2016. június 16., csütörtök

Az abortusz korlátozását javasolja a Jobbik

abortusz plakát hidfo.ru
A családon belüli erőszak legbrutálisabb formája az abortusz, emiatt vissza kellene szorítani az európai összehasonlításban kiugróan elterjedt terhesség-megszakítást – mondta Novák Előd, a Jobbik volt alelnöke. Minden negyedik magyar gyermeket még születése előtt meggyilkolnak a szülei.
Novák Előd saját Facebook-oldalán azt írta: “A politikusok nem nagyon foglalkoznak vele, mert nem hoz szavazatokat, de a családon belüli erőszak legelterjedtebb és legbrutálisabb formája az abortusz (mely a legártatlanabb és legvédtelenebb, magzatkorú emberek ellen irányul), és szerintem egy nagyon frappáns javaslattal vissza lehetne szorítani hazánkban az európai összehasonlításban még mindig kiugró terhesség-megszakítást: az abortusz elvégzése előtti utolsó orvosi vizsgálaton az anyának legyen kötelező meghallgatnia a magzat szívhangját! Sokan ugyanis egy fogászati beavatkozáshoz hasonló súlyúnak tekintik csak az abortuszokat, vagy mint fogamzásgátlási eszközként tekintenek rá.”
A politikus emellett egy olyan kiadvány összeállítását javasolja, ami tájékoztatná a terhesség-megszakításra készülő anyákat az abortusz egészségügyi és pszichés veszélyeiről, illetve az örökbeadás lehetőségeiről.
“Az Isten adta élet megkérdőjelezhetetlen hangját szeretnénk eljuttatni az anyákhoz”
– mondta. Novák Előd szerint jó irányba vezető kis lépésekkel vissza lehet szorítani a ma még elterjedt magzatgyilkosságot, és az abortuszt mint jelenséget pártok fölötti, nemzetpolitikai kihívásként kell kezelni.
Hétfőn Fűrész Tünde, család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár a Magyar Hírlapnak nyilatkozva azt mondta, bár átmenetileg javulást mutat az abortusz-statisztika, továbbra is minden harmadik élveszületésre jut egy terhességmegszakítás. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon ma minden negyedik gyermeket még születése előtt meggyilkolnak a szülei. A helyettes államtitkár szerint azonban a kormány nem tervezi az abortuszra vonatkozó szabályozás módosítását.
http://www.hidfo.ru/2016/06/az-abortusz-korlatozasat-javasolja-a-jobbik/

Egy kétségbeesett társadalom, meg egy másik

despair2
A ProphecyNewsWatch arról ír, hogy miközben az Egyesült Államokban a halálozási ráta több évtizede folyamatosan csökken, a tendencia 2015-ben megfordult.
Ennek pontos okairól csak hónapok múlva lesznek hivatalos információk, néhány dolgot azonban már most is látni lehet: növekszik az öngyilkosságot elkövetők és a kábítószer használatból eredő halálesetek száma és kevesebb gyerek születik.
Az is érdekes, legalábbis számomra, hogy miközben a lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma esett, egyre többen vetnek véget életüknek ezzel a módszerrel.
Úgy tűnik az amerikaiakat a kétségbeesés öli meg.
Miután elolvastam a hírt, gyorsan utánanéztem, hogy mi a helyzet kis hazánkban, hiszen Magyarországot mindig is balsors sújtotta népnek gondoltuk, ahol más országokhoz képest magas az öngyilkosok száma.
Itt is meglepődtem, mert miközben sajnos még mindig az élbolyban állunk e téren, 2014-ben 70 éves negatív rekord dőlt meg, ugyanis utoljára 1953-ban volt ilyen kevés (1927) öngyilkosság Magyarországon. Ez azért még mindig nagyon sok. Olyan sok, hogy világviszonylatban nézve többen dobják el önként az életüket, mint ahányan háborúk vagy emberölés áldozataivá válnak. Leírni vagy kimondani is szomorú, hogy évente 1 millió ember lesz öngyilkos, illetve ennyinek sikerül megölnie magát, merthogy 10-20 millióan próbálkoznak.

