2011. október 23., vasárnap

Égi üzenetek a váci Kiengesztelődési találkozón, 2011.10.21-22.

2011.10.21. Péntek
Az esti családfa gyógyító szentmise elején Szűzanya megáldott minket és így szól hozzánk: „Drága kicsinyeim, a kegyelem Isten élete bennetek. Szentfiam azt mondta nektek: Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővesszők. Aki bennem marad és Én ő benne, az bő termést hoz, hiszen nélkülem semmit sem tehettek. A keresztség által lettetek, az isteni élet részeseivé, drága gyermekeim. Ez természetfeletti ajándék. Így lettetek igazán Isten gyermekei. Természetes ajándékként tekintsetek az életre, a napsugárra, és a családi boldogságra is. Ti, kicsinyeim, Isten gyermekei vagytok és a Mennyország örökösei. Kérjétek a kegyelmeket, hogy istengyermeki életet tudjatok élni!”
Evangélium előtt: Mennyei Atya: „Drága, szeretett teremtményeim! Akkor váltok igazán az Én gyermekeimmé, ha részesültök a keresztség szentségében. A megszentelő kegyelmet először a keresztségben kaptátok meg. A megszentelő kegyelem belsőleg átalakít titeket. Egy új, és maradandó állapotot hoz létre számotokra, az istengyermekség állapotát. Az Én fogadott gyermekeim lettetek. Ez különbözik a földi örökbefogadástól, mert az örökbefogadó nem tudja vérszerinti gyermekévé tenni az idegen gyermeket. Mint hallottátok a szőlőtő és a szőlővessző hasonlatából, a velem való kegyelmi kapcsolat a földi vérszerinti kapcsolatra emlékeztet. Gyermekeim, képzeljetek el magatok elé egy kiéhezett, beteges öregembert, aki rongyaiban erőtlenül nyúlik el a földön. Ez most egy pillanat alatt életerős, ragyogó fiatalemberré változik át. Szebb lett, mint bárki. Csakúgy árad belőle az életerő, egész lénye ezt sugározza. Ráadásul, királyi bíborba öltöztetik, koronát tesznek a fejére, trónra ültetik, és csak a legfőbb király van fölötte, aki nem más, mint a tulajdon apja. Ilyen széppé és életerőssé teszi lelketeket a megszentelő kegyelem, és ilyen fontosak vagytok számomra. Egyszer Viannei Szent János azt mondta egy kisfiúnak, aki virágcsokrot nyújtott át neki: gyermekem, a te lelked sokkal szebb, mint ezek a virágok, ezt el ne felejtsd! Gyermekeim, tekintsétek példaképnek Szentfiamat! Életetek hasonlítson az Ő életére, viselkedéseteknek pedig az Ő tulajdonságait kell ragyogtatnia. Nagyon szeretlek titeket kicsinyeim, megáldalak benneteket végtelen atyai szeretetemmel, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.”
Az Újvilág. Jézus elvitt lélekben, és megmutatta az újvilágot. Egy templomba vezetett. Minden lélek fehér ruhát viselt, ezzel jelezték, hogy lelkük tiszta és olyanok, mint a bárányok. A szentek is jelen voltak közöttünk. Jézus maga tartott nekünk szentmisét, mely hasonlított az Utolsó Vacsorához. Az emberek egész szentmise alatt térdeltek. A teljes Szentháromság rengeteg kegyelemmel ajándékozott meg minket. A liturgia alatt sokan sírtak, mindnyájunkat megérintett Jézus végtelen szeretete. A legnagyobb kegyelem az volt számunkra, hogy láthattuk mi történik a szentmise alatt. Jézus mindenkit külön megáldoztatott. Az emberek úgy áldoztak, hogy előbb arcra borultak Jézus előtt, kinek arca ragyogott, mint a nap, ruhája tündöklött, mint a fény. Jézus mosolyogva így szólt: „Gyermekeim, Atyám az, aki megragyogtatja előttetek természetfeletti szépségemet. Ilyenek lesztek ti is a Mennyországban. Aki istengyermeki módon viselkedik, azt ragyogó állapotban találja Atyám.”
