoskodtak, mint Hiller és (ál)Magyar Bálint, folytatva elődeik hagyományait, ami eredményeként az oktatási színvonal az 1989-eshez képest harmadára, negyedére csökkent. 2009. végén már nagyüzemben folyt a kimentés, és a behozatal. Összelopott vagyonok kerültek ki, és csúcstechnikájú lehallgatórendszerek, fegyverzetek, és katonaság, kerültek be!
2010. elején még Kövér azzal fenyegetőzött, hogy forradalom lesz, ha a FIDESZ nem nyer kétharmaddal, ami a szavazatra jogosult lakosság egyharmadának szavazatainak egyharmadával kétharmad lett, és ezért is lehetne Nobel-díjat adni matematikából, hamár mindenféle jöttmentnek, szarért-húgyért adnak, csak kazár legyen!

2010-ben olyan mézesmadzagot lógattak be, alapból kizárva a nemzeti szervezeteket az alkotmányozás lehetőségéből, hogy sokan elbizonytalanodtak! A nagy hűhó után, egyszerűen minden alkotmányozási formát, jogi követelményt felrúgva, kikiáltották a parlament képviselőit nemzetgyűlésnek, és megszavazták az erre a célra előre elkészített alkottákolmányukat.
A FIDESZ-KDNP "kormány" alkottákolmánya 2012. januárra lépne hatályba, de nem csak megszavazása körülményeivel van probléma. Orbán és Schmitt Pál érvénytelennek kiáltotta ki a szovjet tankok megfélemlítő támogatásával elfogadtatott, 1936-os buharini, a szocialista csatlósállamok részére készült, 1949-es, XX-as törvényként elhíresült, és a folyományaként létrejött 1989-es illegitim alkotmányokat. Az 1944. március 18-án hatályba lépett Alkotmányunk, a mai napig érvényes, de a FIDESZ-KDNP dikatatúra esetében az állítólag ellenzéki MSZP-LMP-Jobbik sem "kifogásolja", hogy Magyarországot alkotmányos felhatalmazás nélküli hatalombitorlók terrorizálják!

A nyugdíjalapokat eltüntették, gazdaság valójában nincs, ahogy az összes megélhetési forrás külföldi kézbe került. A multik nem adóznak, csak a még dolgozó népességnek kell egyre nagyobb terhet (el)viselnie, hogy eltartsa a megszakításán "fáradozó" felszaporított, és tétlenségre késztetett cigányságot, a nyugdíjalapjaitól megfosztott nyugdíjasokat, a gyermekeket, és regisztrált munkanélkülieket, és a folyamatosan betelepülő izraelieket, akik még nem menekültek, de eddig is már másfél milliós létszámban lepték el az országot!
Utolsó stádiumként, az illegitim kormányzat, 2011-2012-ben végre fogja hajtani a deviza-hitelesek több, mint egymillió ingatlanának ár alatti értékesítését, majd bérbeadását. Erre felhasználják, a csalással, megtévesztéssel kötött, a nemzetközi, de a magyar jognak sem megfelelő szerződéseket, amelyek Orbán saját bevallása szerint sem lehetett volna "elsütni" nyugaton. A 2011-es IMF és világbanki hitelek következő törlesztési részletének kifizetéséhez már a betétállományokra is "szüksége lesz". 2013-ra fellendülést jósol, de addigra 2,5-3 millió izraeli "menekült" lakja le a maradék magyarságot, akiket felhasználnak a "cigányprobléma" megoldására is! Különösebb gondot ez sem fog jelenteni, mivel a cigányság "szükségletei" kielégítésére még lesz egy hitelfedezeti kezességvállalás, a még el nem adósított magyar ingatlanok elzálogosításából, amelyek "forintosításához" pontos felmérési adatok kellenek. Ezt, és az ingatlanok tulajdonosainak "hovatartozását, most mérik fel!

