2010. június 30., szerda

Az Úr Jézus legfrissebb üzenetei Mária Julianna által 2010. június

Az Úr Jézus legfrissebb üzenetei Mária Julianna által

2010. június 9. Szentségimádáson Jézus. „Drága kislányom, Szívemnek kedves jegyese! Légy hű mindhalálig! Viseld türelemmel szenvedéseidet! Tekintsd ezeket ajándékoknak, amelyeket azért kapsz Tőlem, mert kiválasztottalak Magamnak, és szeretlek téged. Szeretetem azt akarja, hogy megosszam veled szenvedéseimet. Mindazokkal megosztom, akik viszontszeretnek Engem, hogy lelkeket mentsek általuk. Ne felejtsétek: amilyen mértékben osztoztok az Üdvözítő szenvedéseiben, olyan mértékben részesítelek benneteket a mennyben, dicsőségemben. Atyám országában ezeknek a szenvedéssel teli napoknak fogtok a legjobban örülni, mert látni fogjátok ezek gyümölcseit. Gyermekeim! A szenvedés arany, amelyen megmentitek a lelkek sokaságát, ha felajánljátok az életeteket Nekem, és szenvedéseiteket egyesítitek az Enyéimmel. Nézzetek fel a keresztre! Én a legfájdalmasabb kínhalállal váltottam meg a világot. Nem elég a jócselekedet, az ima. Kell az áldozat, mert az igazi szeretet abból áll, ha áldozatot hoztok Értem, és Énbennem egymásért. A szeretet a főparancs. A szeretetből fakadó áldozatos élet az Isten dicsőségét szolgálja. Azért, mert Engem áldanak az emberek, akikkel a szeretet jócselekedeteit gyakoroltátok. Evangéliumomban azt mondtam: Arról ismernek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Úgy szeressétek egymást, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet adtam oda értetek. Nagyobb szeretete senkinek sincs, mint aki az életét adja oda felebarátaiért. De nemcsak meghalni lehet szeretetből, hanem élni is. Ha valaki áldozatos munkával szolgálja a családját, gyermekeit, unokáit, vagy a környezetét, egy közösséget, az ugyanolyan értékkel bír, mintha az életét adná oda. Valójában az életét áldozza a szolgálatért. Szeressétek egymást önzetlen, tiszta szeretettel! Amit a legkisebbek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek. Ez a főparancs. Amikor bűnbánatot tartotok, első helyen kérdezzétek meg magatoktól: vétettem-e a főparancs, a szeretet ellen? Első helyen van-e Isten az életemben? Megtartom-e az Ő parancsait? Mert az szeret Engem, aki megteszi akaratomat. Majd a második kérdés: szerettem-e a felebarátaimat úgy, ahogy Jézus szeretett engem, amikor meghalt értem a keresztfán? Imádkoztam-e ellenségeimért is, nemcsak a jótevőimért? Gyakoroltam-e velük szemben a szeretet jócselekedeteit? Ha mindezekre igennel tudtok válaszolni, akkor nem éltek bűnben. Akkor Isten tetszésére és dicsőségére éltek, és már itt a földön elnyertétek az örök életet.”