Ezután a Szűzanya lélekben elvitt a Golgotára.Középen Jézust láttam keresztre feszítveegy hatalmas kereszten, jobb oldalán rengeteg keresztre feszített embert láttam. Bal oldalán pedig kereszteket, amiknek sötét ruhás emberek hátat fordítottak. A Szűzanya azt mondta nekem: „Gyermekem, a Nagy Figyelmeztetés után még több szenvedés vár rátok. Sokan fognak vértanúként meghalni a nagy keresztényüldözésben. Sokan lesznek, akik nem térnek meg és még azután is tovább folytatják bűnös életüket. Imáitokra még nagyobb szükség lesz, mint most.”
Mikor hátranéztem sok olyan embert láttam, akiket égetett a tűz. Nagy fájdalom volt látni, hogyan szenvedtek. Rajtuk már nem tudtunk segíteni, mert elkárhoztak. Rajtuk kívül még sok lelket láttam, akik kérve-kérték a mi segítségünket. A Szűzanya elmondta nekem, hogy a Nagy Figyelmeztetéskor rengetegen kerülnek a tisztítóhelyre, és sajnos sokan nem fogják tudni elkerülni a kárhozatot.
Látomásban Jézus odajött hozzám és megkért, hogy imádkozzuk el együtt a papokért a Miatyánkot. Miközben imádkoztunk, szívemben úgy éreztem, hogy Jézus arra tanít engem, hogy ha vele együtt imádkozom, akkor imámnak sokkal nagyobb értéke van, mint amikor egyedül imádkozom.
A Mennyei Atya, elvezetett minket egy helyre, ahol bárányokat láttam (ezek mind papokat jelképeztek), és volt ott egy pásztor is, akinek egészen gonosz volt a tekintete (úgy éreztem, ez maga a sátán volt). A Mennyei Atya bement közéjük, és akkor láttam, hogy ezek a bárányok mind olyan papok voltak, akik hozzá voltak láncolva a gonoszhoz. Ahogy végig ment közöttük a Mennyei Atya, a láncok elszakadtak, lehullottak. A mi imáinkra, ezek a bilincsbe vert papok, akik hozzá voltak láncolva a gonoszhoz, megszabadultak. A gonosz tehetetlen volt a Mennyei Atyával szemben, és rögtön eltávozott. Ezek a papok, megmenekültek. Viszont láttam, hogy a gonosz, mikor felismerte, hogy ismét veszített, egy újabb olyan közösségbe ment, ahol papok és szerzetesek élnek. Jézus azt mondta: „Imádkozzatok és engeszteljetek a papokért, közösségekért, mert most ezekben az időkben még erősebben támadja ellenségem felszenteltjeimet, a nekem szentelteket, mint azelőtt!”
Az evangélium utáni szimbolikus kereszteléskor, mikoraz atya megkeresztelte a kereszteletlen gyermekeket, köréje gyűlt rengeteg különböző korú gyermek, előtte térdeltek, összetették a kezüket és sírtak. Mikor Csilik atya keresztelt, előtte egy vízből lévő nagy keresztet láttam és ebből kaptak a gyerekek néhány cseppet a keresztelés alatt. Jézus Szent Szívéből áradó fénysugarakat láttam, amelyek elárasztották ezeket a gyermekeket, majd jött értük Jézus, és elvitte őket magával a Mennyországba.
A miséző atya kihirdette, hogy teljes búcsúban részesülünk mindnyájan. Ez alatt Szent Mihályt láttam, aki ember nagyságú alakban odajött hozzánk. Felemelte kardját, keresztet rajzolt vele a levegőben és ezáltal a kötelékek mind leoldódtak rólunk.
Áldozásnál: Látomásban a Szűzanya fehér ruhába öltöztetett bennünket, mint gyermekeket, és édesanyai áldását adta ránk. Külön-külön odavezetett minket a Mennyei Atyához, aki szeretettel megáldoztatott minket és így szólt: „Gyermekeim, a megszentelő kegyelem addig marad bennetek, amíg halálos bűnt nem követtek el.”
 
2011.10.22 reggel útban Vác felé: Mi engesztelők, olyanok vagyunk, mint az égiek virágoskertje, ahol különböző színekben pompázó virágokat láttam, és egy szív alakú virágkerítéssel volt a kert körbefonva. A Szűzanya öntözgetett minket. A Mennyei Atya eljött a virágoskertbe, és nézte, hogyan ápol minket a Szűzanya. Örömmel nézte a virágokat, de talált néhány kókadozó, kicsit hervadt virágot is. Most olyan kegyelmeket osztott ki, melyek hatására a kókadozó virágok is feléledtek, újjászülettek. Jézus is ott volt, mutatta, hogy a virágokat (az engesztelőket) különböző helyekre viszi, mindenkinek különböző, az elkövetkezendő időre szóló feladatot ad. Mindnyájunkat az apostolkodásra hív.