A világ öngyilkosság térképe (WHO, 2004-es adatok alapján)
Szóval a kétségbeesés. Olyan járvány ez, ami ellen nem lehet oltásokkal vagy új törvényekkel védekezni. Mi visz rá ennyi embert arra, hogy jobbnak lássa a halált az életnél? Egy hazugság, amit úgy hívnak, félelem. Félelem a jövőtől, félelem mások véleményétől, félelem az élettől.
Jézus is utalt erre, éppen, amikor a visszatérése előtti időkről beszélt.
„Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.” (Lukács 21:26)
Milyen szomorú, hogy egyesek nem látják, nem várják meg, hogy mi következik a „megrendülés” után, pedig Jézus nem azt mondta, hogy félnivalónk van, hanem azt, hogy emeljük fel a fejünket, mert éppen, hogy a megváltásunk közeledik.
„Amikor pedig mindezek elkezdődnek, álljatok fel, és emeljétek fel fejeteket, mert közeledik a ti váltságotok.” (Lukács 21:28)
Sokan kérdezték már tőlem, hogy miért kell annyit beszélni az idők jeleiről, hiszen ezek mind negatív hírek és semmi másra nem jók, minthogy az amúgy is aggódó emberek félelmeit erősítsék. Én úgy gondolom, hogy épp ellenkezőleg. Ha meg tudjuk látni és képesek vagyunk másokkal is megláttatni, hogy a nehézségek már a megoldással együtt érkeznek, hogy létezik kiút és Isten már 2000 éve kivívta helyettünk a győzelmet, azzal tulajdonképpen rávilágítunk a hazugságra, ami a világosság hatására szertefoszlik.
Vagyis ne féljünk beszélni arról, amivel már eleve úgyis mindenki foglalkozik. Mutassuk meg, hogy bátran benyithatunk a sötét szobába és az addig ott tanyázó szörnyek a beáradó fényre elmenekülnek. Nézzünk be az ágy alá, nyissuk ki a szekrényt és nyugodtan borogassuk ki a tartalmát és meg fogjuk látni, hogy nyitott ablaknál, a beszűrődő napsütésben egész tűrhetően néz ki minden.
Még az is megtörténhet, hogy miközben másoknak megmutatjuk „az erő, a szeretet és a józanság lelkét”, saját félelmeink is elillannak, hiszen nekünk, akik magunkénak tudhatjuk azt a bizonyos „elmúlhatatlan életet”, amit Jézus világosságra hozott1 tényleg nincs félnivalónk. Tényleg nincs más dolgunk, mint számot adni a bennünk lévő reménységről2 a kétségbeesetteknek.
Mielőtt pedig valaki felveti, hogy ez a nézőpont nem felel meg a valóságnak és felszólít, hogy vegyem le a rózsaszín szemüveget, vagy mondjam ezt az éhezőknek, a betegeknek vagy a munkatáborokban élő keresztényeknek és egyéb üldözötteknek, idézzük fel hogyan válaszolt Pál erre a látszólagos ellentmondásra:
„Ez a kincsünk pedig cserépedényekben van, hogy ezt a rendkívüli erőt Istennek tulajdonítsuk, és ne magunknak: Mindenütt szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak, letipornak, de el nem veszünk; Jézus halálát mindenkor testünkben hordozzuk, hogy Jézus élete is láthatóvá legyen testünkben.” (2. Korinthus 4:7-10)
Vagyis az éhező kenyeret kap3, a beteg gyógyulást, a fogoly pedig szabadulást.4
És abban a pillanatban, amikor az életét eldobni készülő rájön, hogy a halált nemcsak legyőzték, de ráadásul „ha meghal is él”5, minden erejével ragaszkodni fog a kidobásra szánt időhöz, pedig már elveszteni sem tudja többé. Amikor megtudjuk, hogy „a meghalás nyereség”6, mindent megteszünk az életért.
Jézus sírt Lázár sírjánál. Vajon Mária és Márta könnyei hatották meg, vagy az életet siratta? Az életet, „amit Istenként teremtett, emberként magára öltött, és ami most ott hevert előtte kukacok martalékául”.7 Tudta, hogy néhány percen belül feltámasztja, mégis sírt. Nincs félnivalónk, de tudjuk, hogy a halál nem természetes. Betolakodóként jelent meg a világban és bár fullánkja nincs már, mégis utolsó leheletünkig harcolunk ellene, ahogy a teremtésen ejtett minden egyéb csorba, a fájdalom, a nyomor és a félelem ellen is.
„Mivel létezik valami, amit jobban szeretünk a világnál, a világot is jobban szeretjük, mint azok, akik csak ezt az egyet ismerik.”8
Szeressük hát azt a 10, 20 vagy 1 milliót, amelyik még itt van, vagy csak azt az egyet, amelyik mellettünk alszik, mellettünk ül a metrón vagy előttünk áll a pénztárnál!
  1. 2. Timóteus 1:7-9 [↩]
  2. 1. Péter 3:15 [↩]
  3. „Isten vetőmagot ad annak, aki a vetést végzi, az éhezőnek meg kenyeret.” – 2. Korinthus 9:10 [↩]
  4. Lukács 4:18-19 [↩]
  5. János 11:25-26 [↩]
  6. Filippi 1:21 [↩]
  7. C.S. Lewis [↩]
  8. C.S. Lewis [↩]
http://idokjelei.hu/2016/06/egy-ketsegbeesett-tarsadalom-meg-egy-masik/

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2016. június 7. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Eljött az óra. Már benne éltek abban az időben, amikor beteljesülnek szavaim. Készüljetek! Nagyon hirtelen csap le rátok egy nagy véres keresztényüldözés. Mint derült égből, villámcsapás. Olyan váratlanul.



Kicsinyeim! Ne lepődjetek meg azokon az égő fájdalmakon, amelyeken át kell jutnotok! Apostolaimtól kezdve minden követőmet üldözték. Ez azért van, mert az Én tanításom különbözik a világ szellemétől. Én a szeretetet gyakoroltam és hirdettem, miközben a világban a gyűlölet érvényesül.



Kicsinyeim! Örüljetek, hogy ti Hozzám tartoztok! Kiválasztottalak titeket, hogy megtartva parancsaimat, követőimmé legyetek, és elnyerjétek az országot, amely öröktől fogva nektek készült.



Gyermekeim! Örüljetek és ujjongjatok, amikor kigúnyolnak, gyűlölnek és üldöznek titeket az Én Nevemért! Nagy lesz jutalmatok a mennyben. Ha nem Engem követnétek, nem üldöznének. Ez bizonyítja, hogy jó úton jártok.



Gyermekeim! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Legyetek hűségesek Hozzám véretek kiontása árán is! Mondom nektek: nem lesz nálatok boldogabb üdvözült lélek a mennyben. Ne ragaszkodjatok itt a földön semmihez és senkihez, egyedül törvényeim megtartásához! Akkor Atyám rólatok is azt fogja mondani, amit Rólam: ezek az Én szeretett gyermekeim, akikben kedvem telik.

Kicsinyeim, készüljetek!  Hamarosan meg fogtok állni Szent Színem előtt. Akkor nektek is ezt fogom mondani: jól van, derék és hű szolgám, jöjj be Urad örömébe!