2010. június 25. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Én, az Úr beszélek hozzád. Nagy dolgok előtt álltok. Nagyon szokatlan események fognak történni. A nagy figyelmeztetés előestéjén álltok. Mindenki meg lesz rostálva. Mindannyian meg fogjátok látni lelketek állapotát. Akkor a jók még jobbak lesznek. A rosszak szembesülnek tetteik súlyával és azok következményeivel. Sokan megijednek, és jó útra térnek. Meg fognak rettenni a pokoltól, amelyet kivétel nélkül meg fogok mutatni mindazoknak, akik súlyos bűnben élnek. Nagy kegyelem lesz ez Részemről azért, hogy megmentsem őket az örök kárhozattól. Csak nagyon kevesen maradnak meg megátalkodottságukban, akik a sátánt választják, és kitartanak gonoszságaikban. Ezek lesznek a ti üldözőitek. Gyűlölni fognak titeket Énértem, és a sátán uszítására sokakat meg fognak ölni. Végül mindörökre elvesznek. Vértanúimat viszont örök dicsőség övezi. Vég nélkül fognak örvendezni Bennem. Én Magam leszek örök jutalmuk, Aki betöltöm őket minden jóval. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Életetek legfontosabb cselekedete a bűnbánat. Éljetek a bűnbocsánat szentségével, vagyis gyónjátok meg minden bűnötöket őszintén! Ha tiszta a lelketek, fogadjatok Engem a szívetekbe a szentáldozásban. Mindezeket magatokkal hozzátok az örök hazába. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám készített az ilyen tiszta lelkeknek, akik az Istent szeretik. Ne halogassátok a szentgyónást és a szentáldozást! Addig járuljatok a szentségekhez, amíg még megtehetitek! Ne mulasszatok el egyetlen alkalmat sem, mert a kegyelem időhöz van kötve. Mint ahogy egyetlen pillanat sem tér vissza, úgy a kegyelem sem, amit elmulasztottatok. Tegyétek meg mindazt, amire alkalmat és lehetőséget adok. Minden jócselekedetre Én adom az alkalmat és a kegyelmet. De Engem tegyetek az első helyre! Szentmise helyett ne menjetek el beteget látogatni. Csak Szentmise után. Azt mondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Töltekezzetek előbb Belőlem, akkor tovább tudjátok sugározni embertestvéreitekre az Én szeretetemet. Ti vagytok a szőlővessző, Én a szőlőtő. Jó gyümölcsöket csak úgy tudtok teremni, ha Bennem vagytok.
Készüljetek! Az idő rövid. Úgy éljetek, mintha bármelyik pillanatban meg kellene halnotok! Éljetek halálra készen! Úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Már most haljatok meg a test kívánságainak, a világnak és minden csábításának! Mondjatok le mindenről Értem! Nézzetek Rám, a keresztre! Mit vállaltam értetek! Ti is így legyetek keresztre szegezve a test kívánságainak és a világ csábításainak. Önmegtagadásotok és kereszthordozásotok jutalma lesz örök boldogságotok. Forduljatok el a bűntől! Éljetek életszentségben! Erre hívtalak el titeket. Ezért szálltam le közétek a mennyből, Atyám öléből, és ezért lettem Én, a megtestesült Ige, Atyám tanítása, hogy életpéldámmal és szavaimmal tanítsalak az életszentségre, hogy elnyerjétek az örök életet. Szent Testemmel és Szent Véremmel táplálom és erősítem a lelketeket, hogy legyőzzétek a gonosz minden kísértését, és kitartsatok az evangéliumi életszentségben. Aki így él, annak nem kell félnie a nagy figyelmeztetéstől. Az ilyen ember örömkönnyek között fog hálát adni Nekem a kapott kegyelmekért, amelyeket kamatoztatott. Nem az életszentségben élő emberekért küldöm a nagy figyelmeztetést, hanem a bűnösökért, hogy elforduljanak a bűntől, és megtérjenek Hozzám, az élet Szerzőjéhez.
Kicsinyeim! Legyetek éberek! Figyeljétek az idők jeleit! Ítélet alatt áll ez a bűnökkel teli világ. A bűnök már az égbe csapnak. Az erkölcstelenség, a paráznaság, a lopás, a gyilkosság és a jogos bér visszatartása az égbe kiált. Megtisztítom ezt a világot. Sok lesz a halott. Ezért mondom: Éljetek halálra készen! Ezek az utolsó felszólításaim. A büntetés már a küszöbön van. Bátorság! Ne féljetek! Térjetek meg és imádkozzatok! Akkor nincs mitől félnetek. Én veletek vagyok a világ végezetéig. Imáitokra sok lelket mentek meg az örök kárhozattól. Bízzatok Bennem! Én szüntelenül munkálkodom, és mindent a ti javatokra, a ti üdvösségetekre fordítok. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2010. június 29. Szentségimádáson Jézus: „A lelkeket elsősorban áldozattal lehet megmenteni. Én vagyok az Áldozat, az Isten Báránya. Arra hívtalak meg benneteket, hogy kövessetek Engem, hogy legyetek ti is áldozatokká a lelkek megmentéséért, és így kapcsolódjatok be megváltásom szent titkába. Ezért parancsoltam: Hirdessétek az evangéliumot minden népnek! Azt akarom, hogy általatok ismerjenek meg Engem az emberek. Ha tettekre váltjátok az evangéliumot, akkor életpéldátokkal, szavaitokkal és cselekedeteitekkel Engem sugároztok. Én világítok rajtatok keresztül, mint a világ világossága. Az Én fényem ragyogja be a lelketeket, ahol megfordultok. Én vagyok a világ világossága. Aki Engem eszik, az örökké él. Aki eszi az Én Testemet és issza az Én Véremet, abban benne lakom, és ő Énbennem. Így hordoztok körül a világban Engem, jóllehet láthatatlanul, de mégis megtapasztalható módon az emberek között. Tanításom lélek és élet. Most ti vagytok a magvetők. A ti szátok által hirdetem Atyám igéit. A ti kezetek által segítek rászoruló testvéreiteken. A ti cselekedeteitek ily módon a végtelenbe nyúlnak, mert Én élek és működöm általatok. Ezért cselekedeteitek örök érvényűek, örökké tartó gyümölcsöket hoznak. A gyümölcsök a megtért lelkek százai, ezrei, sőt milliói, mert nagyon bőkezű vagyok mindazokhoz, akik közreműködnek Velem megváltásom szent és hatalmas művében. Majd csak országomban fogjátok megtudni, milyen bőkezű és irgalmas vagyok mindazokhoz, akik Engem szolgáltak a földön. Imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, és tegyetek előttük tanúságot Rólam, hogy bűneikből megtérve ők is munkatársaim legyenek, és bő termést hozzanak. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”