A Szentháromság Szent Szívét láttam a virágok fölött, melyekből áradtak a virágokra a kegyelmek, amitől a virágok egyre jobban ragyogtak, tündököltek. Közben az angyalok és a szentek körénk gyűltek és értünk imádkoznak. Karjukat kitárva, tekintetüket az égre emelve kérik az égieket, a Szentháromságot, hogy minden szükséges kegyelemmel ajándékozzanak meg minket.
Pio atya:„Drága gyermekeim, az égiek áldása lesz ezen a napon! Rengeteg kegyelmet fogtok kapni. Bízzatok mindig az égiekben! Ne féljetek az elkövetkezendő időszaktól, törekedjetek minél több lelket menteni! Nagyon kevés az időtök gyermekeim. Készítsétek fel állandóan lelketeket, azért, hogy ne érjen váratlanul benneteket a Szentlélek kiáradása! Ha kitartóan fogtok engesztelni, és hűségesek lesztek az Úrhoz, akkor csak boldogságban lesz részetek a Figyelmeztetéskor. Az Úr már előre elkészítette nektek akkori ajándékait. Mindnyájatokban tudatosítani fogja szent tervét. Gyermekeim, most nézzetek a Szűzanyára! Ő úgy lesz jelen köztetek, mint a ti égi királynőtök, Jézus pedig úgy, mint a ti égi királyotok.”
Láttam, ahogy az Úrjézus és a Szűzanya, gyönyörű, ragyogó ruhában, koronával a fejükön kiveszik szent szívüket, és egyesítik a két szent szívet. Látom, ahogy kettejük szent szívén a láng most még nagyobb lesz. Ez a láng most mind ránk árad, és mindnyájunk lelkét ez a szeretetláng körbeveszi. Ez a láng nemcsak megtisztít bennünket, hanem növeli bennünk az erényeket, legfőképpen a szeretetet, az ellenség iránti szeretetet is. Most látom Szent Pált jönni felénk, aki áldását adja közösségünkre, minden engesztelő közösségére. Szent Pál, fehér galambként, a kezében tartja a Szentlelket, és elküldi hozzánk, hogy Ő vezesse a közösségeket, egységben. Ezt a lángot fogják az égiek egészen megnövelni bennünk a mai napon, a szentmisében. Ha egyre jobban szeretjük egymást, és egyre jobban törekszünk a szeretetre, akkor meg fogjuk tapasztalni a Nagy Figyelmeztetéskor Jézus szeretetét, és látni fogjuk az Ő hatalmas szeretetlángját. A Szűzanya fogja majd a kezünket, és a Szűzanyával együtt állunk majd Jézus előtt, aki nagy szeretettel megmutatja majd magát nekünk. Azt érzem Jézus tekintetében, hogy már alig várja, hogy megmutatkozhasson előttünk. Jézus: „Gyermekeim, azt szeretném, hogy megismerjetek engem, megismerjétek az én szeretetemet, irgalmamat. Nagyon sok kegyelemben lesz még részetek!” Mindnyájunkat átölel, homlokunkra szeretetcsókot ad, és megáld bennünket az Atya, Fiú, Szentlélek nevében.
 
Az engesztelés alatt Szent István és Szent László király, karddal a kezükben odamentek a magyar engesztelők vezetőjéhez, és így szóltak hozzá: „Gyermekem, nagy feladatot bízott rád az Úr. De ne félj, mi magyar szentek mögötted állunk és segítünk neked, az ország engesztelőinek lélekben való vezetésében.” A Szűzanya egy gyönyörű kardot helyezett az engesztelők vezetőjének kezébe, majd Szent István és Szent László király a következőket kérték tőle: „Gyermekem, helyezzük egymásra kardjainkat és emeljük fel, kiáltsuk együtt: „Istenünk, teljesen rád bízzuk Magyarországot! Szűzanyánk, a mi égi közbenjárónk, kérünk téged, esd ki magyar népünk számára Urunk irgalmát! Védelmezz minket a gonosztól, Szent Mihály arkangyallal együtt, aki Isten ereje által, le tudta győzni a sátánt és csatlósait! Légy oltalmazónk mindennapi küzdelmeinkben, melyet a lelkek sokaságának megmentésére vállalunk, egészen az idők végéig! Amen.”