Gyermekeim, készüljetek! Az óra itt van. Már nem sokáig beszélek hozzátok. Mindent tudtul adtam nektek. Váltsátok tettekre üzeneteimet, és akkor nincs mitől félnetek! Egy csodálatos, örömteli, teljes, örök élet vár rátok a mennyben. Erre áldalak meg benneteket, Szívem mindeneket felülmúló, megerősítő, átölelő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
szeretetet gyakoroltam és hirdettem, miközben a világban a gyűlölet érvényesül.

Kicsinyeim! Örüljetek, hogy ti Hozzám tartoztok! Kiválasztottalak titeket, hogy megtartva parancsaimat, követőimmé legyetek, és elnyerjétek az országot, amely öröktől fogva nektek készült.

Gyermekeim! Örüljetek és ujjongjatok, amikor kigúnyolnak, gyűlölnek és üldöznek titeket az Én Nevemért! Nagy lesz jutalmatok a mennyben. Ha nem Engem követnétek, nem üldöznének. Ez bizonyítja, hogy jó úton jártok.

Gyermekeim! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Legyetek hűségesek Hozzám véretek kiontása árán is! Mondom nektek: nem lesz nálatok boldogabb üdvözült lélek a mennyben. Ne ragaszkodjatok itt a földön semmihez és senkihez, egyedül törvényeim megtartásához! Akkor Atyám rólatok is azt fogja mondani, amit Rólam: ezek az Én szeretett gyermekeim, akikben kedvem telik.
Kicsinyeim, készüljetek!  Hamarosan meg fogtok állni Szent Színem előtt. Akkor nektek is ezt fogom mondani: jól van, derék és hű szolgám, jöjj be Urad örömébe!

Gyermekeim, készüljetek! Az óra itt van. Már nem sokáig beszélek hozzátok. Mindent tudtul adtam nektek. Váltsátok tettekre üzeneteimet, és akkor nincs mitől félnetek! Egy csodálatos, örömteli, teljes, örök élet vár rátok a mennyben. Erre áldalak meg benneteket, Szívem mindeneket felülmúló, megerősítő, átölelő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2016. június 7. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Tartsátok nagy kitüntetésnek, hogy még köztetek vagyok az Oltáriszentségben! Vegyétek nagy kegyelemnek, hogy a szívetekbe térek, mert mondom nektek: ellenfelem el akar venni Engem tőletek. Már elő vagy készítve a terv, amivel meg fognak titeket Tőlem fosztani. Lesz ugyan az asztalon kenyér és bor, de az nem lesz átváltoztatva Testemmé és Véremmé, hanem csak – mint a protestánsoknál – pusztán jelképpé alacsonyodik. Hatalmas zuhanás ez: szentségből profán tárgy, kegyelemből pusztán vallási gyakorlat.

Gyermekeim, imádkozzatok, hogy a földalatti Egyházban, ami most van kialakulóban, a rejtekben, mindig legyenek szentéletű papjaim, akik életük kockáztatása árán is bemutatják a Legszentebb Áldozatot, a Szentmisét, ahol valóságos Testemmel és Véremmel táplálnak benneteket. Kicsinyeim! Egy nagy véres keresztényüldözés van tervbe véve. Ellenfelem már mindent előkészített. Hirtelen fog kirobbanni és nagyon sokan fognak áldozatul esni. Minden a mennyben dől el, csak annyi történhet, amennyit Én megengedek. Vannak gyermekeim, akiket öröktől fogva vértanúknak szántam és vannak, akiket még megtartok szőlőmben, mert szükségem van a munkájukra.

Kicsinyeim! Ti csak azt kérjétek, hogy maradéktalanul beteljesítsétek rátok vonatkozó örök szent tervemet! Arról ismeritek meg, hogy akaratomat teljesítitek, hogy mindig szent vágyat adok a szívetekbe rá. Amikor szent vágyat éreztek a Szentáldozásra, akkor Én megteremtem a lehetőséget és az alkalmat, hogy a szívetekbe térjek. Amikor szent vágyat éreztek rá, hogy templomba menjetek, vagy beszéljetek Rólam egy másik embernek, hogy megtérjen, az ilyen vágyakat mindig Én sugalmazom nektek. Mielőtt vértanúim az életüket adnák Értem, szent, erős vágyat adok a szívükbe, hogy ez megtörténjen, és ők színről-színre lássanak majd Engem.

Drága kicsinyeim! Ne féljetek a haláltól, ez velejárója a földi életnek, ez elől egyetlen élő sem futhat el. Jól osszátok be az időtöket! Ne az evilági haszon után fussatok, hanem csak a maradandókra koncentráljatok, mert minden itt marad, de a lelketek üdvösségét csak itt tudjátok megszerezni és más lelkeket is csak itt tudtok megmenteni. Csak cselekedeteiteket hozzátok magatokkal az ítéletre és Engem, mint egyedüli, drága Kincset hozhattok magatokkal a túlsó partra. Én ugyanis, Akit a szívetekbe fogadtok, Örök vagyok és Mindenható. Minden Szentáldozás egy megkezdett mennyország, egy-egy lépcső az örök élet boldogságába és minden Szentáldozással képesebben lesztek az örökkévalóságban a Velem való társalgásra. Minden Szentáldozásból az örök boldogság forrásozik a lelketekben, mint megannyi patak, amely beletorkollik a hatalmas Szeretetóceánba, Amely Én Magam vagyok. Amikor színről-színre meg fogtok látni Engem, annak fogtok a legjobban örülni, hogy tiszta lélekkel a szívetekbe fogadtatok. Ugyanis ez számomra a legnagyobb boldogság, amelyet megéreztetek mindazokkal, akik ezt az örömöt Nekem nyújtják.