A Nagymagyarország létrehozására irányuló kazár tervek szerint, az izraeliek által kiképzett román hadsereg biztosítaná a "rendet", a kazár haderő irányítása alatt, és Radičová szlovák zsidó miniszterelnök támogatásával. Mostmár a lengyel kormány sem áll az útjukban, mert kivégezték. Kérdés, hogy miként nyeletik le a "békát" a szerbekkel és a horvátokkal? A szlovéneknél is már kezdődnek a korrupciós ügyek miatti problémák.
Ez lenne az "elégtétel" azért, mert a talmudista zsidó vallást 740-ben felvevő kazár birodalmat száz évre rá, a hun-magyar törzsek verték szét...
Ám azt szokták mondani, "nagyot akart a szarka, de nem bírta a farka"!
A meccs minden részlete még nincs lejátszva! Sok a "ha", és a "neheze" még csak most következik! Néhány milliós túlerővel mi nem tudunk szembeszállni egyedül, de átrendezi a "palettát" a 82 milliós Németország, a majd 150 milliós Oroszország, az 1,2 milliárdos Kína, a 80 milliós Iránnal, a szintén 80 milliós Törökországgal és még néhány, valószínűleg a végveszélyben összefogásra is képes arab állammal. Kétségtelen, hogy tartogat meglepetéseket az USA lakosságának növekvő elégedetlensége, de az Európát érintő tüntetéssorozatok jelentős részéről sem tudósít a cion média. Mélyen hallgatnak a spanyol, portugál, ír, görög, olasz, német tüntetésekről, de hamarosan egész Európa tüntet, mert "népszámlálást" nem csak nálunk tartanak! Az ok mindenhol ugyanaz!

(Tulok

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A globális csoportosulások az Antikrisztus fennhatósága alatt állnak


2011. október 5. szerda, 21:00
Drága szeretett leányom, örömömre szolgál, hogy a Szentségimádásra szánt órák számát megnövelted. Ez így helyes, mert azok a kegyelmek, amelyeket ezért a különleges időért adni fogok neked, meg fogják erősíteni akaratodat, hogy tovább terjeszthesd üzeneteimet.
Most, amikor egyre több gyermekem ismeri fel, hogy a világ mind politikailag, mind gazdaságilag számukra felfoghatatlan módon megváltozott, nemsokára látni fogják az igazságot. A világ vezetői, - mert most róluk beszélek, akik gyáva módon elrejtőznek, oda, ahol ti nem láthatjátok őket, - most meggyorsítják terveiket a világhatalom megszerzésében.
Hadseregeket állítanak fel, fegyvereket készítenek, és mérgező anyagokat állítanak elő és mindezt azért az egy célért, hogy gyermekeimet elpusztíthassák. Amikor az éles szemű megfigyelők nyilvánosságra hozzák az igazságot, akkor az összeesküvés elméletnek tartják azokat. Meg kell értenetek, hogy ezek a csoportosulások olyan hatalommal rendelkeznek együtt, a tisztesség látszata alatt, hogy képesek uralni az igazságot, és arra is képesek, hogy eltitkolják azt a nyilvánosság szeme előtt.
Lássátok be, gyermekeim, hogy a gonosz csoportok nyilvánvaló harcot folytatnak követőim és az Egyház vezetői ellen. Még az is sikerült nekik, hogy beszivárogjanak Egyházam belsejébe. Az általuk kiköpött méreg olyan, mint egy patak, folyik és ömlik minden irányba. Olyan tervük van, mely nemcsak megtéveszt benneteket, hanem azt is akarják, hogy még a gondolkodásmódjukat is átvegyétek tőlük. Külsőleg úgy fog látszani, mintha a világot akarnák megmenteni a humanitárius erőfeszítéseik által. Kreatív (ötletes) megoldásaik, hogy számotokra könnyebbé tegyék az életet, olyan formát öltenek, melyek által egységre hozhatják a pénzeteket, élelmiszereteket, egészségeteket, a szociális gondoskodást és a vallást. Mindent egy hatáskör alá. Az Antikrisztus hatásköre alá.
Kérlek benneteket, utasítsátok vissza ezeknek a gonosz embereknek azon próbálkozásait, hogy gonosz terveikbe beszippantsanak benneteket, ártatlan gyermekeimet. Ők azt akarják, hogy saját beleegyezésetekkel, utasítsátok vissza Istent a Mindenható Atyát. Ha elkezdenek ellenőrizni benneteket, akkor el vagytok veszve. Ellenőrizni fogják, hogy mit esztek, hogy milyen vallási gyakorlatokon vesztek részt és azokat a gyógyszereket, melyeket a rendelkezésetekre bocsátanak.
Imádkozzatok, imádkozzatok Istenhez, az Atyához, hogy már most vessen véget gonosz rémtetteiknek és kérjétek meg Őt, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt mentse meg lelküket.. Függetlenül fondorlatos terveiktől, nekik most a legjobban, a ti imáitokra van szükségük. Ők a sátán bábui és ezek a szegény, félrevezetett gyenge lelkek a legtöbb esetben azt sem tudják, hogy mit cselekszenek, de azt sem, hogy kinek a parancsát teljesítik.
Imádkozzátok ezekért a lelkekért az Irgalmasság Rózsafüzérét, ha tehetitek mindennap, addig, ameddig csak tudjátok. Segítsetek Nekem megmenteni őket.

Jézusotok