Az ima hatására megnyílt az égbolt, és a Mennyei Atya kezében egy élő feszületet tartott, melyet Magyarország közepére helyezett. Jézus a kereszten szenvedve áldását adta országunkra. Szent vérével minden engesztelő embert elárasztott, legfőképpen a papokat. Jézus azt mondta nekünk: „Gyermekeim, még sok tisztuláson kell átmennetek, hogy a végén egészen az enyéim lehessetek, és így elnyerhessétek az örök üdvösséget!”
A magyar szentek felsorakoztak Jézus előtt, mindnyájan letérdeltek előtte, és együtt imádkozták a rózsafüzéreket országunk megtéréséért. Meghallgatást nyertek imádságaink. A teljes Szentháromság lepecsételte magának egész Magyarországot! A Mennyei Atya, az ország katolikus templomait magához ölelte és ezt mondta: „Gyermekeim, azokat a templomokat, ahol az emberek hisznek Szent Fiamnak az Oltáriszentségben való valóságos jelenlétében, megvédem a keresztényüldözéstől és fenntartom egészen az Újvilágig. Ezekben a templomokban csodák történnek majd, mely sokak megtérésére válik.”
Szentmise elején a bűnbánat alatt
Szent Istvánkirály megáldott minket, majd így szólt hozzánk: „Drága, magyar gyermekeim! Egyedül Jézus által juthattok el az életszentségre. De hogyan juthattok el Őhozzá? Bánjátok meg bűneiteket, és térjetek meg, hogy Jézus eltörölhesse vétkeiteket. Fontos a bűnbánat napi gyakorlása. Mindaddig nem tudtok felhagyni vétkeitekkel, amíg azok bűnös voltát fel nem ismeritek. Életetekben csak akkor történhet valódi változás, ha teljes szívvel elfordultok a bűntől. Sok ember ma is félreérti a bűnbánat igazi lényegét. Sokan szomorkodnak vétkeik miatt. Külsőleg javulást is mutatnak, mert félnek a bűn következményeitől. Azonban ez nem az Isten akaratának megfelelő bűnbánat. Miután iskarióti Júdás elárulta urát és mesterét, így kiáltott fel: Vétkeztem, hogy elárultam az ártatlan vért! Láthatjátok, hogy ez nem volt igazi bűnbánat, mert nem változott meg Júdás, és nem irtózott a bűntől. Ezt a bűnbeismerést csak a ráváró rettenetes kárhozat tudata és a végítélettől való rettegés csikarta ki belőle. Bűnének következményei félelemmel töltötték el. Sokan fájlaljátok a bűn következményeit, de nem bánkódtok bűneitek felett. Ha azonban szívetek enged a Szentlélek befolyásának, lelkiismeretek felébred, és felismeritek Isten törvényeinek mélységét és szentségét, amely Isten kormányzásának alapját képezi a mennyben és a földön. A bűnbánat megvilágítja lelketek titokzatos kamráit és a sötét, elrejtett dolgaitokat nyilvánvalóvá teszi. Meg kell értenetek, gyermekeim, Isten igazságosságát, és félelemmel kell gondolnotok arra, hogy egyszer bűnösen és tisztátalanul kell megjelennetek szívünk vizsgálóbírója előtt. Másrészt látnotok kell Isten szeretetét, a megszentelt lélek szépségét, a lelki tisztaság örömét. Sokan vágyódtok a megtisztulás után, szeretnétek a Mennyel való összeköttetést helyreállítani. A bűnbánat felette áll saját erőtöknek, csak egyedül Jézus által érhetitek ezt el, aki felment a mennybe és ajándékokat adott nektek. Gyermekeim, ha Isten Bárányát szemlélitek a Golgota keresztjén, akkor kibontakozik előttetek a megváltás titka, és Isten szeretete a bűnbánatra vezet benneteket. Aki törekszik a szeretetre, annak szíve meglágyul és szégyelli bűnös útját. Ti, akik teljes szívetekből egy jobb élet után vágyakoztok, mint amit evilág nyújthat nektek, ismerjétek fel ebben a vágyban Isten hívó szavát! Imádkozzatok az igazi bűnbánatért, és kérjétek, hogy Krisztus az ő végtelen szeretetében és tisztaságában, nyilatkoztassa ki nektek önmagát! Üdvözítőtök élete tökéletes példa számotokra. Ha Jézusra néztek, isteni szíve sugárzik rátok, és akkor ismeritek be igazán életetek bűnös voltát. Jézus pedig szent vérével megtisztít benneteket minden megbánt bűnötöktől, és szíveteket átalakítja az övé képmására. Kövessétek Jézust, aki szent Édesanyjával együtt elvezet benneteket az üdvösségre! Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Evangélium előtt látomásban Szent Pál így szólt hozzánk: „Szeretett gyermekeim, Isten visszafogadott benneteket, mint megtérő gyermekeit. A bűn következményeit a tékozló fiú példabeszédével világítja meg nektek a legjobban. Bűnös az, aki Isten nélkül akar élni. Ennek a következménye: disznók között élni, kegyelem nélkül tengődni, és siratni a veszteséget. A megtérő bűnösnek viszont eszébe juthat, hogy mindent elölről lehetne kezdeni, ezért elindul az atyához, és vállalja az atyai ház fegyelmét. Az atya felöltözteti gyermekét egy szép, fehér ruhába, vagyis visszaadja nektek a megszentelő kegyelmet. Így mostantól, újból istengyermeki életet élhettek. A sátánnak már nincs hatalma rajtatok, a kárhozattól már nem kell félnetek! Aki megmarad az atyai házban, a testvérek közösségében, az védettebb lesz a bűn ellen. Erőt ad nektek az újra vétkezés ellen a szégyen, amit a bűneitek miatt éreztek, valamint a hálátok, hogy milyen jó Isten. Erőt ad a szentségi kegyelem, az atyai ház megtartó szeretete. Gyermekeim, sose legyen számotokra megszokássá, hogy bűnben éltek! Más dolog gyengeséggel vétkezni és más dolog a bűnnel nem törődni, és ezért bűnös állapotban élni. Aki azt mondja, hogy csak gyengeségben vétkezett, de ő szereti Istent, az nem mondhatja, hogy Istenem, várj egy kicsit, mert most nem bírok magammal. Mert ha így tesztek, már a bűnös állapothoz ragaszkodtok. Ha nem gyóntok is mindjárt, azonnal el kell kezdenetek a bűn elleni küzdelmeteket, például azzal, hogy kerülitek a bűntársat, a bűnre vezető alkalmat! Megáldalak benneteket a kitartás lelkületével az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.”
Szentáldozáskor Jézus: „Gyermekem, az egyház szentségeiben a Szentlélek által Én cselekszem. Térjetek hozzám gyermekeim, mint üdvösségetek forrásához!”
A kiengesztelődési találkozó után: A Mennyben nagy ünnep volt ma, melynek mi is részesei voltunk. A Mennyei Atya kinevezte a Szűzanyát az engesztelők királynőjévé. A Szűzanya egy fehér ruhát és egy gazdagon díszített, gyönyörű zöld palástot viselt, koronája zöld gyémántokkal volt díszítve. Kezében zöld rózsafüzért tartott. Mindannyiunk kezében fehér rózsa volt, melyet a Szűzanyának ajándékoztunk. A Szűzanya és a Mennyei Atya megáldotta Nagy Magyarországot és lélekben összekapcsolta a két országot, Romániát és Magyarországot. Utána a Szűzanya, Jézussal együtt, a Föld felett térdelt, és a Szentlelket fehér galambként tartotta a kezében. Azt kérte a Szentlélektől, hogy a mi imáinkat, (akik ma, a kiengesztelődési találkozón részt vettünk), hallgassa meg, sokszorozzon meg, alakítsa kegyelmekké, és ossza szét az egész világon a kegyelmeket. A Szentlélek meghallgatta a Szűzanya kérését, és megvalósította. Szűzanya a Kisjézust tartotta a karjaiban, mi mögötte álltunk. Közben az égiek mutatták a sátánt, aki rengeteg lelket tartott a karmaiban. A Szűzanya és Jézus, a mi imáink által, ezeket a lelkeket mind kiszabadította a gonosz karmaiból. Azt mondta a Szűzanya, hogy a mai napon megszámlálhatatlanul sok lélek kerülte el a kárhozatot. A Mennyei Atya mindnyájunkat az üdvösség ragyogóan fehér ruhájába öltöztetett. A Mennyei Atya most örömkönnyeket ejtett, mert meghatódott attól, mennyire szeretjük Szentfiát, ez nagyon boldoggá tette Őt.
Tegnap az Úrjézust sírni láttam, véres könnyeket ejtett a papokért, de ma már örömkönnyeket hullatott, mert sok papot is megmentettünk.