Drága kicsinyeim, az idő rövid! Éljetek szentül, járuljatok minél gyakrabban a Szentáldozáshoz, lehetőleg naponta, és éljetek életszentségben!

Drága kicsinyeim! Már benne éltek az időben, amikor teljesülnek a próféciák. Már a természet sem bírja elviselni ezt a rettenetes nagy bűnt, ami a világban van. Ezért van annyi katasztrófa, szerencsétlenség és baj. Ha az emberek megtérnének, akkor a föld, mint jámbor állat, szolgálná az embert. De a bűn láttán fellázad az ember ellen, mert a bűnt nem akarja szolgálni. Ha az emberek nyitott szemmel járkálnának és lenne hitük, mindnyájan megtérnének, és sorsuk jobbra fordulna

Gyermekeim! Minden ember mellett ott áll egy démon, aki akadályozza, gáncsolja és bűnbe akarja taszítani. A legtöbb embert, akik nem imádkoznak, és nem hisznek, sikerül nekik elbuktatni és kárhozatra taszítani. De ti, akiket kiválasztottam, kegyelmemből hisztek és imádkoztok, veletek nem bír el, mert Én mellettetek vagyok, különösképpen azok mellett, akik a Szentáldozásban egyesülnek Velem és mivel ott ragyogok a lelketekben és ezt a kisugárzást látják belőletek, ezért a démonok hordái mind eltakarodnak, mert nem bírják azt a vakító fényt, mely Általam árad belőletek. Ezért maradtam itt köztetek a Legméltóságosabb Oltáriszentségben, hogy megerősítselek titeket földi zarándokutatokon és Velem egyesülve legyőzzétek a sátánt. Ha látnátok, milyen ocsmány és rút a gonosz, és minden bűn, amire rá akarja venni az embert, elmenekülnétek előle. De mivel szép köntösbe öltözteti a bűnt, ezért a gyanútlan hitetlenek a hálójukba esnek.

Kicsinyeim, imádkozzatok a szegény bűnösökért, mert odaát a mennyben meg fogjátok látni, hogy mitől mentettétek meg őket imáitokkal, és együtt fogtok velük örülni az örök boldogság hazájában.

Drága gyermekeim! Vegyétek nagy kegyelemnek, hogy tanítalak benneteket, hogy szólok hozzátok, váltsátok tettekre szavaimat és akkor már itt a földön nagy béke és öröm tölt el benneteket, a mennyben pedig az örök élet boldog részesei lesztek.
Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mk 4, 24: „Jézus szólt.

2016. június 9. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Azért beszélek nektek, hogy eljussatok az igazság ismeretére és üdvözüljetek általa. Kicsi gyermekeim! Legyetek mindig nyitottak tanításaim befogadására, mindig szakítsatok időt lelketek művelésére és üdvösségére! Nincs ennél fontosabb, mint hogy megismerjétek a szent Evangéliumot, a tanítást, az Igét, amelyet elhoztam a mennyből, az Atyától nektek. Ezért születtem meg a Szent Szűztől, az Én drága Anyámtól és lettem Emberré, hogy hirdessem az Igét, és csodáimmal igazoljam, hogy Én Isten Fia vagyok, a Messiás, a Krisztus. Végül föláldoztam Testemet a ti üdvösségetekre és misztikus, Eucharisztikus Testemmel és Véremmel köztetek maradtam, hogy tápláljam lelketeket ebben a kietlen sivatagban, hogy eljussatok az üdvösségre.

Gyermekeim! Az Én Testem és Vérem, melyet a Szentáldozásban, ha tiszta lélekkel fogadtok, minden kegyelmet megad nektek. Megóv titeket a bűntől, amely elválasztana Tőlem. Távol tartja tőletek az összes gonosz szellemet, akik állandóan harcra készen állnak, hogy elveszejtsenek titeket. Megóv, betakar, védőpajzs, biztonság mindazok számára, akik hisznek valóságos Jelenlétemben, segítségemért folyamodnak és szeretnek Engem. Gyermekeim, ha semmi másotok nem lenne ebben a világban, csak egy falatka Kenyér és Bor, amely az Én Testem és Vérem a Szent Eucharisztiában, már mindenetek megvan, mert ez maga az örök élet, az örök boldogság.


Drága kicsinyeim! Naponta adjatok hálát azért, hogy itt maradtam köztetek. Nemcsak akkor, amikor Szentáldozáshoz járultok, hanem ahányszor eszetekbe juttatja a Szentlélek, midig köszönjétek meg, hogy évezredeken át, nap, mint nap, külön-külön minden embernek rendelkezésére állok, hogy a szívébe térjek. Tőletek csak annyit kérek, hogy illő módon, tiszta lélekkel és hittel járuljatok e nagy Szentséghez, amely a legnagyobb kincs mennyben és a földön. Azok, akik vakok, és az evilági mammont hajhásszák, nem boldogok, mert nem tudják mikor, de egyik pillanatról a másikra mindent itt kell hagyniuk. De ti, akiknek Én vagyok az egyedüli Kincsük, magatokkal visztek Engem az Atya trónusa elé, és mint legdrágább Kincset, átadtok Neki ezekkel a szavakkal: „Atyám, hálát adok Neked, Aki Egyszülöttedet elküldted a földre, hogy üdvözüljön Általa a világ. Atyám, köszönöm Neked Őt, a szentek Szentjét, Aki itt maradt köztünk a világ végezetéig, hogy drága szent Testével és Vérével táplálja lelkünket. Atyám, köszönöm Neked, hogy ez a drága Kincs az enyém is lehetett, és hogy most színről-színre láthatom Őt, Aki a világ Megváltója, Üdvözítője, a Te Egyszülött Fiad. Atyám, hálát adok Neked, hogy megteremtettél, hogy üdvözítettél, hogy a Tied lehetek örökkön-örökké. Ámen.”

