2021. július 2., péntek

Legújabb istenkáromlás: Pachamama monstrancia Mexikóban

 

A mexikói Guadalajarában található San Juan de Macias plébánia egy Pachamama "monstranciát" használ a szentostya kigúnyolására.

A plébániát egy spanyol származású atya, Juan Pedro Oriol vezeti. A MarcoTosatti.com (július 1) beszámolója szerint Oriolnak "nagy hatalma van" a guadalajarai érsekségben, és a helyi bíboros, a 72 éves José Robles Ortega "nem tud nemet mondani semmire" - kivéve, valamilyen katolikus dolgot kell elutasítani.

A Pachamama "monstranciát" először egy nemrégiben megrendezett ifjúsági fesztiválon fedték fel (kép).

A Pachamama az Andokban tisztelt termékenységi istennő. Azt mondják, hogy Inti (napisten) anyja/felesége és Mama Killa (holdistennő) anyja, és egyfajta kapcsolata van a nőies homoszexuális papokhoz.

https://gloria.tv/post/tiyHuGKBX4S41dqukipLY2QCb

A Kúria homoszexualista ismét katolikusellenes törvényt akar

 

Az ellentmondásos Vincenzo Paglia kúriai érsek, aki a homoszexualitást is támogatja, ismét támogatását fejezte ki a Legge Zan törvény iránt, ami egy olyan elnyomó törvényjavaslat, mely egyetlen célja az, hogy megvédje a homoszexuális propagandát a cáfolattól.

Paglia a katolikusellenes FamigliaCristiana.it lapnak (július 1) azt mondta, hogy a törvényjavaslat "egy valós problémával foglalkozik", azt állítva, hogy "túl sok a nemi alapon történő diszkrimináció". Paglia ezt az állítást nem támasztotta alá tényekkel. Azt azonban elismerte, hogy a törvényjavaslat "inkább egy kiáltványhoz" hasonlít, és "jobban meg lehetett volna írni".

Európa-szerte az ilyen törvényeket - amelyek az iszlamista országok istenkáromlási törvényeihez hasonlíthatók - az evangéliumot hirdető keresztények üldözésére használják.

https://gloria.tv/post/STYrHzCPejJd4iT947jV9QhFH

 

Carbonia 01.07.2021-6.48 óra. MEGTAGADTÁL ENGEM, FELFESZÍTETTÉL A KERESZTRE... PAPJAIM!

 

Megtagadtál, elárultál és felakasztottál a keresztre, ... papjaim!
"Tövises töviskoronával,
Sikítok rád minden fájdalmamban
pusztulásodért.
Felhívlak, akik megtagadtatok engem egy nyomorult ezüstpénzért!
Itt vagyok, megfeszítve és tele vagyok vérrel. Végtelen fájdalmamban jövök hozzád, ... belenézek a szívedbe, és látom a sátánhoz való tartozás szörnyű jeleit, rossz szívedet látom, immár érzékenységtől és szeretettől mentesen.
Szenvedek azért, ami most rátok fog jönni, ostoba emberek, méltók ahhoz, hogy a helyemben választott istenhez tartozhassak.
Ismét hozzád jövök, Vértől csöpögve, áttört Szívemmel, hogy újra minden fájdalmamat kiáltsam feléd, és ismét a szeretetért és a végtelen szeretetért szólaltatom meg tökéletes szerelmes dalomat.
Kérlek térj meg, térj meg, tarts bűnbánatot ebben az időben, amely még rendelkezésedre áll, térj vissza a Szeretet Istenéhez, kérj bocsánatot meggondolt szívvel.
Alázatosan borulj le a keresztre feszítés előtt, bűnbánatot tartva mindazért a gonoszságért, amelyet ellene tettek.
Kérj tőle megbocsátást ... térj meg! Szórd meg a fejed hamuval, mondj le a sátánról, térj vissza az életéhez az életbe való visszatéréssel!
Még ma is meghalok megfeszítve értetek, papjaim!
Megtagadtál, elárultál és felakasztottál a keresztre, ... már nem félsz Istentől! Mi lesz veled, szegény emberrel? Te, aki inkább meghalsz, mint élsz; nagyon jól tudod, hogy az üdvösség csak az Atya Istenben van, soha a Földön egyetlen ember sem tud megmenteni, még kevésbé a sátán, akit ma imádsz a helyettem !
Bolondok vagytok, nem akarjátok megvédeni magatokat, feláldozzátok magatokat a Pokolért és lelkek sokaságát hurcoljátok magatokkal. De eljött az ideje, hogy jelen leszel a Legfelsőbb előtt, ... mit fogsz mondani neki, amikor megkérdez téged?
Remegve, mint a nyulak, kifogásokat keresel? … Isten megbüntet benneteket, férfiak, ... gonoszságotokért megkóstoljátok az igazságosság botját.
Egyedül maradtam! A földi egyházamat ellenségem irányítja, lelkészeim örömmel szolgálják és ünneplik őt. Ah! … Milyen fájdalmat okoz számomra ... és hogyan lesz számodra Júdás ezekben az időkben? … Miserum est!
Kérem ennek az Emberiségnek a "sürgős megtérését" ... ne késlekedjen visszatérni hozzám.
A szeretet Istene. "