2015. február 3., kedd

A nyugat ledobja a politikai atombombát Budapestre

Bizonyára mindenki emlékszik még arra a nőnek öltözött "férfira", akit amiatt indítottak az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy ott egy "Rising Phoenix" nevű szerzeménnyel megnyerje azt, és így hirdesse a francia szabadkőművesek főnix-szimbólumának diadalát az összes többi felett. Az európai sajtóban szakállas nőként elhíresült Thomas Neuwirth (Conchita Wurst) most Magyarországra jönne, hogy megmutassa; a nyugat képes arra, hogy példát mutasson liberalizmusból.
A Conchita Wurst néven elhíresült transzvesztita február 7-én lépne fel a Story magazin gáláján. Az eseményre csak meghívottak mehetnek be, hogy a kormány a közerkölcs sértésére hivatkozva ne tilthassa azt be.
Hídfő.net.ru | Conchita Wurst
Feltételezhető azonban, hogy ha sikeresen lezajlik a produkció, a liberális sajtó egészében napokig címlapon lesz. Elfogadhatatlan, hogy miközben Alexander Dugin orosz filozófus előadását betiltotta az Orbán-kormány, ideengedjenek parádézni egy hírhedt transzvesztitát, aki a magyar nép lelkiségétől idegen liberalizmus képviselőjeként, szellemi gyarmatosítóként érkezik az országba.
Több liberális sajtóorgánum is jelezte már, hogy élőben fognak tudósítani az eseményről. Amennyiben ez megtörténik, több millió magyar fiatalhoz fog eljutni a nyugati homoszexuális propaganda. A kormány pedig jelentősen rosszabb tárgyalási pozícióba kerülhet, ha közvetlen Vlagyimir Putyin budapesti látogatása előtt a teljes hazai sajtó homoszexuális propagandát folytat, a hatóságok pedig engedélyeztek egy ilyen rendezvényt, miközben egy orosz filozófus magánterületen tartott előadását betiltották.

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/03/nyugat-ledobja-politikai-atombombat-budapestre1