Drága kicsinyeim! Ezen a földön csak úgy szabad élnetek, mint zarándokok, akik egyik helyről a másikra mennek, mert nincs itt maradandó hazátok. A ti hazátok a mennyben van, ahol a teljes örök boldog élet vár rátok, amelyet megszereztem nektek a keresztfán, értetek kiontott drága szent Véremmel.

Kicsinyeim adjatok hálát Nekem szüntelen ezért a nagy kegyelemért, hogy Általam Atyám gyermekeivé fogad titeket és az örök élet részesei, birtokosai lesztek. Kicsinyeim, azt szeretném, ha a világ forgatagában, megélhetési gondok közepette soha nem feledkeznétek el az igazgyöngyről, az Igéről, a tanításról, az Eucharisztiáról, örök életetekről. Újra csak azt kérem tőletek, hogy ne az evilági mammonért fáradozzatok, hanem az örök boldogságot igyekezzetek elnyerni! Fordítsatok Rám idő! Dolgozzatok saját lelketek megszentelődésén, és másokat is vezessetek el az örök boldogságra!

Kicsinyeim, a boldogság csak Istenben van. Ami a világban van, az csak a boldogság imitálása. Az igazi öröm az örök élet. Hazavárlak titeket Atyám kimondhatatlan szerető karjaiba és az Én irgalmas Szívembe, amely nyitva áll mindazok előtt, akik Istent szeretik. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen, irgalmas szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Szentírási megerősítés: Mk 14, 18: „Jézus így szólt…”

2016. június 10. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Szeressetek viszont Engem úgy, ahogy Én szerettelek titeket! Hogyha kell, az életeteket is feláldozzátok Értem.

Kicsinyeim, mint ahogy Én Önmagamat adtam nektek a keresztfán és a szent Eucharisztiában, úgy Én sem érem be kevesebbel a részetekről: az életeteket kérem, hogy szenteljétek Nekem, vagyis éljetek életszentségben! Ezt úgy éritek el, hogyha átadjátok magatokat Nekem. Ha engeditek, hogy Én irányítsam lépteiteket, Én vezessem gondolataitokat, Én formáljam a lelketeket, és ha minden eseményt átadtok Nekem, hogy Én irányítsam a környezeteteket, és ha mindent elfogadtok, mint Tőlem jövő dolgokat, legyen az jó, vagy rossz, akkor nagy békétek lesz, és nem tud fogást találni rajtatok a sátán.

Kicsinyeim, ha így éltek, gyorsan az életszentség magas fokán találjátok magatokat. Szeretettel gondoltok arra a hivatásra, amellyel megajándékoztalak benneteket, legyen ez világi, vagy egyházi hivatás. Bárhol is vagytok, mindenütt hirdethetitek az Evangéliumot és ne felejtsétek el, hogy ti, akik a keresztségben Mennyei Atyám gyermekei lettetek, az általános szent királyi papság tagjai vagytok. Ez azt jelenti, hogy hirdetnetek kell az Evangéliumot életpéldátokkal, szavaitokkal, tetteitekkel egyaránt. Nagy szükségem van rátok, mint munkásokra az aratásban, mert sok helyre nem jutnak el papjaim és nem tudják elérni azokat, akik nem mennek be a templomba. Ti viszont, akik köztük éltek, hirdethetitek nekik az üdvösség jó hírét.

Drága gyermekeim! Becsüljétek meg papjaitokat, segítsétek őket, különösen, ha rátok szorulnak! Úgy gondoskodjatok róluk, mint legközelebbi családtagjaitokról! Osszátok meg velük javaitokat, mert ők a legnagyobb jót, az üdvösség jó hírét osztják meg veletek. Fogadjátok be őket házaitokba és úgy lássátok el őket, mintha személyesen Engem fogadnátok, mert ők Engem képviselnek! Akkor rátok is vonatkozik, amit mondtam, hogyha csak egy pohár friss vizet adtok valakinek azért, mert az Én tanítványom, nem marad el a jutalma.

Áldjátok mindazokat, akik segítenek, de áldjátok ellenségeiteket is, mert az áldástól megretten a pokol, és lehet, hogy ez az egyetlen áldás fogja üdvözíteni azt a lelket, aki egyébként nem lenne méltó rá.

Hamarosan beteljesülnek a próféciák, akkor egy egészen más világot fogtok élni. Akkor különösen meg fogjátok tapasztalni gondviselő szeretetemet, mert a jelenlegi komfort megszűnik. Éljetek szüntelen készenlétben, legyetek egymás segítségére, legfőképpen pedig szeressétek egymást és viseljétek el egymást türelemmel! Mindig a szándékot nézzétek, hogy milyen szándékból cselekedett a másik ember. Ha rossz szándékból és csalódást okoz, akkor kerüljétek! De ha jó szándékból, akkor megértő szeretettel vegyétek őt körül! Hívjátok őrangyalaitokat, különösen, amikor nagy szükségben és ínségben fogtok élni, kérjétek az ő segítségüket, különösen azt, hogy az ellenséges emberek őrangyalai imádkozzanak védenceik üdvösségéért és azért, hogy jóindulatúakká legyenek hozzátok.