                                     Mária Magdolna
 
2011.10.22.
Mialatt B atya áldást adott az Oltáriszentséggel, a Szűzanya fölemelte őt, a föld közepére helyezte, és innen áldotta meg az engesztelőket és az emberiséget. Szűzanya: „Drága engesztelő gyermekeim! Ma különös áldásban és kegyelemben részesítelek benneteket! Bizony, kicsiny engesztelő gyermekeim, nagyon rövid az idő. Most már komolyan készüljetek, buzgón imádkozzatok, segítsetek még több gyermekemet hozzám vezetni! Nagyon fontos, hogy minden gyermekem meg legyen keresztelve! Minden gyermekemnek fel kell vennie a kötelező szentségeket! Akik nincsenek megkeresztelve, azokat könnyen elragadhatja a másik oldal. Fontos, hogy rendszeresen gyónjatok és magatokhoz vegyétek Szentfiam testét és vérét. Fiam szent teste nélkül nehéz lesz a harc az ördöggel. Fiam szent teste képes megállítani a rosszat, oltalmaz és véd a sátán támadásai ellen. Gyermekeim, nem is tudjátok, mennyire fontos, hogy az Oltáriszentség közelében legyetek. Fontos, hogy pap fiaimnál ott legyen az Oltáriszentség, mikor szabadító imát végeznek. Ez akkora erőt ad nekik, hogy az ellenség ereje csökken. Gyermekeim, ti nem látjátok, de az Oltáriszentség egy olyan fényt áraszt, mely vakítja és gyengíti az ellenséget. Bizony, ha néha látnátok azt a fényt, amit áraszt az Eucharisztia, jobban tisztelnétek, és több szentségimádást végeznétek. Merüljetek el az Oltáriszentség fényében és melegében! Töltekezzetek, hogy erősek legyetek! Bízzatok és bátran kérjetek! Ne feledjétek, nagyon fontos számotokra Fiam szent teste és vére! Nézzétek Fiam szent testét, ahogy leveszik a keresztről, csupa vér. Felemelem Fiam szent testét és Magyarország felé tartom.”
Most a Mennyei Atyát látom jönni, aki egy hatalmas ostyát hoz a kezében. Odalép a Szűzanyához és együtt felemelik ezt a nagy ostyát, és Jézus szent testéhez érintik. Jézus teste eggyé válik ezzel az ostyával, ami csodálatosan ragyog. Mennyei Atya: „Gyermekeim, nézzétek, mit tettem! Egyesítettem Fiam szent testét ezzel az ostyával. Jól nézzétek meg ezt az ostyát, ami ragyog és fénylik. Szentfiam úgy van benne, ahogy levették a keresztről. Most ezt az ostyát szerető leányom országa fölé helyezem. Nézzétek, Fiam él a kereszten! Keresztre feszítettétek a bűneitekkel és gyengeségeitekkel. Ő most vállalja, hogy szerető édesanyja országa fölé feszíti magát. Nézd, hogy folyik Fiam szent vére, amit az angyalok kehelybe gyűjtenek, és mint az esőt, úgy permetezik a földre. Ezt azért adom, hogy tisztuljatok és térjetek meg! Térjetek meg irgalmas szívünkhöz, járuljatok a szentségekhez, táplálkozzatok Szentfiam testével és vérével! Gyermekeim, élő Oltáriszentséget helyeztem országotok fölé. Nézzetek fel az égre, ragyog nektek, táplál és vezet benneteket! Jöjjetek bátran, és merüljetek el a mi szeretetünkben! Ezzel az élő Oltáriszentséggel áldalak meg benneteket és az egész országot! Vegyétek a szívetekbe az élő Oltáriszentséget és vigyétek eleső gyermekeimnek, a bajbajutottaknak, és azoknak, akik sóvárogva várják Fiam szent testét. Legyetek ti is élő Eucharisztiák! Ne féljetek, veletek vagyok és vezetlek benneteket. Vakítsátok és tapossátok el a gonoszt, segítsetek visszakergetni a pokolba! Én, Atyátok, Fiam szent teste és szerető leányom, a Szentlélek és az összes angyali kar körülölelünk benneteket és Szent Mihály vezet benneteket a nagy harcban. Bízzatok, és ne féljetek! Bízzatok, és ne féljetek! Bízzatok, és ne féljetek! Áldásom és irgalmas szent szívem vezessen és oltalmazzon benneteket. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében. Amen.
                                     Veronika Márta