2023. augusztus 3., csütörtök

Az MI-t arra találták ki, hogy eltávolítson a természet rendjétől, egy vallás része

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Nathan Reynolds egy hatalmas sátánista család túlélő tagja miközben ezt felfedi, megpróbálja megadni a lehetőséget mindenkinek, hogy kiválassza, miben kíván részt venni és valójában mik szeretnénk lenni. Azt mondja, hogy a Mesterséges Intelligencia a technokrácia felé hajt, egy körülöttünk lévő láthatatlan börtönrendszerbe helyez minket. A dolog akkor működik, ha engedelmeskedünk és ha lemondunk akaratunkról, ám ha nem egyezünk bele, vége szakad. Az a lényeg, hogy találjuk meg, ragadjuk meg, és halálunkig őrizzük az igazságot. A sötétség uralma mindig elenyészik.

Az adrenokróm valós, kínzásnak kitett gyerekekből nyerik ki, az elitnek köze van hozzá

Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology (MIT) biológiai mérnöki karán szerzett PhD fokozatot. Kiadott egy videót, amely vírusként terjedt el az adrenokrómról, arról, hogy hogyan lehet egy gyermek szervezetét, stressz és szorongás által ennek létrehozására késztetni, és arról, hogy miért akarná valaki, hogy mások adrenokrómot szedjenek. Hollywood, a Vatikán és a központi bankok is benne vannak ebben.

David Icke: Az elit nem mindenható vagy intelligens, annyi hatalmuk van, amennyit mi adunk nekik

David Icke, aktivista és író, arra hívja fel a figyelmet, hogy nem szabad abba a csapdába esnünk, hogy elhisszük, az elit mindenható és nagyon okos - mert nem az. Ne adjuk nekik olyan hatalmat, amivel nem rendelkeznek, mert ha ezt tesszük, akkor azt a hatalmat adjuk nekik, amivel mi rendelkezünk.

A WHO ártani akar az emberek egészségének és megsérti az emberi jogokat

Philipp Kruse ügyvéd kifejti, hogy a WHO-nak, eredetileg, nem volt olyan hatásköre, ami lehetővé tette volna, hogy új normákat állapítson meg, csak ajánlásokat tehetett. Most, az új szerződések aláírásával ezek kötelezettségek lesznek, nem ajánlások, és a WHO-t nem a népek egészségügyi érdekei vezérlik.

A társadalom, a gazdaság, az egészség már odavan, most a gyerekeink jönnek. Mikor ébredünk már fel?

Max Igan kutató szerint úgy tűnik, mintha a tömegek alvajáróként mennének a haláluk felé. Az emberekbe mélyen beépült a program. Ennek ellenére kezdenek ébredezni, mert most már minden itt van, a szemük előtt. Sok mindent megpróbálnak majd, hogy az embereket kordában tartsák, de ő, Igan, mindezt a szabadság lehetőségének látja, és óriási hite van az emberi szellemben - mondta.

Karen Kingston: A nanotechnológia fémei károsítják az idegrendszert és sterilitást okoznak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Karen Kingston, Stew Petersnek adott interjújában azt állítja, hogy nincs olyan szabályozás vagy jogszabály, amely megvédi a Pfizert amiért az elektromágneses nanotechnológiai eszközök használt, amelyek kárt okoznak az embereknek. Ez az a fegyver, amelyet jelenleg az emberiség, valamint minden biológiai életforma ellen használnak.