Kicsinyeim, megáldalak benneteket Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szentírási megerősítések: Mk 9, 33 cím: A tanítványok oktatása Mk 6, 41-44: Kenyérszaporítás. Az Úr Jézus ehhez kapcsolódóan: „Mindig gondoskodom rólatok.” Mk 6, 50: „Jézus szólt.” Ef 1, 9: „tudtunkra adta akaratának titkát”

2016. június 11. Itthon az Úr Jézus…

Szólni akarok hozzád. Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Mt 26,45: „Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják.”

Az Úr Jézus: „Eljött üldöztetésetek ideje. Egyházam most megy fel a Golgotára, hogy keresztre feszítsék, mint Engem. Ne csodálkozzatok a próbatételeken, amelyeket megengedek ellenfelemnek! Így vetem alá próbának Hozzám való hűségeteket, hiteteket és bizalmatokat. Minden szenvedéseteket, amelyeken át kell mennetek, ajánljátok fel kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve Atyámnak, a szegény bűnösök megmentéséért. Ezzel rengeteg lelket mentetek meg a kárhozattól. A sátán pedig látva, hogy Én a rosszból is jót hozok ki, tovább áll.

Gyermekeim! Az óra itt van. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamarosan megálltok ítélőszékem előtt. Tartsatok ki a Belém vetett hitben és bizalomban! Aki Bennem hisz, nem csalódik. Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Zsid 1, 1-3: „Sokszor és sokféle módon szólt Isten hajdan az atyákhoz a prófétákban; ezekben a végső napokban Fiában szólt hozzánk, akit a mindenség örökösévé tett, aki által az időket is teremtette. Mint dicsőségének kisugárzása és lényegének képmása, ő tartja fenn hathatós szavával a mindenséget.”
2016. június 13. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Beteljesülnek a próféciák. Hamarosan kitör a keresztényüldözés. Most zajlik a világ megtisztítása. Úgy éljetek, mintha már ma beköszöntene hirtelenül mindaz a szörnyűség, amire felkészítettelek benneteket. Tartsatok ki mindhalálig, akkor nincs mitől félnetek, mert lelketek egyenesen az örök hazába repül.
Megáldalak titeket megerősítő áldásommal, Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Fil 3, 15: „Isten megvilágosít benneteket” Mk 12, 24: „Jézus felelt”

2016. június 14. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az Egyházamra váró, sőt már meglévő üldözés megtisztítja Egyházamat. Próbatételnek vetem alá híveimet, hogy valóban hűségesek-e Hozzám? Mert csak a szenvedésekben mutatkozik meg, hogy ki tart ki Mellettem, és hogy ki lesz hűtlen. Tizenkét apostolom, akiket kiválasztottam, a világ végezetéig példaként állnak Egyházam előtt. Mindenféle érzületű és természetű ember megtalálható köztük. Most csak a két szélsőséges pontot emelem ki. Ott volt Péter, aki hűtlen lett Hozzám félelmében és háromszor megtagadott Engem, majd amikor tekintetünk találkozott, szívből megbánta hűtlenségét és élete végéig siratta azt. Tulajdonképpen ez a hűtlen cselekedete erősítette meg a hitét annyira, hogy Én, Aki a szívek és vesék vizsgálója vagyok, rá építettem Egyházamat. Pont őrá, aki elbukott és ezért részvéttel volt minden bűnös iránt, mert megtapasztalva saját gyengeségét, elfogadta a gyengéket, hogy megerősítse őket. És mivel a lelke sajgott azért, mert megtagadott Engem, még nagyobb szeretetre gyulladt Irántam. Ezért kérdeztem meg tőle feltámadásom után háromszor: „Péter, szeretsz Engem?” És ő szívéből válaszolta, hogy igen. És Én mindháromszor megerősítettem: „Legeltesd bárányaimat!” Ti is csak úgy tudtok Engem szolgálni, ha teljes szívetekből szerettek Engem. Jóllehet, nem Én rendeltem el Egyházamban a cölibátust, de elétek éltem Én magam és apostolaim is, mert csak így tudtok osztatlan szívvel szeretni és szolgálni. Ezért, ha ellenfelem el is fogja törölni valamikor is a cölibátust az Egyházban, ti, akik hűek akartok maradni Hozzám, tartsátok meg.

A másik pólus Júdás. Júdás soha nem szeretett Engem. Érdekből csatlakozott Hozzám. Én minden gondolatát ismerve apostolaim közé választottam, hogy előképe legyen a hozzá hasonló utódainak. Ő érdekből csatlakozott Hozzám, mert nagy reményt fűzött ahhoz, hogy beváltom elképzeléseit, és akkor magas rangra és gazdagságra emelem. Amikor látta, hogy Én nem azt teszem, amiben ő remélt, nem leszek Izrael földi királya, hanem szellemi-lelki Királya, és látva azt, hogy mindenki Ellenem van, mert féltékenyek voltak a farizeusok és írástudók, mert mindenki Énutánam jött, azért végképp meggyűlölt és úgy döntött, hogy segítségükre lesz ellenfeleimnek és kiszolgáltat nekik. Majd amikor látva végemet, megszánt, magát vádolta és öngyilkos lett. Látjátok, hogy ha valaki bűnbánatot gyakorol és bocsánatot kér, mint Péter, akkor a legmagasabbra jut. Péter üdvözült szentjeim között foglal helyet a legelőkelőbb helyen, és sírhalmára épült Egyházam legnagyobb temploma, és az ő utódai ott működtek. Júdás viszont, aki ugyan vádolta magát, de nem kért bocsánatot, mert kétségbe volt esve és a sátán minden kétségbeesett bűnösnek azt sugallja, hogy akkora bűnre már nincs bocsánat, és mivel ő együttműködött a sátánnal, így a hálójába esett, és nem tudott tőle szabadulni: ezért lett öngyilkos. Végül még szólnék a szeretett tanítványról, Jánosról. János tiszta szűz apostolom volt. Nem ismerte a testi szerelmet, de lángoló lelki szeretettel vonzódott Hozzám, és annyira szeretett, hogy az életét is odaadta volna Értem bármelyik pillanatban. Mindig akaratomat leste, hogy megtegye, és birtokolta Szívem legtisztább szeretetét. Ő volt az, aki az utolsó vacsorán a keblemre hajtotta fejét, aki Mellettem ült. Aki az Én legfőbb bizalmasom volt. Akit felvittem a Tábor hegyére, és megmutattam neki dicsőségemet, hogy amikor majd ott fog állni keresztem alatt, ez táplálja benne a hitet és a reményt, hogy Isten vagyok, hogy feltámadok és örökké élek és uralkodom. Egyedül ő volt ott apostolaim közül a kereszt alatt, és mivel ismertem mindenre képes, lángoló, tiszta szeretetét, ezért szinte már félholtan, haldokolva hozzá fordultam a keresztről és azt mondtam: „Íme, a te Anyád.” Majd szegény, roskadozó, fájdalmas Édesanyámhoz szóltam: „Íme, a Te fiad.” Így gondoskodtam Anyámról és a szeretett apostolról, hogy egymásban támaszt és vigaszt kapjanak, és megosszák egymással Miattam érzett fájdalmaikat. A világ végezetéig így gondoskodom Enyéimről, akik szeretnek Engem, hogy ha elveszítenek valaki szeretteik közül, akkor melléjük rendelek egy másik embert, aki vigaszt és támaszt nyújt nekik.

Kicsinyeim! Keresztényüldözésről beszéltem nektek. Azt kérem, bár nagyon siralmas, szomorú és kemény lesz, mégis adjatok érte hálát azért, mert ebből a nagy rosszból fogom kihozni a legnagyobb jót: a megtisztult Egyházat, amely ragyogó fényben fog tündökölni a világban és ez a fény nem a mai külső pompa és ragyogás lesz, hanem az Én lángoló szívű, szentéletű papjaim és híveim ragyogása.

Gyermekeim! Minél tisztább és egyszerűbb egy lélek, és nem vonzódik a világi hiúsághoz és dicsőséghez, annál jobban ragaszkodik Hozzám és értékeli kegyelmeimet, amelyekkel elhalmozom őt. Azt kérem, vegyetek példát szentjeimről, akik a szegénységet és a remeteséget választották azért, hogy kiszakadjanak a világ bűvköréből, csábításaiból és egészen Nekem szenteljék életüket. Ezt kérem minden hívemtől. Papjaimtól, szerzetesektől, világiaktól egyaránt. Ezért mondtam: aki követni akar, tagadja meg magát, vegye föl naponta keresztjét és úgy kövessen.

Kicsinyeim! Mezítelenül jöttetek a világra és így is távoztok. Sajnos az életetek során ezt elfelejtitek. Pedig intő jelül adtam, hogy ne gyűjtögessetek, hogy ne a csalóka vagyonban és hatalomban bízzatok és még a testeteket se öltöztessétek kihívóan, hanem szemérmesen, az évszakoknak megfelelően. Azt is mondtam: ahol a kincsed, ott a szíved. Meg azt is: keressétek a mennyek országát és annak igazságát, a többi megadatik hozzá. Ezt azért kértem, hogy a gondolataitok ne a földi hiábavalóságokhoz tapadjanak, hanem mindig Istenre gondoljatok és az Ő igazságaira, és bízzatok Atyámban, Aki gondot visel rátok. Atyám a legnagyobbat, Engem, szeretett Fiát adta oda értetek. Én a legnagyobbat, saját Magamat adtam nektek. Kell-e ennél több? Ha tiszta lélekkel fogadjátok értetek adott Testemet és Véremet, eggyé váltok Velem. Belém istenültök és Én a tiétek vagyok. Belőlem táplálkoztok, Értem éltek. Már itt a földön az örök élet birtokosai vagytok. Gyermekeim, nem több-e ez, mint az egész teremtett világ, ami mulandó, amit itt hagytok, de Engem, Aki a szívetekben élek, magatokkal visztek. Én örök vagyok és titeket is beemellek az örök boldogságba. Általam nyertek örök életet. Kicsinyeim, erre gondoljatok, ezért dolgozzatok, ezért éljetek, ez legyen az első, a legfontosabb az életetekben, hogy járuljatok gyakran a szentségekhez és segítsétek papjaim munkáját, akik imájukkal lehoznak Engem minden oltárra, mert a Szentlélek az ő kérésükre változtatja át a kenyeret az Én Testemé, a bort az Én Véremmé. Imádkozzatok papjaimért, hogy szentek és hűségesek legyenek, és kitartsanak mindhalálig, mert őket százszorosan támadja ellenfelem. Nagy tisztelettel és gondviselő szeretettel vegyétek őket körül és a nők legyenek nagyon tisztelettudó, szemérmes viselkedéssel jelenlétükben. Mert mondom nektek, az a nő, aki elcsábít csak egyet is papjaim közül, jobb lett volna neki meg sem születni. Ti pedig, papfiaim, szeressetek Engem lángolóan, elmélkedjetek gyakran szenvedéseimen, milyen nagy árat fizettem a ti üdvösségetekért! Azonosuljatok Velem, kövessétek példámat és őrizkedjetek minden bűntől! A kísértésekbe soha ne egyezzetek bele! Gondoljatok arra a hatalmas felelősségre, amellyel tartoztok attól a perctől kezdve, amikor meghívtalak benneteket, és amikor föl lettetek szentelve az Úr szolgálatára. Ti fogtok a legtöbbről számot adni, mert a legtöbb talentumot nektek adtam. Egyházam csodálatos lesz. Tiszta, szent, szeplőtelen. Az életszentség ragyogó fényében és dicsőségében fog úszni. A központja Én leszek az Oltáriszentségben. Minden plébánián éjjel és nappal Szentségimádást fognak tartani, ami hatalmas kegyelmeket vonz le rájuk. Mindig bővelkedni fognak papi és szerzetesi hivatásokban és szenteket fognak nevelni az Én még nagyobb dicsőségemre. Így lássátok a hamarosan beköszöntő keresztényüldözést! Áldjatok és magasztaljatok Engem minden rosszért, mert Én mindenből a legjobbat hozom ki. Megáldalak titeket, drága gyermekeim, értetek átszegzett kezemmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Mk 9, 7: „A felhőből szózat hallatszott: ez az Én szeretett Fiam, Őt hallgassátok” 1 Tessz 1, 8: „..az Úr szava…”



2016. június 15. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagy örömömet találom bennetek. Ti, akik befogadtatok Engem tiszta szívetekbe a Szentáldozásban, ti vagytok az Én hajlékom, az Én földi mennyországom. Ti, akik hagyjátok magatokat Általam formálni, életszentségre juttatni, az egész örökkévalóságon át annak fogtok örülni, hogy igent mondtatok hívásomra és engedelmeskedtetek törvényeimnek.

Drága kicsinyeim! Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tehetnek! Lelketek az Én ragyogó palotám, melyet birtokolok, és hogyha a testeteket meg is ölik, lelketeket Magammal viszem Atyám ragyogó trónusa elé, ahol tündökölni fogtok, mint a Nap. Így lássátok a bekövetkező eseményeket! Ne féljetek a haláltól, mert mondom nektek: nincs halál. A lelketek örökkön-örökké élni fog. Atyám előtt lesztek majd örökké, mint Istennek illatozó, csodálatos, színes virágok, akikben Atyám igen nagy tetszését fogja találni. Minden szirmotokra ez lesz írva: „Jézusom iránt való szeretetemből hoztam meg a vértanú áldozatot.” Atyám pedig úgy tekint rátok, mint szeretett gyermekeire, akik kitartottatok hűségesen mindhalálig az Isten iránt való szeretetben.

Kicsinyeim, örömeim! Amíg még földi életetek tart, legyetek résen, mert ellenfelem, a sátán, ordító oroszlán módjára leselkedik rátok, keresi, kit nyeljen el. Szálljatok vele szembe keményen, a hit erejével! Erősen higgyetek Bennem, Mindenható, megtartó Istenetekben! Őrködjetek saját üdvösségetek fölött! Tanításotokkal, imáitokkal és áldozataitokkal mentsétek a lelkeket, hogy ők is üdvözüljenek! Mondom nektek, egyetlen tiszta szeretet-megnyilvánulásotokkal rengeteg lelket mentetek meg a pokol tüzétől. Maradjatok meg a szent tisztaságban és a szeretetben, életpéldátokkal hirdessétek Evangéliumomat! Akkor Engem fognak látni bennetek, és az Én mindenható szeretetem láttán rengeteg lélek megtér és üdvözül.

Gyermekeim! Szeretettel és irgalommal, sokkal több lelket tudtok megmenteni, mint szigorral és a törvény betartatásával. Azért adtam parancsba a szeretetet, hogy elsősorban mindenki saját maga valósítsa azt meg, és így indítsa rá felebarátját arra, hogy viszontszeressen. Én is így cselekedtem. Erre adtam példát nektek. Irántatok való szeretetemből Magamra vettem bűneiteket, és kereszthalált haltam értetek. Majd ezt mondtam: úgy szeressétek egymást, ahogyan Én szerettelek titeket. Ti is szeretetből hordozzátok egymás terhét, önzetlen, tiszta szeretetből segítsetek másokon, viszonzást nem várva, mert Én, a Mindenható Isten mindig gondoskodom rólatok. Amit a kicsinyek közül egynek adtok, azt Nekem adjátok. Aki tettekre váltja Evangéliumomat, megtapasztalja gondviselő, mindenható szeretetemet. Én vele vagyok és ő Velem, és mi ketten mindörökre elválaszthatatlanul egybe forrunk a kölcsönös, végtelen szeretetben. Az ilyen ember már nem önmaga él, hanem Én élek benne, mert elmerül Szívem végtelen szeretetében, mint parányi vízcsepp az óceánban.

Kicsinyeim! Szakadjatok el ennek a világnak a gondjaitól, nehézségeitől, csábításától! Mindig csak a mennyei értékekre szegezzétek tekinteteteket! Csak Engem lássatok a keresztfán és elmélkedjetek kínszenvedéseimen, akkor nagyon sok kegyelmet adok nektek! Ha pedig mindezt folyamatosan megtettétek és megteszitek, elmélkedjetek azon is, amit ígértem nektek, és amit Szent Pál leírt, hogy a földi összes szenvedése nem mérhető a mennyország örömének egyetlen pillanatával. Minden szenvedésben és megpróbáltatásban örüljetek és ujjongjatok, mert az örök boldogság vár rátok, az örök élet, amelyet nem tud elvenni tőletek soha senki. Már most ebben a boldog lelkületben éljétek meg a nyolc boldogságot, az Én végtelen, irgalmas szeretetemet, amely nem szűnik meg soha és veletek marad örökkön-örökké. Erre áldalak meg titeket, drága kicsi gyermekeim, Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: 1Tim6, 3: „Krisztus üdvös szavai” Mt 25, 40: „A király így felel: Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek.”